Yorumlar için tesekkürlerde nasıl anlayacağım ki zar olduğunu ?
Kızlık zarı görülür mü?
Yorumlar için tesekkürlerde nasıl anlayacağım ki zar olduğunu ?
boşa yorma kendini kızlık zarı çeşit çeşittir tam vajinanın ağzındada olabilir ki böyleyse fazla uğraşma açıyım aralıyım geridemi derken yırtılabilir.ama tam tersi en geridede olabilir sadece doğumdada bozulabilir sen asla göremezsin.o yüzden kafanı niye buna taktın.takma çık gez keyfine bak.
xD ben görüodum 16-17 yaşlarda aynanın karşısına oturur saatlerce kendimi incelerdim o dönemlerde görmüşlüğüm var ...tabi kısa bisüre sonra görememeye başladım...ve anladımki çok merk etmek ii değilmiş :)
kız ahahha:)
Görünmez güzelim zar dediğin öyle cinsel organın içindeki kanalı kapatan bir kapak değil :) Jinekolog araç olmadan göremez onu. Bakmayı deneyipte bir anda hokus pokus yapma kendine :) Daha zevkli yöntemlerle de varlığını görürsün bir varmış bir yokmuş misali :D
iyi bir kız olursan, sende görebilirsin
gece gece krize girdim arkadaş :))) artı.
lütfen en iyi cevap secc nolurrrrrrrrrr :D:D:DD tbkler
dalga gecmen icin soylememstm ama aslnda ii bir cevapta olms .
dalga geçmek için dememiştim ya gerçeklik payı da var:) teşekkürrler
bakar bakar gülerim bende arada:D
Cevap
9Cevap
İnternetten resimlere baksana orda nasıl gözüktüğü görülüyor sende ona göre karar verirsin işte herşeyi hazır bekliyorsun araştır biraz
Göremezsin .. Zorlama Hani görsen neye benzetip de he bu diyeceksin..
Rahat bırak zarı
internetten şimdi baktım gördüm, ilk defa, daha önce niye akıl edemedim sanki :) vücuda ait bir incecik deri, mukoza. hem de nasıl kenarlara yapışmış, ortası da delik, adet için heralde. vayy be :)
aynanın karşısına geçip önece bacaklarını sonra da cinsel organını aç...oradan sana el sallıyor olacak :))
ilginc bir soru gorup napıcan onuda ayrıetten merak ediyorrum.. yerinde duruyor diyemi bakıyorsun
kedi seyini görmüs yara zannetmis sende dikkat et zar zannetme
Bence cok merak ediyorsan biran önce gör :))) zanlımca az bi zaman sora göremiceksin :D
Doğru açıdan bakılırsa görülebilir.. Zarın yapısını bilmek gerekir seçebilmek için..
işin ehli yani jinekologlar kadın doğum uzmanları ve ebeler bakarsa görebilir normal bir insan ne anlasın kızlık zarından
Ben görmesinler diye üstünü örtüyorum ...
ayna yardımıyla görebilirsinn
gorulur tabı doktor nasıl goruyor sence:)
görülür ama kendi kendine zordur...
Görülüyor ama dikkat et kendi kendini bozma
göriyim derken yırtmada :)))
gözle görülmez bir yerde gizli bence o
görünce haber ver
Rahat dur =)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar