'' ÇARESİZSİN ''
Aileniz biliyor mu?
'' ÇARESİZSİN ''
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hayır ..çünkü sewiyorsun ve yapıyorsun..bak şöyle diyim din boyutundan bakacak olursakk bir erkeğe bakmak da günahtır her sey günah nikah olmadan..ben ztn severek aşık olrk kendimden yeterii ödünü vermmişim..aşk hiçbir zaman iki bacak arasında ysanmaz ve sana bişy diyimmi ben sewgilimle iki senemi devirdim yattımda ve ben yattıgımda kızlıgım patlamadı biliyormusun!ve sevgilim bni kız değil biliyor su anda ama bana dediği tek şey ahlak namus iki bacak arasında değildir ben seni alnından öptüysem benmsn dedi..bana laf knusanlarada tek cvabı bu oldu ..ben genl evindende çıkarsam kırk tas su döker yinede karım yaparım dedi geçti bu erkekliktirişte..ve ben korktum daha önce kmseyle ypmadım die niye patlamıyor die..doktora gittim muayene oldmm kızlığımın esnek oldunu anca dogumla patlicanı söledi ama sewgilime bişy demedim nsl biliyorsa nasl inanmk isterse öyle ypsn die ..sanki benim kızlıgım patlamasa nolck ilerde baskasıyla oldugumda ben temizim diemi karsısına çıkıcam bu haksızlık olur ztn..ztn seviyorsan pişmanlık duymazsn ..o ayrıldıktn snra yaptı braktı dien kızlarıda hala anlamıs değilimdir ztn.
Senin olayın benim şu an başımda. Bu soru keyfekeder sorulmuş bir soru değil.
Konuşmam gereken çok fazla şey var.. Ve bunları sen gibi birine anlatmak isterim.
Beni mutlaka ekle. Özellikle sen.
yok gerek yok ben burda anlatabiliosam sende anlatırsın yoksa kalsın ii gclr;)
Yazacaklarım burada konuşulacak bir şey değil. Yardımcı olur ve dinlersen anlatırım dinlemeyeceksen de canın sagolsun. Yapacak bir şey yok.
Her şey her yerde konuşulmaz.
bende değilim ama ailem bilmiyor tabiki sanırım kötü olabilirdi.Ama erkeklerin çokta takıntılığı olduğunu düşünmüyor.Şu anki sevgilimle yaşadım ilk ve kan gelmedi esnekmiş.Ama bunu sorun etmedi.Sanırım böyle birine sahip olduğum için çok şanslıyım:)
Yani aile tarafından çekinecek bir şeyim yok diyorsun. Biraz tartışma ondan sonra kızım yavrum gibi.
Gerçi sende haklısın belki de ben kendi sorumun cevabını kendim verdim. Kızsa nolacak evladı sonuçta. Allar pullar birine yamar.
Not : Bu senin için değildi genel söyledim.
şöyle söleyim babam beni vurmaz ama vurmaktan beter eder.Beni kimseye allayıp pullayıp satmazlar.Ben dürüstlükten yanayım değilse şu anda bakire diye yuttururum istediğime.İlişki yaşadım ama hala bakireyim.Ama ilerde şu anki sevgilimle ayrılırsam daha sonrakine söylerim.Aşık oldum bla bla bla...
'' Ama ilerde şu anki sevgilimle ayrılırsam daha sonrakine söylerim.Aşık oldum bla bla bla. ''
İşte bu, bana yılbaşından tam 2 gün önce söylendi biliyo musun ?
demekki dünyada tek değilim.peki sevgilinde de benim gibi bi durum var sanırım.güvenmiyomusun ona?
Sevgilim ? Öyle birisi yok... Şimdilik.
ee o zaman aslında ben anlayamadım sanırım.Türkçe çok net değil benimde:)sana birine aşık oldum birlikte oldum mu dedi? yoksa olmadm ama olursam söylerim bakire olmadığımımı dedi
Eklersen, açık açık her şeyi anlatmak isterim.
Ekli olmadığın için yazamıyorum :(
Bir gece eve sabaha karşı gelmiştim,telefonumun şarjı bitmişti,babam sabaha kadar uyumamış bir sinir bir sinir sorma bana nerdesin dedi bağırarak,
bende arkadaşın yanındaydım dedim kim neyin nesi serserilik peşinde mi koşuyon vs, vs, derken en sonunda başka çarem kalmadı, söyledim kız arkadaşımın yanındaydım diye
Hıı tamam o zaman deyip yattı =D
İlerisi için korktunuz mu derken ? Neyden korkulacak ? Ayrıca senin ailen her yaptığını biliyor mu ? Ya da kız arkadaşın oldu ise ve onunla cinsel ilişkiye girdiysen babana detaylı anlatıyor musun mesela ?
Evlendiğinde bakire olmamasından ilerisi için korktunuz mu ?
Bundan korkulacak. Yeterince açık oldu galiba. Olmasa sinsi sinsi her boku yemezdi kaşar türk kızlarımız
Hiç korkmadım. Bakire olup olmaması da beni ilgilendirmez. Ayrıca belki çok güvendiğin ailendeki insanlar bakire değildi ;) Nerden biliyorsun.
Ayrıca sen kadınlara kaşar diyorsun ama sen de erkek kaşarı oluyorsun sanırsam. Profilinde yazanlara göre ...
Hmm
Pekala nasıl istersen :)
1- Kadın olduğundan şüphelendim, eğer değilsen gaysin. '' Hiç korkmadım '' :)
2- En çaresiz anlarınızda yaptığınız şu ortak şey : bel altı mevzularına konuyu açan kişinin ailesini tebliğ etmek :) En meşhur sözünüzse şudur : '' Unutma, annen de bir kadın '' :)
3- Sevgilisi olacağım her kadının bekareti beni ilgilendirir. Beni ilgilendirmesi de seni ilgilendirmez. ( bunu bir üst yoruma açıklarım ; ) )
Az sonra yorumun silinecek . By.
4- Erkek kaşarı, sevdiği kadını aldatan adam demektir. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma.
5- O avatar ve yazılar mizahi. Herşey şevfaf. Benim ailemden girip profilmden fütursuzca girene kadar özgüven problemini hallet ve ilk olarak orada tıkladığın gizli butonunu kaldır ;)
Umrunda değil. Sorumdan çekilirsen memnun olurum. Bir daha da yiyemeyeceğin muzu soyma ; )
Cevap
1Cevap
annem biliyor... babamda herhalde bu vakte kadar olmuştur diye tahmin ediyordur..
O zaman bu konularda ailen çok rahat
Bakireyim ama eğer bakire olmasaydım ve ailem bunu bilseydi şu an bunları yazıyor olamazdım
Saklayanlar ortaya çıkmasından korkmaz mı sence ?
O işi yaptıysa korkmaz bence anca böyle yaptığı kişi tehdit etcek falan o zaman korkar yoksa nasıl öğrenebilir ki ailesi
Evlendiğinde ayyuka çıkar ?
Aileye söylenmemeli facia olabilir
Bakire değil misin ?
Annene sor. Annen muzu soymuş sanırsam.
Annene selam söyle. Afiyet olsun ona.
Evet, annen zavalı idi altta.
Annen de gizli yaptı senden ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar