eşimin son zamanlarda pc olsun telefonunda geçmişe baktıgım zaman hep grup ile ilgili seks videoları hikayeleri okduugnu izledigini öğrendim ve dayanamayıp sordum öğrendiklerim karşısında bir eş olarak yüzüme duvar yıkıldı buz oldum yüzüm dondu ona olan nasıl diiym ben onu tanışmamışm gibi o başkası gibi istersen erkeklerle istersen çiftler ile diyor bunu bu rahatlık ile nasıl diyor? karıma güvenim kalmadı ilişkimi bitirmek istiyorum artık
Karım Başka Erkekler İle Grup İlişki İstiyor?

Senin görüşün var mı?
Kızlar Ne Diyor 10
- Barbiedoll_6 Xper eig 20%
Öyle karı mi olur? Bide gelip soruyosun he bari karına kocalik yap yani...
10|11|1- Soran
cinsel hayatımızda 1 gram sorunumuz yok geç geliyorum penis boy ve kalınlık zaten iyi fantezi istiyorum diyor ben napayım tamamen soğdudum artık evimde bile kalmıyorum şu an
- Hepsini GösterDaha Az Göster
- Soran
kısaca naparsa yapsın umrumda değil ben cuma günü boşanmak icin avukata baş vurucam bitti
- FelisçiI6 Xper eig 15%
Yani şimdi ben hiç yobaz cahil konuşmalara gelemem ama bu ne gevşeklik herşeyin de bir dozu var ayrıl bence de, normal bulmuyorum bunu ben etek giymeme karışmayan biriyle asla yapamam derken ne biliyim. Bu ne genişlik yani ayrıl boşver
00|00|0 - yarenbirsenMaster eig 18%
Düşüncene katılıyorum
Ar namus mahremiyet olmadı mı böyle acı şeylerle karşılaşıyoruz.
Bu fikre olumlu bakmamana sevindim.
Düşüncesi bilr aldatmayı içeriyor.
ALLAH ıslah eylesin00|00|0 - Denli4 Xper eig 8%
bunun yuzunden iliskini bitirmen de ayriyeten enteresanmis kardes kusura bakma ama..
00|00|0- Denli4 Xper
Siz beraber bir omur gecimek icin ymin ettiniz, sayet senin ondan beklentilerin varsa sen bunlari ona acarsin ki acmalisin da, ayni sekilde bu kural onun icin de gecerlidir. eger sen istemezsen bunu kendisine belirtir ve iliskinizdeki eksiklikleri konusursunuz. Kadin bunu bos bos istemedigine gore bence sen aynayi bir kendine cevir bakalim olayda nasil bir eksiklik var da senden boyle bir sey talep ediyor.
- Hepsini GösterDaha Az Göster
- Denli4 Xper
ben sana iliskini bitir ya da bitirme diyemem orasi beni tamamen asan bir sey, kadin sana boyle bir fikir sunmussa guzel kardesim sana da dusen kendi kendine sormak olur neden bu kadin bu taraflara yoneldi diye. sen zaten ayrilmayi kafana koyduysan o halde buraya kalkip da soru sorma direk bitirin iliskinizi. beni ucuncu kisi olarak cagirana kadar bence esini tatmin etmege calisip iliskini kurtarmanda fayda var. kolay gelsin.
- Orjinal265 Xper
Evet bir adamla yatakta bastım salla ya o beni 1 defa aldatsa ne olacak ben onu tam 5 yıl her Allah'ın günü aldattım kalbimde zaten hiç sevmiyerek evlendim ben başkasını seviyordum o da bunun farkındaydı zaten insan yerine bile koyan yoktu ki onu beni aldatıncada kapı dışarı edebildim :)
- Denli4 Xper
sen zaten sordugun sorunun cevabini biliyorsun.. bence sucluluk hissetmemek, surada gorecegin iki tane 'evet cok ahlaksiz kadinmis hemen bosanin' sozlerini duymak icin acmissin bu topic'i. kuzey tekinoglu'nu kendine yakistirarak yedigin haltlari aklamaya calisiyorsun, ne diyim Allah islah etsin seni.
- Gizli Üye
Bitirmelisin bencede adab-i muaseret denen bise var
10|10|0 - Gizli Üye
Yuuuh ayrıl bencede
10|10|1
Erkekler Ne Diyor 22
- birucanbirdekacanMaster eig 13%
Peki evlendiğini de bakiremiydi ve evlendikten sonra haberin olmadan fantezilerini uygulaşmı? Belki de cinsel yolla bulaşan bir hastalığın var. Madem boßanacaksın bunları bir araştır.
00|00|0 - promet-heus7 Xper eig 3%
bunu seninle paylaşmış çok da abartma bu durumu. eğer sen de istiyorsan yaşarsınız, istemiyorsan yaşamazsınız olur biter
10|10|0 - münzeviçığlık9 Xper eig 5%
Bunlar hep kıyamet alameti, başımıza taş yağacak taş durumumuz vahim..
11|00|0 - Sürsil8 Xper eig 9%
Medeni ibr şekilde konuşup anlaşılabilirdi. Böyle bir sebepten boşanılmaz...
00|00|0 - Sagapw5 Xper eig 5%
Cok var swinger ve arasina erkek almak isteyen ciftler bizzat sahit olmasamm sana trol derdim
00|00|1 - Gizli Üye
Güzel kardesim daha yapmadan bagimlilik olmus bu onda. Yani sen izin vermesen bile biliyosun yasaklar daha tatlidir. Senden gizli bir firsatini bulup ya yaparsa ! Cocugunuz yoksa ayril bence. Varsa da ayril basina bela bile acabilir bu kadin
00|00|0 - Gizli Üye
Çok sanslisin bende evlenince oyle bir eşim olsun isterim.
00|02|1 - Erkekler Devam 2
Benzer Benceler
Detaylı bilgi
Bakirelikle ne alakasi var :)