aynayı onume koyup cınsel organımı ınceledım.. ama resımdekı gbı degıl benm vajınam kapalı yanı bı gırılcek bı delık goremedm hatta bı et parcası gbı bısy vr ıcerı ıtmeye calstım ama yıne olmadı.. bende sorunmu var? :( doktora gtmem gerekırmı?

Adet oluyor musun?
Adet oluyorsan o adet kanının geldiği bir delik elbet vardır..
Yok eğer adet olmuyorsan M. R. K. H. olabilir.
Bir daha parmak sokma 3-4 cm içeride zar var yırtarsan sonra zar meraklısı sevgilin olursa anlatamazsın...
Saçmalama o et parçası kızlığın olabilir içeri itersen patlaya bilir bazı kadınlarda boyle oynama vajinanla
sonra terörist diye içeri atarlar patlarsa dogru?((
He doğru ya ülkede herkesi terörist diye içeri atıyorlar sende haklısın @obsesif_karakter
iyide ben kızlık aramıyorum ))))
İçeri niye itmeye çalışıyosun kızım saf mısın ya kızlık zarıbı bozucaksın
ıyıdı kızlık zarı et gbı bısey mı? hem dısardan barz bellı oluyo? kızlık zarı ıcerde deglmı 3-4 cm?
Cevap
27Cevap
Ulan biz şu soruyu sorup çük resmi koysak direk silinir soru anasını satim... dasdasdas
ne alaaka? bu gerck degıl cızım ayrıca saglıkla ılgılı bısey soruyorum
ahahaha o herkeste var rahat ol ince kivrim bir et delikte var oda gorulur merak etme :) :)
https://www.kutlusevin.com/images/vajina.jpg yanlış bakıyorsun sen
oo dgru bakıyorum.. klıtorıs tamam onu buldum.. anüs ve perınede tamam.. uretra ve vajına delıgımı bulamıyorum ıste.. ve o vajına agzında kuck bı et prcası gbı bısy var
bakarken gerdirerek bakmayı dene sende
tarif etmene gerek yok sıkıntı yapma biz giricek deligi biliyoruz
banada anlatsana o delıgı ya valla bulamadm :(
sen bu yaşına kadar deliginle hiç iletişim kurmadınmı tanışmadınmı yoksa kafamı yapıyon nerden işiyosun sen
kadınlarda 2 delık var usttekı delık cısımızı yaptıgımz delık alttakı delıkte uremenın oldugu delık yanı vajına ıkısı frklı sey.. ayrıca bakıreyım ve sdce mast yapıyorum ynı klıtorısımı bılıyorum b ıtek
hadiya şakamısın kızım sordugum o degil boşver yaa boşver senin vajinaın üzeri , ince bir etle kaplı dimi? tamam onu sakın içeri sokma
aynen bı et parcası gbı bısey var bnde korktum onu ıcerı skmaya calstm grmedı zaten :( amelıytlık bı durumum yk demı? cnku bn kzlık zarını ıcrde ve zar gbı bısy bılıyodum
evet halen ölede nasıl anlatsam o lanet oalsı et parçasını içine sokma kızlıgın gider elin ogluna hesap verirsin boktan yere
hmm.. anladım cok saol.. ya bırz ıttrdım ama bn bısy olmaz demı? :(
kan gelmediyse sorun yok o zman bisikletede binme olmaz rahat ol çocuukken düşersin kalkarsın neler olur bişey olmazda bundamı olcak korkma
Gel ben bir bakıp söyleyim sana :) resmini çekip atsaydın burada biri mutlaka bulur sende bu dertten kurtulurdun :))
Kız arkadaşımında senınkı gıbıydı bısey bulamamıştım.
Yeterince tanımıyorsun belli. Fazla bastırırsan zarını delersin.
en fazla 12 13 yaşındasıındasın abisi dert etme bunları
20 yasındayım abı :D
cevaplarına bakınca hiç öyle durmuyor lise okumadın galiba?
unı 3 e gectım canm.. ayrca ne alaka? cınsel bı ılskım olmadı bakıreyım ve acıpta oramı ıncelemedm.. ne var bunda?
hiç araştırmadınmı kitapları var ne bilim böyle çocuk gibi sormaktansa araştırabilirdin burada aradığın cevabı bulamazsın hepsi taşşağına yorumlar yazar anladınmı şimdi?
arastrmak yerıne burada sormak ıstedım.. cıddı cvplar vernde var.. sanane? yorum yapmassın olur bıter.. smdı godebılrsın by..
tamamda niye kızıyorsun şimdi kötü bir şeymi söyledim beynini siktigim
seninki çok özel demek. az bulunur cunsten. daha ne istiyorsun az bulunan her zaman en değerlisidir.
soruyu soran erkek kaçın buradan organını değilde cinsiyetini tanı önce :D
18 yaş altının bu sitede ne işi var.
20 yasındayaım canım :D
hmm daha öğrenemediysen canım 15 yaşındasındır
Sorun yoktur. Sen göremezsin darsa.
fazzla kurcalama sorun yok
vajina çeşitleri bu kadarla sınırlı değil ki.
Doğru yere baktığına emin misin?
valla dogru yere baktım actım dudaklarını ıyıce ınceledım ama bı delık goremedım yanı kapalıydı :( bakıreyım ama yukrdakı resımde bakıre rsmı ama delıkllı
oha doğum yapmışa bak kamyon garajı gibi olmuş
Tanıyıp ne yapacaksın?
merak edıyorum ogrenmek ıstıyorum ne var?
Anladım da arkadaş mı olacaksın :)
çok oynama o et parçasıyla bekaret gıder
Orjinal resmi bizde görseydik
Vajinan dar oldugu için zarı göremezsin
istersen bir defilede tanıtalım :D
bunun icin ozel konusmak gerek
bunu goremezsin sen zTen.
Dr luk bir durum yok
gel ben açarım :)
Görmek lazım
bakıyım bir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?