Göğüslerim çok küçük, kendimi çok eksik hissediyorum napmam lazım büyümeleri için?
yaş 20..
ben estetık plastik bölümü bitirdim bir estetik merkezınde calısmaktayım bu soru hiç bitmiyor hep daha güzel hep daha iyi olmalı :) ticari hayat gerci sonucta ucunda para ve hastanın mutlulugu var ölcümler yaşın hormonların büyümesi ya da cok kucuk olması ya da cok cok fazla buyumesı tamamen senın bünyene baglı bı sorun olursa sorabilirsin kolay gelsın
yaş 20 ama yaş aralığı 25-29 :D
şekil bozukluğu veya tıbben herhangi bir sorun yoksa, her zaman doğallıktan yana olsam da, eğer kendini daha iyi hissedeceksen ve partnerinin de daha iyi hissedeceğine inanıyorsan istediğin zaman estetik yaptırabilirsin.
benimkilerde küçük takma kafana büyük gögüslü kızlar dikkat çekiyorum saklıyamıyorum herşeyde belli oluyor diye aglar bizde belli olmuyor diye aglıyoruz ama kendimizi böyle sevmeliyiz biz buyuz. yaşasın küçük gögüslü kızlar ! :D
benimde küücük yasım 20 dik durmuyo uclarıda pembe çok siinir oluyorum arkadasım dediki lifle duş alırken ovala üstlerini baya bii dedi lifle ovalıyorum bende dus alırken sanırım etkı ediyor bir kaçgündür yapıyorm sertleşti
Kaç beden ki?
75 . dd
Ufak ms ama büyümenin bir yolu var yani
Hem ciddi bişey sordm niye guldn ki
:D vardır elbet
Ama o yolu benm. söylemem tuaf kacar
Cevap
50Cevap
Bişey yapma bunu diyorsam bir bildiğim var emin ol küçük Göğüs bambaşkadır zamanla ne kadar HAKLI olduğumu görecen
Özele gelebilir misin?
Bisikletciden pompa alıyorsun gögüslerinin uclarına takıyorsun günde 2 kere 10 kere yapıyorsun 90 beden oluyorlar... Yav arkadaşım kafayımı yedin sen doğum yapınca zaten gögüslerin sismeye baslıcak 20 yasındasın taktığın seye bak allasen ya
Bu yaşlarda bu olaylar çok abartılır.. inan buna değmez. İleride anlayacaksın zaten.
Ye ic sükret hic olmasa ne yapardin. Tm destekli sudyenler, var ondan kullan beterin beteri var.
Küçük göğüslü bayanlarda gayet tatlı ablacım, dert etme illa büyük olucak diye bişi yok. :D
Göğüsler genetiktir. fazla bişey yapamazsın uğraşma yani :) sporla filan azcık büyür oda gözle göremezsin bile :)
benim bildim hormonkari duzenkeyen hap buyute biliyormus ki duzensiz regl oluyorsan onuda duzenler bide oksaninca derler ama o ergenlikte
Cok emdir ve cok avuclattir. Ciddiyim boş beleş birsey yazmiyorum. O zaman görürsün farki
böyle mı panpa.
https://i.hizliresim.com/j2XkvG.jpg
bırakın şu eksik hissetmeleri, ufak göğüsün hastaları da var.
bence küçük olması daha iyi sırt agrısı cekmekten iyidir
Canim nie dert ediyosun onemli olan boyutu degilki sakincasi yoksa resmini paylasabilirsin belki sen cok takiyorsundur ozelden at bakayim istersen istemezsen atma tabi baksadim meme gormek falan degl uzulme diye diyorum
herkesin yaradılışı farklıdır. üzme kendini. tecrübeme dayanarak söylüyorum, küçük göğüslü kızlar daha iyi sevişir
Göğüs küçüklüğü bir eksiklik olmamalı bence. Biz önce sevgiye ve senin karakterine bakıyoruz çünkü.
Ben corek otu yagi diye bisey duydum surunce buyuyomus sanirim ben denemedim ama internette okudum sen de bak istersen
Küçükse küçüktür. Öyle kabullen veya estetik yaptır.
Allah vergisiiii. Aslinda kendini boyle kabullensen daha iyi ama Silikon var care olarak
Yuh silikon mu oyuncak mi bu meme...
Ben cok buyuk gogus sevmem sahsen. Benim gibi dusunenlerde bardir.
75 a veya b ise benimle evlen ben boşlukları doldururum merak etme
herkesin bir beğenisi var kafasına göre bence onlardan da hoşlanan çıkar üzme kendini yok yere ;)
yapacak pek fazla bısey yok cocuk emzırdıgınde buyur biraz birde bu dudnceden uzaklastır kendını eksık hıssetme
Dogada herseyin dogali makbuldur. Kendinle barisik ol ve kendini sev sorun ortadan kalkacak :)
Kilo al aynı zamanda fitness yap 3 ay sonra konuşuruz
büyümez artık sonra istersen silikon yaptır
Böylesi daha iyi bebeğim
Sutleninin icine corap koy
Buyumez hic bisey yapma kabullen
Buyurmus
Görmeden bise Diyemem :D
Birilerine vakumlat istemediğin kadar büyür.
Kızım küçük göğüs daha iyidir boşver
Zamanla buyur ne takiyosun kafaya
Penis büyütücü sür bir ihtimal :D
Kimse kusursuz değil.
Kendine ideal olduklarına motive ederek 😊
Gazete kagdi koy sutyenin icine
Simdi burada küçük göğüs iyi derler ama yalan
Ben kiz olsam olani kabullenirdim buyuk kucul ne fark ederki emzirince ister istemez sarkcaklar
Ne kadar kucukki goguslerin
hiç önemli değil seks anında
zamanla büyür zaten ya rahat ol kaç beden ki
Dil at sürekli uçlarına su hayattır büyütür
Ne kadar mesela bide yaşin kaç ki?
bol bol elletmen gerek.
Daha rahat uyuyosun
Silikon
Goguslerin kac?
Napcan acaba
Bn olsam soylemm bu saate neyi merak ediyo ya :)
Ozurdilerim bu saatte aklimdan gecmedi lez oldun gogusler kilo boyla orantiliysa bnce hostur ki hem sarkcaklar ilerde emzurince
Biliyorum :) lez degilsin ama elini cek bacak arasindan :)
+1 :)
Ah canim benim bn gormedim diye bana etiket yapmis
Teskr ederim :*
hiç bir şey yapma
Silikon yaptır.
takma fazla
Oyna sık elle büyür
emdirmen lazım
Büyümez
Hamile kalınca buyur
Ölçüsü nedir peki
nabıcan büyütüce