Bu bekaret muhabbeti sizce de çok gereksiz değil mi?

Bir başlık okudum resmen dudağım uçukladı hanımefendi bekaretini kaybetmiş pişman olmuş. Bana çok gereksiz geliyor bu muhabbetler. Bir müzisyen olsan parmaklarını kırsa, ne bileyim bir ressam olsan kolunu kırsa, motorsiklet yarışçısı olsa bacağını kırsa, hayatını engellese erkek kişi gerçekten bunlara hesap sorulur pişman olabilinir gibime geliyor bilmem siz ne düşünürsünüz? Bekaret nasıl olsa eninde sonunda kaybedilecek birşey ve kaybetmen gerektiği zamanda alın yazısıdır kaybedersin. Ilerde tanımadığın adam için nasıl olsa kaybolacak birşeyi saklamakta çok anlamsız ne malum adamla 30 yaşında tanışmayacağın. Ha ben böyle konuştum diye düz mantıkla 500 kişiyle yatmış intibası yaratmakta beyinsizlik değilmidir sizce. Bir kız zaten yapısı itibariyle sevmediği, istemediği adama yanaşmaz bu düşünülemiyormu acaba? Bu sevilip istenecek adam hayatta toplamda 2 yi 3 geçmez zaten bilinmiyormu? ( kaşarlardan bahsetmiyorum tabi) Ne bileyim bunlara takmak yerine hayatta bir işe yarayayım konusuna takmak manalı değilmi. Eninde sonunda sever karar verir ve evlenirsin, kader karşına çıkarır birini ama onu bile seçemezsin bakirliğine göre ayırmazsın ki. Sevmişsen sevmişsindir bir kere, allah gelip sana sormuyor ki sana uygun kim git onu sev diye. Ruh bakir olmasa anlarım dediklerinizde haklısınız 5000 kişiyle yatanlarda var ne yazıkki. Ama insan olmak lazım önce o yüzden soruyorum fikrinizi sizce de çok gereksiz bir muhabbet değilmi? ve ekliyorum Megan Fox gibi; güçlü, tuttuğunu koparan, zeki, güzel, iyi para kazanan bir kadınla mı evlenirsiniz (ki bakire değil) , yoksa çaresiz, ortalama güzellikte,tuttuğunu koparamayan, hayatta bir hiç, iyi para kazanamayan, kezban stil bekaretini kaybetti diye sizin başınıza bela olan( hayatını bekaretine adamış insan içine zar zor çıkan bu yüzden) hayatını bu yüzden devam ettiremeyecek bir kızla mı hayatınızı birleştirmeyi tercih edersiniz?
Bu bekaret muhabbeti sizce de çok gereksiz değil mi?