Bir başlık okudum resmen dudağım uçukladı hanımefendi bekaretini kaybetmiş pişman olmuş. Bana çok gereksiz geliyor bu muhabbetler. Bir müzisyen olsan parmaklarını kırsa, ne bileyim bir ressam olsan kolunu kırsa, motorsiklet yarışçısı olsa bacağını kırsa, hayatını engellese erkek kişi gerçekten bunlara hesap sorulur pişman olabilinir gibime geliyor bilmem siz ne düşünürsünüz? Bekaret nasıl olsa eninde sonunda kaybedilecek birşey ve kaybetmen gerektiği zamanda alın yazısıdır kaybedersin. Ilerde tanımadığın adam için nasıl olsa kaybolacak birşeyi saklamakta çok anlamsız ne malum adamla 30 yaşında tanışmayacağın. Ha ben böyle konuştum diye düz mantıkla 500 kişiyle yatmış intibası yaratmakta beyinsizlik değilmidir sizce. Bir kız zaten yapısı itibariyle sevmediği, istemediği adama yanaşmaz bu düşünülemiyormu acaba? Bu sevilip istenecek adam hayatta toplamda 2 yi 3 geçmez zaten bilinmiyormu? ( kaşarlardan bahsetmiyorum tabi) Ne bileyim bunlara takmak yerine hayatta bir işe yarayayım konusuna takmak manalı değilmi. Eninde sonunda sever karar verir ve evlenirsin, kader karşına çıkarır birini ama onu bile seçemezsin bakirliğine göre ayırmazsın ki. Sevmişsen sevmişsindir bir kere, allah gelip sana sormuyor ki sana uygun kim git onu sev diye. Ruh bakir olmasa anlarım dediklerinizde haklısınız 5000 kişiyle yatanlarda var ne yazıkki. Ama insan olmak lazım önce o yüzden soruyorum fikrinizi sizce de çok gereksiz bir muhabbet değilmi? ve ekliyorum Megan Fox gibi; güçlü, tuttuğunu koparan, zeki, güzel, iyi para kazanan bir kadınla mı evlenirsiniz (ki bakire değil) , yoksa çaresiz, ortalama güzellikte,tuttuğunu koparamayan, hayatta bir hiç, iyi para kazanamayan, kezban stil bekaretini kaybetti diye sizin başınıza bela olan( hayatını bekaretine adamış insan içine zar zor çıkan bu yüzden) hayatını bu yüzden devam ettiremeyecek bir kızla mı hayatınızı birleştirmeyi tercih edersiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsizin yazdıklarınızı 2 yönden degerlendırmek lazım.bazı ınsanlar bakir oldugu ıcın karsındakı kızın da bakire olmasını bekliyor.haklı mı kesınlıkle haklı.diğer taraftan her turlu kızla yatmıs ınsanlar zaten bunu takmıyorlar ve sadece ruh güzelliğine bakıyor.ben mesala sevdıgım ınsanın elınden tutmak dısında bır kac kez de optum ama asla sevişmedım yataga atmak elımdeydı ama yapmadım yapamadım dınen mı kesınlıkle hayır(cuma ve bayramdan baska namaz kılmam ve ıcerım de arada)sadece bana hiç etik gelmedı cunku oyle aıle terbıyesı almısım sonucta evlenmeyı dusunuordum esım olmasını ıstedıgım bırıne bunu yapamazdım. neyse bana ilişkimizin 22. ayında bakire olmadıgını soyledı.ben kaldıramadım tıpık oyunlar kurmaya basladım kafamda sankı benden once degılde benle bırlıkteyken yatmıs gıbı ıntıkam almak ıstedım en yakın arkadasıyla(cocuk arkadası) yatmayı dusundum ama olmadı.onu da yapamadım vıcdanım elvermedı.sonunda ona sen ıyı bırısın ama ben bunu kaldıramam dedım ve ayrıldım.pesımı de bırakmıyor.sevıyormuyum evet ama asla benım gıbı bırısını haketmıyor.simdi sen neden haketmıyor bulunmaz hınt kumasımısın diyeceksın elbette degılım ama 4 senelık unıversıte hayatım boyunca benım de cıktıgım kızlar oldu ama ben sonunu bılmedıgım ıcın hıcbıryle opusmekten fazlasına ılerıye gıtmedım yanı ben nefsımı bır sekılde yendım ve kendımı her zaman geri cektım ama o en ufak sekılde ılerısını gormeden bu yola gırdıyse kusura bakmayın ama uckuruna sahıp olamamıstır.ben bu olayı kaldıramdıgım ıcın elestırıleceksem tamam elestiriliyim hatta gerı kafalısın da dıyenler olabılır saygım var ama ben kaldıramam cunku anlattıgım gıbı kımsenın gunahına girmedım.belkı dedıgınız gıbı pısırık bırıyle evlencem ama asla soru ısaretı olmuyacak kafamda.diğerini kabul eden arkadaslara da saygım var
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyuzde yuz bulamam cunku dunyada adalet yok.neyse yazımı fazla uzatmıyım sız de umarım dıledıgınız ınsanı bulursunuz
Cevap sahibi+1 yıliyi aksamlar dilerim umarım mutlulugunuz daım olur
En İyi Cevaplar
Bekaret kavramı bildiğim kadarıyla sadece bizde ve geri kalmış diğer Ortadoğu, Kuzey Afrika ülkelerinde kaldı. Hala ilkel yaşam biçimini sürdüren kabilelerde bile yok...
Çok düşündüm ben bu konuyu, Bu topraklardan yaşayanlar doğuştan mı beyinsiz, yoksa havası suyu eti sütü mü zeka geriliğine yol açıyor anlamadım.
Sonra farkettim ki , birey olamayan insanlar bu coğrafada yaşayanlar, toplum ne derse onu yapanlar, kişiliği olmayanlar, bütün sorun bu.
Bir kadın birey olabilse zaten, henüz tanışmadığı belki de 20 yıl daha tanışmayacağı neidüğü belirsiz bir adam için kendini saklamaz...
Ayrıca kadın sevdiği erkekle yapar yalanı da, bu toplumda ki baskıdan dolayı, kadınların kendi cinsel isteklerini bastırmak için kendilerine söyledikleri yalan, hayatımın bir kısmı güneyde geçti, çok yabancı insan tanıdım, gayette cinsel ihtiyaçları var kadınların da, hatta erkekten daha beter oldukları zaman bile oluyor...
Bekaret benim için sadece biyolojik bir oluşum, herhangi bir önemi yok, bir iki kere kezban tipli kız denk geldi, evlenmeden olmaz muhabbeti yaptılar,bir kız ne kadar güzel olursa olsun , kişiliği olmayınca ve dolayısıyla cinsellik olmayınca ilişki falan olmuyor, direk kaos oluyor.
Sesinlikle sağlıklı bir cinsel hayatı olan, bu geri kalmış toplumdan farklı düşünebilen, bir kişiliğe sahip güçlü ve güzel kadını seçerdim.814 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bir karar vermişsin, bekaret takıntısı kadar saçma birşey bilmiyorum hayatta... sanki biz erkekler evlilik öncesi hiç bir kadına dokunmuyoruz da karışmızdakinden bunu bekliyoruz. Ama kadınlarda da çok hata var, kendilerini evlenecekleri erkeklere saklayıp, erkeklere bunu taleb etme lüksünü veriyorlar, hiç bir kız kendini saklamasa ve bu takıntıya sahip erkeklere yüz verilmese bu durum düzelir bence ama zor gibi görünüyor, git gide gerilediğimiz şu günlerde :((
- +1 yıl
Senin gibi düşünen kızların soyutladığı gibi, benim gibi düşünen erkekler de kendini soyutluyor. 2 Sene dans ettim, bir çok ortama girdim çıktım, bu bekaret aşığı kız tipi o kadar fazla ki, en serbest görünüp her şeyi yaşayıp sadece bekaret denen o hücresel yapıyı koruyan o kadar çok kız var ki...
O yüzden ben de kendimi izole ettim Modern Türk insanı denk gelirse hayatımda bir yeri oluyor, bunun dışında vaktimi Avrupa'lılara ayırıcam bizim millet bir kaç kişi hariç bana bişi katmıo malesef
- +1 yıl
Benimde baya amerikalı arkadaşım var onlarla vakit geçiriyorum. Bir kere iki muhabbetin belini kırdık diye aşık olup orda burda rahatsız etmiyor dibime düşmüyor erkekleri. Herşeyi konuşuyoruz uyarılmıyor bile adam. Bizimkiler cinselliğin c sini desem üstüme atlayacak, rahatsız edici... İşte türk arkadaşlarımda var 3-5 tane kafama uyan bu şekilde konuşan onun haricinde diğerleri çok bayık konuşulmuyor hep tabu var hakaret var zorla fikirlerini kabul ettirmeye çaba var.
- +1 yıl
Ya sorma, kendimi işime verdim bende, nasılsa Türkiye'de konuşulacak çok insan yok, şu an Türkiye benim için sadece para kazanma yeri, geri kalan sosyalliğimi, tatillerimi, arkadaşlıklarımı, belki de aşkı kesinlikle yurt dışında yaşıycam, Burada hiç bir şey insanca değil, her şeyden karşılık bekleniyor,
Mesela arkadaş grubuna mı gireceksin, o grup ne yaparsa yapmak zorundasın, yapmazsan bir daha bir yere davet edilmezsin,
Bir kızla mı yakınlaşacaksın, kesinlikle bir çıkar beklentisi var. - +1 yıl
Aynısını bende düşünüyorum; o kadar giderler avrupalılara bok atarlar onlar karşılıksız bişey yapmaz bilmemne diye. Ulan adam senle karşılıksız konuşuyor senle takılıyor. Arkadaş gurubu piskolojisi yok heryere aynı anda gitmek zorunda olmadıklarını biliyorlar. Adamlar birey olmuşlar. Sadece ortak vakitlerde bir araya gelip ondan bundan konuşuyorsun. Bir sorunun osla buradakilere anlatamazsın pis pis dedikodular döner ama onlara anlatırsan çok üzgünüm diye lafa başlıyor üç beş tavsiye bile veriyo
- +1 yıl
Birde insancıl milletiz diye övünürüz :) Dünyada cep telefonunu pasaporta işletip ondan para kazanan tek milletiz, kardeşim yurt dışında yaşıyor, tatil için Amsterdam'a gitti İstanbul'a da uğradı yanıma gitmeden önce, telefonu burada çekmiyor pasaporta işletme parası vermediği için, e dedim Amsterdam'da ne yapıcan? Avrupalılar böyle salak şeylerden para kazanmaya kalmkıyor dedi, bu telefon olayı sadece Türkiye'de var dedi, her yerde çalışıyormuş telefonu :) Dünya'nın en yalan dolan milletiyiz...
- +1 yıl
Daha neler neler ya dünyada almayı sınavla hakettiğimiz halde sırf ehliyet parası adı altında 300 tl veren gerizekalı milletiz bir gerizekalı 5 tl etmez plastik karta. Kaşe parası ekstra 40 veriyoruz ( o da polise rüşvet). Dediklerini karşı tarafa kabul ettiremeyince sözlü ya da fiziksel şiddete başvuranda tek milletiz sanki ortada ölüm kalım meselesi var gibi. Dünyada tek emekliliğini bekleyen dingillerde biziz çalışıp bir işe yaramak gerekirken birşey yapmadan para kaz için devlet memuru olan.
- +1 yıl
Aynen, bir de bu düzen içinde evlenir, çocuk yaparlar bir yığın sorumluğu üstlenirler... Ulan kendin yaşayamıosun, bir cep telefonuna servet ödemek zorundasın, dünyanın en pahalı benzinini ve arabasını kullanıyorsun, alt yapı sıfır, asgari ücretle ev kirası bile ödeyemezsin, ne halt etmeye böyle bir ortama yeni bir birey getiriyorsun... bunlar böyle üredikçe, nasılsa çok insan var diye hiç birşeyi düzeltme gereği duymuyor güç sahipleri, bak Avrupa ülkelerinde yalvarıyorlar çocuk yapın diye...
- +1 yıl
O çocuk olayı da saçma. Bir kere çocuk yapabilmen için bir sürü engeli aşmak gerekiyor. Birincisi gelir engelini aşman lazım, bilgi eksikliğini aşmak lazım, eşşek gibi çalışıp çocuğuna da yol açmak lazım. Sonra yapıyorlar çocuğu vaya efendim avrupalı çocuğunu küçük yaşta çalıştırıyor biz çalıştırmıyoruz. Adam budget bilinci oluşsun diye çalışıyor çocuğu yoksa çocuğun ayrı bir ilgi alanı olsa o ekipmanı sağlayamayacak kadar imkansız ve bilgisiz değil... Başımıza bela olan çocuklar yetiştiriyorlar
- +1 yıl
ne güzel ya benim gibi düşünen bi iki insanın halen kaldığını görmek, diyaloğunuzu okudum arkadaşlar. mümkün olduğunca bu sitede kalın çok rica ediyorum ya.:)
- +1 yıl
Hocam sitede kalırız sorun değil de, bu gerizekalılık salgın hastalık gibi bir şey olduğu için, Türkiye'de daha ne kadar yaşayabilirim onu bilmiyorum, sitede kalabilirim ama zaten çok çok ufak olan yaşam alanım tamamen yok olmak üzere.
Her geçen gün insanların zihinleri geriye gidiyor bununla yaşamak pek mümkün değil bu şekilde...
nasil olca bekareti kaybedicem bari onume gelen kisiyle kaybedeyim mantigi mi bu?
nasil olsa olucem bari trenin onune atliyim?
o pismanlik nasil olsa kaybedecegim seyi kaybettim diye uzulme degildir. tamam sevdigi biriyle iliski yasadi ama ayrildi ve pismanligi aslinda o kisinin onu sevmedigi ve o kisiyle beraber olmasi.pismanligi onu gercekten seven biryle ilk deneyimini o ozellgi yasamak.
birde bu kizlarin pismanligi hep bu erkeklerin, BEKAR, TEMIZ, ELI KIMSENIN ELINE DEYMEMIS, HATTA COK ERKEK VARDIR KI YURT DISINDA BILE BU VAR ILK ERKEK OLMA HAZZII VARDIR.iste bu erkekler yuzunden kizlar o*, kezban, pis, olarak gorulmek istemedikleri icindir pismanliklari. Erkektir onlara bu pismanligi hissetmesini saglayan.
verdigin ornekde cok sacma sanki bakire olmayan herzaman guclu guzel tuutugunu koparan zekiymis gibi bakire olan da sanki cirkin parasiz zavalliymis gibi yansitmissin.
hayir GUZEL ZEki akilli tutugunu koparan zengin de bakireler var!
cok yzueysel bir yazi olmus, mantigini ve yorumlarin bana gore cok cocukca. 18-24..112 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yurt dışında bile bu var demişsiniz. O kadar Manhattan da yaşadım böyle saçma bişey duymadım. Usa ülkelerinde ve avrupa ülkelerinde eğer 18 i geçmişsen ve bakireysen adama acır gözle bakıyorlar... O sizin dediğiniz doğu ülkelerinde, gelişmemiş ülkelerde olacak bir olay. Time is goin on nothing s gonna change so seize the fuckin day buddy; aint start with your weirdish concerns...
- +1 yıl
sennle tartismadim. Senin tespitlerini yanlis oldugunu aksini soyleyerek gosterdim. cunki oyle, evet pismanliklar ; ay sonrada gidecek zarimi kaybettim diye degil.
Ben sana benim ne dusundugumu soylemedim, senin vardigin sonuca getiren dusuncene karsi yorum yaptim.
ikincisi bir yabanci filmde bile; erkek kizin bakire olmadigini anladiginda; ilk erkek ben olmak isterdim diye triplere giriyordu. ve bu sadece bir filmdi.. ben ordan bir ornek verdim yoksa bakire kiz isterler yok 18 yasinda oyle ol - +1 yıl
malidir diye birsey demedim. Yani erkeklerin genelde oyle bir kiz istedikleri ve ilk olmanin verdigi bir hazzin yabancilarda bile oldugunu soyledim, bakire olsun olmasin diye bir dusunceye sahip olduklarini yazmadim.
sana blog da yaz demiyorum. sadece mantiken tuhaf seyler yaziyorsun.
senin concernlar weird oldugu icin yazdim zaten.Banane yoksa senin bakire olup olmamandan, ilgilendirmezde , madem yorum yapican bari dogru tespitte bulunup bu bakire konusu hakkinda argumanlarin olsaydi, ;) - +1 yıl
Aynı filmlerde bakiremisin sen diyip şaşıran keyfi kaçan kızla dalga geçen erkek modeli de var tabi. Ama filmlere pek inanma realite de hiçbir yabancı erkek öyle abidik şeylere takılmaz. İlk ben olsaydım falan filan olmaz yani. Sever seni ve senle olmaya karar verir ya da vermez. Öyle bir istekleri yok aslında. O gelişmemiş müslüman ülkelerde görünen bişey bekaret takıntısı açıkçası. Ha bir de katolik rahibelerde.
- +1 yıl
ilk yorumumda soyledigim gibi; Sen kiz nasilsa gidecek olan zarinin once gitmesi icin pisman dedin,bende pismandir cunki genelde sevdikleri ve hep birlikte admla olmayi siterlerdi belkide dedim,ve pismanlar cunki erkekler temiz istedikleri icin erkeklerin tutumu yuzunden dedim (buna nedn sinirlendin ona da anlam veremedim) evet erkeklerin geneli ilk olmak ister, NEREDE yasarsan yasa! arastir bence bi, yurt disinda yasamayla olmaz bu isler. bende Avrupada yasiorum!
bakirelerinde hep cirkin oldu - +1 yıl
gunu soylemissin bakire olmayanlarinda guzel zeki ve zengin, onunda yanlis oldugunu soyledim, gayet guzel zengin bakireler de var ddim..
Yoksa senin bakire olmana lolmamana ne yorum yaptim nede dusuncene.. ne dusunursen dusunursun beni baglamaz sadece dusunceni olsuturan verdigin sebeplerdi duzeltmek istedigim.. ki buraya yazarak zaten elestiriye acik oldugunu dusunuorum/dum - +1 yıl
Canim ben zaten yurtdisindakilerde BAKIRE KIZ ISTER demiyorum. iy iokursan onlar bile ilk olmanin hazzini filan diye bahsediyorum yani o dusunce bile sevindirir onlari! ama elbette baksana cinselligi yasama yasi 15 e filanlara inmis. bekaret takintisi vardir diye birsey yazmadim ben
- +1 yıl
Bekaret takıntısı yanlış oldu oraya doğru diyorsun. Aslında demeye çalıştığım ilk olmanın hazzı diye birşey yok onlarda. Çünkü ilk ilişkinin zor olabileceğini bilirler. Aslında pekte fark etmez bakire olsan heycanlanmaz çoğu, vardır arada bazıları ona bişey diyemem. Cinselliğin yaşı 15 e indiği doğrudur ama sağlıklı ebevynler 18e kadar kontrol ediyor çocuklarını. 18 den önce yasal suç kabul ediliyor. 18den sonra kadın kendi istediği doğrultusunda herşeyi yapabilir ebevyn topum baskısı olmaksızın
- +1 yıl
evet anladim yani hazzi derken yani mutlu olurlar, ama neden diye soru gelmezmi aklimiza? demekki var biseyler. . yani ilk olmak, temiz olmasi filan (illaki yabacilar demiyorum) demekki erkeklerin biraz hoslarina giden, ki kizlar bekaretini kaybettiginde bunun icin psman oluyor genelde, yani oncedn kaybettigi seyi simdi kayettim diye degil. onu demek istedim bende, yani u pismnliklar genelde erkeklerin davranisi yuzunden oluyor yoksa onlar sorun yammasa hangi kiz kosup hemen biriyle yatmaz sanio
- +1 yıl
sun :) yani sanmaki hepside kendi istedigi icin bekaretine onem veriyor, cogu almayan olmaz diye mecbur bekliyor. demem oydu.
vallaha kac yasta kim neyaparsa yapsin kim kontrol ederse etsin, bunlar ben baglamaz herkes kendi istedigi gii yasr.. ona bakarsan, 17 yasinda burada cnselligi yasayn genc cok ve normal goruyorlar, ama bu tabi bizim şu an konumuz degil.. ekstradan bilgi.. neyse :) iyi gecler.. - +1 yıl
Valla artık değişen dünyayla birlikte erkek gücüne de yavaş yavaş gereksinim azalıyor. Erkeklerin yerini makinalar aldı. Çok bilimkurgu meselelerin ardında gayler, marjinaller ve kadınlar var. Yani artık boru pek ötmez gibi , kadın bence kendini pişman hissetmemeli. Artık ebedi birliktelikten öte şeyler var ne biliym katlanmak zorunda değiller, çekmek zorunda değiller, o yüzden bekaret kavramı da baya ikinci planda kalıyor gibi neyse. Size de iyi geceler :)
Bekaret bence sadece zar değil komple vücudunu saklamaktır.Her haltı yiyip ben bakireyim diyen insandan bende nefret ediyorum.Ama bekaret önemli midir ? Evet benim için önemlidir.Benim düşüncemdir .Herkesinki kendine.Sana şunu söyleyeyim burada zar önemli değildir geri kafalılıktır diyenler gerçek hayatta bal gibide önem veriyordur.Önem vermeyeni vardır ama çok çok azdır.Kezban kelimesini kullanarak erkekelerden destek beklemişsin belli.Ama şunu bil Adriana Lima ve Beyonce gibi ünlülerde eşlerine verdiklerini açıklamıştı.Demek güzel ve ünlü kezbanlarda ! isterse saklayabiliyorlarmış...
44 Yorumla- +1 yıl
Adriana Lima ve Beyonce bunlar hristiyan, onlar için 18 yaşından sonra bekaretini kaybetmemek ezik bir durum, beddua gibi bişey. Beyonce u bilmiyorumda Adriana Limanın birçok olayı oldu basına yansıyan. Önem veren erkekler veriyorum diyor vermeyen de vermiyorum diyor artık şu devirde yalan söylenecek bir durum yok bence. Hem müslümanım, bekaret çok önemli benim için diye geçinip hemde kadını yalan söylerek kandırmak üstüne zina yapmak ayrı bir salaklık.
- +1 yıl
Onu erkeklere soracan.Gitgide bakire kızarıda ezik gören gruplar çıktı.Bu kişiye kalmış.Hristiyan müslüman yada bir başkası farketmez.Kendi saklamak isteyen her zaman saklar.Ben değerli oldupunu düşünüyorum saklıyorum.Ama şunu da unutma bu bkadar bekarete önem vermeyen erkekler sıkıyosa genel evden kadın çıkarsalardı.Sürekli gittikleri kadınla evlenselerdi.Yani burada denilen çoğu şeyi ciddiye alma.Zaten birçok kız evlenme vadiyle bekaretini kaybediyor.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
ne zaman öleceğimiz belli mi ki de saklıyoruz bazı şeyleri neden para biriktiriyoruz ki ne zaman öleceğini kim biliyor da 5 sene sonranın hesaplarını yapıyor..bunun gibi daha neler var sana saçma olarak sayabileceğim adamım neler var :) bekaret de bunlardan sadece bir tanesi..
43 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu dediklerine katılmak istiyorum bi yandan düşünüomda erkekler istediği kadar genel evde ve ya sevgilileriyle herşey yaşasalar bile normal karşılanıo ama kadınlara herşey yasak ve sadece kan gelmedi die eşini boşayanları tanıyorum bukadar cahil de olunmazki. bi yandan da müslüman olanlara zina en büyük günahtır bu yüzden erkekte kadında nikahsız birisile cinsellik yaşayamaz
21 Yorumla- +1 yıl
Valla bence o kan gelmedi diye boşanan kadın başta o adama tavrını belirlemesi gerekiyordu. Ne kadar kendi yaşamasada önceden bir cinsellik ne olacağını bilemeyiz. Yani bence artık çifte standart olayını eğitimle aşabiliyor erkekler. Git gide erkeklerde benlik kavramı daha ciddi boyutlara ulaştı her kızla yatmak için yırtmıyorlar kendilerini artık çok büyük bir gelişme bu türkiyede
+1 yılyani profil kız olmasa ben mi yazdım bu yazıyı acaba diye bakacaktım. tebrik ediyorum çok güzel açıklamışsın. noktasına kadar katılıyorum sana. özellikle şu metnin sonundaki kimle evlenmek isterdiniz bölümü çok ilgimi çekti. ne güzel anlatmışsın evde koca bekleyen bakire kız modelini, nası bi gözlem bu ya. bravo gerçekten bravo
30 YorumlaGünümüzde zaten özellikle tahsilli ve ileri görüşlü insanlar bekaret'i sorun etmiyor.
210 Yorumla- +1 yıl
Evet ama karakter meselesi bir komşumuz vardı nişanlıydı nişanlısı askere gitti kız mahalleden samimi olduğum biri ile eğlencesine çıktı ama arkadan çalışmışlar uzun bir süre hatta okul bahçesinde yapmışlar bir kaç kez gören bile oldu . Nişanlısı döndü evlendiler çocuk şimdi bunu namuslu aile kızı sanıyor ..
- +1 yıl
Bak kendimden pay biçeyim tabiki el değmemiş bir kadın isterim ama seviyorsam ve güveniyorsam daha önce başından talihsiz bir ilişki geçmiş se nasıl ki ben başkaları ile daha önce birlikte olduysam onuda tertemiz olarak kabul ederim . Bakirelik kafada biter yoksa afedersin oral yapıp anal yapıp yalatıp yutturup sonrasında da bir zar var diye namuslu olunmuyor ..
bende katılıyorum yaptığının arkasında dursun herkes. birde yapmayanlar toplum baskısından değil kendilerine özel sebepleri varsa oyle yapmasınlar. zorla saklamasınlar yani.
24 Yorumla- +1 yıl
bu baskıyla saklamasının bir anlamı yok ki, zaten canı istiyorsa zarı durup herşeyi yapabilir. kız karakteri itibariyle oyle olmak istiyorsa ve ona göre davranıyorsa bakiredir, ama toplumda kabul edilmem diye korkup saklıyorsa o bakireliğin bir anlamı yok kimseyi zorlamamak lazım bide yalan söyleyecek sonra elime erkek eli değmedi falan öyle ilişki mi olur dürüst olsun herkes yaptığınında arkasında dursun her kafaya göre birisi var.
- +1 yıl
Aynen her kafaya göre birisi var. Ama nedense kendi kafasına göre kız bulabilcekken gelip bizi suçlayan var seçim katalogu mu genişletiyorlar ne. Sanki katalogtan seçsen birini o seni kabul edecekmiş gibi. Böyle sanki dünyanın merkezinde onlar var onlar seçer biz salağoz ya seçemeyiz gibi.
- +1 yıl
herkesin çevresi,yetişme şartları,hayata bakış açısı farklı. kimseyi şekle sokmanın bir anlamı yok. saçma sapan ilişkiler olur ozaman. oyle kız gördüm ki sevgilisi yanında yokken millete kıvırtır bide bakireliğe çok önem veririm muhabbeti yapar, ama öyle kız var ki sevgilisiyle eve çıkmış dışarda da edebiyle duruyor milletin dibine düşmüyor. bakire olmasınlar demiyorum ama karakteri öyle oluşmamışsa, sadece baskıdan bakireyse zarda kalır sadece.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiliyor musunuz sizler kafayı yemiş insanlarsanız. Nedir şu ruh bekareti bir kere anlamış değilim. Aklınıza gelmeden ilişkiye giriyorsunuz demek ki. Zevk uğruna kendi yaptıklarına kader demekle Allah'ı da, cenneti de cehenne mi de inkar etmiş oluyorsun. Önce kaderin ne olduğunu öğren. Senin demene göre tecavüzü de her türlü pisliği de insanlara Allah mı yaptırıyor? Tövbe tövbe... Allah Kuran indirmiş, peygamberlerin hayatlarını ibret yapmış. Şu lafın varya seni bitirdi "Ilerde tanımadığın adam için nasıl olsa kaybolacak birşeyi saklamakta çok anlamsız" Bu nasıl bir mantık? Bu nasıl bir vicdan? İlerisini düşünmeyenler hiçbir zaman gerçek mutluluğu yakalayamayacaklardır. O lafı etmişsin ya bu mantıksızlığa bu düşüncesizliğe sabaha kadar laf anlatsak herhalde fayda etmez. Sana dünyalar kadar edecek söz var da neyse...
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen sana saldırmıyorum, sen kendi kendine ve toplumumuza, inançlarımıza fazlasıyla saldırıyorsun. Senin gibiler için zaten sıkıntı olmaz. Sıkıntı edecek birşeyiniz yok, herşey normal size göre. Sizler herşeyin en doğrusu bilirsiniz ama bir tane bile ispatınız yoktur...
- +1 yıl
vallaha bence ispat gerektiren bir durum yok. Toplumun farklı bir kesiminde yaşıyorum sanırım sorun o. Ben böyle düşünüyorum diye tüm kızlarda böyle düşünüyor değillerdir herhalde. Birbimizi üzmeyelim siz kendinize göre biriyle evlenirsiniz kafanız rahat olur sorun ortadan kalkar bence.
pek önem verdiğim bişey değildir bu bekaret işi. ne olursa olsun geçmişteki bir hatası yüzünden sevdiğimi harcayamam.
42 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok uzundu okumadım ama başlığa cevap vereyim;bekaret kadar saçma bişey yoktur tabuların en saçmalarındandır.Ve yıkılması gerekir sevişemiyoruz adam gibi ya :S
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabi ki de hayır benden önce isteği kadar sevişmiş olabilir,benim kadınım olmaya başladıktan sonra başkasıyla sevişemez sadece
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :))
ya yok bilmem işte bekareti olmayan erkegin altından kalkan kızı napaym dienler peki siz kac kızın üstünden kalkdınız demezmi insan...
22 Yorumlatakılacak o kadar çok şey varken bir zara takmak saçma.rahatlıkla yalan söylenilebilecek birşey .yada herşeyi yaşayıp sadece zarın durması bakire yapar mı insanı.yada diktirmek falan.önemli olan sevmek.aşıksanız eğer bakire olup olmaması zaten önem taşımaz
10 Yorumladudağımdan sonrasını okumadım evet dünyanın en saçma olayıdır bekaret
20 Yorumla
+1 yılyine duymanı istediğin şeyleri söyleyen, tribünlere oynayan cevap En İyi Cevap seçilmiş.. Ama gerçek hayat böyle değil bebeğim.. Bekareti kaybettin mi bir erkeğe bunu kabul ettirmen çok zor.. O yüzden sadece buradaki cevaplar ile kendini kandırırsın ama iş gerçeği açıklamaya gelince karşındaki erkek , masadan kalkar..bu böyle biline... bu yüzden sen en iyisi diktir...
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHIÇ LAF ANLATMA MUSLIMAN BIRI IÇIN ZINADIR VE GÜNAHTIR.
BEKARETI,SINAYI NASIL HELALA ÇEVIRIRIZ DIYE ZORLAMAYIN.
MUSLIMAN DEGILSEN ZATEN SENDEN BEKARETI ISTEYEN YOK GIT DOYASIYA YASA01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınların %98 i erkeğin geliri fazla olsun ister diğer şartlarda ne yapayım diye düşünür kadın. bana hem kazanıcak hemde erkeğine bakacak kadın göster bir tane laf kalmayacak !
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeden gereksiz olsun? 1 kişiyle 500 kere yatmış olması sorun degil mi sence
00 Yorumlagereksiz tabi insanlar bıraksın bu kafayı
51 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbekaret önemli başka erkeğin altından kalkmış kızı kim ne yapsın...
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkadın dediğin kendine sahip çıkmalı belki geri dersin ama bizde böyle
Cevap sahibi+1 yılbende öyle düşünüyorum ama artık kızlar anal takılıyor
Cevap sahibi+1 yılama gerçekleri söylüyorum bunu yapan çok kız biliyorum bende yaptım zamanında :D
Cevap sahibi+1 yılartık sağlam kız kalmadı 16 yaşında başlıyolar
- +1 yıl
Olması gereken yaşta başlamışlar tam ergenlik sonrası dingillik dönemi. Piskolojileri düzgün olur fakat bedeni bozuk olduğunu düşünende olur. Belki çok inanılmaz güzel bir kız olur ama bedeni bozuk diye düşünenelerle evlenmez, kendi gibi düşünen adamlarla evlenir böylelikle size de sıkıntı olmaz. Zaten bekareti önemsemeyen kız önemseyen bir erkekle kafa uyuşmaz arkadaş bile olamazlar bırak evliliği. O yüzden çok rahatsın bence sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılo zaman vermeye devam edin kızlar :)
Cevap sahibi+1 yıldibinize düşerler evet ama 5 dkka sonra inan tekme vurup yataktan atmak istiyoruz ;)
Cevap sahibi+1 yılsenide elde ederim ama uğraşmak istemiyorum seninle...
Cevap sahibi+1 yıl:D
Cevap sahibi+1 yılumarım bulmuşsundur ))) mutluluklar )))
+1 yılherşeyden bağımsız olarak şunu düşün : neden sizde zar var? Allah isteseydi zar olmadan da yaratabilirdi. Bu bile birşeyler anlatmalı bana göre
214 Yorumla- +1 yıl
O zar cinsel organımız içeride ve bebekken enfeksiyona açık olduğu için( altımıza ettiğimizden mütevellit o yaşta) mikrop kapmamamız için var. Yapılan araştırmaya göre ( Bir ara okumuştm) zarsız doğan bebekler rahim iltihabından ölüyorlarmış çok az ı kurtulabiliyormuş. Belli bir yaştan sonra çok çok inceliyormuş seni iltihaptan koruma görevi bittiği dolayısıyla.
- +1 yıl
okumasanda mantıklı bir açıklama. aynı iltihap belki erkeklerde de olabilirdi diye düşünmüyor değilim.
her şeyi geç ruhunu nasıl temizleyeceksin?Unutulup kolayca elveda edilecek kadar kolay mı sence? - +1 yıl
Aynısı erkeklerde yok çünkü erkek penisi içerde değil dışarda ve yön olarak anüse en uzak yerde. Ruhum kirli değil ki benim kimseyi kandırmadım, kimseye bilinçli zarar vermedim, kalkıp ona buna anal veripte sevgilime kalkıp bakireyim diye yalan söylemedim, anal yapmadım bi kere... Unutulmadım da; o bana bağlı olan bişeydi doğru düzgün insan oldum hep öyle gizli kaşarlardan değil. Ben değilde onlara sor acaba nasıl temizleyecekler kendilerin iorda burda diktirip milleti kandırarakş.
- +1 yıl
ben zaten yaptın demedim ki ortaya söyledim. yapanlara yani. onlar kendileri düşünsünler. sonra neden erkekler kabul etmiyor diye sızlanmanın alemi yok. ben kız olsaydım evlenmeden bu işlere asla girişmezdim mesela.
- +1 yıl
Erkekler kabul etmiyor diye sızlanılacak durum yok ki bence. Zaten bekarete önem vermeyen kız veren bir erkekle kafa uyuşmadığından ötürü arkadaş bile olamazlar, evlilik hayal yani. Kabul eden de erkekler var olduğuna göre onlar muhakak o erkeklerle olacaklardır. Böylelikle sizde bu durumla ilgilenmiyceksiniz rahatsınız problem yok bence.
- +1 yıl
ama durum senin bahsettiğin gibi pek parlak değil. sırf bu nedenden evlenmek istemeyenleri bu nedenle evlenip boşananları tanıyorum. her ne kadar zar parçası mantıksız gelse de benden önce başka bir erkeğe dokunmuş olmasını içim almıyor sorun o .
- +1 yıl
Ne biliyim geriye kalanlardan evlenin işte. Çok güzel taş gibi hatun görürsünüz aşık olursunuz belki bakire olmaz onla evlenmezsiniz bu da bir ihtimal. Yani içiniz almıyorsa geriye kalan hatunlarla evlenebilirsiniz hepimiz bitmedik sonuçta belki mutlu olursunuz ne bileyim. Sizin tercihiniz bence. Bende etrafımda o tarz boşanan tanımıyorum ama o tarz olan tanıyorum hepimiz hayatın farklı tarafını görüyoruz sonuçta. Ben tanımıyorum diye fikir doğru olacak diye birşey yok bence
- +1 yıl
Sandığın gibi her erkek taş gibi hatun hayal etmiyor eğer öyle olsaydı etrafta gezen bir sürü fiziği bozuk kızla yakışıklı diyebileceğimiz erkekler evlenmezdi. Evet tabiki herkes güzeli yakışıklısını ister de bir zamandan sonra karakter ön plana çıkıyor cinsellikte sanırım bir vakitten sonra rutinleşiyor anlamsızlaşıyor yapalım da uyuyalım tribi falan oluyor anlatılanlara göre.
- +1 yıl
Vallaha çok şanslıyım şükürler olsun ki iyi bir fiziğim allah beni güzel yaratmış, erkek arkadaşım da çok şükürler olsun ki onu da best model den çalmış. Karakterler de uyuşuyor. Ben bakire değilim ama biyolojik olarak bakireyim ( esnek zar mevzusu). Biz hayatımız birleştirmeye karar verdik 3 yıldır beraberdik. Başta ben evlilik istemiyordum ama ikna oldum bir şekilde. 3 yıldır sürekli her gün yanyanyız ama sıkılamıyoruz aksine daha çok özlüyoruz birbirmizi. Herkeze nasip olur inşallah.
- +1 yıl
inşallah . mesafeler uzarsa aşkı öldürür, kısalırsa aşktan usandırır. Dengesini bulursanız her şey rayında gider. Mutlu noeller iyi geceler.
- +1 yıl
tarih dışındakileri biliyordum. Zaten dalgasına yazdım onu. Yılbaşı falan kutladığımdan değil. Maksat espri olsun.
Umarım böyle de devam eder. Açıkçası sanırım ben böyle yaşasam sıkılırdım. Üniversite hayatında kız arkadaşlarımla evde bulundum yaşadım da. Belki de hazır değildim sorumluluk almaya sıkılınca içimden hep derdim artık gitse de kafamı dinlesem diye. - +1 yıl
Biz öyle bizim eski nesilimiz gibi sürekli evde oturup yemek düzeni almıyoruz. Yani standart hayata girmiyoruz. Birlikte futbol oynadığımızda oldu depişip duruyoruz. Poligonlara mı, gitmedik tribünlerde mi bağırmadık, içip içip evde bayılmadık. Hiç olmadı playstation a sarıyoruz. Ortak arkadaşlar var evin diğer sahipleri diyorum onlara. Bir köpek konusunda didişmeliyiz o da sabah kim çıkarcak hesabı. Onun dışında işkolik gibi bişeyiz dolu vakitte birbirmizi görmüyoruz kafa dinleniyor.
Tamam anladık bakire değilsin :)
24 Yorumlasonuna kadar gereksiz
30 YorumlaGüven her işin başında gelir.
110 Yorumla- +1 yıl
Güven mevzusununda bir sınırı var. Bence beni keyfi için aldatmayacaksa, kandırmayacaksa başka birine gözü kayacak kadar kaşar olmayacağını bilirsem güven oluşur bende. Adam gibi adamsa gereksiz salaklık yapmıyorsa güvenirim. Ha ama onun haricinde geleceği göremem ilişki biter bitmez orası biraz farklı. O konuda kimse kimseye güven veremez. Ama insan gibi bitecekse bitsin başka biriyle beni kandırıp aldatmasıyla değil; ha işte bu konuda önemli.
Başlığa cevap veriyorum; bence çok gereksiz.
41 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem