... sistemden falan denk gelip öğrenebilir mi? haberdar olur mu? absürt yorumlar istemiyorum ciddiyim..
Cevabın nedir?
+1 yılSisteme bu kız kızlık zarını diktirdi diye bir not düşülmüyor canım. kadın doğum bölümünde muayene olduğunu görür. Sana yazılmış ilaçları görür. Bir de yapılan operasyonları görür o kadar. Bir de bu işi yapan hastane var mı bilmiyorum. Özel muayenehanelerde yapanlar var onu biliyorum ben. Onlar da hiç kayıt tutmazlar. Asıl korkacağın şey bir doktor kız olmadığını anlar canım. İlişki yaşadıysan genişlikten anlar. O diktirdiğin suni zardan anlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılilişki yaşamadım yalnızca başka bir sebepten ötürü gerekiyor
En İyi Cevaplar
+1 yılyuh diyorum sana ya. bu işlerin nasıl olduğunu düşünüyorsun acaba
014 Yorumla
Soran+1 yılne?
- +1 yıl
1. Bu isler resmi degildir.
2. Bu kafayla anlasa ne olur
Soran+1 yılremi değilse daha güzel teşekkür ederim
- +1 yıl
Niye boyle bir ise girisiyorsun
Soran+1 yılçünkü bir şeyler yaşadığım için değil yanlışlıkla aptallığım yüzünden yırtılmış olma ihtimali var henüz emin bile değilim fakat insanlar o kadar ön yargılı ki saçma sapan ithamlara maruz kalmamak için kendi kendime düzeltmeye çalışıyorum
- +1 yıl
Soyleyecegun seye inanmayacak birisiyle evlenme zaten
Soran+1 yılhaklısın ama bu kadar basit bir olay değil
- +1 yıl
Niye
Soran+1 yılinsanlar için önemli.. kabul etmeyenine denk gelsem hadi.. o zaman da dedikodu çıkarır abuk sabuk.. ben öyle biri değilim ve bunu kaldıramamda..
- +1 yıl
Denk getirmek senin elinde degil mi
Soran+1 yılbilmiyorum normalde insanlar şahaneyken bu konuda inanılmaz noktalara ulaşabiliyorlar.. bence haklılar da.. talihsiz olan bendim ve bir şekilde ayak uydurmalıyım.. bilmiyorum Allah yardımcım olsun..
- +1 yıl
Bence cok kafani takma boyle seylere
Soran+1 yıldeniycem, teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılsıcak su döktüğünde kan gelirse anlaşılır zaten ve evlenmeden 2 gün önce dikilir. şimdi diktirip 4 5 yıl sonra evlenemezsin çünkü maksimum 2 haftaya kendi kendine dikişler atar.
024 Yorumla
Soran+1 yılsağol da sıcak su niye dökelim canım :D
- +1 yıl
duş almayacakmısın hiç
Soran+1 yılher duş alış da kan gelir mi de?
- +1 yıl
evlenmeden 2 gün önce dikilir ama ben evleneceğim kızın gelinliği çıkarınca duş almasını isterim yoksa şüphelenirim.
Soran+1 yılha dikimden sonra ki duşta gelir diyorsun sen öyle mi?
- +1 yıl
tabiki. kadın doğum uzmanı doktor arkadaşım var doğuma da giriyor zarda dikiyor ondan ne dersler aldım. kısaca bana gelmiş biri diktirsede vajina daralttırma ameliyatı felanda olsa anlarım hepsini
Soran+1 yıle düğünden önce banyo yapsak? sonra ki yapışımızda yine sorun olur mu?
- +1 yıl
kızlık zarı dikildikten sonra vajinana 1 damla su değse bozulur zarın dikişleri atar ve kan o an gelir.
Soran+1 yılpeki bu 2-3 gün önce olanlarda değilde kalıcı olup senelerce gidenlerde durum nasıl?
- +1 yıl
kızım doktora git bence sen. git derdini anlat muayene ol ve sonra adam sana net bilgi versin. ve evlenene kadar da onla bunla zevkine belki para karşılığında yat. ama benden net bilgi bekleme
Soran+1 yılinsanların hayatı hakkında tek bir şey dahi bilmeden ne de güzel yorum sallayabiliyorsunuz! ben kimseyle bir şey yapmadım or*spulukla alakam dahi yok. laflarına dikkat et başka bir sebepten bozulmuş olma ihtimali var kesin dahi değil!
- +1 yıl
öyle bir durum varsa diktirmekle uğraşana kadar dürüstçe söyle bunu evleneceğin adama ya da muayene ol belki kızlığın duruyordur. ben tanımadan yargılıyorsam sen sebep söylemediğin için ve diktirmeye çalıştığın içindir.
ben bu kadar bilgiliyken evleneceğim kızın diktirdiğini anlasam ne olursa olsun şüphelenirim ve içim içimi yer ama kan akmadı mı sebebini soraraım söylediğinde haaa tamam der geçerim ya da esnek zarı vardır felan diye düşünürüm ama diktirmek yani farklı yolların arkasına saklanmak gerçekten hoş değil. bence dürüst ol ve diktirmeye yönelme
Soran+1 yılhaklısın ama herkes senin gibi düşünmüyor işte o şekilde de bu tarz saçma ithamlara maruz kalmak istemediğim için düşünüyorum diktirmeyi :/ ya ben bilmiyorum ne yapıcağımı
- +1 yıl
birincisi eşi olacak adam sana inanmalı ve güvenmeli yok güvenmeyecek bir yapıda ise zaten onla yaşama çünkü ilerde en ufak birşeyde bile seni suçlar ve üzülen hep sen olursun. evleneceğin kişiyi çok iyi seç o zaman kızlığın seks ile bile bozulmuş olsa cidden sorun olmaz. kişilik ve beyinde biter herşey ama sorun yaratacak biri ile ömür harcanmaz.
Soran+1 yılteşekkür ederim ama muhtemelen sıkıntı olacak
- +1 yıl
hayatında biri var mı?
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
seni tanıyabilirmiyim
Soran+1 yılbilemiyorum :/
- +1 yıl
mesaj atarsan çok ciddiyim tanışmak isterim. belki iyi anlaşırsak hayatıma adım atarsın
Soran+1 yılbu bir lutfediş olmamalı..
- +1 yıl
iyi anlaşırsak birbirimizi beğenirsek ciddi ciddi sevgiliye doğru ilerlemek isterim
Soran+1 yılteşekkür ederim çok da iyi birisin ama şu an düşünmüyorum :/
- +1 yıl
olsun tanışalım. tanışmaktan ne zarar çıkabilir ki hem
Cinsellik konusunda 733 cevap paylaştı. bu kadar kaçamak eziyetler vicdan azabı korkular yaşamak yerine SADECE SABRETSENİZ OLMAZ MI?
01 Yorumla
Soran+1 yılkimseyle bir şey yaşamadım durum farklı..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki hayır hiç bir kaydı olmaz kimse de bilmez.
ama diktireceksen şimdi değil evleneceğin zaman diktir.19 Yorumla
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılayırca 2 çeşit dikim var ve daralmak için özel eksersizler var bu konular da bilgi sahibi misin ?
Soran+1 yılhayır değilim
Cevap sahibi+1 yıleğer detaylı bilgi almak istersen mesaj at hepsini en detaylı şekilde anlatayım.
Soran+1 yılburada olur mu? lütfen
Cevap sahibi+1 yılkendimi gizliyecem açıktan böyle şeyleri yazmayı sevmiyorum çok düşman topluyorum ondan merak etme sitenin krolarına benzemem ben.
Soran+1 yılburada gizleyip yaz?
Cevap sahibi+1 yıltmmm boşver iyi günler.
Soran+1 yıliyi günler
Özel bir doktorun muayenanesinde olman daha mantıklı ve garanti. Son zamanlarda insanları fişlemek ve kimi zaman bu şahsi özel bilgileri afişe etmek çok moda.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın teşekkürler tavsiye için
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktorlar evlenmeden leğene su döküp öyle anlıyorlar o Yüzden sistemden ya da başka yerden bakmalarına gerek yok Yanlışlıkla kendim bozdum dersin nasıl oluyorsa yalnışlık
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani? bunu ben kendim de deneyebilir miyim? nasıl bir şey?
Cevap sahibi+1 yılTabi tabi Leğene su dök otur hava kabarcığı çıkıp çıkmadığına bak çıkarsa belli oluyor demektir çıkmazsa kızsın demek kesin yap ama başka mantıklı bir Çözümü ise evleneceğin insana nasıl olduysa gerçek bir şekilde anlatacaksın vicdansızlık yapmayacaksın kimseyi de kendinide kandırmamış olacaksın ok
Soran+1 yılkimseyle bir şey yaşamadım ben bu yüzden saçma sapan şeylerle itham edilmek istemiyorum emin olma isteğim bu sebeple
Cevap sahibi+1 yılYaşadın ya da yaşamadığını söylemedim lakin Yanlışlıkla kızlık zarını bozduysam bunu kocana anlatmak ya da anlamamak senin vicdanına kalmış bir durum diyorum o Yüzden diyeceksin ki aklı bulanmasın hiç bir şekilde diye yaptırıyorum diyorsan ayrı ha bir gün karşısına bu olay Çıkabilir anlayabilir o zaman daha kötü olur dürüst bir şekilde olayı anlatırsan çok daha farklı tabi
Soran+1 yılönümüze çıkabilir mi işte diktirdikten sonra onu anlamaya çalışıyorum şu an sağol
Cevap sahibi+1 yılÇıkabilir tabiki
doktorla evlensen onun cokta onemsiyecegini zannetmem cunki cogu kisi insani farkli varlik gibi gorur
00 Yorumla
+1 yılBu kadar hamle ilerisini düşündüğüne göre sen satrançta kendini geliştir derim.
06 Yorumla
Soran+1 yılinsan hangi adımları atacağını iyi bilmeli paniklememek için
- +1 yıl
Sen başarırsın, o pırıltıyı gördüm sende.
Soran+1 yılöğrenir mi, öğrenmez mi?
- +1 yıl
Böyle bir şeyin kaydının sisteme girileceğine ihtimal vermiyorum.
Ha doktor olduğu için anlama ihtimali var onun için bir şey söyleyemem.
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılBu kadar ince ve derin düşünüyor olmana hayran kaldım. Sen büyük insan olabilirsin kendini geliştir bence çok uükselebilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılöğrenir mi, öğrenmez mi?
- +1 yıl
Öğrenir bence tabi sen gibi ince fikirli biri çıkarsa
Soran+1 yılpeki sağol
- +1 yıl
Bakire değilmisin
Soran+1 yılbilmiyorum ben kimseyle bir şey yaşamadım kendim yanlışlıkla bozmuş olabilrim
- +1 yıl
Doktor sevgilin mi var
+1 yılÖnceden bir kızı bozan biri anlar sadece sistemdre flanda bulamaz onları ki araştırmakda aklına gelmez
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol :/
+1 yılhim kimse hiç bir şekilde göremez öğrenemez , kim nederse desin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhekimim ben şüpheye düşerse bakar anlar. onun dışında kaıyıtlara bakmak zaten yasak ve kayıt tutulmaz açıkça
41 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılbir problem çıkmaz ve sisteme kayıt yapılmaz özel kliniklerde hem senin vicdanın biriyle ilişkiye girip baska birini kandırmaya el veriyorsa orası baska :D
06 Yorumla
Soran+1 yılbir şey yaşamadım yanlışlıkla kendim bozdum!
- +1 yıl
nasıl bir yanlışlıktır o kolunu mu soktn normal bir zar 8 veya 9 cm ile bozulur ve biraz zorlama gerektrir sen abanmssn :D ice :D
Soran+1 yıl2-3 cm yeterlidir ayrıca insanların neler yaşadıklarını bilip bilmeden yorum yapmayın!
- +1 yıl
ya allahını seversn erkler hadi görüp azar analrım hormonlar var ppeki kızlar nie azar ?
Soran+1 yılkimseyle bir şey yaşamadım ben ancak erkekler gibi kızlarında hormonları çalışıyor bunu kendim için söylemiyorum genel böyle. ancak ben başka bir sebeple soruyorum
- +1 yıl
bak zar ya el sokarsn patlar ya da yanliş bir davrans oturma gibi ziplam gibi olur ya da istemeyerk bir yere batar ve kızlarda azma hormanu az yani yok nedeck derecede az bilgiyi öğrenmek bukadr yani ve kimsenin bunu yapmaya hakkı yk bence
+1 yılGerek yok böyle oyunlara açık açık söyle bakır değilsen
06 Yorumla
Soran+1 yılbir şey yaşamadım yanlışlıkla bozdum saçma sapan ithamlara maruz kalmaktan çekiniyorum bu sebeple diktiricem
- +1 yıl
Kabul eden öyle kabul etsin boşver
Soran+1 yıletmeyen de laf çıkarsın dimi
- +1 yıl
Adam olan çıkartmaz
Soran+1 yılöyle ama bilemeyiz işte
- +1 yıl
Evet öyle
+1 yılO doktor vajinana bakınca zaten dikildiğini direk anlayacaktır..
04 Yorumla
Soran+1 yılyaaaaaa :/
- +1 yıl
Acı ama gerçek.. Yalan söyleme. Ben bile anlıyorum artık neyin ne olduğunu.. Kaldıki doktor :/
Soran+1 yılsen bayağı uzmanlaşmışsın o zaman
- +1 yıl
Bakınca anlaşılıyor. İncelikleri görmen lazım. Uzmanlık oldu. Çünkü kızlarımız hep yalan söylüyor. Doğru söylese mertliğinden ve dürüstlüğünden zaten daha çok etkileneceğim..
+1 yılyok olmaz da sizi bu hale getirenlere yaziklar olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılbir şey yaşamadım başka bir mesele!
- +1 yıl
peki
yanlışlıkla nasıl bozdun? mast yaparken al kırdın kırdın gibi bişey mi oldu :D
06 Yorumla
Soran+1 yılyaa off ciddiyim öğrenir mi, öğrenmez mi?
Soran+1 yılanlamak zorunda değilsiniz ne bu merak? bir soru sordum burada cevap vermeyeceksen gidebilirsin
Soran+1 yılyanlışlıkla olduğunu doktora nasıl kanıtlayacağım ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaptığınız her şeyin arkasında durun. yalan üzerine sahtekarlık üzerine yuva kurulmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılyanlışlıkla bozdum bir şey yaşamadım!
Cevap sahibi+1 yılbana bişey açıklamak zorunda değilsinki. senin hayatın senin seçimin ben sana etik olanı söyledim.
Soran+1 yılşöyle şöyle oldu diye anlatmayım istersen eyldzz. öğrenir mi, öğrenmez mi? tek soru bu
ya da en kötüsü diken doktor ile evlenmeye kalkarsan :)
018 Yorumla
Soran+1 yılaman ya bayan olsun o :)
Soran+1 yıltabi bende onu istiyorum zaten de ben kimseyle bir şey yaşamadım kendim yanlışlıkla bozmuş olabilrim bilmiyorum
Soran+1 yılkimseyle ilişkiye girmedim elbette emin değilim. yalnızca kan geldi evet ama of bilemiyorum işte. muayene olmam gerek. hastane kayıtlarından çekiniyorum işte
Soran+1 yılhıı :/
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılhayır :)
Soran+1 yılburdan sor
Soran+1 yılricalar gizlenirsen sorarsın istersen..
Soran+1 yıltamamdır :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılPatladıktan 1 hafta sonra şansını kaybediyorsun abisi
04 Yorumla
Soran+1 yılne nasıl? anlamadım
Cevap sahibi+1 yılYattın bozuldu kızlığın. 1 Hafta geçti ya ondan sonra dikiş tutmuyormuş. 2-3 gün içinde halledecektin onu
Soran+1 yılhayır evlenmeden 2-3 gün önce diktirilen çeşidi var
Soran+1 yılayrıca o tarz bir şey yaşamadım başka bir sebeple gerek
+1 yıl3 çeşit dikiş var hangisi olcanki?
54 Yorumla- +1 yıl
benim bildiğim 2 çeşit 3. çeşit ne alaka ?
Soran+1 yılçeşitler neler? anlatır mısın?
- +1 yıl
doğru 3 çeşit operasyonumuz var ayrıca kayıtlar özel ve yasaktır ayrıntıda yazılmaz ama bir dr ile evlenirsen şüphe duyup gerdekten önce incelerse anlar onun dışında anlaşılmaz. anüsten girildiyse çok daha kolay anlarız sadece görerek
Soran+1 yılkimseyle bir şey yaşamadım kendim yanlışlıkla bozmuş olabilirim ama emin de değilim gerçi bariz kan geldi ama bilmiyorum bunu anlamanın bir yolu yok mu?
sisteme gerek yok doktor dikimi annar zaten ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılhadi bee :/
Soran+1 yılne alaka anlamadım ama sağol
+1 yılayna ile bakabilirsin tahribat varsa görünür
33 Yorumla
Soran+1 yılaraştırdığım sıralarda o şekilde zarar verileceğini okumuştum sonuçta ben hala yerinde olup olmadığından emin değilim
- +1 yıl
ya dr gideceksin ya da aynayla bakıcaksın ya da resmini çekiceksin uzaktan yardım alıcaksın. geçmiş olsun
Soran+1 yılsağol dr. en iyisi galiba
+1 yılhastane kayıtlarından ulaşabilir tabi ki.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılMast yaparken parmak attın dimi doğru söyle :D
10 Yorumla
+1 yılDiktirmeden evvel gelsen seni bulutlara ucursam
01 Yorumla
Soran+1 yılişine bak ben kimseyle ilişkiye girmedim olay farklı..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar derin nasıl düşünüyorsun vallahi pes.
03 Yorumla
Soran+1 yılciddiyim.. bir fikrin var mı?
Cevap sahibi+1 yılMilletin işi gücü yok pc de arayacak ta yok bakacakta alakası yok.
Soran+1 yılhayır aramaktan bahsetmiyorum tabiki de ama tıp kariyeri olan bir insan elbette evleneceği kişide bir rahatsızlık var mı diye bakar bence ve sistemde yapılan tedavilerin vs kayıtlı kaldığını duymuştum bu yüzden soruyorum
+1 yılÖğrense ne değişecek
06 Yorumla
Soran+1 yılne demek ne değişecek boşver onu. öğrenir mi, öğrenmez mi?
- +1 yıl
İlişki yalanla yürümez seni bu gibi bir neden için istemeyecek soguyacak biriyse kisiliksizin önde gidenidir böyle biriyle mi evlenmek istiyorsun yani
Soran+1 yılben bir şey yaşamadım yanlışlıkla kendim bozdum ama inanmasa da ona buna laf çıkartır belki çekincem o. bir laf çıksa biterim o tarz biri değilim ki ailemce de öyle tanınmıyorum
- +1 yıl
Gidip açıklasın o zaman ister inanır ister inanmaz seviyorsa ve gercekten guveniyorsa sorun etmez şüphe de duymaz bence.
- +1 yıl
yanlışlıkla bozulmaz sadece dikkatsizlikle bozulur
Soran+1 yılher neyse işte emin değilim bende zaten ama bariz kan geldi
Gizli Üye(36-45)+1 yılDr. da olsa anlamaz diktirmene gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılherkes tam tersini söylüyor ama
Cevap sahibi+1 yılDr olan bilir bence:)
Gizli Üye(36-45)+1 yıldikildiği belli olur herhangi bir doktora gitsen
09 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir doktora gitmeliyim peki?
Cevap sahibi+1 yılhangi doktora gidersen git muhakkak cerrahi bir müdahle belli olur ama doktor muayenesiyle ancak
Cevap sahibi+1 yılama sıradan insan alyamaz kocan böyle bir istekte bulunursa red etme sakın bu da deneme yöntemidir hemen kabulet
Soran+1 yılteşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica edrim ama belki kaderin böyleymiş ama böyleşeyler yapınca iyi düşünün be kızım sonra hayatınız mahvoluyor
Soran+1 yılsağol ama bir şey yaşamadım ben kendim yanlışlıkla bozmuş olabilirim emin de değilim
Cevap sahibi+1 yılha bak ozman iş değişir belki bir hastalık geçirmiş olabilirsin doktora görün bence
Soran+1 yılyok sağol hastalık falan geçirmedim :/ aynen gitmeliyim de hastane kayıtlarından çekiniyorum işte
Cevap sahibi+1 yılbunda bişey yok peki neyden oldu söylesene
+1 yılNaptin ki
00 Yorumla
+1 yılArabamı bu hasar kaydı geçsin mk
42 Yorumla
Soran+1 yılsisteme kaydolmuyor mu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılzarın dikildiğini anlar zaten kaşar. iğrençsiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılbir şey yaşamadım insanları tanımadan yorum yapmayın!!
Cevap sahibi+1 yılbişey yapmadıysan telaşa gerek yok. dikime de.
Soran+1 yılgerekiyor olabilir bilmiyorum o tarz bir şey yaşamadım dedim ben. zar etkilenmiş olabilir bazı sebeplerden ötürü.
Cevap sahibi+1 yılanlatırsın anlar durumu. ama işin zor
Soran+1 yılsağol :/
evet öğrenilir...
01 Yorumla
Soran+1 yılpekala :/
+1 yılDoktorlar anlar ama
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet öğrenir
01 Yorumla
Soran+1 yılemin miyiz?
Devamını Gör(18)