Detayyyy detayyyyyyyy detayyyyyy detayyyyyyyyyyyyyyyy Geçen markette denk geldimde merat ettim
cevaplarmısınız
cevaplarmısınız
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kadin olanlarin ped yerine kullandiklari seydir kizlik zari olan kisiler kullanamaz
Regl döneminde ki siviyi mi cekio?
Evet
Pedten bir farki yoksa neden böyle birsey bulmuuslarki sorun cikarmiyo mu çok sivi gelince. d sacma bisey oldu
Soyle. diyeyim tampomu delikten iceriye sokabiliyorsunuz denize falan giriosunuz ve kilodunuzda ped olmuo
Anladimm teşekkür ettim aciklaman için
R ederim
sen ne kadar komiksin ya. detay istiyor bide
:) soru açık detay sırf yazdim kisa dio detay o yüzden canım
o zaman seni youtube ye yönlendiriyorum ordan detayli izlersin belki kendinde denemek istersin :)
Ne demek istiosun? Şurda iki dk adam gibi efendi efendi bisey sorduk dogal seyler bunlar illa küfür yiyecem diosan o basit efendi ol
işte orda dur bakalım bir kere sen adam olsaydin google varken burada bu soruyu sorma gereğini duymazdin. erkek adama yakismaz bu. küfürü ağzına yakistiriyorsan sana dicek sözüm yok ama sakasina dedim hemen bu kadar alinma ama :) hadi iyi geceler
Kasinani kasirim bunun şakası olmaz dostum ben senin arkadaşın veya kardeşim diebilecek birisi değilim ama bu şekilde konuşman doğru değil küfür hak edene yakışır edene degil o yüzden etmem rahat ol google yazma geregi duymadım burada aktif kullaniciyim gizliden veya açık açık yaziosun bunu bu duruma getirmenin ne alemi var? Ister yaz ister yazma zorla değil cevap yazdılar saolsunlar eksilen bir tarafi olmadi kimsenin soruyorsam ego mu tatmin edecek olduktan sonra burada olmam helalim varken anladın?
Olmadığı için sordum zaten
sende guzel sorsaydinda bende sana guzel cevap verseydim. ben kasinmiyorum ama sen kasiniyorsan bu benim sorunum degil. sende yoruma cevap vermek zorunda değildin. biri sorunun altinda 100 kere detay yazıyorsa kusura bakma ama benim bu durumda yanlış anlamam gayet normal. helalim var diyorsun bide. neyse kapatalım
Helalim yok daha olsa ona sorardim kardeşim detayyyyy yazmamin sebebini yorumunun altona yaptim zaten sen ondan sonra önyargılı davranarak konuşma sergiledin bacim yorum kısa soru net ve açık mecburen detay yazdım iki saat aciklama yapmaya gerek yok insanlık hali yanlış anlamis olabilirsin ama öyle saka yapıyorum demekte olmaz yakışmaz bir bayana
Konuyu açıklığa getirelim bir zahmet ondan sonra konuşulacak birsey olmaz zaten rahat olabilirsin. .
daha fazla konuşmak istemiyorum ben diyeceğimi dedim zaten. bosver kapatalım artık. iyi bayramlar
Sizede Özür dilemek bu kadar zor mu senin için? Lafı soksaydim edepsiz olan ben olurdum tabi neyse..
benden mi bekliyorsun? sana iyi bayramlar diledim halen Özürden bahsediyor. neyse tamam artik yazma
Eyvallah bacim zorla güzellik olmaz tabi ben sana yaz demiyorum iyi bayramlar demekle bir alakası yok kötü birisi değilsin belli ama önyargılı olmak bir atomu parçalamaktan zordur lütfen her insanı bir görme vardır hak eden biri onlara kullan bu lafları iyi geceler Allah'a emanet
önyargili değilim senin sorunu anladigim gibi cevapladim. begenmiyebilirsin. kusura bakma ama herseyin bir sınırı var benim icin ve bu sınırı aşıyor. bak sırf tampon nedir diye sorman sencede yeterli olmazmiydi? bide bu yönden düşün. bak yine konu uzadıkça uzadi ve gittikçe gereksiz yerlere gidiyor. kapatalım artik.
sende allaha emanet ol iyi geceler
Sınırı aşiyo olabilir cevap yazmasaydin ben mi seni zorladim illa cevap vermen gerektigini düşünüyorsan gizliden yazardin niyet önemli insanda kardeşim niyetini belli ettin de laf sokmadim dürüstçe konuşmak varken iki laf sokup kala kalmak vardı yapmadık
Herkes kendine yakışanı yapar
benim hoşuma mi gidiyor sanki. ya bak tamam Özür dilerim niyetin kötü demedim ama sorunu yanlış algılıyor insan. Aynen herkes kendine yakışanı yapar bu durumda tatliya bagliyalim
:) bir hatamiz olduysa afolla kardeş baglayalim tatlıya
:) bak şimdi oldu
Olur tabii yeter ki dürüstlük olsun :)
Uykun var herhalde sürekli kısa tutmaya calisiyodun?:)
uzatmayi seven bir insan degilim sadece :)
Anladım bende öyle ama zoruma gitmişti o lafı kullanman o yüzden konuya açıklık getirmek istedim ben kendimi biliyorum ama ister istemez karşındaki insan beklenmedik cevaplar gelio sonuçta kimse babanin oğlu veya kızı değil
zoruna gitsin diye demedim tekrar Özür dilerim ama bak sen tekrar konuya giriyorsun :)) .
Estağfurullah Yok yok girmedim kapattım konuyu :)
Uykun var mi?:)
Selam :)
Kadınsal bir ürün boşver :D
Ped te öyle herkes biliyor bu biraz belirgin bisey değil :D
Tampon da kadınların vajinasına soktuğu bişey regl kanını içine çekiyo bakireler kullanamaz çünkü zara zarar verir öğrendin şimdi 😉😂
Peki öğrendim rahatsız ettysem k. bakma :)
needcen
Cevap vermeyeceksen teşekkür ederim
Yorumun için
Sapıkca duygular olarak sormuyorum zaten karşı cinsle bilmediğim tek sey bu senin varsa sorabilirsin
kimseye cevap vermeyip acısını benden mi cıkarıyon anlamadım ki
Yoo yazıyorum herkese kimseyi bir tutam bile kirmaya niyetim yok sadece merak sevgilim yok zamani gelince illaki esimden ogrenecem merak ettim sorcak yer burasydi rahatsız ettiysem k. bakma onca meraktan soran kizlar varken benim sori herkesin aklina gelmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar