Bir erkek bunu neden yapar ve nasıl vazgeçiririm?

özellikle hangi kategoride sorsam diye kararsız kaldım ama sanırım bu daha uygun cinsellikle ilgili çoğu bakımdan benim aşık olduğum bir var(hala seviyorum)ama onunla bir ilişkimin olması söz konusu değil çünkü bana çok ters yapısı var ve beni üzecek birisi olduğuna inanıyorum hayatına giren çıkan kız sayısı belli değil zaten.fakat dediğim gibi onu gerçekten seviyorum onunla aramızda farklı bir bağ vardı bana karşı bir şeyler hissettiğini biliyordum fakat ben bunun büyük oranda cinsellik olduğunu geri kalanın ise beni farklı bulduğu için olduğunu düşünüyordum zaten onu bana çekende farklı oluşumdu.konuya gelirsek ben asla bekaret delisi biri olmadım ki hiçbir erkeğin elini dahi tutmamıştım ve sevgilim olmamıştı ama ona karşı hissettiklerimi kimseye hissetmediğim için onunla birlikte olmak istedim yalnız bir kerelik olmalıydı onun evine gittim olacak olanı biliyordum zaten ve ona göre sıradan bir şey olsa da onun içinde farklı olacağını biliyordum.olaya benim açımla bakacağını tahmin ettim sonuçta güzel ve seksi bir kızla her erkek birlikte olmak ister.(olay kendini beğenmişlik değil olduğu gibi anlatmaya çalışıyorum).onunla sevgili olmayacaktım tabi ki ama yaşayacaktım bunu beni asıl rahatlatan oda benim gibi düşünür düşüncesiydi.neyse bana yaklaştı beklediğim gibi ve ilişkiye girdik beni daha önceden kimseyle olmadığımı biliyordu.ilişkimiz tahmin ettiğimden daha duygusal geçmişti sanki ama ben bunu deneyimsizliğime verdim çünkü ilk kez yaşıyordum seksi kafamda büyüttüğümü aslında böyle olduğunu düşündüm.arkadan giyinmek için kalktığımda beni kolumdan yavaşça tutup geceyi orda geçirmemi istediğini söyledi ve benden çekinircesine bir ifadesi vardı flört ediyormuşuz gibiydi şaşkın olduğumu görünce saatin geç olduğunu ve birlikte film izleyebileceğimizi söyledi.kibarlık yaptığını düşündüm ve dediği gibi geceyi onla geçirmeyi uygun gördüm ilk ilişkim olduğu için öyle davranmıştır dedim kendi kendime tamam dedim.romantik bir film açtı izlerken yavaşça yanıma yaklaşıp bana sarıldı ona aşık olduğum için hoşuma gitti tabi ki ama kendimi geri çekmezsem kendimi kaptıracağımı biliyordum.yatmak istediğimi söyledim kabul etti ve gelip yanıma yattı.yattıktan bir süre sonra yine yavaşça gelip beni kendine çekti o gece sesimi çıkarmadım öyle uyuduk.ertesi gün kalktığımda benimle kahvaltıya gitmek istediğini ordan istersem bir filme gidebileceğimizi ya da herhangi bir şey istersem onu yapabileceğimizi söyledi artık ok yaydan çıkmıştı bu kadarı fazlaydı istemediğimi herşeyin güzel olduğunu ama daha fazlasının ikimiz içinde iyi olmadığını söylediğimde ise sinirlendiğini farkettim ve bana benimle sadece bunun için mi birlikte oldun diye bağırdı sinirlendi biraz atıştık sonra ben kalkıp eve geldim.ama telefonları hiç susmadı kaç defa aradığını hatırlamıyorum.iki gün sonra çiçeklerle kapıma geldi o gün söyledikleri için ettiğimiz kavga için pişman olduğunu çok hızlı davrandığını ama benimle zaman geçirmek istediğini söyledi ama anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor?
Bir erkek bunu neden yapar ve nasıl vazgeçiririm?