özellikle hangi kategoride sorsam diye kararsız kaldım ama sanırım bu daha uygun cinsellikle ilgili çoğu bakımdan benim aşık olduğum bir var(hala seviyorum)ama onunla bir ilişkimin olması söz konusu değil çünkü bana çok ters yapısı var ve beni üzecek birisi olduğuna inanıyorum hayatına giren çıkan kız sayısı belli değil zaten.fakat dediğim gibi onu gerçekten seviyorum onunla aramızda farklı bir bağ vardı bana karşı bir şeyler hissettiğini biliyordum fakat ben bunun büyük oranda cinsellik olduğunu geri kalanın ise beni farklı bulduğu için olduğunu düşünüyordum zaten onu bana çekende farklı oluşumdu.konuya gelirsek ben asla bekaret delisi biri olmadım ki hiçbir erkeğin elini dahi tutmamıştım ve sevgilim olmamıştı ama ona karşı hissettiklerimi kimseye hissetmediğim için onunla birlikte olmak istedim yalnız bir kerelik olmalıydı onun evine gittim olacak olanı biliyordum zaten ve ona göre sıradan bir şey olsa da onun içinde farklı olacağını biliyordum.olaya benim açımla bakacağını tahmin ettim sonuçta güzel ve seksi bir kızla her erkek birlikte olmak ister.(olay kendini beğenmişlik değil olduğu gibi anlatmaya çalışıyorum).onunla sevgili olmayacaktım tabi ki ama yaşayacaktım bunu beni asıl rahatlatan oda benim gibi düşünür düşüncesiydi.neyse bana yaklaştı beklediğim gibi ve ilişkiye girdik beni daha önceden kimseyle olmadığımı biliyordu.ilişkimiz tahmin ettiğimden daha duygusal geçmişti sanki ama ben bunu deneyimsizliğime verdim çünkü ilk kez yaşıyordum seksi kafamda büyüttüğümü aslında böyle olduğunu düşündüm.arkadan giyinmek için kalktığımda beni kolumdan yavaşça tutup geceyi orda geçirmemi istediğini söyledi ve benden çekinircesine bir ifadesi vardı flört ediyormuşuz gibiydi şaşkın olduğumu görünce saatin geç olduğunu ve birlikte film izleyebileceğimizi söyledi.kibarlık yaptığını düşündüm ve dediği gibi geceyi onla geçirmeyi uygun gördüm ilk ilişkim olduğu için öyle davranmıştır dedim kendi kendime tamam dedim.romantik bir film açtı izlerken yavaşça yanıma yaklaşıp bana sarıldı ona aşık olduğum için hoşuma gitti tabi ki ama kendimi geri çekmezsem kendimi kaptıracağımı biliyordum.yatmak istediğimi söyledim kabul etti ve gelip yanıma yattı.yattıktan bir süre sonra yine yavaşça gelip beni kendine çekti o gece sesimi çıkarmadım öyle uyuduk.ertesi gün kalktığımda benimle kahvaltıya gitmek istediğini ordan istersem bir filme gidebileceğimizi ya da herhangi bir şey istersem onu yapabileceğimizi söyledi artık ok yaydan çıkmıştı bu kadarı fazlaydı istemediğimi herşeyin güzel olduğunu ama daha fazlasının ikimiz içinde iyi olmadığını söylediğimde ise sinirlendiğini farkettim ve bana benimle sadece bunun için mi birlikte oldun diye bağırdı sinirlendi biraz atıştık sonra ben kalkıp eve geldim.ama telefonları hiç susmadı kaç defa aradığını hatırlamıyorum.iki gün sonra çiçeklerle kapıma geldi o gün söyledikleri için ettiğimiz kavga için pişman olduğunu çok hızlı davrandığını ama benimle zaman geçirmek istediğini söyledi ama anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor?
Cevabın nedir?
inan büyükbir sabırla okudum vede yoruldumda :))neyse olay şukı o senin ilkin olmuş erkekde bunun farkında o sadece istediğini tam anlamıyla bulamadığı için bıan öfke yapmış ve yersiz bir öfke olduğunuda anlamış bende öyle yada böyle büyütmeden devamını saygın bir birliktelikle geçirin iyibir sevgililik ve aşk hayatınız olsun şu iki günlük dünyada kırmak kırılmak hiçde hoş şeyler deyil sana tüm karakterlerinden ödün verde demiyorum ama yaşamışssın yaşayacağın şeyi zaten geriye ne kalmışkı oyüzden bence fazla üzerine gitme adamın derim
12 Yorumla
Soran+1 yılüzerine gitmiyorum istediğim için yaşadım.ama onu hayatımda istemiyorum çünkü sonu olamaz.
En İyi Cevaplar
+1 yılHerşey istediğinden çok daha güzel gitmiş
çocuk sana geçici gibi görünsede seni gerçekten istiyor
sen korkuyorsun ileride aldatılmaktan yada terkedilmekten
benim anladığım bu
kendine yazık etmişsin
şans vermeyi dene kendini kaptırma
peşinde kuyruk etmişsin
sen onu adam edebilirsin düzgün davrandığın sürece
emin ol gözüsenden başka kimseyide görmez02 Yorumla
Soran+1 yılöyle olsa bile istediğimin bu olup olmadığını bilmiyorum onun bana bakışı beni korkutuyor çok fazla sahipleniyor halbuki bunun için daha çok erken.
- +1 yıl
başka kızlarda göremediğini sende görmüş olabilir
tabi biz iyi niyetli düşünüyoruz anlattıklarından yola çıkarak
denemekten neyi kaybedersinki
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Tertemiz bedenler bir hiç uğruna harcanıyor dünyada buna alışknız zaten fakat kendi elleriyle yapan birisine alışamıyorum. Ben senin adına çok üzüldüm. Bazı heyecanların karşılıklı yaşanılması gerektiği düşüncesindeyim ben.
05 Yorumla
Soran+1 yılben değilim çünkü herşey beklediğimden daha güzeldi ama benim istediğim buydu daha fazlası değil onu hayatımdan nasıl çıkarabilirim bilmiyorum.
Soran+1 yılonun kadar çok kızla birlikte olan biri değişemez sadece bu da değil.
Soran+1 yılasla bahsetmem geçen hafta arkadaşıma otururken yanıma gelip küçük tatlı bir kızının olmasını istediğini artık evlenmek istediğini flan anlattı uzun uzadıya ben onun şu anki hislerini biliyorum zaten ve bunlarda benim istediğim şeyler değil zaten ilerde değişicek özüne dönücek.
+1 yılSen ne yapmaya çalışıyosun ben onu merak ettim.karşındaki kişinin can yakıcı bi huyundan bahsetmişsin dert edinmişsin.sonrada onun başkasına yaptığı taktiği sen uygulamışsın ne anladım ben bu işden.
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle değil işte.ben ona açıkça söyledim olmayacağını onunda işine gelir diye düşündüm.
- +1 yıl
alışkanlık yapmaz umarım.
Soran+1 yılbende yapmadı en azından.
+1 yılbu tür yaşayan erkekler senin gibi bir kızla birlikte olduklarında aşık olurlar onun saflığına temizliğine. hayata temiz bir sayfa açmak gibi bişey yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılbunun öncesinde benimle sevgili olmak istiyordu ben kabul etmedim ve bu şekilde yaşadım aslında çok açıktım bir beklentim olmadığını başında söyledim ama belki o buna başka anlamlar yükledi.
+1 yılKendini sorumlu hissetti veya senden gerçekten hoşlandı farketmez onu seviyorsan görüşmen gerek.
03 Yorumla
Soran+1 yılsaçma sapan bir sorumluluk duygusuyla bana bağlanmasını istemiyorum zaten ilişkiden öncede biliyordu bunu ben ona karşı gerçekten açıktım.
- +1 yıl
Ama insan ne olursa olsun sorumluluk duyuyor, herşeyden önce kendisinin senin için özel olduğunu biliyor bu bile bir sorumluluk verir insana. Onunla zaman geçirmeye başlamadan sana ilgisinin sebebini anlayamazsın.
Soran+1 yılama ben onu hayatımda istemiyorum o ise sürekli etrafımda oluyor artık günde en azından 6-7 defa arıyor mesajlar atıyor bana garip gelende bu bir insan cevap verilmediği sürece ne kadar konuşur ki yanıma geldiğindeyse neden telefonlarına cevap vermediğimi soruyor sonra yine bir şey olmamış gibi planlar yapıyor oraya gidelim buraya gidelim diye korkuyorum açıkçası
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle bir adama bedavadan en değerli hazineni vermişsin zaten olayı en başında bitirmişsin. İstediğin aklı burada sana verebilecek kimse yok üzgünüm. Sevişmeden önceki masumluğunda biriyle evlenmezsin umarım
014 Yorumla
Soran+1 yılen değerli şeyim zarım değildi ondan çok daha değerliyim ve ben ona verdiğim kadar oda bana verdi pişman değilim çünkü onu düşünerek başka bir erkeğin kollarında olmak şerefsizlikti bana göre umuyorum karşıma benim tarzımda biri çıkar.onunsa benim peşimden gelmemesini umuyorum yalnızca artık.
Cevap sahibi+1 yılTüm bu yaşadıklarını evleneceğin insana da aynı bu şekilde anlatamayacaksan şayet boşuna değerli olmaktan bahsetmemelisin anlamının içini dolduramıyorsun demektir o takdirde
Soran+1 yılniye anlatamayım?açıkça söylerim ayıp bir şey yapmadım evlendiğim kişi bakir mi olacak sanki?
Cevap sahibi+1 yılDünyaya bakış açılarımız çok farklı benim persperktifimi sana açıklamak için ne yerimiz ne de zamanımız var Yaşadığın olayın sıcaklığı ile farkında değilsin ama çok üzüleceksin sonradan.Sana şu kadarını net olarak söyleyebilirim ki mutlu olmakta zorlanacaksın bu olayı unutmak isteyeceksin. Evleneceğin kişinin bakir olduğunu düşün böyle bir şeyi ona hangi yüzle anlatabilirsin ki? Bu adamla sevgili olup belirli aşamalardan ve geçen zamandan sonra sevişseydin bunu normal karşılardım çoğu insangibi
Soran+1 yılbeni yargılayamazsınız o yüzden ne deseniz boş ben böyle yetiştirildim içimden geldiği gibi yaşarım ve pişman olmayacağım.
Cevap sahibi+1 yılBunu zaman gösterecek en acımasız yargıcın da kendin olacaksın.
Soran+1 yıldediğim gibi benim için bekaret önemli değildi ki ben böyle yetiştirildim.
Cevap sahibi+1 yılSon cümlemi aklının bir kenarına yaz. Yaşın daha ufak bana göre. Zaman görüşlerini değiştirecek. Aşkın görüşünü perdelemiş çünkü.
Soran+1 yılhayır aşkla beni kör etse onunla sevgili olurdum şu an.
Cevap sahibi+1 yılKendini kandırıyorsun ama henüz bunun farkında değilsin. Olur öyle arada.
Soran+1 yılkendimi kandırmıyorum ben herşeyi kabul ederek birlikte oldum hep söylerdim zaten aşık olduğum insanla noluesa olsun birlikte olucam diye olmasaydım pişman olurdum.
Cevap sahibi+1 yılBende aynı düşüncedeydim ve yaşadığının aynısı olmasa da benzerini yaşadım ve aradan geçen yılların üzerine söyleyebilirim ki yaşadığımda ve sonrasında bende pişman değildim ger gör ki aradan geçen yıllar çok acımasız olabiliyor.
Soran+1 yılyaşıyoruz görücez
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
lütfen içinizde ukte olacak daha düzgün şeyleri başarmaya çalışınız.
01 Yorumla
Soran+1 yılneyi kastettin?
+1 yılsinirlenip kavga etmeniz dışında her şey normal. eleman içerlemiş galiba biraz.
06 Yorumla
Soran+1 yılama ben onu bundan vazgeçirmeliyim.telefonlarına cevap vermiyorum ama bu bir çözüm değil hemen yanıma geliyor.
- +1 yıl
seni anladım fakat karşındaki kişinin de düşündüklerini bilmeden yorum yapmam zor. senden fazlasıyla etkilenmiş galiba. elemanın hislerinde tutarlı olacağına emin olsam size tavsiyem birbirinizi üzüp yormayın mutlu mesut takılın derdim ama dediğim gibi karşındakini ancak ve ancak sen tanıyabilirsin.
Soran+1 yılhaklısın bu yüzden onu istemiyorum zaten.
- +1 yıl
rahatsız olduğunu uygun bir dille ifade ettin mi?
Soran+1 yılonunla olmayacağımı artık beni atamamasını istediğimi söyledim ama sarhoş olduğu belliydi ve ağladı napıcamı bilmiyorum.
- +1 yıl
onu biraz övebilirsin ama şu şu sebeplerden ötürü onunla olamaycağını açıklayabilirsin. ayrıca onun hissettiklerini de ifadeetmesine izin ver. kebdini ifade edemiyorsa olgun da da değilse bir şekilde kibarca uzaklaşmaya bak
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ne ya roman yazmıssın okumaya üşendim soruna cevap ıstıyorsan bu kadar uzun sorma
01 Yorumla
Soran+1 yılama olduğu gibi anlatmam gerekti kısa olarak anlatabileceğim bir şey değil
çocuk sana aşık oldu nokta.
06 Yorumla
Soran+1 yılbenimle öncesinde zaten sevgili olmak istiyordu ama ben teklifini kabul etmedim bir beklentim olmadığını belirttim ama şimdi beni bırakmasını istiyorum.
Soran+1 yılaçıkçası ondan korkuyorum.
Soran+1 yılteşekkürler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiraz daha kullanmak istiyor.
031 Yorumla
Soran+1 yılbaşta dediğim gibi kimle yatıp kalktığı belli olmayan biri açıkçası ben buna güvendim çünkü bir kere yattığı bir kıza bir daha bakmıyor şimdi nerden biliyorsun diyebilirsin ama ben değil herkes biliyor.
Cevap sahibi+1 yılböyle birisine nasıl bekaretinizi verdiniz? Beklentiniz neydi? Daha ilk buluşmanızda bunu yapmışsınız. Sizce gözünde saygın olabilirmisniz?
Soran+1 yılilk buluşmamız değildi bu bizim.ben onunla sevgili olmak istemedim ve her şeyin basit olması için bu yolu seçtim çünkü seviyorum pişman değilim ama eğer onunla sevgili olursam pişman olabilirim.
Cevap sahibi+1 yılsevgili bile olmadan nasıl bu hayati kararı alabildiniz? Ayrılma durumu olmayacak çünkü zaten sevgili bile değilsiniz ve nasıl pişman olmuyorsunuz? burası hayret verici.
Soran+1 yılbunu yaşamasaydım hayattan eksik giderdim.bu benim hayatım ben size saygı duyarım lütfen sizde bana duyun çünkü hayatım boyunca kimseyi öyle sevmeyeceğimi biliyorum ama onunla olmanında oluru yoktu başka bir adamın kollarında onu düşünerek kendi mi avutmaktansa bunu tercih ettim.şu an beni korkutan şey bana aşırı derecede sahip olma isteği.
Cevap sahibi+1 yılgeöçici bir süreç olabilir onun için. İlk bakire belkide sizdiniz hayatında ondan devamının gelmesini istemiştir.Ama sonunda üzülen tarf olmayın diye öyle yorum yaptım.Sonrasında bunu ailenize ilerde evleneceğpiniz kişiye anlatabilecekmisiniz. Kaldıki ilkse sizin için acı olmuştur, tam anlamıyla birliktelik olmazki ilkde.
Soran+1 yıleşimden saklayacak değilim bu benim kararım sonuçta ben bunu yaşadıysam arkasında dururum eşimde beni böyle kabul etmezse benim karakterime aykırıdır kişiliği ailemse bu konuda söz hakkına sahip değil beden benim çünkü.ilişkide hiç acı yaşamadım desem yeri aslında bilmiyorum başka biriyle ilişkiye girmedim ama çok baştan çıkmış değildi bence çünkü sürekli öptü beni tutkulu değil çok yumuşak şekilde belkide tarzı o bilmiyorum ama dediğim gibi nerdeyse hiç acı yaşamadım çok nazikti zaten.
Cevap sahibi+1 yılAcı olmaması ilginçmiş. Neyse, madem tekrar yaşamak istemiyorsunuz sadece bir kerelik içinmi kızlığınızı verdiniz? Cİden çok garip durum. Madem hiç pişman olmadım diyorsunuz hayati bir kararı bile bedeninizle ilgili almışsınız o zaman neden tek sefer için? Ailemi ilgilendirmez demişsiniz benim bedenim. Pek ala ilgilendirir siz ağaç kavuğundan çıkmadığınıza göre? Onlar sizi bu yaşa getirip sahiplendiğine göre pekala ilgilendirir. Aile ne konuda söz hakkına sahiptir sizce? Kızları ile ilgili?
Soran+1 yıloğulları olunca milli olsun diye eşlik eden babalarda var o kızları bekaretini kaybettş diye öldüren babalarda toplumda yani her şey benim kontrolumde ben onu seviyorum ve yaşamak istedim ve evet bir kere için yoksa bırakamam.
Cevap sahibi+1 yılama en azından ailemi ilgilendirmez demeyin bu kadar nemelazımcı ve bencil olmayın.Pek ala ilgilendirir.Hayatta tek ve bağımsız bir canlı değilsiniz.Onları utandırmamak var.Hayata sadece kendinizi düşünerek karar almanız bencillikdir. İlerde yuva kurduğunuzda kızınıza senin bedenin istediğinle yaşa diyebilmektir benim bedenim demek. Öyle bile olsa kimse hayatta bağımsız değildir ailesinden.Bunu ancak avrupa ülkelerinde görebiliyoruz sorunlu ailelerin olduğu.Kimin eli kimin cebinde belli olmadığı
Soran+1 yılkimin eli kimin cebinde belli olmadığı bir hayat sürmem mümkün değil zira kolay aşık olunmuyor.bence her insan kendinden sorumlu ben istediğim insanla seviştim kimseye bir zarar vermedim utanılacak bir şey yok.başkaları için yaşamam o kadar gereksiz ki şu kadarcık hayatta ölürken benle kimse mezara girmiyorsa yaşarken yaptıklarımada müdahale etmesinler.
Cevap sahibi+1 yılo zaman hayatta tek gelip tek gitmek lazımdı.Sorumsuz ,aileye karşı benim kararım diyebilmek için.Avrupadaki aile yapısından örnek verdim sizin içselleştirmeniz için değil olayı.Başkaları için yaşamak değildi vurguladığım sorumlu olduğunuz ailenizeydi. Babanızın, annenizin kahrolması üzülmesi azımsanacak bir şeymi? yapılanlara müdahale aile tarafından olmazsa kim tarafından olmalı?Aile başkaları değildir. Aşık olmuşsunuz,devamı olsaydı anlaşılabilirdi ama kızlığınızdan oldunuz tek seferlik için.
Soran+1 yılkızlık nedir?bir kere benim kafamda bitmişti o zar orda olsaydıda hayalimde onunla defalarca seviştim bana göre bu bekaretimi kaybettiğim zamandı.aile hatalarımızla,doğrularımızla herşeyimizle bizi kabul edip bize sahip çıkan bizim en yakın olduğumuz insan topluluğu benim için.bu hayat benim verdiğim kararların kimseye zararı dokunmuyor ne yaptım evimi kumarda mı kaybettimde onları soıkakta mı bıraktım?birisi benim yüzümden hapse mi girdi hayır.sadece seks yaptım ve pişman değilim iyiki diyorum
Cevap sahibi+1 yılAile yapınızla örtüşüyorsa, zararı dokunmuyorsa siz tanıyorsunuz ailenizi.Üzülmezlerse size göre zaten normal karşılarlar.
Soran+1 yıldediğim gibi yaptığımın arkasındayım ama ben bunu sormamıştım neyse.
Cevap sahibi+1 yılAile yapınız kaldırıyorsa zaten sorun olmaz.ben kahrolurdum kızım evlilik dılı birliktelik yaşasaydı ama aileye göre değişiyor olabilir. Aşıksanız vazgemeniz çok garip kusura bakmayın ama sevdiyseniz çocuğu bir kez olmasından sonra ne değişti?
Soran+1 yılben baştan bu kararı verdim o yüzden bir ilişki beklediğim için birlikte olmadım onunla olsun ama bu seferlik olsun diye baktım ve açıkça bir şey beklemediğimi belirttim ondada aynı şekilde olur sandım yanılmışım ama hala seviyorum.
Cevap sahibi+1 yılHala seviyorsanız arkasında durun ilişkinizin. Şans verin diycem ama sanırım güvenemiyorsunuz bir çok kadınla beraber olduğu için. Ciddi boyuta taşıyamayacağı noktasında. veya evlendiniz diyelim aldatılmayacağınızdan güven sorunsalı sanırım. Konuşun niyeti neymiş.Tele cevap vermemek çözümmü? Seviyorsanız neden kaçıyoırsunuz? Kaybedecek neyiniz var? Zaten birliktelikde yaşanmış. Açık olmakta fayda var.
Soran+1 yılkaybedeceğim şeyi bekaret olarak görmedim ben ama bu insanın geleceğimi karartmasından korkuyorum çünkü bana karşı çok kıskanç oldu hep başka kızlar olmasa bile yaşam tarzı alışkanlıkları çok farklı ölü bir ilişki baştan bu yüzden teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.Bekareti kayıp görmemenizden kaynaklı zaten pişmanlık duymamanız.Şu gerçekki kabullenmek lazım ciddi bir ilişki bile olsa evlilik dışı düşünülemezken cinsellik yaşamak, ciddi olan birlikte bile böyleyken sizin tek seferliğine bunu yaşamanız pek alışılagelmiş durum değil.Kusura bakmayın öyle.Belki ona güvenemiyorsunuz,çapkınlık dışında sanırım hayatı algılayış,yaşayışınız,değerleriniz,öncelikleriniz çok uçki olamaz diyorsunuz.Tabi bizler kısıtlı olarak anlattıklarınız kadar yorumumuz.
Soran+1 yılher insan ayrı bir dünya o sizin görüşünüz ben kadın erkek ayrımı yapan biri değilim olamam.
Cevap sahibi+1 yılsadece yorumumdan bir noktayı cımbızlamayın isterseniz. Bütününe bakın bağlamına?
Soran+1 yılama bunu bir erkek anlatsa bu tepkiyi vemezdiniz.ben yaptığımın arkasındayım.
Cevap sahibi+1 yılUzun mesajımda çok daha farklı konularada değinmişdim. Siz sadece bir noktadan ele aldınız?
Soran+1 yılçünkü aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz kendi bakış açısınızı söylediniz ama o benim değil defalarca söylediğim gibi ben onunla kafamda birlikte olmuştum zaten bekaret zarla değil zihinde kaybedilir ki ben onu kaybetmiştim zihnimde onunla sevişmeyi hayal ederken bedenimle sevişmemin ne farkı var?her şey içten geliyor sonuçta.
Cevap sahibi+1 yılhayır aynı şeyleri tekrar eden taraf değilim ben. Dikkatkli okummaışsınız.
'' Belki ona güvenemiyorsunuz, çapkınlık dışında sanırım hayatı algılayış, yaşayışınız, değerleriniz, öncelikleriniz çok uçki olamaz diyorsunuz.Tabi bizler kısıtlı olarak anlattıklarınız kadar yorumumuz.'' kısmını atlamışsınız
Soran+1 yılcümleden genel çıkardığım anlama göre yorum yaptım.bu söylediğiniz doğru mesela bu bahsettiğim kişiyle aramda 2 yıl içinde oluşan bir süreç bu.
Cevap sahibi+1 yıldiğer yazdıklarım aslında üzerine durulmayacak noktalar değil. Süreç içinde ''evlenilecek erkek'' diye görmediniz sanrırım. Böyle yetiştirildim demişdiniz ya, kızınızda evlenmeden cinsellik yaşasa doğalmı karşılarsınız?
Soran+1 yılevet bakın yine aynı şeyi yapıyorsunuz oğulmda kızımda olsa istediğini yaşama hakkına sahip
Cevap sahibi+1 yılaynı şeyi yapmıyorum .Kendi nizden ziyade ailenizede mi başkış açınız aynı olur diye yazdım. Bunu geçelim. Sorumun birininci kısımdaki gibi olabilirmi sorununuz?
Soran+1 yılevet evlenilecek erkek olarak görmedim benim için daha çok bir heyecandı ama bir daha yaşayamayacağım zaten 20 yaşındayım bu yaşta bu karar için çok erken bana göre.
+1 yılçocuğa nasıl verdiysen artık müptelan olmuş...
06 Yorumla
Soran+1 yılbunu mu çıkardın burdan
- +1 yıl
evet. sana aşık olduğunu söylememi istiyorsun galiba...sana aşık olacağını pek zannetmiyorum..
Soran+1 yılben bunu sormadım ki bana deli gibi takıntı yaptı onunla birlikte olmadan öncede sürekli benimle görüşmek istiyordu hep benimle vakit geçirmek istiyordu şimdi bu oran dahada arttı ben azalacağını düşünmüştüm.
- +1 yıl
bir erkeğe cinselliği tattırırsan sana ilgisi azalmaz; tam tersi artar...
Soran+1 yılbirlikte olduğu kızlardan soğuyan bir daha yüzüne bakmayan biri hatta 2 yıldır tanıyorum onu.
- +1 yıl
demek ki sen , önceki kızlardan güzelsin..
madem sana ters biri bırakacaksın
05 Yorumla
Soran+1 yılo beni bırakmıyorken ben onu unutamıyorum.
Soran+1 yılsevdiğin insan sürekli etrafında dolanırsa unutamıyorsun.
Soran+1 yılsürekli kovalamaca oynuyoruz işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle adamlara gülüşünü bilevermeyecen
01 Yorumla
Soran+1 yılhallettim sorunu soralı baya olmuştu şu an sevgiliyiz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım