anladım arkadaşım senın durumun normal çoğu içine kapalı kişi senın gibidir. arzuların ise en normal durumdur.İçine kapalı olduğun içinde kendi içinde yaşarsın bunları.Bana sorucak olursan şuan anladığım kadarıyla sadece sex için istiyorsun sevgilim olsun diye.Bunun dışında bir beklentin yok demi.Evet sadece sex için benı tatmin etsin diye yapma kendine bunu ha içine kapalıklığı aşarsın gerçekten zamanla ama sex için sevgili mi kesinlikle hayır kendine gel derim canım kardeşim yanlış yaparsın yarın evleneceğin erkeğe vericek tertemiz bir ruhun ve bedenin olsun ve senı hakeden birisiyle de evlen ve mutlu ol.Bir yetişkin gibi davranmalısın arzularını kontrol etmesini bil.Zaten diğer sevgili yapıp kendilerini tatmin eden çoğu kişi kaybettik onlar üzerine konuşmucam fakat sen o yoldan gitme sana abi tavsiyesi.
27 Yorumla
Soran+1 yılDediğim gibi daha önce hiç sevgilim olmadı ama bu iş olacaksa sevdiğim kişiyle olmalı rastgele birisiyle değil yani. Ve ilk sevgilim son sevgilim olsun gibi birşey de istiyorum. Zaten kimseyle iletişimim iyi değil evet benimle sevgili olmak isteyenler de oldu ama sevmediğimden hep reddettim ve soğuk durdum bu davranışım yüzünden kimseyle aşk yaşayamıyorum ki ben. Erkeğe aç değilim yani yanlış anlaşılmasın...
- +1 yıl
bak canım kardeşim öyle ilk sevgilin son sevgilin olmuyor malesef bu yoldan giden yüzlercebinlerce hatta yüzbinlerce milyonlarca kadın oldu bak dikkat et kadın oldu diyorum.Malesef olmuyor bu düşüncelerini kenara bırakmalısın ve senınle ilgilenicek senı eğlendirecek mutlu edicek kişi senı bulur zaten en başta şunu unutma bak arkadaşım seni seven adam gelip teklif edip gitmez senı mutlu etmek için çabalar.Bu nedenle sen onu beklemelisin gidip onu bulmaya sakın çalışma pişman olursun.
Soran+1 yılya sanırım bulur bulmaz hemen soluğu yatakta alacağımı sanıyorsunuz ama öyle değil ben aşık olunca bu düşüncelerden uzaklaşıyorum. Bu yüzden istiyorum sevdiğim biri olsunda biraz daha düzenli olsun şu hayatım ama insanlarla iletişime geçmekte bu kadar zorlanırken nasıl olacak o merak ediyorum.
- +1 yıl
alakası yok bunlarla kendini kandırırsın anca o zamanda arzuların ve isteklerin olucak ve elinin altında aşık olduğunu sandğın ve sevdiğin bir erkek olucak.Üstelik oda yerinde durmaz zaten senı baştan çıkarar al başına bela işte.Benımde demek istediğim nedne acele ediyyorsun madem onda bunda gözün yok bekle dizini kır otur yerinde acele etmen için sebeb yok ne var ortada arayış içindesin kendince.
Soran+1 yılyok canım değilim nereye kadar devam eder bu çift karakter durumu. Beni melek falan sanıyorlar bunları dışarıya yansıtmıyorum diye hani yanımda konuşurken bile sen dinleme sen çok iyisin falan falan. Sanırım birgün evlenirsem ve bu cinsellik konularına fazla girmezsek eşimde büyük şok yaşar evlendiğinde...
- +1 yıl
vlla bak canım kardeşim senın durumun çok iyi ben evleniceğim kızı senın gibi isterdim bu nedenle sen en iyisini yapıyorsun bence bunun melekle şeytanla alakası yok o konuları oturup konuşan kızları zaten anlamam bunlar özeldir.Sen herşeyini evleneceğin erkekle yaşıyacak ve konuşacaksın şimdi yapman gereken sadece kariyerin gelecek için çalış okulunu bitir mesleğini eline al emin ol daha eğlenceli ortamlara gireceksin açılacaksın karşınada bir sürü kişi çıkıcak şimdi böyle devam et derim
Soran+1 yılPeki çok çok teşekkür ederim ya zaman ayırdınız o kadar yazdınız sağolun
En İyi Cevaplar
aktif olamı dene hayatına spora gidebilrsin,dans kurslarına yazılabilrsin sonra dil kursalarına gidebilrsin yani en azından başka şeylere yoğunlaşırsan cinsellik çok ddüşünmeyebilrsin diye söylüyorum... bencee aktif olarakta bu durumdan kurtuulabilrsin çevren genişler ve belkide kendine güvenin gelir kendi kabuğunda biri olmazsın...
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
yenmen gereken şey sessizlikse zamanla düzelir cinsel istekteki fazlalıkta yaşının gerektrdiği bir şey anormal değil bunlar. Ha dersen ki bu sessizlikle nasıl cinsel isteklerimi gidericem sessiz hatun seven erkekelrde karşına çıkar sabırlı olman yeter tek yapman gereken salak br adam la birlikte olma.
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm aslında içimi rahatlattınız:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende senin gibi akrep burcuyum cinselliğe çok düşkünüm çok sessiz olmasamda sessizim utangacım ama konu cinselliğe gelince utangaçlık sıfır bende de böyle durum var utangaçlık biranda kalkıyor diğer insanlardan daha çok cesur ve utanmaz bişey olup çıkıyorum .
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen konu o olunca utangaçlık tamamen kalkıyor ortadan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
ilginç bir sorunun ver akrep burcu aşırı sex düşünen ama bir o kadarda sessiz sakin ruh yapısı. Arkadaşlarınla zaman geçir daha fazla atik olmaya çalış konuş çekinme birazcık utanma çıtanı düşür. Asosyal olup çıkacaksın ömür boyu parmaklada idare edecek değilsin aktif ol biraz. :)
112 Yorumla
Soran+1 yılya işte bir kere insanlara alışsam aslında onlarla anlaşabileceğimi düşünüyorum. Çünkü kimseye kötü bir davranışım olamaz gerçekten yalan söylediğimde bile geceleri bir iç hesaplaşma yaşıyorum güvenilirim. Yani beni sevmemeleri için bir sebep olabileceğini sanmıyorum. Tek sorun bu uzak kalmam onları beğenmemek olarak algılanıyor kendini beğenmişlik olarak algılanıyor bazeen silik ezik bir görüntü veriyor kişiden kişiye değişiyor. Tek yaptığım kimseye karışmdan çenemi kapatıp olayları izlemek.
Soran+1 yılAsosyal oldum bile valla:) Aynen idare edemem gerçekten benim durumumda birisi için imkansız hem ben aşk duygusunu hissetmek doruklarında yaşamak zorundayım altını çiziyorum cinsellik değil yoksa mutlu olamıyorum.. İlgisini çekmek istediğim biri var aslında. Onunla iletişime geçemiyorum bu canımı sıkıyor fazlasıyla... Senelerdir tanıyorum onu meraba meraba bile yok
- +1 yıl
sen kendini kapatmışsın arada kaldır kafanı bak insanlar konuş onlarla bu kadarda içine kapanık birine rastlamadım. Sana bir egzersiz vereyim otobüs dolmuş duraklarına yada markete felan gittiğinde orda olan kişilere selam ver ama düzenli yap bunu. Saati bilsen bile yolda gördüğün, sırada olsun veya bir arada insanlarla bulunduğun yerlerde saati sor. Ciddi yazıyorum bunları bu tür hareketler zamanla senin açılmanı sağlayacak. Önce selam felan zamanla bir iki kelime konuşur daha ileride açılırsı
Soran+1 yılYa durup dururken selam verincede yanlış anlaşılmaz mı
- +1 yıl
niye yanlış anlaşılsın Allahın selamı bu elbette vereceksin selamın amacı insanların hem kaynaşması hemde benden sana selamet var sana zararım dokunmaz demek. Sen beni dinle insanlara selam ver ne kadar zor olabilir çok çekiniyorsan bayanlarla selamlaş erkekleri es geç öz güvenin oturmaya başlayınca tanıdığın erkeklere de salam ver. Benim uzaktan tanıdığım akrabam olan bir arkadaştada aynı sorun vardı yavaş yavaş insanlara alışmasını sağladık. Hep telkin ede ede dışarı çıkararak.
Soran+1 yılDeniycem çok teşekkür ederim bu sanki sorunumu çözmek için yeterli değil gibi gözüktü gözüme ama her şey küçük bir adımla başlarmış yani aslında mantıklı
- +1 yıl
bir anda sihirli değnek değmiş gibi çözemezsin sorununu ufak adımlarla başlayacaksın. Sen önce selamla başla ilk adımı attıktan sonra aslında insanların bir biriyle konuşmasının doğal olduğunu anlayacaksın buda sana cesaret verecek. Belki ayak üstü örgü tarifleri alış verişi bile yaparsın :) Aslına bakarsan yeterli değil dediğin selamlaşma bile inanki senin kendine karşı olan öz güvenini ciddi manada arttıracak. Sen bir kere olsun tanımadığın birini yani beni dinle ki kaybedeceğin bir şey yok.
Soran+1 yılÖrgüyle falan iişim olmaz ki benim :d ama ne demek istediğini anladım yani o samimiyeti kurabilirsin demek istiyorsun buda bir örnek.. Gerçekten yardımcı oldunuz teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı durumdayız biliyo musun ben de akrep burcuyum ben de bugun sevgilimden ayrıldım ayrılma nedeni de benim karakterim bana cok pasif kalıyosun dedi benim için de oyle cogu kişiyi begenmiyorum diyorum ama aslında ben kendimi begenmiyorum arkadasım yok hic ve yarın okulda napıcam diye dusunuyorum sevgilim de yok yalnız kalıcam cok zor olcak benim için
16 Yorumla
Soran+1 yılBurçta mı sorun var nedir ya:) İstesem sevgilim olurdu benim ama ben hep kaçtım herkesten çünkü içimde deli gibi sevdiğim birisini istiyorum hayatımda diğerleri bana hiç çekici gelmiyor doğrusu yalnızlığı hem seviyorum hem nefret ediyorum..
Cevap sahibi+1 yılbenim de oyle o benim ilk sevgilimdi ve deli gibi seviyodum 1 yıldan fazla cıktık ama olmadı
Soran+1 yılEn kötüsüde bu sanırım. İlk olmasını istediğim kişiyle yürütemezsem hayal kırıklığı. Hayatıma yeni birisini sokmakta zor olur. Senin içinde öyledir of ki ne of
Cevap sahibi+1 yılbugun ona sarılıp agladım o biz bitmeyi coktan hakettik buraya geldikten sonra mı pişmansın dedi ve gitti sonra bana mesaj attı lavinyayı cevap vermedim biz bitmeyi coktan hakettik yazdı sonra bi kez daha bu son mesajım dedi ve bitti
Soran+1 yılkötü hissettiriyor olsa gerek.. Son mesaj durumu. Ya sseviyorsanız gururu bir köşeye bırakırsınız bence zamanla
Cevap sahibi+1 yılseviyorum cok seviyorum hem de onun da beni sevdigini biliyorum ama biz cok uzduk malesef birbirimizi
bence bir sevgili yap güvendiğin ve güveneceğin biri olsun ve yaşamak istediğin çoğu şeyi onla yaşa bence zamanla açılırsın sonra
ANCAK DİKKAT ET GERÇEK ANLAMDA GÜVENMELİSİN SENİNLE OLMAK İÇİN (aşağıdaki cevaplarda bi sürü örneğini gördüm) GÜVENLİ AYAKLARINA YATAN YIĞINLA HERİF OLUR VE SEN BUNLARIN ÇOĞUNA KOLAYCA KANABİLİRSİN ÇOK DİKKATLİ SEÇ bence
ya da git bi bara bi gecelik bişey yaşa tabi bunu sonucunda depresyondur falandır daha kötü sonuçlar olabilir bunu kaldırman zor11 Yorumla
Soran+1 yılYok ben kimseyle birşeyler yaşamak için deli olmuyorum. Yaşadığım insanı sevmeliyim özel olmalı. Ama bu şekilde içe kapanık olunca o kişiyi bulmak çok güçleşiyor
Tıpkı bensin bende koö erkeğiyim resmim var fena da değilim aslında ama benimde aslında içim farklı koç erkeğide cinsellliğe düşkün cinsel ihtiyacım için yine kız bulabiliyorum ama sevgilim hiç olmadı içime kapanığım yenemedim bir türlü nedense yapım böyle
14 Yorumla
Soran+1 yıldoğrudur ama tanıdığım koçlar pek öyle değil benim ya gayet sosyal insanlar
Soran+1 yılpeki peki yanlış anlamışım kızma içine kapanık olmanı yanlış yorumlamışımdır. Teşekkür ederim zaman ayırdın ilgilendin sorunumla
agzımızın suyunu akıtmasan olmuyo aksam aksam neden anlatıyosun bole seylerı bak sımdı bende acyıp oldum bende cekıngenım tek dostum hacı şakır
21 Yorumla
Soran+1 yılnapayım ya
+1 yılbütün renkler hızla kirleniyordu.. önceliği beyaza verdiler... ..
56 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın çok haklısın. Ama bu demek değil ki her önüme geleni istiyorum. Sadece sevebileceğim biri olsun şu düşüncelerden beni biraz uzaklaştırsın of çok zor ya kimseyle iletişime geçemiyorum ki allah kahretsn nasıl bişey bu
- +1 yıl
bak şöyle bişey tavsiye edim sana.. madem dediğimi anladın.. iyi bi oyuncu olman lazım sadece bi süreliğine... sana aşık ol sev öl demiyorum.. sadece oyunu kuralına göre oyna.. senin kuralın ne saflığı kaybetmemek mi o zman kuralına uyan biri bul gez toz eğlen.. zamanla kendinde bişeylerin rayına oturduğunu hissedeceksin.. inan senin gibi böyle sessiz bekleyen o kadar çok erkek var ki.. elalemin dikkat çeken vücutlu serseri tiplerine bakıp iç gecirecegine kendi erkeğini kendin yarat bebeğim :D
Soran+1 yılzor bir dönem olacak yani her şekilde erkekler öylede kız olanına bende az rastladım. Teşekkür ederim
Soran+1 yılvalla kendi erkeğim beni bu cinsellikten uzak masum sessiz kız sanıyor büyük ihtimalle:D Ses tonumu bilmeyen insanlar var çevremde valla komik bi durum ama başka türlüsünü yapıncada ben kendimi rahatsız hissediyorum.
- +1 yıl
süperdi bu +10000
+1 yılcinsellik insanın yeme içme gibi ihtiyacı ama. Sende duygular aşırı derece hızlı ve ani depreşiyor demekki. Aslında yapman gereken şey derslerine daha fazla odaklanıp farklı uğraşlar bulup hobiler edinebilirsin.
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama diğer sorunum ne olacak derslerimle ilgilendim diyelim yine okula gidicem yine olmadığım biri numarası yapıcam kimseyle konuşmadan saçma yalnız hayatımı yaşıycam benimle sevgili olmak isteyenleri yine reddedicem. Niye reddediyorsun dersen bende bilmiyorum içimde bişey hissetmeyince kaçasım geliyor. valla zorlanıyorum artık
- +1 yıl
ya aslında bu konuyla alakalı uzmandan yardım alsan senınle hemcıns olan bır pıskolaktan yardım alırsan cok daha mantıklı olur gıbı gelıyor bana . Bırde şöyle düşünüyor oalbılırsın senınle sevgılı olmak ısteyen erkeklerı redederken onların herhangı bırıne gonlunu kaptırp cınsellıgı erkenden paylaşma korkusuda var sanırım sende. Haksızmıyım ?
Soran+1 yılEvet yardıma ihtiyacım var bende bunun farkındayım ilk defa burada paylaştım en azından beni tanımayan insanlar bana yardımcı olsunlar diye. Ya ben birisini seviyorsam aklıma cinsellik o kadar gelmiyor hani onu o halde düşünmüyorum. Ama normal şartlar altında enejisi hiç mi bitmez bir insanın. Ve madem bu kadar enerjiksin ne diye insanlardan kaçıyorsun? arana duvar örüyorsun? dmi...
- +1 yıl
valla haklısında şimdi seni nasıl yonlendırsem nedesem bilmiyorumki. Faydam olsun ıstıyorum ama nasıl yardımcı olabılırm sana dusunuyorum şu anda.
Soran+1 yılya bu bile yeterli benim için yardımcı olmaya çalıştınız zaman ayırdınız sağolun
- +1 yıl
rica ederim kendine her anlamda çok dikkat et yanlış şeyler yapma olurmu ;)
Soran+1 yılİrademi kullanabilirim beni sevmeyen birisine kendimi harcatacak zeki sayılırım kendimce
- +1 yıl
işte sana yakışanda odur zaten... Yalnız demek istediğini anladım yazım yanlışı yapmışsın ama ben demek istediğini anladığım için öyle yazdım :)
Soran+1 yılEvet yollayınca bende farkettim nasıl düzeltilir bilemedim yazmıştım aslında ama silinmiş harcatacak değilim olacaktı :)
- +1 yıl
ben anladım ki:)
Soran+1 yılişte zeki olunca böyle oluyor
- +1 yıl
teşekkür ederim
+1 yılhobi edinmeyi dene
spora felan git bacım.. enerjini tüket28 Yorumla
Soran+1 yılsürekli evde haraket ediyorum hani utanmasam koridorda oradan oraya koşucm zaten. puff
- +1 yıl
bence geçici bu geçer yani boş kaldıkça aklına geliyo sanırım uğraş bulunca düşüncek vaktin kalmaz o bakımdan şeettiydim
Soran+1 yılvalla umarım olur bakarız deneriizzz otobüse binerken bile bi ıslaklık hissediyorum bu nedir ya aklıma gelmesine gerek olmadan kafasına göre takılıo
- +1 yıl
akıntı olabilir o yani mikrop kapmışsındır yada regl öncesi akıntıdır bunları cinsellikle olan o ıslanmaya bağlama bence
Soran+1 yılOlabilir haklısın bende düşündüm bunları ama sürekli aklımda bu lanet düşüncenin gezmesine ne diyoruz. Puf valla utandım kendimden
- +1 yıl
senlik bi durum değil bence..
akıntı denen şey senin elinde değil ki o gelir sen çişin gibi tutup engel olamazsın..
bak özellikle üşüttüğünde ve regl dönemlerinde olur
Soran+1 yılzaman ayırdınız yardımcı olmaya çalıştınız beni aydınlattınızz teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim canım
şimdi hangisini yenmek istiyorsun ? sessizliğini mi cinsel arzunu mu ?
416 Yorumla
Soran+1 yılİkisini birdennnn ikiside olmak istediğim kişiyi yansıtmıyor ortasınıda bulamadım
Soran+1 yılyaa hayıırr amacım soluğu yatakta almak değil. Sadece şu sessizliği yensem belki sevebileceğim birisini bulabilirim aşık olduğum kişi hakkında pek cinsellik düşünemiyorum bana iyi geliyor açıkçası bu yüzden istiyorum
Soran+1 yılyaaa ben senin bile şuan benim aslında kim olduğumu bilmeni istemiyorum:D Kullanıcı adımı mutlaka yorumları okuyorsan görmüşsündür çoğu şeye yorum yapıyorum vay lan bu muymuş bu falan olcan:d yok yapamayazağım galiba
Soran+1 yılyok yok alaka yok
Soran+1 yılyok valla olmaz zaten daha yeni üye oldum belki sende hiç görmemişsindir
Soran+1 yılee işte şuraya şu cevabı atmak için 4. level olmak için süründüm ben kaç gün
Soran+1 yılEvett te ben zaten bikere samimiyeti kurunca çenem kapanmıo. Sorun o samimiyeti kurmakta itici gözükmemekte benden nefret eden çok ya valla defalarca ağlamışımdır bunun yüzünden
Soran+1 yılolamaz mı olabilir
kaşar tipli kızlarla takıl biraz acar onlar seni.ve bilmedigin ortamlara gir senin nasıl biri oldugunu bilen insanlara.düşüncelerini arkadaşlarınla paylaş(yakın arkadaşlarınla) fırlama kızlarla takıl biraz.tabiri caizse o* ruhlularla.ama o*larla degil.
00 Yorumla
+1 yıl425 Yorumla
Soran+1 yılsende hep böyle link paylasıyorsun dostum biraz akıl vereydin iyiydi
- +1 yıl
açılcan saçılcan bebeğimm
Soran+1 yılyapamıyorum olmuo o öyle
- +1 yıl
sana seni cesaretlendircek birileri lazım burdan olmaz o iş
Soran+1 yılof of normlden hiç olmaz ben burdan paylaşana kadar neler çektim:D
- +1 yıl
o zamn takıl bana :P
Soran+1 yılOk cınım
- +1 yıl
nerdsnnnn cınımm?
Soran+1 yılbilinmeyenin ulaşılmaz şehrii cınım
- +1 yıl
orda kal <3
Soran+1 yılne demek şimdi bu git uzak ol bizden mi allahım ağlarım
- +1 yıl
gel omzumda ağla <3
Soran+1 yılbir sus ya bir sus
- +1 yıl
o zaman git ötede oyna
Soran+1 yılburası benim konum sen linkini de al git...
- +1 yıl
kırık kalp :(
Soran+1 yılüzgün surat
- +1 yıl
dünyası yıkılmış surat
Soran+1 yılAllahım sen sabır ver surattttttttttttt
- +1 yıl
allahın sen surat ver suratttttttttt
Soran+1 yılsuratına başlatma be suratttt
- +1 yıl
bu ne sinir surattttttttttttt
Soran+1 yıltamam biz aklı başında insanlarız kayalardankayan link delisi arkadaşım sağol sende yardımcı oldun eksik olma
- +1 yıl
estagfurullah
Soran+1 yıl:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin gibi bir kız arkadaşım olmadı hiç, sen hem hanımcıksın hem de içgüdünü bastırmıyorsun
411 Yorumla
Soran+1 yılİçgüdümü bastıramadığımı benden başka bilen yok.. Eminim vardır benim gibi sessiz görünen içinde başka şeyler yaşayan...
Cevap sahibi+1 yılben de senin erkek halinim :) kendi halinde birisiyim. Habire seks düşünmüyorum ama yaşasam fena olmazdı işte ne bileyim. HEr gördüğüm kıza dibi düşüp bakan biri de değilim ama insan istiyor işte
Soran+1 yılBenim esas sorunum bu değil bu zaten benim gözümde doğal birşey benim esas sorunum şu halimi gizleyecm diye rol yapıyorum sessizliğinde verdiği birşeyle insanlar gerçekte bu konularla uzaktan yakından alakası olmayan biri sanıyorlar beni zorlanıyorum artık iki kişiliği idare etmekte
Cevap sahibi+1 yılniye kendini gizliyorsun ki? eskisi gibi sosyal baskı yok, kızlar şu devirde çok rahat
Soran+1 yılÇünkü kendimi bildim bileli kendi içime dönük birisydim hani kötü bi olay yaşayıpta ne bileyim böyle olmadım.. Elimde olmuyor başaramıyorum gerçekten karşı cinse karşı isteğim ne kadar güçlüyle kaçışımda o kadar fazla oluyor anlamıyorum bende
Cevap sahibi+1 yılben de kaçıyorum, eskiden birkaç davet aldım ama kaçıyorum işte. Aslında şu içedönüklüğü çekingenliği atsak rahat cinsellik yaşardık
Soran+1 yılamacım cinsellik yaşamak değil. Cinsellikten gerçekten memnun kalmak benim için önemli e bunu sevmediğim birisyle yapamam işte ben. Böyle sessiz sessiz takılırsam sevdiğimm kimseyle aşkta yaşayamıcam zor çok zor
Cevap sahibi+1 yılben de sevmediğim kızlar olduğu için reddetmiştim, yazmayı unuttum
Soran+1 yılah işte aradığım kan bulundu
Cevap sahibi+1 yılekle beni :D
Soran+1 yılyok bu sorduğum soru ile ilgili hiç kimseyi eklemeyi düşünmüyorum:D Ama yardımcı oldun teşekkür ederim
merhaba, sıkıntın gercekten zor bir durum, ama çaresiz değilsin çaresi ebette var, senin biraz cesarete ve motivasyona ihtiyacın var, kaç yaşındasın ...
119 Yorumla
Soran+1 yıl18.. İnsanlarla normal ilişkiler kuramamakta canımı çok sıkıyor. Hani rol yapıyorsun bu defada ay çok hanım hanımcık sen dinleme böyle şeyleri cıss falan yapacaklar neredeyse gerçekte nasıl biri olduğum ortada. Hem rol yapmaktan sıkıldım hem yalnız olmaktan
Soran+1 yılOldu.. Hatta senelerce beni seven birisi bile oldu ama ben sevmiyorsm onunla düşünemiyorum bile kaçasım geliyor
Soran+1 yılya kullanıcı adım ortaya çıksın istemiyorum :D
Soran+1 yılHayır gizli bir manyak olarak hatırla beni olur mu
Soran+1 yılçıkmıyor ama bu konuda bile utangacım sen anla artık
Soran+1 yılEvet bencede iyi olurdu ama.. işte o amalar var yaa:D
Soran+1 yılmesaj atmıcam unut sen onu:D başka zaman eklerim sohbet ederim ben seni biliyorum artık ama sen ben olduğumu bilemezsin işte :d
Soran+1 yılsana gerçekten mesaj atıcam ama şimdi değil
Soran+1 yılpekiiiii
+1 yılelini biraz apıç arandan çekmeyi dene,ve bide öyle ballandıra ballandıra anlatma :)
21 Yorumla
Soran+1 yılkusura bakma
+1 yılŞimdi güzelim öncelikle burç falan saçmalıklarını bırak bi kenara. Kiminle sevişeceğini sana burçlar söylemez. Tamamen içgüdüsel olarak hareket et. Yok o koç muş iyi beceremezmiş , yok bu ikizlermiş doyuramazmış falan bunlar boş ) sen kendin ol kendin olarak hareket et ve arzuladığın gibi yaşa. İstiyorsan o çocugu yapış yakasına. Çkeingenlik iyi değildir. Yarın gelir kapar elin kızı:)
10 Yorumlaya bıraz motıvasyon olman lazım ısıne tutuklu olma arkadas cewresıne falan gır kendını ılk ıfade etmen lazım ondan sonra kendısı gelır zaten senı matıvasyon eden bırını bul
17 Yorumla
Soran+1 yılAh bulsam bi. Bir kere kendi kendimi motive ettim dedim tamam ne var ya kimseye kendini ispatlaman geerekmiyor falan gittim günaydın dedim herekse bir güler yüz takındım kızın teki geldi sen böyle değildin nolmuş birşey olmuş sana dedi tüm hevesimi kırdı :D
Soran+1 yılYani hemde hiç değiller sınıf ortamım çok tuhaf çoğu zengin ailelerin çocukları ve çok saçmalayabiliyorlar insanları kırmak çocuk oyuncağı onlar için. Birazda kendimi onlara uzak hissettiğimden mi konuşmuyorum desem.. Senelerdir böyle bu kendimi bildim bileli
Soran+1 yılDertlesmek gerçekten iyi gelebilir ama bu konuyu buradan ileriye taşımak istemiyorum..
+1 yılben de aynı senin gibi sessiz sakin, cinsellik düşünen biriyim.. ben de çirkin olduğumu düşünmüyorum ama benim de senin gibi sevgilim yok.. balık burcuyum bu arada. aşırı duygusalım..
126 Yorumla
Soran+1 yılEvet çaresini bulursam sana da yazarım gizli arkadaş
- +1 yıl
gizli değilim artk.. istersen şimdi bi ekle çaryi bulunca da yazarsın
Soran+1 yılama ben gizlilikten çıkmak istemiyorum yani kimsenin öğrenmesini istemiyorum kullanıcı adımı falan:D
- +1 yıl
yaw nolcak sankii :D kimseyle paylaşmam :D
Soran+1 yılyok çoğu kişiye yok dedim seni de kırıcam üzgünüm:D
- +1 yıl
ama ben kırılmak istemiyorum :(
Soran+1 yılbunaa ne çaree
- +1 yıl
arkadaş olmak isterim seninle..
Soran+1 yılherkes aynı şeyi yazmış neden arkadaş olmak istiyorsunuz onu anlamıyorum. Normalde bu kadar sorun yaşarken sanal olunca niye arttı bunlar sırf cinsellik ile ilgili söylediğim şeylerden değildir herhalde?
- +1 yıl
asla... ben ruh ikizimi bulduğuma inanıyorum sadece
Soran+1 yıltabiii tabiiii
- +1 yıl
aman nolur inan
Soran+1 yıltamam ya kızma
- +1 yıl
sen olsan kızmaz mısın ?
Soran+1 yılKızarım ama çok kişi böyle şeyler söyledi ister istemez bu seçenekte geliyor insanın aklına
- +1 yıl
sen de haklısın aslında.. ama napyım ruh ikizimi bulduğumu hissettim ben de
- +1 yıl
arkadaşım olucak mısın?
Soran+1 yılErkeklerde daha sık rastlanıyor bu duruma kızlar genelde benim gibi olmuyor en kolu kıllı kezban tabir edilen kızın peşinde kuyruk oluyor. Herkeste bir özgüven. Benim peşimde kim olursa olsun gelmiyor o güven kimseyle içli dışlı olasım gelmiyor yapmacık hissediyorum kendimi
- +1 yıl
çok benziyoruz birbirimize. ister inan ister inanma...
- +1 yıl
arkadaş olcakmıyız
Soran+1 yılHayır belki başka bir zaman bugün kimsenin bu derdini döken zavallıcığın kim olduğunu öğrenmemeli
Soran+1 yılsabahtan beri burdayım beynim yoruldu ekrana bakmaktan yorumlarda nasıl saçmalıyrum belli değil :D anlarsın sen beni yanlış yazsamda
- +1 yıl
ben seni anlıyorum da sen de beni bi anlasan :))
- +1 yıl
naber şekerim nasılsın :D
Soran+1 yılİdare ediyorumm işte hayırdır?:D
- +1 yıl
hç yok bşey :)
+1 yılBunu yenebilmek için çevrendeki bu anlattığın imajı yıkmalısın. Ama o zaman da sen sen olmaktan çıkacaksın
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama şuanda zaten ben ben değilim ki
- +1 yıl
O zaman gerçek benliğinin bir kısmını ortaya çıkarmalısın. Ancak o zaman dikkatleri üzerine çekip sana yaklaşanlar arasından gönlüne göre olanını seçebilirsin.
Soran+1 yılİşte onu yapmak benim için çok zor. Dikkati üzerime çekmesem de olur. İki farklı insan gibiyim. Dengelensin istiyorum biraz sadece
- +1 yıl
Anlıyorum seni ama biraz da çevrene yaydığın aurayı değiştirmen gerek. Davetkar olmalısın bir miktar.
Soran+1 yılhiç değilim selam vermem konuşmam hani ters ters bile bakabilirim belli olmaz itici ötesiyim yahu
- +1 yıl
Ama sende ne söylesem beğenmiyorsun :( Bak en iyisi sen kendini birine sanal alemde tanıt senin seçtiğin biri olsun. Böylece yanına geldiğindeki o ilk sıkıntılı halini yaşamamış olursun
Soran+1 yılya bilemiyorum... gerçekten bilemiyorum. Teşekkürler yorumların için
- +1 yıl
Rica ederim umarım istediğini elde edersin.
Bende Akrep burcuyum ve içime kapanık biriyim dir karşımdaki insan konuşmadiği sürece asla konuşmam sanırım burcumuzun özelliği olsa gerek bence biraz arkadaş ortamlarına takıl
122 Yorumla
Soran+1 yılarkadaş edinebilsem takılcam:D
Soran+1 yıl18. Yani canım cicim muhabbetine bile girmedim. Soğuk biriyim herşeye rağmen sevmiyorsam konuşamıyorum bile herkesten uzağım kızlarla bile zor konuşurum. insanlar sessiz olunca pek takmıyorlar.. Ve aslında olmadığım biri gibi davranıyorum çoğu zaman..
Soran+1 yılAnnem babam ayrı benim hani pek ilgim yok onlarla. Psikolojik olduğu kesin zaten 2 kişiymişim gibi geliyor bazen ya
Soran+1 yılyani bu durumu ilk defa burda paylaşıyorum.. Şimdi insanlarla aram olmadığından aram yakın olsun diye de rol yapıyorum bir saçmalıyorum sorma öyle olmaktansa hiç olmasın diyorum bir yrden sonra
Soran+1 yılyok hiç olmadı
Soran+1 yılLise 4. Yok benim kendimi bildim bileli var bu içe kapanıklık. Beni isteyenleride istemiyorum noluck bu halim bilmiyorum
Soran+1 yılEvet lazım.. O kişi gelmeli artık. Ama şansım varsa biraz şerefli bir insan olurda benimle oynamaz. Çünkü inanma payım yüksek
Soran+1 yılyok yok ne kadar enerji patlaması yaşasamda direk iki tatlı söze yelkenleri indirmem ben
Soran+1 yılne zaman gerçketen huzurla kendimi ifade edebilirim bilmiyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için
Soran+1 yıldavransamda hoş karşılanmıyor ya alışmışlar kendi kabuğumdaki halime. Kendimi ikna etsem onların tuhaf bakışları sözlerine maruz kalıcakmışım gibi. Gerçi kendimi bir ikna edebilsem kimseyi takacak değilim ya...
Soran+1 yılyok benim için zor kekelemeler, sakarlıklar:D bir sürü saçma şey yapıyorum
kardeşim burçlara çok takma herşey olacağına varır az sabırlı ol ve de sosyal ol
12 Yorumla
Soran+1 yılBaşaramıyorum
- Cinsellik konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel olduğun konusunda biraz şüpheliyim ama güzelde olsan çirkinde olsan her şey seninde hakkın.
19 Yorumla
Soran+1 yılYani belki çirkinimdir yüzüme bakılmıyordur ben zaten aynaya bakınca vay bu ne güzellik valla süpersin demiyorum hiç bir zamanda demedim insanların söyledikleri bunlar.. Ee insanların çoğuda yalancı. Sonuçta çirkinin dibide olsam güzellik tanrıçasıda olsam şu insanlara biraz yaklaşsam iyi olurdu
- +1 yıl
O zaman biraz gayret göstermelisin. En azından bir kaç konu hakkında konuşacak kadar fikrin olsun. Başlangıç olarak burayı basamak olarak kullanabilirsin.
Soran+1 yılMesela kitap okurum gerçekten iyi filmler izlemişimdir ama benim sorunum insanlarla konuşmakta konu bulmakta zorlanmak değil.Çenem açılıyor döktürüyorum samimi olunca.O konuşmayı başlatmakta benim sorunum
- +1 yıl
Geyikle bile sohbete başlayabilirsin. Saçma ama uçakta yanındakine sizde ... gidiyorsunuz değilmi? ile bile sohbete başlanabiliyor.
Soran+1 yılYa benim bu çocukluğumdan beri var biliyor musun hani böyle yani sonradan olmadım birisi bana yakın davransa bile ben davranamıyorum itici geliyor kendini beğenmiş geliyor biraz tanıyanlarda sen çok iyisin ya ayy sessiz kız cinsellik demeyin o bilmez öyle şeyler falan diyor millet. E ama hiç öyle değil. Tamam cinsellik denince akla ben gelmeyeyim öyle bir isteğim yok ama aynı anda bu kadarda farklı iki insan olmak zor geliyor
- +1 yıl
Kendini kasıyorsun da ondan olmuyor. Koruma kalkanlarını biraz indirsen hiç sorun kalmayacak.
Soran+1 yılEvet kesinlikle kasıyorum. Yorumlarda yazmıştım bilmiyorum okudun mu mesela diyelim sınıfa girdiğimde o gün kendime biraz bile özen göstermiş olsam herkesin konuştuğu konuyu bırakıp sessizlik olup birkaç saniye gözleriyle beni izlediğini fark ediyorum hissediliyor çok kasıyorum kendimi gözlerimi direk önüme çevirip kafamı sağa sola oynatmamaya ve bu salak anınn bitmesini istiyorum kasarkende bi saçmalık yapıyorum hep ama hep ya biri birşey der kekelerim ya ayağım tökezler
- +1 yıl
Seni iyi anlıyorum ama çaresiz değilsin.
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim size de zamanınızı ayırdınız
+1 yılabi bu akrep burcları hepmi böyle ateşli oluyo yanıyolar yav
11 Yorumla
Soran+1 yılvardır belki istisnalar
+1 yıltoplunumun baskısı heralde genç ken bende öyle idim ama şimdi yendim ama bu seferde yaşımdan dolayı utanıyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle olursam vay benim halime
- +1 yıl
sende kabak çiçegibi açılırsın elbet
+1 yılazıcık dekolteyi aç. sevgili bulursun..konuşkan olman önemli değil. güzelsen zaten erkekler sana yanaşır.
13 Yorumla
Soran+1 yılyaklaşanlarıda ben istemiyorum bazen. Dekolteyi açıncada rahatsız oluyorum. En azından bu kadar hanım hanımcık takıldıktan sonra dekolteyi açsam insanların arkamdan söyleyeceği şeyler falan tahmin edebiliyorum. Cesaret lazım bende onun için açtım bu konuyu
- +1 yıl
sosyal fobi durumu galiba. prozac vb. ilaçlar doktor kontrolünde çözebilir.
Soran+1 yılhaklısın bi doktor şart gibi
+1 yılHep o burç yüzünden heppp ...
611 Yorumla- +1 yıl
boynu altında kalsın namızsız burç...
- +1 yıl
hee bebeğim heee ...
Soran+1 yılvalla acayip bişey özellikleri arasınd utangaçlık, çekingenlikte var ama bu kadar olmaz ya özelliklerin hepsini doruklarda mı yaşar bi insan
- +1 yıl
Henüz kendini keşfetme aşamasındasın hormonların şelale :)
Soran+1 yılMillet yanımda sevişmeyle ilgili birşey konuşsa aman sen dinleme sen sessizsin falan diyorda e ablacım zaten bunların hepsini sular seller gibi biliyorum haberleri yok şu çift kimlik beni delirtecek
- +1 yıl
çift kimlik değil o balım , cinsel arzu ve isteklerinde bunları kimsenin bilmesinede gerek yok , özel konular söylemede ,biri ağzından kaçırır bide ...Zamanla düzelecek herşey daha güzel olacak ;)
Soran+1 yılyok yok kimseye söylemiyorum. Utangacım zaten nereye söyliycm sorun bu kadar masum sanıyorlar ben zaten otursam bu konu hakkında kitap yazıcak donanıma sahibim şu siliklik deli ediyor beni daha çok
- +1 yıl
Zamanla o içine kapanıklığı da atarsın üzerinden , enerjini spor yaparak harcamaya bak ..
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim gerçekten okuyup beni anlamaya çalışıp şuraya şu yorumları yapıyorsunuz ne desem az
- +1 yıl
Rica ederim gülüm , ben buralardayım ne sormak istersen :)
- +1 yıl
:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen bende öyleyim sessizim sakinim ama sessizlerden korkucaksın derler ya öyleyim işte içimde ne oluyor ne geçiyor bir ben bilirim
19 Yorumla
Soran+1 yılAmaa çoook sıkıldım. Anlaşacağıma yüzde yüz emin olduğum biri oluyor ama bu çekingenlik yüzünden bırak konuşmayı yüzüne bakamıyorum. Çok masum ayyy falan oluyorlar bana bakıncada yahu rolümü bu kadar mı iyi yapıyorum bu benim kendi karakterim mi ben de anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılbir sevgili yapsan yavaş yavaş açılırsın ben öyle yapıyorum gelişme var bende kendi karakterimi yavaş yavaş oturtmaya çalışıyorum
Soran+1 yılİşte kendimi ifade edemiyorum o zamanda sıkıntı oluyor
Cevap sahibi+1 yılbende ifade edemiyorum ama sevgilim beni anlıyor :)
Soran+1 yıldarısı başıma
Cevap sahibi+1 yılinşallah ama bunlar yavaş yavaş olcak şeyler umudunu kaybetme
Soran+1 yılteşekkür ederim ilgilendiniz:)
Cevap sahibi+1 yılsonradan yazdığın yazı için şöyle söyleyebilirim onunla takılmaya başla gerisi gelir
Soran+1 yıltakılmaya başlayamıyorum çocuk beni asosyal öyle sessiz saf birşey sanıyor ilgilendiği kız tipleri benden daha farklı. Aslında onunla çok benziyoruz birbirimize ama ben takılmaya başlayamıyorum kendimi ona ifade edemiyorum..
Gizli Üye(30-35)+1 yılFiziksel özelliklerin ne çok merak ettim.Boyun kaç,göz rengin ne ?
11 Yorumla
Soran+1 yılBoyuma baktırmayalı çok uzun zaman oldu ama 1.70 üzeri. Uzunum ama çok değil 55 kiloyum herkes zayıf olsamda boyumla çok orantılı olduğunu manken gibi fiziğimin olduğunu söyler. Aynaya bakınca ben de fiziğimi beğeniyorum yani. Dalgalı siyah saçlarıım var tenim esmek ama o kadar kavruk değil gözlerimde kahverengi.. Yeterli mi ki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de var çift kişilik.Yalnız olmamak ne guzel.
31 Yorumla
Soran+1 yılbende yalnız olmadığıma sevindim
Gizli Üye(25-29)+1 yılruh ikizim gibisin okurken ben yazdm gibi hissettim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenle arkadaş olmak isterdim gerçekten
11 Yorumla
Soran+1 yılsağol ya insan bu kadar yalnız olunca iyi geliyor bu sözler
Gizli Üye(30-35)+1 yıladres ver gelelim hayatım
120 Yorumla
Soran+1 yılyavrum evladım sevmediğim birisini istemiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılben cinsellik anlamında dememiştim zaten :)
Soran+1 yılbak sen
Cevap sahibi+1 yılvalla len zaten bakirim kendimi eşime saklıyorum milyar versen olmaz yani :D
Soran+1 yılee bende kendimi eşime saklıyorum ama bu sessizlikle eş bulamıcam ben
Cevap sahibi+1 yılsiz varya siz 2 kıvırtsan tüm erkeler peşine pervane olur zaten :D
Soran+1 yılGüzel olduğumu söylüyorlar zaten uzun boyluyum zayıfım hani bazen bi ortama girdiğimde tüm bakışları üstümde topladığımı hissedebiliyorum ama kıvırtabilsem o kadar utangaç olmasam vay ben yalnızım niye sevgilim yok niye sessizim demem herhaldeee
Cevap sahibi+1 yılo zaman kendine kız kanka yap senin erkeklerle aranda bağı kurar
Soran+1 yılVar kız yakın arkadaşım ama onun yanındada bayan melek oluyorum rol hepsi rol. Hem onun yaptığı bağı ben istemem ki çok şey istiyorum ya allah cezamı verecekkkk
Cevap sahibi+1 yılanladım ilk yorumu düşün o zaman :P
Soran+1 yılolduuuu teşekkürlerrrrr
Cevap sahibi+1 yılgırgır şamata bir yana :) gördüğüm kadarıyla sanalda pek sıkıntı yok sende ama bu durumu düzeltmek senin elinde sabahları sınıfındaki erkeklere bi günaydın desen zaten senle konuşmak için yanına geleceklerdir
Soran+1 yılya bak dediğim gibi kesin gelirler o konuda kendime güveniyorum bakışları üzerinde hissettiğim çok oluyor hemde utangaçlığım yüzünden hiç bir şekilde cinsel anlamda çekici davranmadığım halde amaaa ben yapamıyorum işte o günaydın deme aşaması zor benim için:D Bunca zaman yüzlerine bakma çocukcaaazların görmezden gel ya da kaç her neyse sonra günaydın deyince bi noluyor? derler haliyle
Cevap sahibi+1 yılsen böyle düşünürsen olacağı varsada olmaz diyeceksin birkere dene bişey kaybetmezsin en azından 1 kişiye karşı denemelsin !
Soran+1 yılPeki aldım senden cesareti deniycem:)
Cevap sahibi+1 yılbence almadın gibi geldi ama inşlh denersin ve çok ta istekliysen milli olsun
Soran+1 yılya ne alakası var çok istekliyim diye önüme gelenle şey mi düşüncem
Cevap sahibi+1 yılozaman abaza olurdun zaten
Soran+1 yıldeğilim yahu sorunum çok başka
Cevap sahibi+1 yılsorunun için cevap verdim ertesi gün cevap yaz beklerim ::))
senle arkadaş olmak isterdim gerçekten;)
10 YorumlaNo comment...
18 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim:D
Soran+1 yılbeni beğenenleri ben beğenmiyoruuumm. Benim beğendiğim olursa zaten gidip konuşmak bakmak bile zor ses tonunu bilmemek nedir.. Napmak lazım bilmiyorum hiç..
Soran+1 yılson derece sert davranabiliyorum elimde olmuyor bu. İşte çift karakter gibi birşey. Bi yandan iste bi yandan uzaklaştır kendinden. Tuhafım farkındayım.
Soran+1 yılPek öyle değil anlaşılann
Kac yasindasin sen kanki
02 Yorumla
Soran+1 yıl18 dostum
etkie çocuğu bombayı patlatın iftarı açın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYükselenin ne bende aynen öyleyim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler