Çok sessiz bir kızım

Bu konuyu birileriyle paylaşmam gerek ama daha kendime bile kabullendirebilmiş değilim o yüzden gizli soruyorum arkadaşlar. Arkadaş çevremde sessiz bir kızım kimseyle kolay kolay konuşmam hatta ses tonumu bilmeyen sınıf arkadaşlarım var yani. Uysal davranışlıyım kimseyi kıramam bu tür hareketler onların gözüne çok hanım hanımcık gelsede işin aslı öyle değil bayanlar ve baylar. Zaten genelde insanların çoğunu pek sevmem. Aklıma çok fazla seks geliyor hatta aklımdan çıkmıyor. Ufacık bir şeyden ıslandığımı hissediyorum. Masturbasyon falan yani zaten sormayın sürekli tahrik olunca eksik olmuyor. Ve bu çok eskiden beri böyle. Burcum Akrep özelliklerindede cinsellik olmazsa olmaz falan yazıyor. Hiç şaşırmadım. Esas sorum bu içe kapanıklığım yüzünden kimseye gerçek kimliğimi gösteremiyorum gibi birşey hiç sevgilim olmadı zaten ama çirkin değilim herkes manken gibi fiziğimin olduğunu söyler sevgilimin olamamasının sebebi fazla ıssıza çekildim. Nasıl yenebilirim ben bunu?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir şey daha eklemek istiyorum arkadaşlar. Aslında hayatımın erkeğini bulmak istiyorum falan ama zaten senelerdir aynı ortamda bulunduğum bir insandan hoşlanıyorum sanırım. Onu görmek istiyorum onu özlüyorum küçük bakışmalardan mutlu oluyorum gibi mesela. Ve bu çocuğun Koç burcu olduğunu öğrendim ki bu burçta akrepten sonra en arzulu burçmuş daha da çekici gelmeye başladı gözüme bu yüzden kimseyi istemiyor olabilir miyim ben?
Çok sessiz bir kızım