Bakireyim mast yapıyorum ve azcık klitorişle oynayınca boşalıyorum hemen. Ve bi defada tam boşalamıyorum 3 defa ardarda mast yapıp ancak tam boşalabiliyorum bende mi bi sorun var acaba...
Mast 5dk bile sürmüyo :/
Mast 5dk bile sürmüyo :/
Erken boşalma her iki cinste de olabilir ama sizde Olanı problem olmaz :) bizde erken boşalma kadına yeterli zevki veremeden bittiği için sorundur :) ki bosaldiktan sonra bizde istek baya azalır ve kobra sönmeye baslar :) gelelim size :D daha güzel bı iliski deneyiminiz olur sürekli zevk alırsınız bosaldiktan sonra sizinkini sonmez ... Yani boşalmaya bak :D
İyi ya bak sevindim super bi aciklama oldu bu:)
Boşaldığını nasıl anlıyorsun ? bazıları anlamıyormuş burada sorulan sorulardan biri Gerçekten rahat boşalıyor isen sorun etme bence partnerin çok yorulmayacak ve birde onunda erken boşalma sorunu varsa en azından sende mutsuz olmayacaksın ;)
Nefes nefese kaliyorum bosaldigimi anliyorum onda bi problem yok da dokunur dokunmaz bosalmak bi garip degil mi tedavi mi olmaliyim acaba
Tesk ederim okuyayim bi. 26 yasindayim yani ergenlik donemini geceli cokoldu
rica ederim yani artık ergenlik kalmamış :) birde mast hangi aralıklarla yapıyorsun? çok fazla yapma bence bununda etkisi olabilir ;)
Aylardir yapmiyordum bidaha yapmayacagim diyordum ama tutamadim kendimi
çok sıkta yapmıyorsun onunla alakası yok bence mesela erkek olarak bir hafta yapmasam uykuda oluyor bazen ;) psikolojik olarak erken boşalıyor olabilirsin mast yaparken kendini sıkma rahat bırak birde boşalacağını hissettiğin an yavaşla durakla bu boşalma süreni uzatacaktır ;)
Peki yapabilirsem deneyim ben bi:)
dene tam orgazm olacakken bekle durakla ;) bunu hatırlatmama gerek yok zaten 26 yaşındasın ama yinede sakın derine gitme :) bakire sin sonuçta
yapma bunu yapma bunu. bende kısa devre oluyo sonra. ne desem bilemiyorum. bi yandan dalga geciyo galiba,kesn erkek diye düşünürken bi yandan da doğru diyo olabilir var böyle insanlar diye düşünüyorum.
neyse kızım erkekler için kullanılan bir terimdir bu. sende sorun yok.
pöff.
Dogru diyorum malesef:( ama 5dk zor suruyo mast bi sorun yok mu
Olabilir sorun etme.Herkezin farklıdır.Kilitorisin hassasiyeti ve herkezin aldığı mental zevk farlıdır
Cevap
21Cevap
Ya ben neden yaşamıyorum böyle şeyler değil 5dk, 25 dk uğraşsam olmuyor yaa bir türlü kızım şanslısın sen ya bırak git kop git buralardan kaç kurtar kendini.
Cidden mi diyorsun yaa iste ben de senin gibi herkes gec bosalir diye biliyorum ben niye aninda geliyorum mal miyim ya:/
Ne mallığı bu mükemmel birşey ya. Bu bir hediye gibi birşey gerçekten. Çok az rastlanan bir durum acayip iyi. Çoğu hatun boşalamıyor bile sen boşaldım diyorsun bir de 5dk da vay arkadaş olağanüstü ya maytap geçmiyorsan eğer gerçekten mükkemmel. Mutlu olmalısın bence üzülcek birşey yok.
Bak sevinecegim simdi:) bosalamama gibi bi problemim yok aksine defalarca bosaliyorum istesem 5kez ardarda bosalabilirim o kadar yani:/ bu arada ergenligi geceli cok oldu
Sevin sevin:)) Kızım kendim yaşamış gibi mutlu oldum yani. Defalarca oluyorsa o da mükemmel birşey: ) Tanrı kadını senle baştan yaratmış herhalde ahaha süper yaa: )
Ahahah ben bu gazla gidip bi daha geleyim bari:-D
Kendimi cok ozel hissettim laaayyyn sayende sagol<3
Hadi kactim ben iyi geceler seker
cici geceler : >
Biraz hassas ve isteklisin sanırım. Çabuk boşalman bundan kaynaklanıyor. Ardarda boşalmak da bayanlar için normal birşey. Yani üst üste birden fazla kez gelebiliyorlar.
Sonuç olarak, sorun yok. Asıl boşalamazsan endişelenmelisin bence...
Kızlarda erken boşalma olmaz. Olsa olsa "çabuk orgazm" olur. Erken boşalma erkekler için kullanılır. Çabuk boşalma için kullanıldığı gibi, penis tam sertleşmeden boşalma durumu için kullanılır...
Oyle mi dersin ya.. Ama hani kadinlar gec gelirdi oyle biliyordum ben
Kadınlar geç gelir diye bir kura-genelleme yok.
Birçok bayan, psikolojik veya biyolojik olarak sorunlar yaşayıp geç gelebiliyorlar. O bahsettiğin şey budur. Sorun yaşayanların çok olması demek, doğrusunun o olduğunu göstermez.
Sen gelmene bak, gelemeyenleri takma kafana... :)
Ahahh tamam tesekkurler:) umarim benim gibi erken bosalan biriyle evlenirim de sorun olmaz
Erken gelen biri olmasa da sorun olmaz bence. Neden dersen: o boşalana kadar, sen birkaç defa gelebilirsin işte. Senin açından daha iyi olur yani. Hem o da zevk alır senin üstüste birkaç ken orgazm olmandan.
Benim birlikte olduğum bayan, bazı günler ben boşalana kadar iki-üç kez orgazm oluyor. Ve bundan çok haz alıyorum.
Sevgilin sen gelene kadar ik uc kez orgazm oluyor da her seferinde bosaliyo mu bunu merak ettim
Boşalmakla orgazm olmak aynı şeylerdir. En azından ben aynı anlamda kullandım. (Ben de boşalıyorum o da...)
Sence aynı şey değiller mi yoksa ?
Orgazm olup bosalamayanlar var da o yuzden sordum. Ayni sey degil galiba
Walla benim birlikte olduğum kızlar "orgazm oldum ama boşalamadım" falan dediklerini hiç duymadım. Aynı şey olduğunu bildiğim için; ikisini aynı anlamda kullandım.
Farklı durumlar yaşayanlar varsa bilmiyorum.
bendede öyle oluyo ya gerçek sexte öyle olmuyodur heralde ama fazla istiyosam bi dakkada da boşalabiliyorum yani :S
her oturduğunda kalktığında boşalan bir kadının haberini okumuştum. şanslısın bence.. düşünsene bahsettiğim haberdeki kadının durumunu. direkt doktorluksun..
Evet onu ben de duymustum cok kotu ya Allah korusun aman:/
bence güzel birşey hatta özellikle arıyacağım bir özellik
bence gelen orgazm suyu değil
ıslaklık gibi anlatmana bakılırsa :))
Yok gecekten bosaliyorum
10 dk. sürmesi lazım normalde. demekki erken boşalma varmış sizde :D
Ben de oyle dusunuyorum yaa:(
Benim eski kız arkadaşım yaklasık 20 sanıyede bır orgaz oluyordu kızlardada erken boşalma var ama nadir ve bence bu kötü birşey değil milletın 1 kere aldıgı zevkı sen sureklı alıyorsun bence bu şans , şanslısın yani
ya sizde boşalınca pek bıkma gibi birşey olmuyor aman sabahlar olmasın
Niye bikayim ki
Oluyo malesef yasadim ben gelemeden geldigi icin kuruma oluyo devam edemiyorum kotu bir durum gelme diyorum yinede geliyor
3 defa ardarda boşalıyorum diyosun peki kaç dk aralıklarla boşalıyosun?
Cok degil bi kac dk
evet geliyo
Evet
Yok zaten kizlardaki seffaf olur erkekler gibi degil ki
Bekarim soruda bakire oldugumu belirtmistim
Degisiyo
Cidden mi sorunlu degilim yani iyi
:)
kalkanı delme sakın dikkat li ol
Yok icine sokmuyorum
dikkat et patrıot füzeleri dolanıyo ortalıklarda radar üslerin açık olsun
olur olur tanıdığım biri var
boşalmayla sulanmayı karıştırmıyorsun dimi
Karistirmiyorum cidden bosaliyorum rahatliyorum
afedersin ama ne kadar boşalıyorsun miktar olarak tek seferde
Erkeklerdeki gibi mktari yok ki akiskan bi sivi geliyo azcik
azar azar gelen ıslanmadır yani zevk suyu ama bir anda gelen boşalma olur
Zevk suyunu biliyorum istek gelince icimden akiyo. Bosalmada tuylerim diken diken oluo
squirting tarzındamı
fışkırıyormu yani
Yok yahu ne fiskirmasi
o zaman nasıl boşalma bu
Mastürbasyon ölçüt olamaz orgazm konusunda.
Fazla oynama ilerde sevişmekten zevk almazsın.
Kafa buyosun dimi milletle
Yok ya keske oyle olsa
Devam ediyorum iste hemen yine bosaliyorum cok ugrasmadan
5 dakka daha ne istiyorsun kızım
E okuyorum burda erkekler 15 dk da falan bosaliyomus. Dusunsene evlensem kocamdan once bosalcam kabus gibi. Hani kadinlar daha gec gelirdi
ayak üstü boşalan kızlar var :)
Yani erken anlaminda mi
evet bir sarılıp boşalan kızlar var sorun etme erkek görmeye görmeye birden görünce patlıyor :D
Ha yok ben de bi klitorise dokundugum anda patliyorum sorunlu muym ne allahim:/
yok sende erkek görmeye görmeye öylesin biraz ortamlara gir düzelirsin şaka yapmıyorum.
Yok ben onceden de boyleydim:/
tamam önceden böylesin. ortamda değilsen evlenirsen düzelir. merak etme.
5 dakikada kız mı gelirmiş.
Bide benım ıcın bi beş dakka lutfen :D
erken boşalan kızlar şanslı bence
şanslısın işte.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar