Arkadaşlar ben uzun bir süredir tampon kullanıyorum ama şunı belirteyim ki hiç ilişkiye girmedim. Yani zar kavramı pek önem teşkil eden bir durum değil benim için.. Ama şu sıralar düşünüyodum da, bu durum vajinamın aşırı genişlemesine neden olursa gelecekteki seks hayatım etkilenir mi? Bu arada kullandığım tamponlar da hiç küçük değil.. :/
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakirelikte tampon kullanımı pek uygun değil ama anladığım kadarıyla değilsin
tampon kullanımı vajınayı senin dediğin şekilde genişletmez tamponların ölçüleri aşağı yukarı aynı ileride seks hayatını olumsuz yönde etkileyeceğini sanmıyorum00 Yorumla
+1 yılÖncelikle bakireyken tampon kullanılmasını doğru bulmuyorum. Soruna gelecek olursakta, genişleme olursa bile düşündüğün kadar genişleme olmaz. Rahat olabilirisn.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sanırım ben de artık eskisi kadar rahat hissetmiyorum bu konuda.. Yine de içimi rahatlattığın için teşekkürler. :)
vajinanın yapısı her türlü organa uym saglayacak şekildedir tamponuda iç kısma koyduguna göre kızlıgın zarar görmemiştir büyük olasılıkla ama sen kendini genişlemiş hissediyorsan eger tampon kullanmayı bırak bence
06 Yorumla
Soran+1 yılYok hissiyatla alakalı değil de, öyle bir korkuya kapıldım sadece..
Soran+1 yılTeşekkürler. :)
Soran+1 yılSanırım pedle devam edicem.. Yüzücü olduğum için aslında bu şekilde yapıyordum..
Bakire iken nasıl kullandınız bilemem tabi ama, tampon şiştikce zamanla vajinanın genişlemesi kesin fakat hiç bir zaman olmaması gereken genişlikte olamaz, yani penis kalınlığına ulaşamaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılBu rahatlattı biraz. Teşekkür ederim. Yani bekaret kavramı o manada bir önem taşımıyor benim için. Kullanmada bir sakınca görmedim fakat şimdi buna takılmıştım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Soran+1 yılİşte bu yüzden, kimseye hesap vermek zorunda hissetmediğimden bu konuda öz saygımı koruyarak özgür olabilmeliyim diye düşünüyorum..
Soran+1 yılteşekkür ediyorum, siz de mutlu kalın! :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
Her gün tamponla ilişkiye girdiğine göre epey genişlemiştir. İleride kalın birini bulursan sorun olmaz da hem tampon hem erkek nasıl olacak bilemedim.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir hayal gücün varsa artık..
+1 yılvajinan genişlerse penis boşta kalır bu erkeğe ve sana zevk vermez kısaca boşanan kadın ya da aldatılan kadın olursun.
04 Yorumla
Soran+1 yılBaya iyi bir felaket seneryosu hazırladın valla! Sadece tampon takıyorum ya olay bu yani. :D
- +1 yıl
ben tampon nedir bilmiyorum vajina genişlerse olacakları yazdım sadece ve felaket senaryosu değil tüm para ile yapanlara bak vajinası genişlediği için ölü gibi yatar altta
Soran+1 yılYahu yapma onkadar da değil ama..
- +1 yıl
ben cidden tampon nedir bilmiyorum ama vajina genişlemesi hiç hoş değil onu söyleyebilirim
+1 yılçözümü var bu konunun hem tampon ne kadar kalın ki? sanmıyorum genişletebileceğini.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bir çözüm?
- +1 yıl
kegel eksersizlerini hiç duydun mu ?
Soran+1 yılEvet ama o bilinenin iksine vajina genişliğinde bir rolu olmayan egzersizlerden.. Genişlik tedavisi sadece ameliyat ile mümkün..
- +1 yıl
hayır yanlış biliyorsun daralma konusunda çok etkili ameliyat gerekmez önemli olan düzenli yapman.
Soran+1 yılDüZenli olarak yapıyorum aslında, umarım faydası olur ya... :/
- +1 yıl
kesinlikle faydası olur zamanla o bölgedeki tüm kaslarını aktif olarak kontrol etmeye başlayacaksın seks esnasında da çok işine yarayacak.
+1 yılBelkide senin ilişkiye girme zamanin gelmiş olabilir. İstekli misindir?
00 Yorumla
+1 yılOradan çocuk ciktigina göre tampon devrede kulak kalır
03 Yorumla
Soran+1 yılAma defalarca ilişkiye girmiş hemcinsleriminki gibi olmasını da istemem. Partnerimin zevk alamayacağını düşündükçe moralim bozuluyo.
- +1 yıl
O o kadar etkilemez hatta hiç etkilemez vajinayı etkileyen tek neden normal doğum
Soran+1 yılTeşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktor sitesi com gibi yerlerde uzmanlara sorabilirsin kardeş daha sağlıklı olur. Bikaçgünlük kullanım çok etkilemez diye düşünüyorum
011 Yorumla
Soran+1 yılYani işte her ay bu şekilde kullandığımı düşün.. Ve burası doktor sitelerinden daha bilgili emin ol 😄
Cevap sahibi+1 yılTabi canım, burada herkes doktor, siyasetçi, futbol hakemi, yatırım uzmanı filan zaten :)
Soran+1 yılÖyleler ama :P
Cevap sahibi+1 yılMazur gör merak ettim, zardan tampon için mi vazgeçtin
Soran+1 yılYo hayır, zardan vazgeçmek gibi bir şey söz konusu değil, sadece ileri derecede önem teşkil etmiyor. Tampon kullanmak da ayrıca çok rahat.
Cevap sahibi+1 yılYani zar doğuştan yok muydu? Tampon kullanmaya engel değil mi ya da
Soran+1 yılAslına bakarsan regl döneminde vajina girişi daha esnek bir yapıya sahip olur. Herhangi bir zorluk yaşamadım yani.
Cevap sahibi+1 yılYırtılmış olmalı, enteresan.. Neyse meraktan sordum. Önemsemeyen bazı kızlar vajinal mast yapabilmek için bozuyorlar genelde
Soran+1 yılYo öyle de bir amacım yok. :D
Cevap sahibi+1 yılSeks hayatı da yok :) enteresan bir kızmışsın
Soran+1 yılOldukça! 😏
vajinanın genişlemesi seni cinsel açıdan olumsuz etkilemez tam tersi ne kadar geniş olursa okadar az acı çeker daha çok zevk alırsın ilişkiden..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya nasıl hiç ilişkiye girmeden kullandın
zarın patlamadı mı21 Yorumla
Soran+1 yılBilmem. Pek önemsediğim bir olgu değil..
- Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılÜreticisine mail at, kesin bu sorularla karşılaşmışlardır.
00 Yorumla
+1 yılTamponla penısı bağdaştıranlara çöpe atacağın tamponlarla agızlarını tıkayabılırsın. Genişletmez oyle olsaydı her çocuk doğuran kadın biterdi ;)
00 Yorumlabu kaslarla ilgilidir kegel egzersizi yapıyorsan zarar olmaz tampondan
00 Yorumlatanpon ne onu bılebılmıyoz kı cewap verlm:))
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman cevap verme, mecburi değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılFollos Follos olmuştur seninki
01 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizliğe vurmayalım rica ediyorum.
+1 yılne iiçin tampon kullanıyorsun
00 YorumlaHayır genişlemez :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. :) umarım.
+1 yılKüçükse hissetmezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAçılmış mıdır yani?
- +1 yıl
Evet.
Beyzbol sopasını bile içine alırsın
Bnce evy
00 Yorumla