Bakire olmayan kizlarla evlenipte gercekten mutlu olan var mi ?
Cevabın nedir?
Bu sitede evliler sayıca azdır, o yüzden soruyu "Bakire olmayanla evlenir misiniz ve mutlu olabilir misiniz?" diye cevaplarsam, herkes kendisi gibi birine layıktır diye düşünüyorum. Bir erkek hiçbir şey yaşamadıysa bakire kız isteme hakkına sahiptir, kızlar için de aynısı geçerli tabii ki. Ama bunu sorun etmeyen de var. Ben kendim gibi birisi aradığım için bakire olmayanla evlenemem. O kızı kötü gözle gördüğüm için değil, sırf birbirimizin ilki olmamız için böyle düşünüyorum. Benden önce biriyle ilişkiye girdiğini düşünmek beni mutsuz eder. "Sevdiğiniz kızın bir tek yanlışı onun tüm doğrularını götürebilir mi, çok acımasızsınız" diye düşünenlere de hak veriyorum. Acımasızlık gibi gözüküyor ama mutsuzluk olacak er ya da geç. O yüzden buna acımasızlık değil de mutsuzluğa karşı önlem almak demek daha doğru olur.
Bir de şu var, bir kızın "kızlık zarı"nın yerinde durması cinsel ilişkilere girmediğini göstermiyor, bir erkeğin de bakir olup olmadığı anlaşılamaz. Karşımızdaki insanı iyi tanımak lazım diyorum, bu konular konuşulamıyor bu ülkede, aslında konuşmak lazım. Aşağıda bir üye, eski kız arkadaşının nişanlısına "bakire" olduğunu söylediğini yazmış. İşte konuşamadığımız için böyle yalan dolanlara başvuruyoruz60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbakire olmayan kızla evlenmem diyen erkeklere o kadar gülüyorum ki. birisi de yazmış ki'bekaret farketmez diyen erkeklere gülüyorum, öyleleri haketmez zaten bakire kızları, bütün bakire olmayanlar onlara gitsin' çok komiksiniz gerçekten. büyük laf konuşuyosunuz başınıza büyük iş gelecek arkadaşlar. bakın bu sitede defalarca söyledim. çok fazla bakire kızla ilişkim oldu. sadece kızlık zarına bakarak karar verecekseniz işiniz iş valla. benim anal yolla ne hanım hanımcık iyi aile kızlarıyla ilişkiye girdiğimi bi bilseniz. dürüstlüğe önem verin. sizi sevmesi ve sadık olması için bakire olması gerekmez. bi kızın ilişkiye girmesi onu kirletmez. kirllenme durumu başka bişeydir. ilişkiler başlar, yaşanır ve biterler. önceki diye bişey kalmaz, her ilişkinin kimyası farklıdır. az ilişki yaşadığınız için bilmiyo olabilirsiniz bu çok normal. çevrenizde her evlenen kızı bakire zannetmeyin. bi gün öyle bi aşık olursunuz ki, gözünüz görmez, düşünemez hale gelirsiniz. büyük konuşmayın. bunlar çok normal şeyler. sevişmek kötü bişey değil. ruhu kirleten şey sevişmek değil, hepimizin içinde hem iyi hem kötü var. sevgiler, saygılar :)
351 Yorumla- +1 yıl
meshep genişliği mode on...
+1 yılbu iş sadece zarla bitmiyorki. her haltı yiyipte zarı duran kızlarda var o ne olacak. iş sadece zarda bitmio. ama temız erkek temız kız almalı
110 Yorumla
+1 yılbakire olup da ruhu orossssspppuuu* olan çok insan var
150 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
44Cevap
ne zaman ki ülkemizdeki erkekler bir 10 yıl kadar önce "aslında bekaret o kadar da önemli olmayabilir" demeye başladılar, memleketteki kızlar dda aha reşit olmadan çocuk aldırmaya başladılar...
o yüzden bekaret önemlidir sevgili dişiler. özellikle de karşısındaki erkeğin ne olup olmadığını anlayamayacak kadar saf olanlar. evet evet 20 yaş ve altındakiler size diyorum. lütfen önünüze gelen adamın evine gidipte pul kolleksiyonuna falan bakmayın. zira hayat gossip girl'deki kadar cömert davranmayacak sizlere...162 Yorumla- +1 yıl
öyle diyen eve çağıran erkeğin ağzına sıçarım valla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn iyisi aseksüel olmak bu devirde.Yoksa kafayı yersin düşünmekten.
Biz 2 yıllık eski kız arkadaşımla bakireliğinin bozulması dışında her türlü şeyi yaptık.Ayrı şehirlerdeydik ve o ev arkadaşıyla kalıyordu.Onun yanına gittiğimde onunla aynı yatakta yatardık ve haliyle her şeyi de yaptık.Kızlığını da bozabilirdim isteseydim ama gelecekte üzülmemesi için hiçbir zaman ısrar edipte yapmadım.Sonra ayrıldık onunla ve şimdi nişanlanmış.Nişanlısına benim sayemde bakireyim diyor.Ama neler olduğunu,neler yaptığımızı ben bilirim.Yani öyle işte..
Bakirelik bir taraftan çok önemli ama bir taraftan da inanın hiç önemli değil.Çünkü o kızın bakire haliyle neler neler yaptığını bilemezsiniz..120 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben daha önce ilişkiye girmemiş biri olarak , çok sevdiysem aşıksam mutlu olurum ama bir taraftan da karşımdakinin bakire olmadığı aklıma gelir daha önce kimle yaptı neden yaptı kaçkere yaptı beni aldatırmı...sorular arasıra aklıma gelir ve karşımdakine belli etmesem bile ben mutsuz olurum yada kavga sırasında azımdan yanlışlıkla bazı çümleler çıkabilir (namuslu olsaydın daha önce yapmazdın ,..) ama daha önce yapmış olsaydım karşımdakinin bakire olmasını beklemezdim
140 Yorumlamutlu olmak bekarete bağlımıdır bilmem ama herkes kendi tipinden biriyle evlenirse mutlu olur. Yani birinin bekareti bozupta bakire alacam diyen adamı yuhlarım.
140 Yorumla
+1 yılBen bakirmiyimki onun bakire olmasını bekleyeyim? Ne demiş üstat neyzen :
Bekaretinle örtmeye calissanda; gözlerin ele veriyor ruhundaki fahiseyi..
Namus iki bacak arasından ibaret olsaydı ;
Elbet orterdi rabbim inekteki memeyi ...240 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu eksileyenlerin çoğu kız, ne dememizi bekliyordunuz aferin güzel yaptınız, evlendikten sonrada onun bunun altına girin genede sizi severiz mi diyelim, namus iki bacak arasında değil diyenlerede sizin mideniz o kadar genişse bişey diyemeyiz tabi, elalemin erkeklerinin becerdiği, zevkten çığlıklar attırdığı kadınları eş olarak seçiyorsanız bravo, bu haltı yiyen veya anal yolla ilişkiye giden kızlarada sözüm hep gizli kalacağını mı zannediyorsunuz mutlaka doğru ortaya çıkar
433 Yorumla- +1 yıl
+ veriyim derken eksiledim yanlışlıkla :D
+1 yılmutlu olmak için zar tutmaya gerek yok...bu nasıl bir sorudur arkadaş ya
110 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbayanlar cinsellikte erkeklerle bir olmadığınız anlayın artık bekaret önemlidir
tabi piç olan serseri olan çıktığı her kızla yatmak isteyen onları bozan erkek tabii bayanda razı buna sonuçta istemediği hiç bir şey i yaptıramaz kimse kimseye ona karşı çıkarım oda zaten kendini biliyo öyle kişilerin bunu dert edeceğini sanmıyorum...60 YorumlaBen takıntılıyım anladın mı ? En ufak şeyleri kafaya takarım o olay kafamda öyle bir boyuta bürünür ki .. Ben olamam büyük konuşmayayım da..
130 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmayı sevmem doğal sebeplerden de yırtılan var... Lakin bunun aksi benim beynimi kemirir paranoyak falan olurum herhalde ilk gecede sktr ederim... gitsin kime bozdurduysa mutluluğu onda arasın...
50 Yorumlabakire olmayan kızla evlenen adam aynı kızın bekaretini bozan adamsa gül gibi geçinir giderler...zasdfghjklş.
trilyon tane bekaret sorusu var, aç oku onları...tavsiye ederim. zar kaç kaç geldi?...asdfghjkl20 Yorumlazina eden kadınlar temiz erkeklere yakışmaz gardaş..
150 Yorumlabir kız bakire olmayınca ne oluyo ki nei varda yani evlenilmez mutlu olunmaz sacma bi düşünce bence ne yani bakire degil olmaz sacma sapan bana göre cünkü o kızla evlenecek erkek aceba kac kızın bakireligine zarar verdi onuda düşünsün...!
83 Yorumla- +1 yıl
+1
- +1 yıl
kalp sana noluyo sana derdn ne herkezin hayatı hem sen git birini boz sonra ben asla evlenmem o bakire degil o zaman sende hiç bi kızın bakireligine karısma hem o vücut onun kimseyi alakadar etmez ve senide alakadar etmez bakire yada bakire olmayanla evlenecem seni alakadar etmez!
tskler bızdıkbırtt
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkek hiçbir kişiyle ilişkiye girmemişse örnek olarak ben övünmek veya başka bişey için demiyorum, bakire olmayan birini istememek en doğal hakkım, başkasıyla nefes nefese kalmış yüzüne veya başka biryerine bir erkek dokunmuş olsa aralarında iğrenç ötesi şeyler geçmiş olsa ben onu nasıl kabul ederim, bunu hiçe sayan erkekler bu işi yapmış kişilerdir tamam eyw ama bu işi yapmayıpta benim düşüncemi kötüleyen veya bu işi yapıpta benim düşünceme saygı duymayanlara yazıklar olsun
90 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızların bakirelik namus değil demesini hadi anladım diyelim de bazı erkekler önemli değil diyorlar ya çok komik geliyor onlara da zaten bakire yakışmaz tüm bozuk kızlar onlara gider inşallah bizim başımıza kalmasın da
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır yani ne alaka bakirelikle mutlulugun. eger kız dürüst olup evlenmeden önce bakire olmadıgını söylerse ve erkek her halukarda kabul ederse sıkıntı olmaz zaten.
70 Yorumla
+1 yılmutluluğu iki damla kanla mı ölçeceğiz..çok saçma..eskidendi bunlar..aşın bunları
160 Yorumla
+1 yılBakirelik önemli bir faktör tabiki biz erkekler için herkez el değmemiş kız ister çünkü hakkıdır.
122 Yorumla- +1 yıl
evet ''bakir'' olan erkeklerin hakkıdır,çok doğru ;)
- +1 yıl
Oralara niye giriyosun bikere erkeğin bakir olup olmaması neyi değiştirir.
40 yillik tinerciyim. hala bu kafaya ulasamadim ya. ona yanarim.
72 YorumlaBu tür soruları son kez cevaplıyorum...
Mutluluğu bir zarda aramamak gerekir...130 Yorumla
+1 yılALLAH büyük konuşmayım ama ben bakire olmayan kızı koluma takmam evlenmem mutlu olamam..
60 Yorumla
+1 yılbakirelik önemli asla bakire olmayan bir kızla evlenmem...
102 Yorumla- +1 yıl
bu konuda büyük konuşuyorum...
+1 yılher sevgilim bi kere versin ama karım bakire olsun Hastalıklı zihniyet...
203 Yorumla- +1 yıl
buyurr :)))
- +1 yıl
Erkeğin erkeğe saygısı yok, kızları sevişmeye zırlayan, seviyorum diye yalan söyleyerek namusunu alan da erkekler
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılneden olmasın yaaa,hasta ruhlu insanların hastalıklı fikirleri işte...sevmek yeter bakirelik ne yaa..
110 YorumlaBekaret sevginin önüne geçiyorsa zaten sorun var demektir
104 Yorumla- +1 yıl
Bekaretini evlenmeden önce başkasına veren zaten birşeylerin önüne çoktan gecmistir.sevgi geçmiş çokmu.
- +1 yıl
Burda kadın erkek ayirmamak gerek.genel söyledim sayabilirsin ama soruda kızlar için sorulduğundan duruma öğle bakmak gerek ama erkekler içinde aynı durum söz konusu tabi erkekler kadınlardan daha rahat bu konuda toplum dunden bugüne öğle gelmiş ama kadında namusu ile anilirmis ki zaten bugün bile öğle olması gereken de bu.
hayırdır bugün bakire olmayan kızların endişeli soru sorma günü falanmı
50 Yorumla
+1 yılyok o olmaz. soğuk fusion gibi imkansız birşey bu. oldum diyen varsa da yalancının önde gidenidir ?
61 Yorumla- +1 yıl
+1 yılZar attım düş eş geldi düşünüyorum şimdi mutlumuyum değil miyim diye:D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakırelıge nası bı gzle bakıyorsanız o gıdınce asla mutlu bı evlılık olmayacak sanıyorsunuz ya nası bı mantık bu anlamıyorum
43 Yorumla- +1 yıl
aynen herşey kızlık zarı olmuş ne kadar önemli.
Cevap sahibi+1 yıle sımdıkıler bakıre ama ruhu masallah faişe o yuzden ben duruslugu secerım sahsen ben erkek olsam bana gelıp bakıre olmadıgını soylese sevgılım onu hor gormem evlenırımde
hiç sanmam 10 yılda geçse önüne ısıtılıp konur o yemek
50 Yorumlaiki tarafta evlenip boşanmışsa sorun olmaz.
ama ben hiç evlenmemiş olsam bakire olmayan bir kızla evlenmezdim50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher haltı yiyen kız bana mutluluk veremez kardeşim, elin altına girip benim eşim olacaksa hiç olmasın
112 Yorumla- +1 yıl
Bunu söyleyebilmeniz içinde sizin şu ana kadar hiç bir cinsel ilişkiye girmemiş olmanız gerekmektedir. Eğer öyleyse hiç bir ilişkiye girmediyseniz size helal olsun bakire birini hak ediyorsunuz demekten başka diyecek birşey söyleyemem... Ben bazı haltlar yedim, erkeğim, o yüzden bakire olup olmaması benim için sorun olmaz mutluluğuma gölge düşürecek bir nedenden bile saymam çünkü aynı haltı bende yedim. Önemli olan evlendikten sonra başkalarının altına girmemesi !
- +1 yıl
bılmem kı evlenenler bakıre olup olmadıgını acıklamıyor ne ıcın anlasamayıp kavga edıp ayrıldıklarınıda bu tarz konularda kapalı bı toplumuz hassasıyetler var
10 Yorumla
+1 yılevlenip boşananlar 2. ciye nasıl evleniyosa bakire olmayanlarda evlenebilir
32 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden olmasın bakir olmayan bakire olmayan gayet mutlu olurlar . ama erkek bakirse kız bakire değilse o zaman mutlu olamazlar. her ikiside bakire değilse sorun olmaz
30 Yorumla
+1 yılEvlense bile mutlu olabileceğini pek zannetmiyorum. İnsanın aklına gelir sürekli bu Allah korusun...
00 YorumlaBakire olan kızlarla evlenipte, kesin mutlu olan var mı? (hoş, o bakireyim diyenlerinde kaç tanesi gerçekten bakiredir, orasıda ayrı bi konuya neyse)
20 YorumlaVar hemde cok. kIzlar evlilik oncesi iliskiye girebiliyor sonra bi sekilde iliski bitiyo geriye bu soru isaretleri kaliyo malesef
10 YorumlaNet bir cevabı yok bunun, her zaman için o ana bağlıdır.
20 Yorumla
+1 yılmutluluk zarlı ya da zarsız olabilir..
111 Yorumla- +1 yıl
önemli olan beyin zarı;)
ben evlendim, hiç mutlu değilim.
144 Yorumla
Soran+1 yılNeden bile bile evlenmedin mi kabul etmeseydin o zmn en bastan
Soran+1 yılHimm o ayri o zmn
- +1 yıl
Evlenmeden önce konuşmadım mi bakire olup olmadigini
evlenceksen bakire kız alcaksın.Diğer adamlara el sürdürmemiş namuslu biri olcak.Tabilide mutlu olan vardır...
40 Yorumlavardır merak etme ? beyni, ruhu, namuslu olsun, bedenler gelip geçici
42 Yorumla
+1 yılbakire olmayabilir ama benden öncesi çok önemlidir benim için
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye olmasın ki abi bekareti ne sanıyorsunuz anlamadım ki evlenince görecen bir bok değişmediğini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmeden önce o kişiyle ilişki yaşayıp bakire olmadığını bilir onu sevmeye devam ederse evlenir mutlu olur tabi
10 Yorumla
+1 yılŞu an midem bulandı...
20 Yorumla
+1 yılne mübarek şu zar her şeyin başı zar
50 YorumlaBakira olmassa direk boşarım =))
30 YorumlaMutlu olan yok .
42 Yorumla- +1 yıl
Bence evlenen yok. Malum ulkemizin durumu..
- +1 yıl
Cidden mi
+1 yılgeniş olanlar mutlu olur
30 Yorumlaben evlenmek istemem bakire olmayanla.
40 Yorumla
+1 yılAşık olunacak kadinsan evlenirsin.
20 Yorumla
+1 yıliş karakter ve huyda bitiyor. zarda değil.
30 Yorumlatotem zar olduğu için her kavgada diktirmek lazım.
22 Yorumla- +1 yıl
sen beni niye engelledin anlamış değilim.
ben istemem. yoksa sen bakire değil misin
10 Yorumlanerden bakire_?
00 Yorumlaneden yok olsun ki..
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği