Kız başıma bela oldu.....

öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar ben bi konu hakkında çaresiz kaldım ve sizin fikrinizi alma gereği duydum , şimdi çok samimi bir arkadaşım bir kızı seviyormuş , o kızla buluştular felan işte sonra kız beni görmüş başıma bela oldu 2 hafta boyunca peşimde dolandı ağladı , yalvardı ne olur benimle ol sana deliler gibi aşığım dedi sonra geçenlerde boş anima denk geldi kızla çıktım ve çıkmaz olsaydım...

neyse aradan bi kaç gün geçti ben dedimki ne yapıyorum en samimi arkadaşıma bunu nasıl yaparım dedim kızdan ayrıldım , kızda şimdi annesinin babasının herşeyinin üstüne yemin ediyor canıma kıyarım benimle olmazsan... arkadaşım çıktığmızı şu anlık bilmiyor sonuçta çocukluk arkadaşım ona ihanet etmek istemem. onla kötü olmak istemem. bi yandan arkadaşım bir yandan kızın canına kıyma durumu , arada kaldım arkadaşlar kız gerçekten %95 yapacağa benziyor o kadar konuşmalarına ağlamalarına felan bakacak olursak durum onu gösteriyor. kızın kendiside çirkin yanı benim tipim değil ben onunla olmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?

(okuduğunuz için teşekkür ederim görüşlerinizide yazarsanız memnun kalırım tekrar iyi akşamlar..)
Kız başıma bela oldu.....