Gizli Üye(36-45)+1 yılPrezervatif Yırtılınca Hamile Kalınır mı?
Kondom yırtıldı ne yapmalıyım aslında sık sorulan bir sorudur. Herkesin aklını kurcalar. Kondom yırtıldığında hamilelik riski vardır. Eğer gebelik kesinlikle istenmiyorsa doğum kontrol hapı alınmalıdır.
Prezervatif patlarsa ne olur
Prezervatif patladığında spermler kadının üreme sistemine ulaşmış olur, bu yüzden kondom patlamasında gebelik ihtimali vardır. İlişki sonrası doğum kontrol yöntemlerine başvurulmalıdır. Vajinal duş dış gebelik ihtimalini arttırdığı ve sağlıklı olmadığı için vajinal duş olabildiğince tercih edilmemelidir. Bunun yerine ertesi gün hapları bir kereye mahsus alınabilir.
Prezervatifin yırtılması nasıl engellenir
Aslında prezervatifler oldukça dayanıklı maddelerden yapılmıştır ve kolay kolay yırtılmazlar. Yine de bazı durumlar prezervatiflerin yırtılma olasılığını arttırabilir. Örneğin kuruluk problemi yaşayan kadınlarda sürtünmenin artması ile prezervatifin yırtıldığını görebiliriz. Kuruluk sorunu yaşayan kadınlar bu yüzden ilişkilerinde su bazlı kayganlaştırıcı kullanmalıdır. Yağ bazlı kayganlaştırıclar da prezervatifin yapısında bulunan lateksi erittikleri için prezervatif yırtılmalarına yol açabilirler. Bu yüzden lateks yapılı prezervatifler ile yağ bazlı kayganlaştırıcılar tercih edilmemelidir.
En dayanıklı prezervatifler hangisidir

Patlama sorununu bir kere ben de yaşamıştım ama o zaman kocam gidip Bim'den prezervatif almıştı sadece o zaman yaşadım. Bana sorarsan en sağlam prezervatif markası OKEY. Defalarca kullandım ve kuruluk problemim olmasına rağmen bana hiç sorun çıkartmadı. Hatta eşim prezervatih hissini çok sevmediği için OKEY Tenn OKEY Ultra Hisset OKEY Zero gibi ince ürünleri kullandık ancak onlar da baya dayanıklıydı. Bundan sonra aynı sorunu yaşamamak için sen de bu prezervatifleri kullanabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılilacı alman gerekir ve ayrıca saçma sapan seylerle silmişşın vucudun bakteri dengesini bozup muhtemelen mantar olacaksın birde şu norlevo yumartalıklarınızı ve hormonel dengenızı mahvediyor sık sık kullanıp durmayın emin ol yasaklanması gerekecek kadar zararlı bir ilaç
22 Yorumla- +1 yıl
evet alma sansın varsa bugun al pazartesı ilacın tesiri azalır.dikkat et birde öyle seylerle silme birdaha :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsperimleri öldürüyormuş yazmıssın böcekmi zehirliyorsun alla alla :D
135 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliçinde bit veya pire varsa öldürür yoksa boşuna uğraşma :D
- +1 yıl
Millet bile senden cok kafaya taktı belki, böyle bi durumda hala nasil gülebiliyorsun anlamadım
Kötü olmuş, üzüldüm senin için arkadaşım. Keske sevgilinin içine yani vajinana boşalmasına izin vermeseydin, oral yapsaydınız ya da göğüslerine boşalsaydı... Artık yapacak birşey yok ama öyle hemen hamile kalınmaz, bir çiftleşmede 200 milyon kadar sperm salınır ve bunların çoğu yumurtaya ulaşıncaya kadar ölür ki bunardan sadece biri yumurtayı döller. Hem ilk boşalmada sperm sayısı olsa bile genel olarak hareketlilik düşüktür, bir hafta içinde iki üç kez ilişkiye girersen hamile kalırsın...
112 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz ilişkiye prezervatifsiz girdik içine boşaldım korktu gitti yıkadı güzelce yanımda norlevo ile gelmiştim 3 saat sonra içti birisini diğerini de 10 saat sonra içti hamilelik yok. 4-5 ay geçti üzerinden bu olayın. Sende yarını beklemeden bugün al kullan ilk 24 saat çok etkili oluyor.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu tarz hapları ayda bir kereden fazla kullanmak zararlı artık biraz dikkatli olun.
Cevap sahibi+1 yılo hapı kullandıkça etkisi azalıyor mu bilmiyorum ama ilişkiye girdikçe hamile kalma oranınız artıyor ondan eminim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
sizin gibileri gördükçe iyiki sevgilim bir hemşire diyorum hemde çok tecrübeli bi hemşire :D bi kere bile prezervatif kullanmadık yüzlerce kes seks yaptık hepte içine boşaldım ama o elli tane yöntem biliyo hep temizledi etti bişi olmadı siz acemiler eminimki anne baba olursunuz :=)) allah analı babalı büyütsün :D
014 Yorumla- +1 yıl
sorardım ama bu saatte uyuyor be canım :) ama tıbbi bi terim kullanıyo bilmem ne ilacıyla yıkanıyomuş orası enjektör ile içine sıkarakmı ne yıkarken hiç görmedim genellikle ilişkiden sonra yıkıyor ama iki senedir sürekli içine boşalıyorum hemde köküne kadar sokupta yinede hamile kalmıyor yumurtlama döneminde bile :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım sana giren girmiş daha neyi çıkarıyorsun bu yaşlarda butür bok...ları yersen sana hak olmuş bu git babana dede olucaksın de :D
62 Yorumla
+1 yılneyi sabunla yıkadın sirkeyle sildinn yanlış anlamayı umuorummm:)) çamaşır suyu kesin çözüm diye duymuştum :)))))
415 Yorumla- +1 yıl
:)
- +1 yıl
:) hala şoktayım...
- +1 yıl
Çamaşır suyu olur kezzap olur peroksit olur neyse boşver deneme
- +1 yıl
bu kız bunlarıda ciddiye alır denerr kesin : ))
- +1 yıl
Neden yazdin olese tatlim zaten sen yazma biz kendi aramizda takilioruz iiz biz boyle:))))
- +1 yıl
Cok merak etmistik gercekten bu kiz napti netti die :)))))
- +1 yıl
Hahhaaa yas kac senin yaaa... Kirdim seni cocuk:)) afedersinnn... Peki tamammm bolmiim sen devam tatlimmmm.
- +1 yıl
Diosunda halaa laklak yapiosun yaaa tamammm yazmaaaaaa... Dediklerinle yaptiklarin tutsun yavrusuuu
ilk 24 saat içinde alman gerek diye biliyorum. ikinci gün etkiisi %95 ten %80 e düşüyor...asdsadasd...üçüncü gün ise %48 , 50nin altına düşüyor. azıcık ders çalış...sadasdasd
03 Yorumla
+1 yılNe olur ne olmaz norlevo al. Ne kadar erken alırsan etkisi o kadar artar. Bir de dandik prezervatif ve su bazlı olmayan kayganlaştırıcı vs. kullanmayın.
00 Yorumla
+1 yılNorlevoyu ne kadar erken alırsan etkisi artıyor.
İlk 12 saatte yüzde 80-90 arasında etkili.
Sirke kullanmisin icin rahat yani...:(01 Yorumla1 içine boşaldımı? boşalmadıysa sorun yok.
2 boşaldıysa içine kaçtımı kaçmadımı senin bilmen lazım.
3 adet olmana ne kadar var ve ya en son ne zaman oldun.013 Yorumla
+1 yılhemen nöbetçi eczane bulup hamilemisin değilmisin öğrenmen gerek. Sonuç itibariyle biz ne desek boş..
00 YorumlaSabun-sirke-pazartesi norlevo= Cahil sevişkenler...
İşiniz zor32 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhamile kalma ıhtımalın var tabıkı bazen ıstemedıgın seyler olur ıstesen olmaz bırde önemlı olan en son ne zamn regl oldun norlevonun etkısı kullandıkca azalmaz her seferınde aynı etkıyı gosterır
01 Yorumla
+1 yılilahi sana kız
limonla aspirin i duydum da
sirkeyi ilk kez duyuyorum
ülkemize uygun çözümler.yurdum insanı işte...
...00 Yorumla
+1 yılbu işin garantisi yok,1m erkeklik sıvısında 60 milyon canlı sperm hücresi vardır,ve gözle göremediğimiz bir halde sürekli hedef arar gibi hareket halindelerdir!yani herşey olabilir!belkide kimisi evine varmıştır,üzgünüm.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılSabunla yıkayıp sirkeyle mi sildin. Bunlar ne işe yarayacakki.
02 Yorumla- +1 yıl
Bunları en fazla vajinanda kullanmışsındır. Rahmine kadar kullanma imkanın yoksa, işe yaramayacaktır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarın git hemen nöbetçi eczane vardır yani pazartesiyi ne bekliyosun norlevo al
11 YorumlaBugün norlevo al.Ayrıca bir dahakine limon suyu da kullan.
03 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu nedenle bir çoçuğum oldu şimdi iyiki olmuş diyorum 5 yaşında şu an :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO bana do oldu hem hamile kaldım hem de evlenmek zorunda kaldım yani hamile kalma olasılığın var
00 Yorumlasabun ve sirke? senin hamile kalman sart olmus zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz paranıza kıyın kaliteli takılın sorun çözülür.Madem bu işi yapıyorsunuz çok kaliteli condomlar var onlardan kullanın yırtılmaz.Hadi selametle kalınnn
00 Yorumla
+1 yılhayırlı olsun, kürtaj düşünüyo musunuz?
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDurumun kötü istediğin kadar sabunla gene fark etmez ... spermler çok hızlı hareket eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçine boşaldımı geldimi içine bi haydar dümen hocam yaz
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılozaman falaket işte bi hamilelik testi falan al
evlilerin bile başına gelebiliyor. Bu şansla çocuk sahibi olanlar biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılsoğanla da dezenfekte etseydin :)
40 YorumlaVanish Kosla Sıvı kullansaydın keşke..
20 Yorumla
+1 yıllimonla da yika garanti olsun
50 Yorumla
+1 yılbide üzerine alçı çekseydın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdet gününe kaç gün vardı?
09 Yorumla- +1 yıl
O önemli en son ne zaman oldun onu düşün.Yardımcı olmaya çalışırım.
- +1 yıl
Sabun filan önemli değil.Soruma cevap vermeye çalış.Çıkıcam birazdan.
- +1 yıl
23 ekim adet gününse ne zaman ilişkiye girdin.
- +1 yıl
Riskli bir dönem.İçine boşalma olmuştur mutlaka.Norlevoyu kullanman iyi olru bence çok geçmeden.Lisedesin sanırım .Hamile kalman iyi olmaz.
- +1 yıl
Anladım.Ben anladoğım için ondan sordum adet dönemini filan.
+1 yılçin prezervatifi kullanıosunuz napıosunuzz
00 Yorumla
+1 yılne sabunu, ne sirkesi.. yok bi de cila çekseydin
30 YorumlaHer işte bir hayır vardır <3
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun.. Çocuk olursa aldırmayın sakııınn
10 Yorumlagarantile bence ne olur ne olmaz
00 Yorumla
+1 yılyaşasın kötülük haaa:P
06 Yorumla- +1 yıl
hönkkk o nasıl birşey :D
- +1 yıl