bir kac ay sonra amelyat olmak var kafamda eşime yaklaşamıyorum kendimden utanıyorum sezeryandan sonra.. buna yakın birsey yasadinizmi beni anlıyabiliyomusunuz? :(

Sana bir önerim var ama düzenli denersen olur ablacim dert etme kil ile kapla ve kurut kil banyosu gibi sıkılaştirir çatlaklar kapanir ablam bu erkeklerde kas yirtilmasi gibidir bide amino asit kullanman lazim en kötü ihtimal benden bu kadar ablam kusura bakma bir erkek olarak yorum yaptim ama işine yararsa diye
öncelike geçmiş olsun lakin sezeryanı keşke tercih etmeseydin 100 bin yıldan beri insan ırkı normal doğum yapabiliyordu. bu sezeryan sadece para tuzağı başka birşey değil.
Çatlaklarına gelince, spor ile büyük bölümünden kurtulabilirsin diye düşünüyorum.
Mecbur kaldim 4 kg fazla bir bebek dusun birde ters popo asagida
hiç önemli değildi o durumlar, doktorların şefersizliğinden başka bir durum yok.
Spor ile çatlaklarından kurtulabilirsin.
Bunun beteri var cocuk buyudu orada elbet genisleme falan oldu sezeryan izleri tabiki olacsk. Turkiyede hemen sezeryana kosuyorsunuz normal dogum nie yapmiyonuzki en azindan ameliyat dikis izi olmaz. Hayret ediyom size
doktorlar korkutuyor insanları. Kendilerinde işine geliyor, hem daha fazla para hem garanti iş.
Ben son aya kadar normal dedim 4150 gr bir bebek dusun birde ters popo asagida daha nekadar direnim millet keyif icin sezeryan oluyor
Küçük bir durum, her konudan da önce ikinizin bebeği için yapılmış bir fedakârlıkti, anlayış gösterir...
Cevap
28Cevap
Arkadaşım merhaba,
doğumdan sadece iki ay sonra bu hale geldiysen bence çok çok iyi durumdasın... Biraz karın egzersizleriyle bir iki ayda toparlarsın...
Hastanden boyle cıktım hic iyi gelisme yok :(
karın egzersiziyle düzelir...
Neden ameliyat? Sporla gayet iyi şekillenebilir. Ayrıca öyle kötü filanda durmuyor biraz kuruntu yapmışsın kendine
Popo asagi yani ters ve 4 kg fazla bir bebek birde ilk cocugum yoksa noramli terste olsa deniycektim ama ilk cocuk uygun hic gormediler
Boyle bakınca evet belki bu sezeryan sonrasi en sansli olanlardan diye dusunuluyor oncesini bilmiyosunuz ve farkı anlamanız mumkun degil
Esim gibi konustunuz ona bak suna bak sen nesinki.. birde ayni diorum ya kuruntu harikasini duymak icin soylendigimi dusunuyor don gul dön agla :))
Eşin gibi konuştuğumu düşünerek varsayalım. Ben böyle bir durumla karşılaşsam bu düşüncelere sahip olurdum velevki bende eşinizi tanımadan bunları söylüyorsam durumdan bihaber olarak. öyle ise eşiniz hiçbir şekilde göbeğinizi dert etmiyor sizi böylede , öylede her türlü beğeniyor ve istiyormuş gibi düşünün :) Kuruntulardan arının ve herşeyin zevkini tadını çıkarın
Sende çatlak var canım onlar için çatlak kremi al yoksa göbek falan yok.
Aldım gittmiyor neler neler gobekte sarkik
yok ya göbeğin sarkık falan değil yani göremedim öyle bir şey sen en iyisi çatlakların için doktora git sor :/
Bence biraz sporla bu durumu toparlayabilirsin
Ancak dogum sonrası.. hanımefendilerin bu gibi sorunlari oluyor
Zamanla gecicek
kafanizi takmayin
hic bir sıkıntıyok anne olmuşun onun mutlulugunu yaşa anne olmanın verdiği hisle böyle düşünüyorsun biraz daha kendini rahat bırak anne olmanın zevkini yaşa sorun kendılıgınden duzelecektır sıkma canını sen
Hamileliksirasinda vazelin surseydin cilt yirtilmasi olmazdi ayrica dikis izleri gecicek o dikisler sentetik
Mallesef 30 ml 100tl yaglarmi almadim neler neler ama 50kg bir bayan 4 kg fazla bir bebek iste
anlamadığım sezeryan izi nerde
bunlar çatlak sadece
biz de olduk sezeryan sezeryan yeri ve izi böyle olmaz
hem kocana utanıyorsun da
bizdeen mi utanmıyorsun
Ameliyattan once spor spor spor... Sporla vucudunu sıkılastırırsan eser kalmaz...
İyide bunlar çatlak sezeryanla ne ilgisi var? Sadece rengi değişir tamamen gitmez bunlar..
Sarkık belli olmuyormu
Hayır yeni doğum yaptığın halde gayet fit görünüyorsun
Tsk ederim size
Zamanla duzelir ki sen o karninda bir canli yasattin kendi kendinede yaomadin esinin birsey diyecegini sanmiyorum
Takma fana bacim. Tek derdin o olsun. Caresi herzaman var.
iğrençlik bişey yok ki kırışıklıkları düzeltebilirsin sporda yaparsın :) :) :)
Sezeryan iyi değil yav zorunlu olmadıkça yaptırmasaydın keşke
4 kilodan fazla bir bebek dogurdum birde tersti mecbur sezeryan
Dermatologlarla bir görüş yardımcı olurlar kesinlikle..
Allah bağışlasın, ama gayet normal görünüyorsun. Ki gördüğüm kadarıyla zayıfsın da, niye yaklaşamıyorsun eşine, haksızlık etme kendine de eşine de
Zayıfım ama kotu bir zayiflik sarkik
Çoluğun çocuğun var ablacım yakışıyo mu ya? Burdaki abazanların eline malzeme veriyosun..
Zamanla sadece küçük izler kalacak..
Hemen salma kendini yemene, içmene dikkat et.. Sporunu yap.
İzler için kantoron yağı öneriyorum.
kendinden utandın da , bizden mi utanmıyorsun ! teşhir ediyorsun kendini
bravo dostum
@bewildgirl ya insanlar , kaşım gözüm nasıl derken , kantarın topuzunu iyi ce kaçırdılar..
o kadar olsun normal bır olay kusaklar var ması etkısı yapan onları kullan
100 kişiye sordum tek popüler cevap düzeltirim ben onu :))
Doğum sonrası kullanılan çatlak kremleri var onlardan kullanabilirsin... Allah Analı babalı büyütsün
evet biraz çatlak var ama eşin bunu burada görse kıyameti koparır evli barklı kadınsın yapma
İğrenç dediğin yer dünyanın en güzel meyvesini sana vermiş esin bunun bilincinde ise buna takilmaz
Bir sure sonra duzelir
Biraz spor ile düzelir.
Dogummu yaptin yoksa oraya bombami dustu
Neresi iğrenç anlamadım ki?
Benim hatununkide mi boyle olcak dogumdan sonra
senin doktorun kasapmıydı?
sen buna iyrencmi diyorsun co k guzelya
Hergun yesil elma sur duzelir 😆
yırtıklardan mı derdin var
iğrenç gerçekten :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar