Arkadaşlar çok merak ettiğim bir konudur prezervatif ile ilişkiye girdikten sonra boşalacağınız zaman prezervatifi çıkartıp mı boşalıyorsunuz yoksa ucunu sündürüp prezervatifin içinemi büyük buluşmaya az kaldı acil yardım lazım :)))
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeş prezervatifin penisin baş kısmına gelen bölümünde meninin sığacağı kadar bir fazlalık var meni oraya doluyor.ama prezervatifle sevişmek pek zevk vermiyor hap kullanın bence
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılPrezervatifi takmanın amacı içine boşalman için zaten.içine boşalacaksın yani.
21 Yorumla
Soran+1 yılhm teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılmal mısın la :D çıkarıp boşalacaksan niye prezervatif takıyosun ki :D içine boşalacaksın ama delmeden :D sen kızın içinde bırakırsın penisini çekerken :D:D:D:D
22 Yorumla
Soran+1 yıl:)) anladım teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılrica:) dikkat et
Boşalırken prezervatifi çıkartacaksan neden takıyorsun? Bence et ete değsin.Hiç takma:)
53 Yorumla
Soran+1 yılinanın hiç bir bilgim yok yani ondan sordum öneriniz ve ilginiz içinde çok teşekkür ettim sağolun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Meni için prezervatifin önünde bi bölüm var zaten. Sen o bölümü meni çıkışına denk getir, boşalırkende çıkarma gibi bi saçmalığı sakın yapma :)
14 Yorumla
Soran+1 yılhahaha tamam usta çok teşekkür ederim , bir kere almıştım prezervatif meraktan küçük gelip yırtılmıştı hiç bakamamıştım öyle bir şey olup olmadığınada tekrardan teşekkürler :))))
Soran+1 yılEvet hocam öyle olacak teşekkür ettim heyecan yaptım valla ya :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhayir takiyolar prezervatife bosaliyorlar bayanin icindeyken bosalcan
21 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim.
Bosver prezevatifi et ete degmeli lastikle his azalir haz azaliyor.
10 Yorumlaiçeri prezarvatifsiz salmak tercihimdir bayan korunsun
20 Yorumla
+1 yılpoşet geçir öyle salla, yada kızın içindeyken dur bi dakka ben preze.i değiştireyim sen az bekle de, oda olmadı takar gibi yap takma, len olum sen safmısın
00 Yorumla
+1 yıldikkat et kaliteli al kazaya kurban gitme :D
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılprezervatifin içine boşalıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLiseli beyler.
15 Yorumla
Soran+1 yılhayatımda hiç ilişkiye girmemem liseli olduğumu mu gösteriyor yani bu suç mu ?
Cevap sahibi+1 yılBen hem erkek değilim hem de ilişkiye girmedim ve de hiç canlı olarak prezervatif görmedim ama o ucundaki boşluğun meninin aktığı yer olduğu mantık edebiliyorum.
Soran+1 yılhayatımda bir kere prezervatif gördüm onuda çok küçükken yani liseli diyerek aşşağılamanız kırabiliyor insanları lütfen kelimelerinizi dikkatli seçin.yorumunuz içinde teşekkür ederim vakitinizden ayırdınız.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler