Sevgilim çok mu geniş?

Sevgilim çok geniş beni sinir ediyor. Bugün sırf bir şey der, beni kıskanır ümidiyle derin dekolteli bir bluz giydim, ve bana her baktığında dikkatini çekmek için yakamı biraz daha yamulttum, ama hiç bir şey demedi. En sonunda dayanamayıp 'dekoltemi nasıl buldun canım?' diye sordum, o da bana 'çok beğendim sevgilim maşallah, dekolte sana çok yakışıyor' dedi. Hatta yolda bir erkek laf attı 'güzelim hepsi senin mi' dedi, sevgilimde hiç bir şey demedi. 'Ya suna baksana bana laf atıyor' dediğimde bana 'ne güzel işte hayatım, sevinmelisin buna demekki çok beğenmiş' dedi. 'Hayatımda senin gibi geniş bir erkek görmedim' dedim bende sınırlı bir şekilde, sevgilimde ben öyle söyleyince adama dönüp 'aaa lütfen ama çok ayıp hiç öyle söylenir mi!' dedi, laf atan adam bile güldü! Çıldıracağım ya. Bakireyim, ve sevgilime bakire olmasaydım ne düşünürdü diye sordum, bana 'bakire olmasaydın inan hiç sorun etmezdim, cinsellik senin de hakkın' dedi. Ben mi bundum da buliyorum, yoksa bu adam cidden rahatsız manyak geniş mi?
Sevgilim çok mu geniş?