Erkek arkadaşım bekaretime takti

3 aydır 2 sene önce tanıştığım biri ile çıkıyorum. Kendisi 28 yaşında, ben 20. Birlikte güzel vakit geçiriyoruz, ama bazen beni boğuyor. Ben bakireyim, ve evlenene kadar öyle kalmak istiyorum. Benim için önemli bir şey bu çünkü. Ama erkek arkadaşım ise tam tersi, yani son zamanlarda benim bekaretime takmış durumda. Benim hala bakire olmamı çok saçma buluyor, ve bana `madem bekaretini korumak istiyorsun, o zaman en azından anal, oral idare edelim, ben birçok eski sevgilim ile böyle seviştim, ve hepsi bakire evlendiler` diyor.. İnanamıyorum ya, anal oral yapıp bakire kalmak ne kadar iğrenç bir şey. Bunu ona söylediğimde bana `sen o zarını neden saklıyorsun? kendine eziyet etmekten başka bir şey değil, hayatın tadını çıkart` diyor. Çok geniş bazen, sanki ben yobaz mısım gibi davranıyor, ve sanki beni küçük görüyor.. Geçen gün bana `ben senin yaşındayken en az 5 kişinin bekaretini bozmuştum, üstelik hepsi 17-18 yaşlarındaydılar..` dedi. Bende ona `iyi halt yedin, ben Asla evlenmeden bozdurtmam` dediğimde bana `ben çok duydum o ASLA`ları..` dedi. Bu ne demek şimdi, yani eninde sonunda bozucam senin bekaretini mi demek? Korkmaya başlıyorum, böyle konuştukça ondan soğuyorum. Bu durumda siz ne yapardınız? terk eder miydiniz? yani bakire olmak suç mu ya, ne kadar saçma!
Erkek arkadaşım bekaretime takti