Anestol Pomad bir lokal anezteziktir ve uygulandığı bölgeyi hissizleştirir, uyuşturur. Anestol Pomad’ın asıl kullanım alanı bu değildir ancak hissizleştirme özelliği nedeniyle geciktirici olarak kullanan kişiler vardır. Eğer ilacın bileşiminde bulunan maddelerden birine alerjiniz yoksa ya da Anestol kullanımına mani bir durumunuz yoksa Anestol’ü deneyebilirsiniz. Bununla birlikte bir noktayı daha hatırlatmakta önem görüyorum; Anestol Pomad kullanmanız halinde –lokal anestezik olması sebebiyle- beklediğiniz hazzı duyamayabilirsiniz. Anestol geciktirici olarak bu yüzden kullanılabilir. anestol pomad geciktirici yorumları genellikle olumludur.Anestol’ün ne kadar miktarda kullanılacağı uygulama yapılan yüzeyin genişliğine bağlıdır ancak mümkün olan en az dozda ilaç kullanılmalıdır. Anestol’ü uygularken ilacı ilgili yüzeye (penise) bir miktar sürünüz ve yediriniz, daha sonra bir süre derinin ilacı emmesini bekleyiniz.
kullandık
kullanmadık
hiç duymamıştım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Geciktirici olarak piyasada en ucuz krem olan anestol kullanan var mı? Anestol geciktirici etkili mi?
Anestol pomad içersinde lidokain bulunduran ve lokal anestezik etki gösteren bir ilaçtır. Yani etkisi sürülen bölgede uyuşma oluşturmak şeklindedir. Anestol krem yara ve yanıklarda bu etkisinden dolayı Kullanılabilir.
Anestol Pomad ne için kullanılır?
anestol krem geciktirici kullanalar
Anestol pomad başlıca yara ve yanıklarda kullanılsa da lokal anseteik etkisinden dolayı birçok şekilde kullanılabilir. Anestol krem kullananlar bu kremi ne için kullanır diye sorarsan şu şekilde listeleyebilirim
Yara ve yanık kremi olarak
Epilasyon sırasında acıyı azaltmak içim
Ağda öncesinde
Geciktirici krem olarak.
Anestol krem geciktirici olarak kullanılır mı?
Aslında bu şekilde bir kremin geciktirici olarak kullanılması doktorlar tarafından çok fazla tavsiye edilen bir şey değildir. Ancak Anestol Krem yarattığı uyuşma hissinden ötürü geciktirici olarak kullanılır. Özellikle uygun fiyatlı olması onu piyasadaki diğer geciktiricilerin önüne geçirir. Geciktirici olarak anestol krem kullananlar genellikle Anestol kremin yarattığı his kaybından ötürü şikayetçidirler. Ancak yine de Anestol geciktirici olarak tecih ediliyor diyebiliriz.
Anestol Pomad geciktirici nasıl kullanılır?
Anestol Pomad geciktirici yorumlarına göz attığımızda bu kremin fazla kullanıldığında çok yoğun his kaybı yaptığını görebiliyoruz. Bu yüzden anestol krem geciktirici kullanalar özellikle ürünü az miktarda kullanmaya dikkat etmeliler. Bunun yanında Anestol geciktirici olarak kullanılırken oral seks yapmamaya özen gösterelim çünkü ağızda uyuşmaya sebep olabiliyor.
Anestol Geciktirici yerine ne kullanılır?
Anestol krem kullananlar
Anestol krem kullananların yaşadığı his kaybı sorunlarından bahsetmiştik. Bunu anestol pomad geciktirici yorumlarından da anlayabilirsin. Anestol geciktirici kullanmak yerine geciktirici etkili prezervatiflere yönelebilirsin. Hem de bu amaç için üretildiğinden geciktirici etkili prezervatifler çok daha sağlıklıdır. Benim tavsiyem geciktirici prezervatif olarak OKEY Rötar kullanman. OKEY Rötar prezervatif hem geciktirici etkili hem de his kaybına neden olmuyor.
Evet sana anestol pomad geciktirici yorumları anestol pomad geciktirici nasıl kullanılır, gibi sorular hakkında bilgiler verdim. Umarım senin için de faydalı olmuştur.
Anestol pomad geciktirici defalarca kullandım hatta ondan öncede dövme yaptırırken kullandığım ve artan emla (daha etkilisi tabi daha pahalısı) da kullandım. gayet iyi sonuçlar aldım
defalarca kullanmanın verdiği tecrübeye göre size önerim
1) ilişkiden en az yarım saat önce uygulayın ve bu işlemi her 20-25 dk da bir tekrarlayın. bu kremler deri üzerinden uygulandığı için etkisi kısa sürelidir. gerekirse ilişki esnasına haz hissi artmaya başladığında mola verin penisinizi kurulayın ve uygulamayı tekrarlayıp en az 5 dk hava alacak şekilde deriye işlemesini bekleyin. bu sırada partneriniz de sizde dinlenmiş olursunuz ;) 2) ben en çok hazzı penis başından değil baş ve sünnet derisinin birleşim yerinden yani penis başının bittiği yerden aldığım için oraya uyguluyor böylece penis başından alınan hazzın azalmasını engelliyordum. tam uyuşma sağlandığında masturbasyonla deneyerek sizde bu yöntemi uygulama konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. 3) kesinlikle abartıya kaçmayın! her uygulamada leblebi büyüklüğü yeterde artar bile. çok fazla kullanmanız süreyi uzatmaz deri tamamen kremi emmeyeceği için partnerinizin rahmine de bulaşıp partnerinizin alacağı hazzıda düşürecektir aman dikkat ;) 4) sırf his azaldı düşüncesiyle aşırı tempoda gidip gelmeyin! unutmayın partnerinizin rahminde de zevk nedeniyle kimyasal bir sıvı salgılanmakta ve yüksek tempo da kan akışını hızlandıracaktır. ikisinin birleşmesi sonucunda o sıvı kremi penisten temizleyecek ve siz nasılsa krem var boşalmam derken hooop "anaaaaa noldu len" durumuna düşmeyin ;) 5) son olarak bu tip ürünlere kendinizi fazla alıştırmayın ! çünkü vücut buna alışıyor ve bilinç altına bir süre sonra o olmadan olmaz fikri yerleşiyor. bir süre sonra bu tür bir ürün kullanmadan boşalmayı kontrol altına hiç alamaz hale geliyorsunuz ;)
1. Ben bunu degil de baska bir analjezik krem kullanmistim. iliskiye girmeden hemen once penisin bas kismina surup prezervativ takiyordum. Bu sayede esimin alacagi hisleri de kremin etkisi ile azaltmayi onlemis olurdum. Bazen bu gec bosalmaya da sebebiyet veriyor. Bosalmak istiyorsun, bosalamiyorsun. Dozunu tutturmak lazim. 2. Bu amacla dis macunu da kullanilabilir, krem filan hazirda yoksa. Dis macunundaki flourid, mentol filan da analjezik etki yaratiyor ve ise de yariyor. Agiza alinip dislerde kullanildigi icin de penise surmekte bir zarar gormedim. Yine prezervativ ile kullandim. Yoksa kadini da hissizlestirir aman dikkat. Ya da yikarida anlatildigi gibi dakikalar oncesinde uygulayip deriye islemesini bekleyin ve fazlaligi da silin, yikayin. O zaman prezervativsiz kullanilabilir zannedersem. Ben o kadar ugrasmak istemedim. Kadinim zevk aliyorsa benim icin onceligim odur.
Öyle şeyleri sürünce s2me isteğim gelmez. Zevk vermez karşı tarafa. Kullanmamak en iyisi ve kullanmayın.. Erken boşalma diye bir problemde yoktur ayrıca.. Bir kez yapıp kenara çekilme vardır.. 2. Seansı ve 3. Seansı deneyin göreceksiniz ki toplamda 1 saatlik bir performans sergilemissiniz 🤞
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eşim haftasonları ve özel günlerde anestol pomad geciktirici kullanıyor. 3 4 TL gibi fiyatı var. Ama yazdırmadan eczane satmıyor. Etkili bir ürün. İnternetten alınan ney içerdiği belirsiz ürünlerin içinde bundan var dünya para alıyorlar sonuç aynı.
Anestol ve buna benzer kremlerin hepsinin iceriginde lidokain vardir. lidokain igne yapilirken agriyi azaltmak icin siringaya ilacla beraber karistirilip vucuda uygulanan bir cozeltidir. Ampul seklinde satilir. Turkiyede de recetesiz satilir buyuk ihtimal bilemiyorum. Ucuzdur da. Siz 1, 2 tane alip nemlendirici el kol kremlere az bir miktar karistirip kullanabilirisiniz. Anestol ve benzerini bulamadiginiz zaman bu ise yarayabilir. Yukarida da yazdigim gibi dis macununu da bu is icin kullanabilirsiniz.
Anestol daha çok adı üzerinde anüs gibi kıvrımlar için veya eklemler için kullanılıyor yani anal deliğe 15 dk önceden fazlaca sürdüğün zaman partnerin acı duymadan anal zevkin tadını alıyorr
etkisi geçince hissedersin dıye dusunuyrm hemen boşalan bir erkek kadın gözünde işe yaramaz gözükür. mantıklısı ilaç kullanması gibi gözüküyr tabı dogrusunu doktor bılır.
erken boşalman varsa kadına karşı rezil olursun mahçup olursun. şu an internet çağındayız ileri geri öğrenir erken boşalma yaşadığını. sonrasında erken boşalma olmayn bir erkekle bu deneyimleye kalkışır. merak eder. sonrasında da cinselliği başkalarıyla yaşamaya başlar. ilaç şu an için daha kurtarıcı gözükküyor. pasif bir erkek ne işe yarar ki. tabi doktorlarda önerirse kullanmalı bunu yaşayan erkekler.
düşünsene s,, eks yapıyorsunuz ve sen boşaldın erkenden ama kadın boşalamadı. sonra bu kadın bunu arastırır neden boyle oldu dıye. sonra sende erken bosalma oldugunu ogrenır ogrenınce de o kadın senin hakkında ne düşünür biliyor musun açıkca söyleyim bunun peniiiis çalışmıyor. acaaba peniiiisi çalışanla yapsam ne hissedirim der ve tattttmin etmior der o 1 saat olanla seni boooynuzlar :D ve kadın aldatırsa yakalanmaz da. her seyı gectım senın erken bosalıyor olmandan rahatsız olman lazım cunku maaasturbbbasyonda degılsın bırıyle bı sey yapıyorsunuz ve orda karşı tarafı muutlu edemıyorsun.