arkadaşlar 12 yaşındayken ayakta bisiklet sürüyordum birden ayaklarım kaydı ve öne düştüm tabi o zamanlar zar denilen şeyi bilmiyordum çok acıdı ama umursamadım anneme söyleyince hemen kontrol etti ve devlet hastanesine götürdü ilk doktor bozulmuş dedi sonra başka bir doktora gittik özel muaynehanesine gittik rapor yazsın diye oda az kalmış ama yırtılmamış dedi yani vajinam hasar görmül ama zara birşey olmamış şimdi çok şüpheleniyorum devlet hastanesindeki bozulmuş dedi özeldeki bozulmamış falan dedi şimdi merak ediyorum 2-3 doktora daha görünmek istiyorum ama çok utanıyorum sizce utanılıcak ve tuhaf bişeymi bu
Cevabın nedir?
Su an tek bir uzmana gitmen yeterli.. sizin su bisiklet kazasi olayiniz kadar da garip bir sey yok yani.. zar 4 cm iceride , daracik bir yer , 12 yasindaymisdin hem, uzerinde oantolon etek vs ic camasirin var.. koskoca sele.. bunlarin hepsini nasil aşiyor.. her neyse.. su an buyudun.. tek bir doktora git ve sana kesin cevsp verir.. ki aslinda kendin de aynayla bakip anlayabirsin.. google a hymen yaz grafik aramaya.. aradaki farka kadar gorursun zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılya bilmiyorum doktorlar farklı farklı konuştular şimdide düşünmeden edemiyorum ama burada kimseye yalan söyleme inandırma gibi bir derdim yok sizi kandırıpta napıcam gizli hesabım var birsürü cinsellikle ilgili soru u dürüst birşekilde sordumda bundamı yalan söyliycem ya bu benim ne işime yarıycak? biraz mantık ya... bu arada onuda denedim ama hiçbirşey anlamadım
En İyi Cevaplar
Ben inaniyorum sana yakin bir arkadasim 4 yasindaki kizi benzer bir kaza sonucu ayni olayi yasamisti ve gene tanidigim biri ayni senin gibi bisikletten dustugu icin boyle talihsiz bir olay basina gelmisti yani dert tasa etme olur boyle seyler rapor gibi sacma sapan bir olayada girme seni seven buna inanir zaten inanmiyosa eger koy g*tune rahvan gitsin
28 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler sonunda anlayn gerçek bir insan çıktı sitede bu olay başıma geldiğinde bekaret denilen şeyden haberim bile yoktu şimdi sitedeki 3-5 kişi tarafından yalanla suçlandım bile... teşekkürler desteğin için tekrar
Soran+1 yıl23 yaşındayım
Soran+1 yılhayır yok
Soran+1 yılyok özellikle bu soru başlığından kimseye atassım yok hernekadar burdaki anlayışsız paranoyaklardan olmasanda gizli olmamın bir sebebi var burdan söyleyebilrsin ne söyleyeceksen
+1 yılYa kardeşim bu zikkım bozulduğunda her kızdan kan gelmiyor ki. bu toplumda ki kan algısı ömür törpüsünden başka bir şey değil. boş yere kendine bu eziyeti yapma o zar şu an bozulmuş olsa da olmasa da sen bakiresin zaten.
34 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum ama korkuyorum birini seversemde bekarete takarda bana yalan söylediğimi söylerse diye ki burdaki erkeklerin nerdeyse çoğu bırakın bu bisiklet yalanı olayına girmiş ki çoğu kızın başına gelen bişey ama her kız yalan söylüyor sanıyorlar böyle herkesin açık konuştuğu bir sitede gizli olarak birşey soruyorum ama bunda bile yalan söylediğimi söylüyorar kendilerindenemin birşekilde yahu ben kime niye yalan söyliyim kimseyi tanımıyorum bile niye rol kesiyim tanımadığım insanlra adamın teki üstte "hep aynı bahane mk sürtünürken azcık içine kaçtı desene :)) " demiş heriflerdeki fantazi dünyasına bakrmısın... bide bunu sevdiğim kişiye dediğimde ve bekaret istiyorsa ve eğer değilsem sebebini söylediğimde %80 ihtimal benim yalan söylediğimi düşünecek buda beni korkutuyor ama haklısın bu bekaret olayı kadının başına bela desteğin için minettarım
- +1 yıl
Bak kuzum eğer şeref yoksunu biriyle evlenirsen aynı yukardakiler gibi muamelede davranır evet. Sen allaha dua et karşına adam gibi adam çıkarsın. Orda hafif bir zedelenme olmuştur bence sıkıntı yapma o yüzden. Kan gelmeyen tanıdığım çok insan var ayrıca. Gayet normal bir durum bu.
Soran+1 yılhafif değildi işte çok kanamıştı bir doktor farklı diğeri farklı konuşmuştu bide bu yüzden kafayı taktım teşekkür ederim tekrar bu arada
Gizli Üye(36-45)+1 yılKontrol ettirmenden daha asagılayici bir şey varsa o da RAPORdur.. Emin ol..
İnanan adam anlattiginda da inanir. İnanmayan ise raporu sunduktan sonra "ya ilişkiye girdiysen nasil olsa raporum var diye" söylenir..43 Yorumla
Soran+1 yılaynen yukardakilerde yalan söylüyorsun bu bisiklet bahaneside sıktı falan diyorlar şeytan diyorki ne git ne istiyorsan yap nasıl olsa yapmadığım irşey yüzünden şüpheyle bakılıp suçlanıcam adamlar nasıl düşünüyorsa gizli hesapla bu yalanı neden uydurayım geçenlerdede biri diyordu bu bisiklet yalanı rereröre diye
Cevap sahibi+1 yılBu yalan çok sık kullanılıyor.
Ama sıkma canını hiç ilişkiye girmediysen ilk girişte zaten anlaşılıyor. Vajina dar olduğundan ve dudaklarda genişleme olmadigindan, deneyimli olan her erkek anlar bakire olduğunu. Çünkü genişlemiş olmayacak..
O yuzden ne kontrol ettir ne rapor al. İnanan inanir..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
Yalnız kimse sana bir şey oldu mu diye merak etmemiş doktor bile
Herkesin aklı fikri bozulmuş mu bozulmamış mı24 Yorumla
Soran+1 yılaynen...
Soran+1 yılteşekkür ederim desteğin için yıllardır bu korkuyla yaşıyorum ama gidip baktırmaya cesaretim yoktu ya bozulmuş der diye korkuyordum çünkü şimdi bakıyorumda bu erkekler tarafından çoktan klasik kız yalanları arasına girmiş onlraca yani yine ülkedeki erkekler sosyolojik teşhisi koymuşlar ben ne kadar çabalasamda boş... tekrar sağol
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim düşünceleriniz için
Gidip baktırmana bile gerek yok istersen de sadece kendi merakın için muayene olabilirsin bir başkasını düşünerek yapma sakın bunu
İleride kimseye de hesap vermek zorunda değilsin hayatına o adamdan önce bir adam girdiyse bunu çekinmeden söyle o adama de senden önce birisi oldu de ama biri olmadıysa da kimse olmadı de sen Kimseye hesap vermek zorunda değilsin unutma
bu senin değer verdiğin birşeyse bilmek içini rahatlatacaksa jinekoloğa muayene olabilirsin ne sakıncası olacak? millet kardeşini kızını zorla ne düşündüklerini umursamadan götürüyor sen kendin istemişsin utanılacak bir yanı yok her gün o rapor için gelen de diktirmek için gelen de bir dünya insan var
10 Yorumla
+1 yılbir hekim abin olarak yazayım olay doğru ise ve 12 yaşında olmuşsa aradan 5 yıl geçmişse bu az zedelenmede hymen kendini toparlar elastiki bir dokudur, endişe etmene gerek yok, sadece 6 çeşit hymen den seninkinin yapısının ne olduğunu bilsem daha net yanıt verirdim, muhtemelen anüler hymendir seninki, bunuda sen bakıp anlıyabilirsin yazabilirsin şekli bu diye, ozaman hiç endişende kalmaz
10 Yorumla
+1 yılkeske bir bere yara ya da kırık icin doktora goturselerdi...
cook aşalayıcı birsey hele o yasta...
annen baban diye demiyorum onlarıda psikoloji bolumune gitmeleri gerek...12 Yorumla
Soran+1 yılhiç sroma neler olduğunu çook sonra anladım ben bekaret denen birşeyi bile bilmiyordum düşünsene konuşuyorlar ediyorlar hiçbişey anlamıyorum çok zordu
- +1 yıl
cook acı
bir yazı vardı genc kız tacize/tecavuze ugruyor sonra 50 tane erkegin kontrolunden geciyor sonra adelet sistemi icinde 100'lerce adamın icinde aynı o korku anını tekrar tekrar bireye yaşatıyorlar...
Malasef :((
Ya doktor ne yapsın senin cinsel organını.
5 dk için kendini ne kasıyorsun.12 Yorumla
Soran+1 yıldoğru ama kızlara bir sorayım dedim ama en çok erkekler cevap verdi çoğuda yağancısııığn diye iftiraya başladılar makineli tüfek gibi Allah aşkına erkeklerin yorumlarını bir oku
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuyduğum en saçma yalan.
Şöyleki bakire olmayan kızlar ya bisikletten düşer ya da merak edim parmağımla dürterken (mastürbasyon) kazara kanadı zarar verdim kendime dermiş.
Diyelim ki haklısın! Ozaman her bisikletten düşen kanama olur kızlığı gider mi? Yani Cam gibi hassas kırılgan akışkan olmamalı.
Bazı kızlar acı vermesine rağmen evlenmeden asla önden vermiyor arkadan veriyor sebeb Evlenince önden kan gelmezse iş boşanma hatta cinayete kadar gidiyor. bizzat kızın babası bunu yapıyor...
Yani erkek veya kız flört eder ama evlenmeden hiç ilişkiye girmediyse bakire sorunsuz bir eş ister. yok rapor var. yok kazara oldu. kaza yaptım düşünce oldu yalan-masal...
Ozaman küçük kızlar asla bisiklet 🚲 binmesin ya da kot pantolon ile binsin!
Sevgilin Nişanlın varsa emin ol inanmaz.
Rapor var desende inanmaz.
Araya soğukluk girer ayrılırsınız.
ya da senle gerçek ilişkiye girer bakire değilsin diye sonra ortadan kaybolur!06 Yorumla
Soran+1 yılgördüğüm en sığır adamsın sende l*n biraz mantık ben burada kime yalan söylüyüm niye yalan söylüyüm bu site bu bölüm gizli hesap falan bunlar hep biz rahatça derdimizi anlatalım diye ben size yalan söylüyüp napıcam ayrıca sorumu okudunmu bende tam emin değilim doktorun biri bozuldu dedi annemde 2. doktora götürdü oda bozulmadı dedi rapor falanda almıycam senin gibiler bunlara değmezsiniz adamlara bak l*n bu konu hakkında korkudan öl evlenene kadar sabret sonra sığırın teki seni ne konumlara soksun seni tanımıyorum sende beni sana niye yalan söylüyüm bu çoğu kızın başına gelir bu olay olduğunda ben kızlık zarı denilen şeyi bilmiyordum bu olayla öğrendim kendi ağzınla söyledin inanmazlar falan madem öyle ben boşuna beklemişim tutmuşum kendimi
Soran+1 yılha ayrıca vajinam zarar gördü bunu doktorlar anlar çünkü ilişki yırtılmasıyla olanda vajina zarar görmez ama sizin gibi anadolu çomarlarıının kafası anca zara takılıdır kanamadıysa kesin önceden biriyle yatmıştır değil mi?
Cevap sahibi+1 yılHer bisikletten düşen kanama olur zarar görür ihtmali ne kadar inandırıcı ise okadar.
Unutmadan ben evliyim yaşım 30 ve büyük şehirdeyim.
Bilmem kaç erkekle birlikte olup yok kaza oldu. yok eski sevgilim zorla parmağı ile bozdu. kendim kurcalarken (mastürbasyon i) bozdum diyen her kız tekmeyi yedi sevgilisin eşinden.
Hatta arkadaşım eşi bakire çıkmadı diye babasının evine gönderdi adam ertesi günü hastanelik etmiş kızını
Soran+1 yılben ne diyorum adam ne diyor hala ya sen ne yazdıklarımı okuyrsun ne bişey dur tahmin edeyim sen şu evlenene kadar her haltı yiyip evlenirken bakire arayıp duranlardansın habide kendin söylemişsin zaten he bakireyi bakire sanma sen senin gibilerle konuşacak fazla bişey yoktur onu bırak konuşulmaz zaten ben ne diyorum sen neden bahsediyorsun kadın cinsel organını bir jinkologdan veya bir kadından daha iyi bildiğini iddia ediyorsunki zır cahil bir herif olduğun ordan belli
Cevap sahibi+1 yılBen bakir dim.25 yaşında evlendim.
3 sevgilim oldu.
Evlendiğim eşim bakire idi.
Soran+1 yıliyi ne mutlu size ama tanımadığın insanlara kesin birşekilde iftira atma bilmediğin konularda ahkam kesme tehlikeli sular bunlar seninde kızın olur ilerde
+1 yılNe raporundan bahsediyorsunuz. 600'lü yılların arabistanına çevirdiniz mk ülkeyi.
13 Yorumla
Soran+1 yılabi baksana adamlar gizli hesptan yalan attığımı sanıyorlar "hep aynı bahane mk sürtünürken azcık içine kaçtı desene :)) " diyor bu heriflerin olduğu ülkede ben ne yapabilirim yahu şu sitede şu insanlra niye senaryo yazıyım kime neyi kanıtlıycamki burada yaşadıklarını yazıyorsun yalan diyorlar rapor olayı ben 12 yaşındayken di yani 10 yıl önce yeni aklıma düştü bu cinsellik sorularına bakarken bir doktor bozulmuş demişti dğeri bozulamaış demişti sevdiğim insan bana şüpheyle bakar muhtemelen çünkü türkiyede buna kafayı takmayan yok ya bazen şeytan diyoki zaten yalancı muammelesi göreceksin git istediğini yap diyor yahu adamlar şu sitede gizli hesapla yalan attığımı sanıyorlar bu arada erkekler bilmez bu çoğu kızın başına gelmiş bir olay bazıları yalan söylese bile hu hikayeyi yoktan var etmediler heralde
- +1 yıl
Bu sitenin erkekleri bildigin mal la ne kafana takıyorsun. Nerde yobaz şakirt var üye olmus buraya. Şansın varsa zara mara önem vermeyen bir erkek çıkar karşına. Yoksa iş mülakatına cv götürür gibi, kocana bekaret raporu götürür, bir de sorguya çekilirsin.
Soran+1 yılhiç sorma...
+1 yılSenin hayatın senin kararların. Utanmana gerek yok , sağlık ile ilgili bir durum sonuçta. Bu kadar fazla da takma , seni seven sana inanır , sözüne güvenir , senden şüphe etmez.
Geçmiş olsun.20 YorumlaBu kadar dert ediyorsan gidip görün utanılacak bir şey değil,
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDurumu anlat dediğin gibi. Özel doktora gitmen yeteri bir tane.
20 Yorumla
+1 yılUtanıp utanmayacağına sen karar vereceksin.
Sonuçda doktorun yanında kilodunu çıkaracaksın bacaklarını açıp göstereceksin. Doktorda eliyle muayene edecek. Sonuçda zar dışardan görünen bişey değil. Eliyle ya da bir aletle açıp içine bakacak.00 Yorumlaİyi bir jinekoloğa git tutki bozuldu dedi sitedeki malları görüyorsun bunlardan büssürü dışarıda var zarı diktir derim hem böyle andavallara sakız yapmazsın kendini..
02 Yorumla
Soran+1 yıldimi ama bunlara değermi? ki bu mıayeneden daha utanç verici bir durum
+1 yılBozulmussa diktir. Hem kimseyle bisi yapmadin neticede
02 Yorumla
Soran+1 yılbunu yapmak istemiyorum ben gidip muayene olmayan utanırken dikin demeye dahada utanırım
- +1 yıl
Ilk once durumunu anlat sonra diktir
+1 yılKorkma git raporunu al çünkü bir ömür kocan umursuyacak bunu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil. Sen devam et. Emin ol kocana kanıtladığın 2-3 belge ömür boyu onun aklında kalacaktır.
Ama sen boş laflarla sabaha kadar anlat onun aklında yine de bir şüphe kalacaktır.02 Yorumla
Soran+1 yılyok rapor olayı 12 yaşındayken olay olduğundaydı rapor yazsınlar diye gittik adam bozulmamış dedi vajinama aldığım darbeden kanadığını söyledi ama ne biliyim bir farklı konuştu diğeri farklı aradan 10 yıl geçti şimdide rapor yazılır mı ki
Cevap sahibi+1 yılHer işleme yazdırırsın 10 yıl çok uzun 10 yıldan belki zarar görmüştür asdg
Gizli Üye(36-45)+1 yılgit bir kaç yere daha şüpheleniyorsan bu şüheyle yaşanmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBisiklet deme bana. Bisiklet olmaz. Bunu diyen 251536473625184637 kızsın.
45 Yorumla
Soran+1 yılburada gizliyim çoğu kişiyi tanımıyorum bile cinsellikle ilgili gayet açık sorularımda var bu konudada yalan söyleyip kime kendimi kanıtlıycamki bu kadar aptallaşmayın ve gülünç olmayın ha bu çoğu kızın başına gelir tabi bu kadar yobaz ve takıntılı olunca herkes yalan söylüyo sanıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBu bahaneleri sizden önce kötü kızlar kullandı ve siz masum kızlara artık kimse inanmayacak duruma geldi..
Soran+1 yılinternette gördüğünüz sorular bunlar ve inan hiçbir kız enazından %70lik bir kısmı bu konu hakkınd yalan söylemeye tenezzül bile etmez çünkü bu ortam hepimizin açıkça kimseyi tanımadığımızdan açıkça konuştuğumuz ortam burada sana bu konu hakkında yalan söylesem benim elime ne geçecek bu kızların başına sık gelir sonrada sizin gibi mantıksızlar yüzündende yalancı muammelesi görürler
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi bir mantıksızla evlenmezsin umarım. .
Soran+1 yılumarım
+1 yılİki doktor görmüş yeterli.
02 Yorumla
Soran+1 yılikiside farklı konuşmuştu ama
- +1 yıl
Özel doktor detay vermiş buna uygun rapor alıp ona güven.
neden kaygın sen kendini biliyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılyani muayeneye gitmiyimmi?
Soran+1 yılbu sitede bile yalan söylediğimi düşünen insanlar varsa gerçek hayattada olucaktır kanıtlamak içindi ama galiba bu ülkedeki erkekler için raporunda önemi yok sadece gidip baktırıcam okadar fikrim değişti zaten
bayan doktor bulabilirsen git bise olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılplanım o zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılhep aynı bahane mk sürtünürken azcık içine kaçtı desene :))
11 Yorumla
Soran+1 yılhe * he bunun için niye yalan söyliyim Allah biliyo siz ne isterseniz onu düşünün kimden çekinicemde yalan söyliycem burada ALLAH ın salağı
+1 yılRahat ol. Birşey olmamış
00 Yorumla
+1 yılhiç yaptırmadım
15 Yorumla
Soran+1 yılbu espri zekasıyla sen harcanıyosun burada
- +1 yıl
seninde zekanı geliştirmeni öneririm. bisiklet bahanesinin modası geçti
Soran+1 yılsiz her nekadar bilmesenizde çoğu kızın başına gelir burdada çekiniceğim kimse yok Allah biliyor ne yaşadığımı sizin gibi çomarlar kız değil iyiki içiniz fesat sizin öyle bişey olsa neden bu soruyu soruyum hadi sordum neden burada tanımadğım insanlara senaryo yazıyım o küçücük beyniniz nasıl çalışıyor sizin
- +1 yıl
tamam şampuan
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Daha önce bekaret kontrolü yaptıran var mı? sizce aşşağılayıcı ve tuhaf birşeymi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne