dün ilişkiden sonra bugün bel ağrısı ve akıntı olmuş. akşam da kan gelmiş acaba vajina yırtılması mı yoksa hastalık mı?
not: bir aydır ilişkiye girmiyorduk dün biraz zorlandım dedi.
not: bir aydır ilişkiye girmiyorduk dün biraz zorlandım dedi.
Bir aydır girmiyorsa orası biraz daralmıştır ondan yırtılma olabilir. Normal sağlıklı çift en az hafta da bir seks yapar sizin ki biraz uzamış:)
evet dün ilk giriş baya zorladı hastalık olmasında
Eşin bence zevk almıyor, vajinası sulanmadığı için de senin ki zor girmiştir. Benim bir kız arkadaşım da eşiyle 4 aydır istemediği için seks yapmıyormuş,4 ay sonra yapınca bayağı bir zorlanmış. Türk kadınları bir takım şeyleri ayıp gördüğü sürece bu süre daha da uzar demedi deme. Erkeklerin uyarmalarına da fırsat vermiyorlar, halbüki zararı kendilerine, orası sulanmadığı için acı çekiyorlar.
Bak ben ilk gecede çok az acı çektim, neler demediler evlenmeden önce , yok işte ilk gece duvara çivi çakmak gibi oluyor çok acı çekiyorsun falan filan. Hiç de öyle olmadı, ama eşimi çok seviyordum ve o da anlayışlıydı beni uyardı, zevke getirdi, ön sevişmeyi uzun tuttuk, orası sulandığı için ilk gece gayet rahattı.
ilk ilişkimiz değil ve ön sevişme ne kadar uzun olursa olsun girmeden sulanma oluşmuyor vajina içinde. hani diyorum hamilelik belirtisi mi ama ilk günden de olacak değil ya. Bel ağrısı vajina ağrısı var ve kan. yırtılma olarak düşünüyorum. biz evli değiliz beraber yaşıyorduk ama 1 aydır iş nedeni ile başka şehirdeydim.
Ben evlisiniz diye bu şekilde yazdım. Off hemde nasıl sulanıyor, girmeden de sulanıyor. Sen seks yapmayı bildiğinden emin misin, Klitoris uyarıldığında kadın zevk alır orası da illaki sulanır. Yala orasını , klitorisi yani, kadın müsade ederse tabi. Bak nasıl sulanacak, ya da yağ kullanın.
ah bilsen durumu. biz 5 ay beraber yaşadık 2 ay dokunmadım sırf korkuyor diye en son kendisi girmişti. zamanla acı çekiyordu ama ben değil o yapıyordu. sonra alıştı yapmaya girince sulanmaya başladı. oral seksi çok seviyor ama nefesi bile arada hissetse irkiliyor o yüzden yapmıyorum. dış bölge çok fena sulanıyor dokunmam yetiyor ama sağlık sorunu sanırım iç bölge girmeden sulanmıyor. ben seksi pek seven biri değilim doğrusu yapmasam ihtiyaç duymam ama kız arkadaşım acısa bile istiyor. yoksa daha önceki ilişkilerimde öyleydi evet girmeden sulanıyordu. bende de boşalma sorunu var 1 saatten uzun sürebiliyor ilişki. öyle bir durum var anlayacağın.
Dış nasıl sulanıyor da iç sulanmıyor. içten akar zaten dışa, Dış kısım sıvı üretmiyor ki, irkilmesi zevkten, kötü bir şey değil ki, orgazm olurken titrer , bu normal zaten. Sen seks hakkında hiç bir şey bilmiyorsun bence.
kanıtlamak zorunda değilim. girerken vajinada aşırı kasılma oluşuyor ve girmeden önce dış yüzeyde sürtünme ile başlangıç yapıyoruz dış kısım sulanıyor fakat içi normal sevişme anı gibi sulanmıyor ilk girişte. herkesi kendin gibi düşünürsen dünyada sende olmayan sorunlar olur. konu zaten bu değil dün gece sonrası bugünkü ağrı ve kanama gelmesi. illa fotoğraf çekip konuşmayı göstermeme gerek yok.
Yalancı ıspatlama zaten, sen hayali sevgilin nasıl becereceğini düşün. burada vakit kaybetme.
https://i.hizliresim.com/vgpla4.png
herkesi kendin gibi zannetme. al sana konuşması şimdi iftiranın bedelini bir şekilde odersin.
adetin habercisi işte bro
yok kardes daha adete çok var
Olabilir. belkide erken adet olmuştur
Belki adet olmuştur
adete daha çok var ama
Klamidya olabilir. O yüzden jinekologa gitsin
Fazla zorlanmis.
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar