Sevgilim bakır değil artık

3 sene önce bizim karşı komşumuzun oğlu ile ben birbirimize aşık olmuştuk, ailelerimizin haberleri yoktu, ama biz sürekli buluşup gezerdik. O zamanlar üniversiteye hazırlanıyordu. İkimizde hiç cinsellik yaşamamıştık, hatta o cinsellik konusunda ilk evlenince karısı ile yaşamak istediğini, evlilik dışı cinselliğe karşı olduğunu söylemişti. O öyle söyleyince ben ona bir kez daha aşık olmuştum. Yalnız malesef bunları konuştuktan 2 ay sonra şehir dışına gitti üniversiteye. 3 yıl boyunca sürekli telefonlaştık mesajlaştık ve sadece 3 kere falan yüz yüze geldik, çünkü dersleri çok yoğunmuş ve mesafe çökmüş diye gelmiyordu. Neyse işte geçen hafta nihayet geri döndü izmir'e okulu bittiği için, ve biz tabii yine buluştuk hasret giderdik falan derken, konu cinsellikten açıldı. Artık bakır olmadığını söyledi, üniversite'de ki bir kaç kız arkadaşıyla cinsellik yaşamış, ama bunu bir ihtiyaç olarak gördüğünü ve evlenince benimle gerçekten severek yapacağını söyledi. Ona kızgın değilim ama biraz gururum incindi açıkçası. Onun yüzüne bakınca ağlayasım ve küfredesim geliyor ama tabii buna hakkım yok. Ne yapmalıyım? Siz olsaydınız ne yapardınız?
Sevgilim bakır değil artık