• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Travesti ne demek?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
arkadaşlar dalga geçmeden ciddi cevap verin lütfen.travesti ne demek onlar kadın mı erkek mi kendilerini nasıl hissediyorlar ve o bi hastalık mı?
Travesti ne demek?
Erkek Soruları Kadın Soruları Hasta Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Cinmentaa
    Cinmentaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

bu kişiler erkek olmakla birlikte herhangi bir cerrahi müdahale geçirmeden sadece kadınlık hormonlarıyla dış görünüşlerini değiştirirler. kadınlık hormonları sayesinde göğüsleri belirginleşir filan. transeksüeller ise cerrahi müdahale geçirmiş erkeklerdir. testisler ve penis vücuttan alınır. transeksüelliğe en iyi örnek ses sanatçısı bülent ersoy'dur. vs vs bööö gece gece soruya bumu aklına geldı :D

5
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

geldi napıym :D bülent ersoy önceden erkekti nasıl insan bunu yapar kendine bi erkek için penis çok şey ifae ediyor o tamamen attırdı vucudundan testislerini üreyemeyecek demek ki kadınlara bişey hissetmiyor.hastalığın tedavsi vardır belki..

Yorumla
    • Cinmentaa
      Cinmentaa
      +1 yıl

eee gouslerı buyultuyo kalcalarıda buyultuodur napıcak artık penısı bır kadın gıbı tırnak ojelıcek saclarını fonlıycek vs vs :D kısaca kendını tam bır kadın gıbı goruyo ve kusadasında ızmırde 2 3 olay karsılastım cırkın dedı bır cocuk bıcakladı ve bır hatun bunlara ben daha guzelım desın off off bak sen sonra olaylara ve guzel gordulermı kıskanırlar oyle boyle degıl :D:D bı keresınde bende markette hatuna rasladım (hatun) ılgı cekıcı falan guzel travestı cıktı ya la :D yol aldım anında :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

travesti olduğunu anlayamadın mı peki :D çok belli oluyor onlar belki de yaşam şekili yüzünden o kılığa girmeyi tercih edenlerde vardır..

Yorumla
    • Cinmentaa
      Cinmentaa
      +1 yıl

gercekcı olursam gercekten anlamadım saclar surat vs vs vucut kesın bır dızı amelıyar eserıdır nerden anladın dersen herseyı degıstırırler ama o SES degısmaz arkadas :D sesden ayıktım .. ya yaşam seklı dıgınce duyguda gırıo ısın ıcıne kendını kadın gıbı hıssedıyorlar bana gore bır hastalık bu haberlerde cok denk gelmıstır sonradan pısman olanlar evden bunun ıcın kacanlar vs vs bır cogunda benım tahmınım aile baskısı. daha cok doguda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet ama belki vardır tedavsi falan yani sonuçta onlar erkek..dinende erkek günlük hayattda erkek.aile baskısı çevre vs ama doğuştan mı oluyor sonradan mı bilmiyorum bülent ersoy baksana kaç yaşına kadar erkekti birden kadın oldu nasıl bir değişikliktir o nasıl öyle karar veirr zor yani..hele hele erkek için penis çok değerli

Yorumla
    • Cinmentaa
      Cinmentaa
      +1 yıl

haklısın boyutlarını kompleks yapan bu kadar kısı varken kıyasla ılgınclesır olay. tedavısı evet var ama soyle dusun ergenlıgındemı artık dogustanmı bılmıyorum sonradan basladıgını sayalım blue cagını ele alırsak tedevısı olsada anne veya baba boyle boyle oldu dıe tr hangı cocuk yardm ısterkı ee erkek cocugu bırde kafasında ilk sey babam benı oldurur olur aile baskı olarak bırazda bunlardan bahsettım aslında. derdını soylese haklısın bı tedavi sansı dogabılır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tedavi edilmeli bence böyle şeyler çünkü Allah kadını kadın erkeği erkek yaratmış çok kötü durum :( ülkemizde de çok vardır özellikle taksimde izmirde

Yorumla
    • Cinmentaa
      Cinmentaa
      +1 yıl

izmir alsancakda 6 ay kaldım ızmır deme lutfen :( ızmırden nefret ettırdıler.. allah kadını kadın erkegı erkek ozellıklerını guzellıgını zekasını dusunmedıgım bınlerce ozellgıyle yaratmıs bende buna katılıyorum tedavisi evet sart senın benım dememle olmuyor ama :S devlet komur vs vs dagıtcana bu sorunlara bır el atması lagzım gosterıs ıcın degıl ama cozum ıcın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen öyle taksimde gece geç saatlerde yanlız yürüyemiyorsun zaten her an karşına çıkabilir..böyle insanları yargılamıyorum ama dediğin gibi devletin yardımcı olması lazım seçim zamanı makarna dağıtmak değil ama ne yazık ki..öyle yorucu işlerle uğraşmaz devlet..terörle bile uğraşamıyor travestilerle hiç uğraşamaz.

Yorumla
    • Müminehanım6135
      Müminehanım6135
      +1 yıl

İnsanların hayatları bizi ilgilendirmez kim nasıl mutluysa öyle davransın

Yorumla

En İyi Cevaplar

• sadeness
    sadeness Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 77%
    +1 yıl

bu tarz kelimelerin hepsi aynı anlamlar ifade eder. ama sanırım travestiler kadın gibi giyinmek, konuşma, onlar gibi hissetmekten hoşlanan kişilerdir. ameliyatlı veya ameliyatsız olup olma zorunlulukları yoktur ve erkeklerden de kadınlardan da hoşlanıp iki türüde cinsel anlamda arzulayabilirler. merak varsa daha ciddi araştırılması elzemdir.

2
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hem erkeği hem kadını arzulayan iğrenç ya

Yorumla
    • sadeness
      sadeness
      +1 yıl

hayır onlar bisexsüeldirler. travestiler sadece kadınlarıda arzulayabilirler, sadece erkekleride ve doğal olarak ikiside hoşuna giden travesti olup bisexsüel eğilimleri olabilir. e evet bu kadar karışıklık iğrenç gelebilir. ama şöylede düşünmek lazım. dünyada sex artık öyle bir hal aldı ki insanlar karşı cinsten sıkılıyor ve tatmin etmeyip yeni arayışlara giriyor neticede bunlardan türüyor. "bu tarz kelimelerin hepsi aynı anlamlar ifade eder" bu cümlemde bir hata var aynı kelimesi "ayrı" olacak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

mesela şunuda duymuştum aslında kadınların çoğu biseksüeldir diye bi arkadaşım p*rno film izlerken ordaki kadından daha çok tahrik olduğunu söylemişti.ama travesti değil oldukça kadınsı bir bayan

Yorumla
    • sadeness
      sadeness
      +1 yıl

olabilir kadınlar temiz ve güzel varlıklardır. bu erkekler içinde kadınlar içinde böyle kabul görüyor. özel bir varlıktır kadın ve hemcinsinden hoşlanma olasılığı ve kabul görülürlüğü daha normal. ama aynı şey erkek için tam tersi.. ve kadınlar p*rno filmlerde kadınlardan tahrik olabilir çünkü beyinleri erkekler gibi işlemiyor bu konuda. kadına bakarak kadının yerinde olma isteği var ama erkek erkeğin yerinde olma isteğiyle değil kadının onun olmasıyla veya uzuvlarıyla tahrik oluyor. değişik :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

erkekte ve kadında cinsellik farklı işliyor yani.ben kız bana öyle deyince acaba biseksüel mi bayandan tahrik oluyor diye düşünmüştüm ama bana aslında kadının yerine koyup kendimi kadından tahrik oluyorum gibi bişey söylemişti.değişik yani..travestilerde erkekten tahrik olan onu arzulayan kadın gibi düşünüp hisseden galiba..

Yorumla
    • sadeness
      sadeness
      +1 yıl

psikolojilerini açıklayabiliriz ama çok uzun zaman alır. insanları dürtüleri değişiklik gösterebilir. bu bir iktidar meselesidir. erkek iktidari hareketleri sever kadın da kendisine bunun uygulanmasını. bilinç altları çok karmaşık şeylerle doludur ve dışa vurumuda saf şekilde olmaz, değişiklikler göstererek çıkar. çok bilimsele kaçıyor. karşılıklı olsak, şarabda olsa saatlerde psikoloji, felsefe tartışırız ama şimdi yorar be yavrucum :) ama önemlidir sex, hayatın özüdür.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kadın için de erkek için de kesinlikle..

Yorumla
    • sadeness
      sadeness
      +1 yıl

son derece..

Yorumla
  • miraaa
    miraaa Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

erkeklerde kendilerini kadın sanıyorlar kıvırta kıvırta yürüyorlar tabi bazılarının ağzının suyu akıyor adam bir konuşuyor büyü bozuluyor , bunların yanında toplarda var onlar ayrı salak :)

0
    0 Yorumla
  • yasayanjelibon
    yasayanjelibon Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

:)travestinin ne demek oldugunu biliyorsun kızlardan etkilenip etkilenmediğini sormak istiyorsun.sorunu güncelle de anlasınlar sen de cevabını al

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

11

Cevap

35

Cevap

• Mørpheuss3
    Mørpheuss3 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 67%
    +1 yıl

Travesti : Kişinin cinsel kimliğini biyolojik cinsiyeti olarak kabul edip karşı cinsin kıyafetini giymekten zevk almasıdır. Yani bir erkek bedeninde doğan bir kişinin kendisini hem erkek olarak görmesi ama karşı cinsin eşyalarını giymekten zevk almasıdır. Toplumumuzda Travesti diyince akla sadece erkekler geliyor fakat bu doğru değildir. Travestiler hem erkek hem de kadın olabilir. Ayni zamanda travestiler es cinsel olacak diye bir şey yok. Travestiler heteroseksuel de olabilir.
    Transseksuel : Kişinin biyolojik cinsiyetinden rahatsiz olmasıdır. Kendisini karşı cins olarak kabul etmesidir. Erkek bedeninde doğan birisi kendisini kadın olarak goruyorsa transseksueldir. Aynisi kadınlar içinde geçerlidir. Kisi transseksuel olması için ameliyat olması gerekmez önemli olan onun kendisini o şekilde hissetmesidir.

0
    0 Yorumla
  • liman86
    liman86 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Doğuştan fiziksel olarak erkek olan ancak kadınsı duygularının ağır bastığını fark edince kadın olan erkekden dönme kadınlar.Ruhsal bir problemdir karmaşıklık sözkonusudur.Knedilerini kadın gibi hissederler.Her halleriyle kadınlara benzerler göğüslerini yaptırır,saçlarını uzatır ve boyatırlar ,kıllarından tamamen arınırlar.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hastalık yani sonuçta

Yorumla
    • liman86
      liman86
      +1 yıl

Ruhsal bir rahatsızlık ta denebilir belki..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tedavi edilmeli

Yorumla
    • liman86
      liman86
      +1 yıl

Bilmem faydası olur mu sence?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

psikolog falan bşy yapamaz..mı

Yorumla
    • liman86
      liman86
      +1 yıl

O kadar kolay olsaydı bu kadar çok travesti olmazdı di mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o da doğru :)

Yorumla
  • delete373
    delete373 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

bu kişiler erkek olmakla birlikte herhangi bir cerrahi müdahale geçirmeden sadece kadınlık hormonlarıyla dış görünüşlerini değiştirirler. kadınlık hormonları sayesinde göğüsleri belirginleşir filan. transeksüeller ise cerrahi müdahale geçirmiş erkeklerdir. testisler ve penis vücuttan alınır. transeksüelliğe en iyi örnek ses sanatçısı bülent ersoy'dur.

Özet: biri pipili diğeri pipisiz.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok kötü Allah yardım etsin :(

Yorumla
    • delete373
      delete373
      +1 yıl

zorla değil ya kendi tercihleri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

olsun

Yorumla
  • Fink_Ployd
    Fink_Ployd Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl

Asıl cinsiyeti erkek olanların kadın görünümüne bürünmüş halleri. Erkekten kadın olmaya çalışanlar yani.. Bu da cinsel tercih gibi kişisel bir mesele. Kendilerini o şekilde daha mutlu ve daha iyi hissediyorlar..

0
    16 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hastalık mı ya da süs için mi yapılıyor

Yorumla
    • Fink_Ployd
      Fink_Ployd
      +1 yıl

Buna en fazla kişisel bozukluk diyebiliriz bence. Kendini ruhen kız olarak hissediyor ve erkeklere ilgi duyuyor. Eğer hemcinsine ilgi duymaya bir hastalık denilebiliyorsa buna da bir hastalık denilebilir diye düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

psikolog eşliğinde falan tedavi görecekler o zaman

Yorumla
    • Fink_Ployd
      Fink_Ployd
      +1 yıl

Bunu hiçbiri kabullenmez, zannetmiyorum böyle bir şey yapacaklarını :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aileler belki destek olursa aileyede zarar

Yorumla
    • Fink_Ployd
      Fink_Ployd
      +1 yıl

Bu tür şeylere kalkışanlar zaten genelde aile bağı kopuk, hayatta yalnız kalmış, tek başına yaşayan insanlar. Öyle bir imkanları da yok ne yazık ki =\

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

işte zor yahuu..belki yaşam biçimidir onların ki...

Yorumla
    • Fink_Ployd
      Fink_Ployd
      +1 yıl

Aynen öyle, kendilerini öyle mutlu hissediyorlar ve kişisel tercihleri bu..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah yardım etsin

Yorumla
    • Fink_Ployd
      Fink_Ployd
      +1 yıl

Amin, bazen üzülüyorum onların adına

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bende özellikle aileleri için..

Yorumla
    • Fink_Ployd
      Fink_Ployd
      +1 yıl

Aileleri varsa saklıyorlardır herhalde evlatları böyle olduğu için..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya da ailesizlikten falan böyle oluyorlardır belki de

Yorumla
    • Fink_Ployd
      Fink_Ployd
      +1 yıl

Öyledir tabii ki, ailesi de varsa zaten böyle olduğunu öğrenince evlatlıktan reddediyorlardır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkür ederim yorumlar bilgiler için :)

Yorumla
    • Fink_Ployd
      Fink_Ployd
      +1 yıl

Rica ederim :)

Yorumla
  • wolfie
    wolfie Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 43%
    +1 yıl

link vikiden bilgi alabilirsin.

1
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkür ederim

Yorumla
    • wolfie
      wolfie
      +1 yıl

Genel olarak kadın kıyafetleri giyen erkekler için kullanılır, ama farklı şeyler de var tabii

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

videosunu izledim iğrendim

Yorumla
    • wolfie
      wolfie
      +1 yıl

Ben herkesin kendi hayatını yaşadığı görüşündeyim kimseyi aşağılayıp ayıplayıp yargılayamam bu konuda çünkü kendi çocuklarımın nasıl olacağını bilmiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tabi ki öyle herkes hayatını yaşarda en cinsiyet değiştirme videosu izledim iğrendim insan böyle bi kötülüğü kendine nasıl yapar Allah yardımcıları olsun :(

Yorumla
    • wolfie
      wolfie
      +1 yıl

:) Onların elinde olan bir şey değil aslında, kadın bedenine sıkışmış bir erkek ya da erkek bedenine sıkışmış bir kadın olarak düşün yanlış değilsem anne karnından itibaren yaşanan bir durum bu ve ameliyatla cinsiyet değiştirene Travesti değil Transseksüel denir...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

işte o ameliyatı izledim çok kötüydü yaa :( gerçekten Allah yardım etsin başa vermesin..belki psikolojık tedavisi falan vardır dış ülkelerde falan

Yorumla
    • wolfie
      wolfie
      +1 yıl

Ülkeyle alakası yok bunun teknolojik bir durum değil çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tedavi mümkündür ama belki de

Yorumla
    • wolfie
      wolfie
      +1 yıl

Kişiye ve sebeplerine bağlı biraz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

zor bir durum gerçekten

Yorumla
  • Rememberme90
    Rememberme90 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

hayat erkeği :))

özellikle taksim'e çıkarken çok karşınıza çıkabilecek aslı erkek olan kadın müsvettesi.ilk izlenimde kadın sanıbilir genelde uzun boylu ve düzgün fizikli ve ağzında jilet olabilenleri mevcut aman ha dikkatli oluna...

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yazık yaa

Yorumla
  • merakliyimben
    merakliyimben Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

travestiler hem kızlardan hem erkeklerden hoşlanırlar o yüzden iki cinste onlardan nefret eder. bazı midesizler onlarla ilişkiye giriyor .. ben burdan kılzarı uyarayım kız ggibi görünebilir erkek ve kızlara ilgi duyar..

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok kötü :(

Yorumla
    • merakliyimben
      merakliyimben
      +1 yıl

Hasta olduğunuz zamna sesiniz sertleşirse travesti sanılma ihtimaliniz yüksek ... kıZLARA SÖZLÜYORUM HEPSİNE :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet :)

Yorumla
  • overclocked8
    overclocked8 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

"Bursa çocuğuyum her yerde sksirim ben" diye polise bağıran saplı sultanlar :/

6
    1 Yorumla
    • Floydian6
      Floydian6
      +1 yıl

qweretrytuyuıoqwertyrutyıuıadsfghjgkhjlkşlşcvbenimöçö

Yorumla
  • oceansberlin
    oceansberlin Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl

travesti cinsiyetini değiştirmemiş erkeklerle ilişki yaşıyan görünüş olarak kadın gibi olan erkekler.

0
    0 Yorumla
  • out_of_myself
    out_of_myself Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

elinde bıçağıyla "gelsenize lan gelsenize" repliğini memelerini sallaya sallaya söylerken erkekliğinden hiç bir şey kaybetmeyen topuklu delikanlı

5
    1 Yorumla
    • -ash-
      -ash-
      +1 yıl

oww (Y)

Yorumla
  • x6dox
    x6dox Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

ters iliskiye giren genelde hormonla yada amelyatla goguslerini buyuten erkekden donme kadın bozuntusu

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anal seks yapar yani

Yorumla
    • x6dox
      x6dox
      +1 yıl

yani

Yorumla
    • x6dox
      x6dox
      +1 yıl

ama bu oral yapmayacagi anlamina gelmez:D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nasıl yapacak onu yapamaz bence

Yorumla
    • x6dox
      x6dox
      +1 yıl

agzi ile her insan gibi yapabilir :D

Yorumla
  • Klarnetist
    Klarnetist Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

travesti demek erkek demektir erkeğin kadına dönmüş hali demektir. gavad dır yani :D kadına benzeme cabası türkçe karsılıgı BÜLENT ERSOY

0
    17 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şimdi mesela bülent ersoy kadınlara karşı cinsel bişey hissetmiyor mu?

Yorumla
    • Klarnetist
      Klarnetist
      +1 yıl

Tabiki hissetmiyor. onun duyguları ölmüş ruhsal bir bozkluk ıcındedir . erkek ama kadın hissediyor pipisini kestirdimi bilmiyorum ama artık o bir kadın olarak goruyor kendını slikon gögüs flann

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok berbat bir durum ya Allah korusun..peki önceden de mi kendini kadın hissediyordu onun tedavisi falan yok mu

Yorumla
    • Klarnetist
      Klarnetist
      +1 yıl

Önceden TAş gibi balkan erkeğiydi bülent baba :D ama zamanla kadınlıga yoneldı pipisini kestirdi . meme yerine slikon taktırdı. matkapla vajina açmışmıdır bilmiyorum. tedavisi filan yok . gavad lıgın luzümü yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

internette cinsiyet değiştirme videosu izledim midem bulandı bir insan kendine bu kötülüğü neden yapar ki? önceki hallerini bilmiyorum bülent ersoyun ama hala erkek gibi zaten sesten falan belli yani..

Yorumla
    • Klarnetist
      Klarnetist
      +1 yıl

Bülent ersoy un yeşilçam da yayınlanan bir sürü film i var hepsinde erkek :D erkek fotoları var bulentın . Ruh bozukluğu tamamen sapkınlık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şimdi görsellerden baktım erkek...ne kadar iğrenç ailenin yüzüne nasıl bakıyor ona oğlum mu diyorlar kızım mı...ne acı anne baba için.tedavi olsaydı kestrmek yerine tedavisi yok mudur ki...

Yorumla
    • Klarnetist
      Klarnetist
      +1 yıl

kimliğini açıkca belli etmiş yapacak bişi yok . kadınlara özenip para karsılıgı yatar %100 ü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hastalık sapkınlık yani..

Yorumla
    • Klarnetist
      Klarnetist
      +1 yıl

aynen ruh bozuklugu :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah yardım etsin ne diyelim :(

Yorumla
    • Klarnetist
      Klarnetist
      +1 yıl

Yapacak bişi yok takma kafana bunları :D senın için saf ve temiz sen takıl hayatını yaşa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

doğru dedin :) gece gece neler aklıma gelmiş dimi

Yorumla
    • Klarnetist
      Klarnetist
      +1 yıl

Aynen merak ettim senı inan :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

korkma değişik tercihleri olan biri değilim :D

Yorumla
    • Klarnetist
      Klarnetist
      +1 yıl

ahahaahah :) yuu yuu face fılan kullanıyormusun :D harbi merak ettım senı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

boşver :)

Yorumla
  • insannedenyasar
    insannedenyasar Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl

Malum kişilerin cenaze namazında "er kişi" diye niyet edilir :)

0
    0 Yorumla
  • Freak
    Freak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

link

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Belden üstü memeli dişi,belden aşağısı kalkış yeteneği olmayan takımları bozuk organ barındıran giyimleri kadın güçleri sesleri erkek olan iğrençlik abideleri.

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah yar ve yardımcıları lsun

Yorumla
    • merakliyimben
      merakliyimben
      +1 yıl

kalkış yetenekleri var onu yanlış söylediniz.. sadece göğüsler yapmacık epilasyon gırla her hafta ... KIsır değiller menileride gayet boll ...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kalkış yeteneği varsa nasıl travesti olabiliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Travesti menisi görmediğim için bir şey diyemicem. Ama rast gele bir filmde erkekle cinsellik yaşarken gayet sönüktü penisi bir kalkış görmedim sallanıyordu allahım iğrençti aklıma geldi yine midem kalktı öff.

Yorumla
    • OttomanEmpire
      OttomanEmpire
      +1 yıl

ne sapık kızsın be görmedigin bişey kalmamıs

Yorumla
  • kronik105
    kronik105 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Peçete yerine yanlışlıkla rahme karışmış spermler,Allah ıslah etsin...

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah yardım etsin

Yorumla
  • spacecake
    spacecake Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

kadın kıyafetleri giymeyi seven erkekler.memesi olan ve penisini ters çevirttirenler transeksüel

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

penisini kestiren tamamen belki de

Yorumla
    • spacecake
      spacecake
      +1 yıl

ben onu iç çeviriyorlar diye biliyorum.görmüşlüğüm yok.travesti dediğin penizli yani.

Yorumla
  • soldier32
    soldier32 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

ne erkek ne kadın. ikisinin ortası bişey işte. hem sapı var hem tepeleri:)

0
    0 Yorumla
  • Çingen
    Çingen Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Kadın görünümlü erkek, bazıları penislerinide kestiriyor.

0
    0 Yorumla
  • NPTOnur
    NPTOnur Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

https://inciswf.com/1284999618.swf :D:D:DD

0
    0 Yorumla
  • meinschicksal
    meinschicksal Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

yorumsuz

https://hizliresim.com/kZ8zNm

0
    0 Yorumla
  • begüşşşşş
    begüşşşşş Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

kadın gbı gorunurler ama erkeklerr zaten tıplerınden seslerınden bellı oluyorr

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Travesti candır acil azgınlığımı onlarla gideririm. Kızlar ağzınla kuş tutsan vermiyolar. Çok parasız ilşkiye girdim travestilerle

0
    0 Yorumla
  • kakko
    kakko Takip Et
    Xper 5 Yaş: 53
    +1 yıl

hasta ister ruh deyin ister maddi getirisi için yapıyo deyin hasta hasta

0
    0 Yorumla
  • çikolataaa
    çikolataaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Bizim bi durak aşağımızda her gece oluyorlar.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

alışmışsındır görmeye

Yorumla
  • gone_with_the_wind
    gone_with_the_wind Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Tam olarak neyi merak ediyorsun?

0
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hastalık mı o?

Yorumla
    • gone_with_the_wind
      gone_with_the_wind
      +1 yıl

Sonuçta normal birşey değil.Hormon alıp göğüslerini filan büyütüyorlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ee tedavi olup kendini erkek gibi hissetmeye çalışsa

Yorumla
    • gone_with_the_wind
      gone_with_the_wind
      +1 yıl

Erkeklerden hoşlandıkları için yarı kadın oluyorlar işte.Kılsız oluyorlar.Kadına benziyorlar.Neden ilgini çekti ki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yaa arkadaşlarla lafı geçiyordu sonrada netten videosunu izledim çok huylandım korktum falan ondan ilgimi çekti

Yorumla
    • gone_with_the_wind
      gone_with_the_wind
      +1 yıl

Anladım.Neden korktun ki mesajda atabilirsin istersen.Çıkarım birazdan.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya videoyu atayım sana o zaman gel de korkma

Yorumla
    • gone_with_the_wind
      gone_with_the_wind
      +1 yıl

Boşver onları takma fazla.İçeriğini mesaj at yeter buraya yazma.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

atarım videoyu izlesende

Yorumla
    • gone_with_the_wind
      gone_with_the_wind
      +1 yıl

Neden korktun onu mesajla bildir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

link izle

Yorumla
    • gone_with_the_wind
      gone_with_the_wind
      +1 yıl

Travestilerde öyle operasyon yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bu operasyonu izleyince midem bulandı işte.bunlar transeksüel biliyorum.

Yorumla
    • gone_with_the_wind
      gone_with_the_wind
      +1 yıl

İzleme öyle şeyler boşver.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkürler yorumlar için..

Yorumla
  • Tramps
    Tramps Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

kadın görünümlü erkek.

0
    0 Yorumla
  • borabey
    borabey Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42
    +1 yıl

bu bir hastalık tabiki tamamen hormonlarla alakalı

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tedavisi mümkündür belki

Yorumla
    • borabey
      borabey
      +1 yıl

mümnkündür tabiki.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

neden tedavi olmuyorlar o zaman

Yorumla
    • borabey
      borabey
      +1 yıl

hasta olduklarını kabul etmiyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kötü durum Allah yardım etsin

Yorumla
  • Aciyagülümsemek
    Aciyagülümsemek Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Seçimlere saygı duymak lazım.

1
    0 Yorumla
  • degermi25
    degermi25 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

cinsel tercih meselesi.

0
    0 Yorumla
  • Titero
    Titero Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Uçan memeli ne eksik ne fazla diyelim.

0
    0 Yorumla
  • insansavar
    insansavar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

sen ben gibi insan onlar da.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

buraya sorcağına googlea yaz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kendini açsana

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İzmirliyim ve bir eşcinselim...

0
    0 Yorumla
  • murattiii
    murattiii Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

kadın görünüm lü erkek

0
    0 Yorumla
  • serkanserkannnn
    serkanserkannnn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Senin pipin farz et al sana tro

0
    0 Yorumla
  • Attalos
    Attalos Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl

Gayımsı lezbiyen

2
    0 Yorumla
  • Tokugawa
    Tokugawa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Erkekten kadın...

0
    0 Yorumla
  • Bandist
    Bandist Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

erkek o*****su

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

öyle deme

Yorumla
  • CoolBirKul
    CoolBirKul Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Bkz:Ultravesti :D

0
    0 Yorumla
  • MarbidAngel
    MarbidAngel Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

abla kılıklı abiler

0
    0 Yorumla
  • nefret1
    nefret1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

gay demek

0
    0 Yorumla
  • bakan
    bakan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Mide bulantısı

0
    0 Yorumla
  • kopukucurtma3
    kopukucurtma3 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

bülent ersoy.

1
    2 Yorumla
    • wolfie
      wolfie
      +1 yıl

o transseksüel kopuk ama ya :(

Yorumla
    • kopukucurtma3
      kopukucurtma3
      +1 yıl

yine bilemedim ):

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kadın ruhlu erkekler

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

erkek demek sadece

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Travesti ne demek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Cürüm ne demek? 9 cevap verildi
Fettan ne demek? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨