• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsellik

Kaç yaşında milli olunmalı?

MarlynJeanne
MarlynJeanne Takip Et
Xper 7 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Bence her iki cins içinde ilk deneyim 16-18 yaşlarnda başlamalı/olmalı.

Sizce?
Kaç yaşında milli olunmalı?
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• fatih00
    fatih00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 34%
    +1 yıl

Insani sadece biyolojik olarak değerlendiriyorsun. İnsanın duygu ve düşünce dünyasını, toplumsal normlarını, dini ve ahlaki değerlerini hiçe sayıyorsun. En işlek bir caddenin ortasında iki köpeğin çiftleştiğini görebilirsin. Bu onlar için normaldir ancak insanı bir memeli olarak değerlendirsen bile insan düşünen bir hayvandır sözünü dahi baz alsan farklı sonuçlara ulaşabilirsin. Biyolojik anlamda cinselliğe elverişli olmak psikolojik, sosyal ve duygusal yönden hazır oldugu anlamina gelmez. Hele hele Türkiye gibi dini deģerlerin çok ön planda olduğu bir ülkede hiç.

1
    12 Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Duygu düşünceler zaten biyolojik yapıya gore şekillenir. Siz vucudunuza ve dogaya karsi geliyorsunuz. Dini inanclar beni alakadar etmez. Dini inanci olan duvara tirmansın. Dini degerlerin insana ne kadar zarar verdigini kendin ititaf etmissin zaten. Simdi din icin öldürmeyi birakın bir sonraki aşamada sevişmenin dogalligini kavrarsiniz. dogal olan evlenmek degil dogal olan sevismek.

Yorumla
    • fatih00
      fatih00
      +1 yıl

Tabii sen de yaşanan sayısız yanlışın kinlendirdiği insanlardan birisin. Her zaman birşey ve onun adına yapılan eylem birbiriyle tutarli olmuyor kabul edersin ve insanlar da eyleme kızıp adına yapıldıgı iddia edilen o birşeye bahane buluyor. Halbu ki insanin bu yanlış seyleri yapmasi için o birsey sadece bahane. O olmasa baßka bahaneler uretmekten geri durmayacaklarini sen de en az benim kadar biliyor olmalisin. Gel gelelim sana. Ön yargilarin nedeniyle çözüm olarak düşlediğin anarşik sosyal düzenin nelere gebe olduğunun farkina varabilecek biri olduğunu anlıyorum yazılarından. Freud u ele alıp şiddetin ve ruh sagligi bozukluklarinin temelinde bastirilmiş duygular hele de bastirilmiş cinsel güdüler olduğunu düşünüp o halde cinselliği bastirmazsak şiddet ve diğer kötücül olaylar olmaz diye düşünüyor olabilirsin. Ancak tıpki dediğin gibi biyolojik yapimiz duygularimizi etkiler ve bu nedenledir ki senin kurduğun sosyal yaşanti hayalinde buyuk olasilkla insanlar çigrindan cikacak

Yorumla
    • fatih00
      fatih00
      +1 yıl

Ve tecavüz bugünden daha önü alinamaz bir hal alacaktir. Unuttuğun birşey var. Duygularimiz da biyolojimizi etkiler. (Örnek somatik ağrılar) tüm toplumsal normlar hukuk kuralları dini öğretiler de bunu saglayarak düzeni sağlamayı amaçlamaktadır zaten

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Islam ulkelerinde tecavuzun almis yurumus oldugunu bilmesek yicez ha...

Yorumla
    • fatih00
      fatih00
      +1 yıl

Ben de entellektuel fikir tartısmasi yapabilecegim birini buldum diye sevinip bir dunya laf ettim neyse hocam saygilar ve iyi gunler size

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Iste entelektüel tartismalar bilgi alt yapılı olur beyefendi. Siz önce islam ülkelerinin durumuna bakın, sonra entelektüel yazmayı öğrenin en son tartışmasını yaparsınız.

Yorumla
    • fatih00
      fatih00
      +1 yıl

Peki öğrenmiş oldum sayenizde. İmla önemlidir. İslam ülkelerinin halini biliyoruz değil mi? Ama sen günümüzün popüler islamafobisine kapılmış gidiyorsun. İnancına saygı duyarım ama sen eleştirdiğin yobazlar gibi her şeye din çercevesinde bakıyorsun ancak onların zıt şeklinde. Bu ne kadar doğru. Yularıdaki açıklamam sana yeterli gelmemiş belli. Hani birsey ve onun adina yapilan her zaman tutarli olmaz açıklaması. Hocam Kur'an-ı Kerim i açar okursun ve islamı ancak orada yazanlarla eleştirebilirsin. Insanlarin yaptigi sadece insanlari ilgilendirir dini ilgilendirmez. Neyse din farkli bor tartisma konusu. Benim senin fikrinde elestirdigim nokta cinselligi sadece bedenenin hormonal duzeyini denegelemek için gerceklestirilen ve ne zaman nerede ve kiminle gerçeklestirildigi onemli olmayan bir eylemmiş gibi lanse etmen. Hani hayvanız diye diretiyosun ya bu anlam çıkıyor

Yorumla
    • fatih00
      fatih00
      +1 yıl

Ha bu arada senin biraz da münazara adabını ögrenmeye ihtiyacın var söyleyemeden edemedim

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Hayvaniz diye diretmiyorum. İlkokulu bitirdiysen anlaman için yeterli zaten. Yok hayvan degilim diyorsan hayvan gibi yiyip hayvan gibi sıćmayacaksın. Memelerini söküp omurganı çıkaracaksın. Fotosentez yapacaksın.

Yorumla
    • fatih00
      fatih00
      +1 yıl

Offf aynı şeylerle tezini savunup duruyorsun çok dar bir pencereden bakıyorsun sürekli sonra da başkalarını cahil olmakla suçluyorsun.

Yorumla
    • fatih00
      fatih00
      +1 yıl

Hayvan ya da bitkisindir bakış açın bu. Hayatta milyar çeşit mikro organizmadan tut da çeşit cesit canli var. Ha ben memeli sinifindanim diye hayvanim. Ne belli belki hayvan diye adlandirdiklarin belki bir insan türüdür. Sana ödev. Varoluşçu felsefe oku biraz da insan ve insanlığa dair ufkun gelişsin:)

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Sana tavsiyem sen e biraz biyoloji oku. Mikroorganizma diyor teallam... Hayvansın la cahal mömün :))

Yorumla

En İyi Cevaplar

• EserAlp
    EserAlp Takip Et
    Bilge Yaş: 44 , eic 35%
    +1 yıl

16 yaşında milli olmasını destekleyen sen ve senin gibi zihniyet bugün kalkıp : kadına şiddetin, kadın ve töre cinayetlerinin, çocuk gelinlerin olmaması gerektiği fikrini savunamaz!!! İşte sen ve senin gibiler bu insanlara çanak tutuyor ve hemcinslerine ağır hakarettir bu..! kapiş?

2
    2 Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Ben sadece kadınlar 16 yaşında ilişki yaşasin demedim. Bu nasıl bir seksizmdir, sadece buna tepki gostermissin :) komedi toplum..

Yorumla
    • EserAlp
      EserAlp
      +1 yıl

Hayır sadece kadın olayının olmadığını ve tek taraflı lanse etmediğini anladım ama erkek egemen bir yapıya sahiptir. Hiç bir zaman zararlı çıkmaz.! Seksizm ile alakası yok bu yazdığımın

Yorumla
  • portakalçiçeği
    portakalçiçeği Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

İnsan iradesi olan , yaptıkları yüzünden bir sorumluluk alabilen canlıdır. Sen kendini hayvanla eşdeğer tutuyor olabilirsin. Demekki sende hayvanlar gibi güdü ve dürtülerine sahip çıkamıyorsun.
    16 yaşında evlenince "çocuk gelin" olarak tanımlanan bir kız çocuğu kendi rızası ile yapsa bile bunu "çocuk" olmaktan çıkmaz.
    Ha , bana göre insan evlenmeden yapmamalıdır. Bunun "eşine" saklamakla bir ilgisi yok , onu da belirteyim.

3
    7 Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Her şey doģasına uygun olmalı:) evlilik doğal degil bir kere. Tecavüz de suç:)

Üreme dönemine gelen bireylerin seks yapması doğal olmayan bir olgu Değil. İnsanoğlu doğanın içine yeterince etti zaten:) ne iradesi

Yorumla
    • portakalçiçeği
      portakalçiçeği
      +1 yıl

Hersey dogasına uygun yasanmalı madem , neden hayvanlar gibi rakiplerini öldürmüyorsun? ya da varlik alanini isgal edenleri?

Çünkü toplumsal kurallar var , biyolojik olarak bir memeli kategorisinde olsan bile iraden , muhakeme yetenegin yönüyle ayriliyorsun.

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Bu hayvan türü olduşunu değiştirmez insanın:) kaldı ki her hayvan rakip öldürmez:)) ama en çok öldüren hayvan insandır.

Yorumla
    • portakalçiçeği
      portakalçiçeği
      +1 yıl

Bu bir iraden oldugunu da degistirmez degil mi? Bahsettiklerin devlet eliyle yapilir bireysel baglamda ele alirsan , kim kimi sokak ortasinda kendine rakip diye öldürür?

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Bunu her hayvan türü yapmıyor ki :) saçmaladın

Yorumla
    • portakalçiçeği
      portakalçiçeği
      +1 yıl

Hayvanlar her daim güdülerine uygun davranir , insanda ise kendini kontrol mekanizmasi vardir. Bunu kasdettim. Anlamayip , sacmaladin demek de komikmis. Neyse.

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

İnsanların bunu yapması hayvan türü olmadığını gösteriyor yani :D bilim adamları dangalak siz akıllısınız... :D saçmaladın

Yorumla
  • madamepink
    madamepink Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Haklısın. Daha ufak bile olabilir. Yoksa neden kızların 14 yaşlarında doğurganlığı başlar ki

4
    3 Yorumla
    • fatih00
      fatih00
      +1 yıl

Cinselliģi sadece biyolojik bir mesele olarak yorumlarsan yanilirsin ve ćok da sıkıntı çekersin. En önemlisi ekonomik özgurluk olmadan cinselli yasanmamali. Sosyal, biyolojim olgunluk. ve kendini jazor hissetme de önemli faktörler. Biz hayvan degiliz cünku

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

@fatih00 sen de hayvansın ben de butun insanlar da hayvan. Gocunma bundan. Hayvan gibi yiyip hayvan gibi sıçarken hiç gocunmuyorsun zira.. neden fotosentez yapmıyorsun da omurgalı memeli sınıfındasın mesela?

Yorumla
    • Olasılıksız54
      Olasılıksız54
      +1 yıl

senin mantığına göre 12 yaşında erkek de baba olmalı öylemi nasıl bir kafaya sahipsiniz anlamak çok zor

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

43

Cevap

• baysahte
    baysahte Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 44%
    +1 yıl

Evlenince, helalinle olması her zaman daha güzel ve iyidir. İster 16 yaşında evlen, ister 40 yaşında, sana kalmış.

*iç ses* Biz buna tabu değil, ahlak diyoruz. Lakin soyunmak medeniyetse, hayvanlar bizden daha medeni. ya da örnek alınan avrupa bizden medeni ise, neden hala hepsinde teharet musluğu yok, olanlara da son 20 senede gelmiş?

4
    13 Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Sen önce çocuk gelinlere bak sonra taharet musluğu de. Evlenince her yaştan sevişilir diyen toplum 16 yaşında cinsel. olgunluga erişmiş insana ahlaksız diyor. Saka gibi beyinler var bu cehalet ülkesinde..

Yorumla
    • baysahte
      baysahte
      +1 yıl

Neden 15 yaşında çocuk yaşı kadar adamla yatıp evlenmeyince mi medeniyet oluyor? Yani çocuk gelinliği giymedi ise, bütün cinsellik normal ve kabul edilebilir sana göre? Görüntüyü bozan telli, duvak mı? Yazık yahu, azıcık mantıklı olun.

Yorumla
    • baysahte
      baysahte
      +1 yıl

Hadi ben öyle anladım diyelim de, sen neden tavlada 2 ters bir düz yenilmiş gibi kaçıp gidiyorsun? Ben olayı gayet güzel açıkladım. 15 yaşında 15 kişiyle cinsel ilişki yaşamak mı medeniyet? Yoksa evlenene kadar iffetine sahip çıkabilmek mi cahillik? Bırakın bunları. Günahlarınızı haklı çıkarmak için kendinizi kandırmaya çalışmayın. ya da kendinizi kandırın da, milletin aklını bulandırmayın.

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Sen burada inançlarını anlatıyorsun. Bana ne senin neye inandığından?

Yorumla
    • baysahte
      baysahte
      +1 yıl

Ben sana inançlarımı anlatmıyorum. Açık ve net sana soru sordum. 15 yaşında bir kızın, senin deyimin ile "adet dönemi sonrası azgınlıktan kudurarak" 15 erkekle evlilik harici birlikte olması normal midir? Çok zor değil bunu cevaplamak. Hatta kopya da veriyorum diyorum ki, çocuk gelinleri eleştirip buna nasıl normal gözle bakabiliyorsun? Bu ne yahu?

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Üremeye hazır her hayvan türünün cinselligi normaldir:)

Yorumla
    • baysahte
      baysahte
      +1 yıl

Zevk için cinsellik yaşayan kaç hayvan var arkadaşım? Kaldı ki, insanı hayvan katagorisine sokmak ayrı bir hatalı hareket. Varsayalım ki, darwinci bir kardeşimizsin ve maymundan geldik diyelim, maymunlar zevk için mi yoksa üremek için mi çiftleşiyorlar önce bunu bir öğrenmen gerek. Olmadı, biyolojiden de kaldın.

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Zevk için cinsellik yaşayan bir çok canlı türü var:) eşcinsel memeliler de var:) biraz oku, belli ki sen hiç sınıfa girmemişsin

Yorumla
    • baysahte
      baysahte
      +1 yıl

Vay arkadaş, etme cahillen muhabbet küstürürsün, silme cam kırığıylan.. neyse. Bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey, google a gir ve zevk için cinsellik yaşayan canlılar yazdığında 2 şey çıkar. İnsanlar ve yunuslar. Lakin cahillik böyle bir şey ki, araştırıp öğrenmek zor gelir, bilmeden konuşarak rezil olmak kolay. Hadi rastgele.

*iç ses* Cahillerle tartışmaya girmeyin; ben hiç yenemedim. [İmam-ı Gazali]

Yorumla
    • baysahte
      baysahte
      +1 yıl

Bana psikolojisi bozuk hayvanları atmasaydın iyiydi. Bazı hayvan doğası gereği, çiftleşecek bir eş bulamadığı zaman, bu tarz yaklaşım ve eğilimler içine girebilir. Sen şimdi golü 90 a atmış forvet gibi seviniyorsun ama ofsayt arkadaşım.

www.enteresan.com/.../sadece-zevk-icin.wd.4.1.html

Zor değil ki araştırmak, ah ah. Daha da sana cevap yazmam, kafana göre.

Yorumla
    • Vujks
      Vujks
      +1 yıl

Hayvanların bizden medeni olduğu doğru bir maymun çıplak diye birinden tahrik olmuyor ya da saç telinden kıldan tahrik olmuyor ama bizim müslümanlar saç telinden tahrik olduğu için saçı kapatıyor etten buttan tahrik olduğu için vücudu kapatıyor o maymun senden daha medeni evet

Yorumla
    • Vujks
      Vujks
      +1 yıl

Ayrıca hayvanları örnek göstererek çıplaklığı eleştiriyosunda cinselliği zevk için yaşamak için niye başka hayvanların zevk için yapmasını bekliyosun bu mantıkla gidersen seninde hayvan soyundu diye soyunman lazım. Ayrıca zevk için yapan hayvanlara maymunlarda giriyor maymun ve yunusun yapması yetmiyomu? Ayrıyetten diyosunki bunalıma girdiği yalnız kaldığı için eşcinselliğe başvuran hayvan vardır. Zaten karşı cinsiyle ilişkiye giremediği için kendi cinsine yönelen hayvan üremek için değil yine zevk için yanaşıyodur bunu anlayamıcak kadarda düşünemeyen varlıklarsınız.

Yorumla
    • Vujks
      Vujks
      +1 yıl

Hatta zevk için sevişen maymun türüde Bonobo Şempanzeleridir ve dediğim gibi eşcinselliği seçen hayvan yalnızlıktan seçmiş olsa bile bu bunu doğurganlık için değil zevk için seçtiğini gösterir buda sadece insan, hayvan ve maymunun zevk için değil başka canlılarında zevk için yaptığını gösterir. Biraz mantıklı olun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Elbette saygı duyuyorum ama günümüzde zaten bu yaş aralığında olup bitiyor her şey.
    Onun haricinde bu hayvani duygu her ne kadar senin deyimin ile başlasa da biz insanlar hayvanlardan farklı olarak mantıksal bir takım düşünceler içerisinde kalabiliyoruz. O yüzden ben ilk ilişkimi evlendiğim vakit gerçekleştirmek istiyorum. Ve bunun için de bekliyorum hala nitekim hayvanlarla aramızda bir fark olması lazım en azından...

0
    0 Yorumla
  • shelley
    shelley Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl

kişilik tam olarak oturmadan olmamalı. 16-18 çok erken. 18 yaşından önce vajina ve rahim duvarı çok kırılgan. hpv riski yüksek. 14-17 yaş arası orta ergenlik dönemi 21'de süreç tamamlanıyor.

0
    8 Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Çok biliyon, bilme

Yorumla
    • shelley
      shelley
      +1 yıl

i just said the truth. pure science :)

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

But pure nature is not something like this:) if humanbeing would treat like any other animals, then you had no reason to wait.

Yorumla
    • shelley
      shelley
      +1 yıl

what makes us human? diye sorarak türkçeye doğru kayalım küfür yemeyelim milletten :)

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Bizi sistemin sacmaliklari insan yapiyor:)) uymak zorunda oldugumuz dogamiza karsi geldigimiz sacmaliklar

Yorumla
    • shelley
      shelley
      +1 yıl

o konuda itiraz etmeyeceğim sana ama yine de sanıyorum sağlık açısından erken pek iyi değil konusunda ısrarımı sürdüreceğim :)

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Umurumda degilsin git sorumdan simdiii:))) hahah

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Saka tabi arkadasim o benim:D

Yorumla
  • -RHCP
    -RHCP Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Kaç yaşında milli olunmalı nedir yahu? Milli olmak ne? Siz hayırdır?

Psikolojik yönden ve bedenen kendini hazır hisseden her insan ilişkiye girebilir. Bunda bir sakınca yok.

0
    1 Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne

Ben de ironi olarak yazdım onu zaten iki cinsiyeti de kastederek:)

Yorumla
  • creativegirll
    creativegirll Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Kişiden kişiye değişir. Kızlar için konuşuyorum, kimisi 14 yaşında rahatça yapar kimisi 17 yaşında yapmaya korkar. Değişir yani. Erkekler de milli olmak için genel eve gidiyorlarya hiç gitmesinler daha iyi.

0
    1 Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Haklisin

Yorumla
  • mammamiaa
    mammamiaa Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Evlenince cicim kac yasinda evlenecegine o karar versin artik

1
    4 Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

30 40 yasinda bir bakir/bakire sağlık problemlidir.

Yorumla
    • mammamiaa
      mammamiaa
      +1 yıl

O zman daha erken evlensin 40a kadar beklemesin

Yorumla
    • creativegirll
      creativegirll
      +1 yıl

40'a kadar birini bulamazsa bakire mi kalacak

Yorumla
    • fatih00
      fatih00
      +1 yıl

30 40 yaşında bir bakir bakire sağlık problemlidir sözüne katılmıyorum. Sen de eleştirdiğin insanlar gibi tercihlere saygi duymuyorsun.

Yorumla
  • Gensest
    Gensest Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl

Şu ilk deneyim adını evlilik olarak değiştirsen daha hoş olurdu..

0
    6 Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Sebep? Evlenmeden sevişilmiyor mu?

Yorumla
    • Gensest
      Gensest
      +1 yıl

Elbette seviliyor ama bunu la beraber seviyesizleşiliyor!
      Sen bunu normal karşılaya bilirsn biz ona Ayle terbiyesi diyoruz..

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Sen aile yazmayi ogren de terbiyesini sonra gorursun

Yorumla
    • Gensest
      Gensest
      +1 yıl

Şimde cinsellikten
      Dil anlatım a geçtik

+Hocam bari birini bitirip öyle devam etseydik?
      - ben Karışık seviyorum Evladım?
      *anne benim babam bunu?

Ve filim kopar...

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

filmin sende kopmasi cok dogal, anlamani beklemiyordum.

Yorumla
    • Gensest
      Gensest
      +1 yıl

Neden konu değiştirdin?
      Yoksa Angelina Jolie sevişirken haz almaya çalışıyormuşssun gibi geldin bana..

Yorumla
  • AimDof
    AimDof Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Evlenene kadar yapmayı düşünmüyorum. Bunun günahı ile asla yaşayamam. Helalimle bir ömür mutlu bir yaşam sürmek varken ne bu dünyamı nede öteki dünyamı kirletmeye lüzum yok

1
    0 Yorumla
  • Sitedenbiri
    Sitedenbiri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

erkekler icin çimento torbasini ne zaman kaldirip kucaginda sirtina alabiliyorsan o zaman bu cok onemli

not cimento torbasi 50 kg oluyor gotune guvenmeyen denemesin

0
    1 Yorumla
    • Sitedenbiri
      Sitedenbiri
      +1 yıl

bu arada gorusne paralel olsun hareketlerin milli olmak isteyen genc yildizlarimiza tipine bakmadan yardimci olda yazdiklarinin gercekci oldugunu anlayalim tavuklar horozun tipine hic bakmaz biliyorsun o domalir oburu gomer

Yorumla
  • loredanaa
    loredanaa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

meli malı ile olacak iş olsaydı herkes bakireydi şincik

1
    0 Yorumla
  • Somya
    Somya Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

Escortların elinde milli olmayın da, kaç yaşınız da yaparsanız yapın.

0
    3 Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Katılıyorum.

Yorumla
    • noxii2
      noxii2
      +1 yıl

Başka çaresi olmayan hemcinslerim ne yapacak peki bıra tüekiye vereni bulmak nekadar zor biliyonmu :-)

Yorumla
    • MufukAsci
      MufukAsci
      +1 yıl

@somya teyze doğru söylüyo gençler

Yorumla
  • _zen_
    _zen_ Takip Et
    Bilge Yaş: 49
    +1 yıl

Ne ayaksin sen ya
    namus nedir bilmiyormusun
    daha 16 yaş demek çocuk demek
    zihniyetin izi skim sizin

1
    7 Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

13 yaşinda evlendirilmeye alkis tutarsin ama:) 16 yas demek en az 5 6 yildir adet goren kız demek. Zoruna mi gitti?

Yorumla
    • _zen_
      _zen_
      +1 yıl

Alkış tutan piçictir
      ama senin ruh halini anlayabiliyorum
      o yaşta yiyis tin ve ak pak kızları kıskaniyorsun:) bu kirlenmisligi ortmek icin kendini bu sekilde motive ediyorsun.

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Yoo ben henüz hic sevismedim:) ama bunun yanlis oldugunu dusunuyorum. sevismeyince ak pak mi olunuyor hahahaha :))) of cehale5

Yorumla
    • _zen_
      _zen_
      +1 yıl

Ama şuanki yasin uygun:)
      yazabilirsin:)

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Has. tir oradan salak:) ben ne kaslıları reddetmisim sadece serce parmagi kucuk diye opusmedigim insanlar var sana mi kaldim:))

Yorumla
    • _zen_
      _zen_
      +1 yıl

Ama bu fahise ruhu heba etmemelisin
      bedene yansitmalisin:)

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Çok tesekkurler, ama ben escort fahiseyim, kalitrm var. Seciciyim. Simdi defol

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Mamun olduğunu iddia eden bir maymun yorum yok tikin bunu :D

3
    1 Yorumla
    • _zen_
      _zen_
      +1 yıl

Tikerler:)

Yorumla
  • pilav_ustu_az_kuru
    pilav_ustu_az_kuru Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

erkekler neysede kadında milli olma diye birşey olabilir mi kafa karıştırıc kadın ev fazla milli eder bir erkeği :/

0
    0 Yorumla
  • gürakansu
    gürakansu Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl

Ben jübileye yaklaştım. İsteyen istediği yaşta milli olsun bence sorun yok

1
    0 Yorumla
  • Apocaliptik
    Apocaliptik Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

İlk okulda olun bari..

Vay arkadaş ben bu yasta kendimi hayatin çok başında hissederken millet 14 yasında milli olmaktan bahsediyor

0
    0 Yorumla
  • yorguncocuk79
    yorguncocuk79 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Akla düştüğü an milli olunmalı yaş önemli değil hormonları durduramayinca salacaksin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aynen o yaslarda basladık zaten iyiki olmus kocamı mutlu ediceğimi inanıyorum ama olmazsa kendimi işime veririm hayata küsücek değilim ya dunyaya bikere gelmişiz

0
    0 Yorumla
  • blue_meth
    blue_meth Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Şampiyonlar ligine bile 16-17 yaşında çıkan futbolcular var
    Milli takıma da o yaşlarda alınabilmeliler bence. s

0
    0 Yorumla
  • Biadamvarmışölmüş
    Biadamvarmışölmüş Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Şimdi karşıdaki helalin olmadımı olmuyor, bide islamın emirleri var, gidip çuval gibi olmuş biri ile gireceğime helalimi uzun sire beklerim daha iyi

0
    0 Yorumla
  • geçmişiolmayanadam
    geçmişiolmayanadam Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Evlenene kadar yapmam ben

9
    5 Yorumla
    • Topuklukramponn
      Topuklukramponn
      +1 yıl

böyle erkekler var mı gerçekten şerefini uçkur sevdasına satmayan.. gerçekten tebrikler

Yorumla
    • geçmişiolmayanadam
      geçmişiolmayanadam
      +1 yıl

Burdan şov yapıyor gibi görünmek istemem gerçekten zor ama dini gereklilikleri hatırlamaya çalışmam hata yapmamı engelliyor @Topuklukramponn

Yorumla
    • Topuklukramponn
      Topuklukramponn
      +1 yıl

Allah herkese hak ettiğini veriyor zaten için rahat olsun.. Tekrar helal olsun diyorum

Yorumla
    • geçmişiolmayanadam
      geçmişiolmayanadam
      +1 yıl

Allah razı olsun @Topuklukramponn

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Doğallık elden gidiyor.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Eğer müslüman değilsen ya da takmıyorsan git ver o yaşlarda ama doğrusu evlenince sevgilim var hala tutuyorum kendimi

2
    0 Yorumla
  • Enkin
    Enkin Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

Kafasına göre herkees milletin şeyinden bizene kanks: )

0
    0 Yorumla
  • sebekovskiii
    sebekovskiii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Evlenmeden olunmamali bence

10
    2 Yorumla
    • Hastrolojii
      Hastrolojii
      +1 yıl

Az edepli olun @sebekovskiii adamsin

Yorumla
    • sebekovskiii
      sebekovskiii
      +1 yıl

@Hastrolojii eyv abi sende oyle

Yorumla
  • Olasılıksız54
    Olasılıksız54 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

evlenince olmalı senin gibi düşünenler yüzünden 16- 18 yaşlarındaki kızları milli etmek için tecavüzler oluyor

0
    0 Yorumla
  • Bebegimcokadisin
    Bebegimcokadisin Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

16 yas mi?
    Biri sunu alsin suradan.

7
    3 Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Biraz biyoloji bilginiz olsaydı keşke:)

Yorumla
    • Bebegimcokadisin
      Bebegimcokadisin
      +1 yıl

Biyolojisine sovdugum :-D

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Sen de sokakta bağır "beni eğitmek isteyen var mı?" Diye.

Yorumla
  • kgzeli
    kgzeli Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

reşit olunduktan sonra genelev türü yerlere gidilmeli

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

16 deneyimsiz olmamalı bence insan ilerde sıkıntı oluyor

0
    0 Yorumla
  • Gizemli92
    Gizemli92 Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Ne zaman evlenilirse o zaman

7
    6 Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Doğal değil:) evlilik yapay bir kere. Dogaya aykırı. İnsan doğasina da tumden aykiri

Yorumla
    • Gizemli92
      Gizemli92
      +1 yıl

Dogali bu ;)

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Doğalın ne olduğunu öğrendiğinizde konuşalım:) burada erkeklerle muhabbet için üyelik almaktan daha iyisini yapabilmeli insan. Kitap okumak gibi...

Yorumla
    • Gizemli92
      Gizemli92
      +1 yıl

Sacma sacma konusma biz insaniz.. hayvanla bir mi tutuyordun kendini

Yorumla
    • Gizemli92
      Gizemli92
      +1 yıl

Tutuyorsun*

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Neden memeli sinifindasin? :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

16 yaşndaki kızla sevişmek eziyet gibi (:
    sevsen sevilmez sksen skilmez

0
    0 Yorumla
  • Ramazankzlyll
    Ramazankzlyll Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

16 YAŞ mı? Bunu ALIN arkada dövün.

6
    17 Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Sebep?

Yorumla
    • Ramazankzlyll
      Ramazankzlyll
      +1 yıl

O yaştaki çocuğun iradesi nasıl olabilir?

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Yemek de yemesin o yaşta çocuk o zaman? Hayvanlar yemek ve uremek üzere yaşam sürdürürler.

Yorumla
    • Ramazankzlyll
      Ramazankzlyll
      +1 yıl

Hayvanlar mı sen kendini öyle görüyorsan SAYGI duyarım uyabiliyor sana tamda.
      Erkek KARDEŞ senin mezhebin cidden leğen gibi.
      Mezhebi geçtim o çocuk iradesiyle sen yemeği bir kefeye koyuyorsun. Buda senin beyninin ne kısıtlı yönde çalıştığını görüştürüyor.

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Kadın kardeş, sen de bir hayvansın. İnsanlar hayvan türüdür :) memeli sinifindasin hem de. Biyoloji derslerine git. Üniversiteye falan yazıl.

Yorumla
    • Ramazankzlyll
      Ramazankzlyll
      +1 yıl

Hayvanlardan ayıran en önemli özelliğimiz Düşünme kabiliyetimiz. Yok sen bunu düşünemeyip hayvanlar gibi diyorsan SAYGI duyarım "hayvan".

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Biyolojik fark sordum ben. Hayvanlar da düşünebiliyor:) ne olur cehalete bu kadar özenmeyin. Biraz okuyun...

Yorumla
    • Ramazankzlyll
      Ramazankzlyll
      +1 yıl

Koy Hayvanın önüne bir tablo yaz birşeyler düşünsün bakalım.
      Düşünce ile düşünce Arasında Uhud dağı kadar fark var hayvan.
      Neyse kendini bu kadar hayvan görmek isteyen birine ben niye insansın diyeyim ki. Kal hayvanlığınla hadi eyvallah.

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Biyolojik fark diyorum bre cahil:) insan gocunur cehaletinden. Biri sana "biyoloji bilgin yok" diyor ve sen de olmadigini biliyorsun. Ne diye hâla konuşursun bilmem ki:) tabloya karşı diğer türlerin ne düşündüğünü bilemiyoruz:) her canlının dünyayi algılaması farkli zira. Hadi dediğimi yap git biraz biyoloji oku

Yorumla
    • Ramazankzlyll
      Ramazankzlyll
      +1 yıl

Bence diyorum ki herşey böyle okuma taslamakla olmuyor.
      Her okuyanı kendini Havakomprosörü sanması gibisin :) bende diyorum ki Kuran'ı Kerim'de benim yani Allah'ımın Gönderdiği kitapta bunlar yok. Senin ki ile benim ki Arasında dağlar kadar fark var diyorum a be kuş beyinli Altını çizerek kaç defa vurgulayım. Algılama kapasiteni geliştir. Sonra gel tartışalım. Hadi eyllah.

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Ben de sana diyorum ki bilimsel gerçekler varken senin inançlarn kimseyi ilgilendirmiyor:)) senin bir seylere tapman veya inanman senin biyolojik olarak hayvan olduğun gercegini degistirmez:) hayirli inançlar

Yorumla
    • Ramazankzlyll
      Ramazankzlyll
      +1 yıl

Sıçtın :)

Yorumla
    • Ramazankzlyll
      Ramazankzlyll
      +1 yıl

Hakaret ederek mi fikir yürütebiliyorsun bu sefer sıçtığını sıvadın :)

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Hahaha la yukarida ayni hakaretleri eden sen değil miydin? Omurgalı memeli sinifina giren hayvan seni:))) kadın kardeş seni:)

Yorumla
    • Ramazankzlyll
      Ramazankzlyll
      +1 yıl

İyice küçüldün Karşımda sinek gibi fısıldıyorsun :)

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Hep öyle olur işte:) hep öyle derler:) omurgasız memesizim diyemiyorsun:)) bilimsel makale sunamadın. Varsa yoksa mitoloji. Bırak vizildayim ben hahah

Yorumla
    • Ramazankzlyll
      Ramazankzlyll
      +1 yıl

:).

Yorumla
  • eren556
    eren556 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49
    +1 yıl

yuh olsun be evlenip milli olunmalı normali bu

1
    0 Yorumla
  • cengavervflı
    cengavervflı Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

kafan güzelmiş güle güle kullan

0
    0 Yorumla
  • Bilimsel
    Bilimsel Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

İnsan hayvan türümü sen ne içtin bizede dağıtsana

1
    10 Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Hayvan türü değil mi? Neden memeli sınıfındasın?

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Neden omurgalı sınıfındasın?

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Kullanıcı adi da bilimsel. Teallamm...

Yorumla
    • Bilimsel
      Bilimsel
      +1 yıl

Dalga mı geçiyorsun illa aynı sınıfa girmek mi gerekiyor? Yine mi evrim teorisi bunaldım şundan ya

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Tamam biyologlar çok aptal sen bunalma yeter ki.

Yorumla
    • Bilimsel
      Bilimsel
      +1 yıl

2 tane biyolog öyle diyosa 500 tane biyolog tam tersini diyor :)

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Bilimsel makalen nerede? :D

Yorumla
    • Bilimsel
      Bilimsel
      +1 yıl

Benim kendime ait birsürü makalem var ama biyolog değilim malesef ama biyolog tanıdıklarımda oldu bir dünya :)

Yorumla
    • MarlynJeanne
      MarlynJeanne
      +1 yıl

Hahahha:D tamam :D :D nice blogger

Yorumla
    • Bilimsel
      Bilimsel
      +1 yıl

Oo toefl :D peki :D

Yorumla
  • Kahverengilikız
    Kahverengilikız Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl

19 bence

1
    2 Yorumla
    • MufukAsci
      MufukAsci
      +1 yıl

@kahverengilikiz ben niye mesaj atamıyorum sana

Yorumla
    • Kahverengilikız
      Kahverengilikız
      +1 yıl

bbana kimse mesaj atamiyo :) kapali o kisim hesabi actigimdan beri

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sevisin ama mikisneyin

1
    3 Yorumla
    • berkaayyy
      berkaayyy

gosterın ama elletmeyın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sacmalamadin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sacmaladin işte

Yorumla
  • myd1oez
    myd1oez Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

hiç bilmiyorum denemedim

1
    0 Yorumla
  • Sezerckkk
    Sezerckkk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Annem Evlenmeden Kimseye Gösterme Dedi :)

1
    0 Yorumla
  • thescorpion
    thescorpion Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

hayat kadını olun uğraşmayın!

0
    0 Yorumla
  • Rusasigi
    Rusasigi Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Ben 10yasinda oldum, s

0
    1 Yorumla
    • bkr-cocuk18
      bkr-cocuk18
      +1 yıl

Senden de bu beklenir bro zaten :D

Yorumla
  • kadirist93
    kadirist93 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Evet katiliyorum sana :)

0
    0 Yorumla
  • üye458777
    üye458777 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44
    +1 yıl

bunlar var da biz mi görmedik ya

0
    0 Yorumla
  • Hummelsx
    Hummelsx Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

16 ümit milli, 18 ise milli olmak için ideal.

0
    0 Yorumla
  • Adonissoyadiniz
    Adonissoyadiniz Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

menapoza girmeden hemen önce

0
    0 Yorumla
  • Volrath
    Volrath Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

vay ben ge. olmuşum ya

0
    0 Yorumla
  • UtanmaGelbuyaya
    UtanmaGelbuyaya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

14 de yaşamaya başlayın...

0
    0 Yorumla
  • dalper
    dalper Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

40 yas ideal:D

0
    0 Yorumla
  • Blondeist
    Blondeist Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

12.5 falan

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

benm 17 ydi ama bence ideal 20 -22 arası

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Evlenmeden vermeli diosn yani

0
    0 Yorumla
  • BulutlarİyikiVar
    BulutlarİyikiVar Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

16-17 iyidir bence

0
    0 Yorumla
  • FaiL-i
    FaiL-i Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Senide harcarlar

0
    0 Yorumla
  • Diego12
    Diego12 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

16..

0
    0 Yorumla
  • çaydaLiptnKizdaipdn
    çaydaLiptnKizdaipdn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

15 ideal

0
    0 Yorumla
  • alexdealex
    alexdealex Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

kaç yaşında istersen

0
    0 Yorumla
  • kemal_19
    kemal_19 Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

20 :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

16 uygun bencede

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

12 olmalı

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsellik > Sorular > Kaç yaşında milli olunmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kaç yaşında milli olabildiniz? 27 cevap verildi
Kaç yaşında milli oldun? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birine aşık mısınız 😄?
  • Aşk hayatlarınız nası gidio🥲?
  • Herhangi bir alerjiniz var mı 🙃?
  • Neşeli cıvıl cıvıl bir sevgiliniz /eşiniz olsun istermiydiniz?
  • Yatakta yemek yer misin?
  • Komple kahverengi giyinmek güzel mi?
  • Kadınlar da erkeklere yürüyebilir mi?
  • Kaytaz böreği hiç yediniz mi?
  • Astra K mı Megane 4 mi?
  • Bu yemek tabağı sizce kaç puanlık, nasıl duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨