Yanlış anlaşılmak istemem şimdi yani
Çok korkuyorum Acaba Kızlık Zarı'm gitmişmidir?
Yanlış anlaşılmak istemem şimdi yani
Bütün yorumları okudumda hepsi kafasına göre saçmalamış durmuş işte buda bizim toplum olarak bilinçsiz olmamızdan kızlık zarı vajına girişinin 1 2 santim içerisinde yer alan nazik ve hassas bir zardor en ufak girişlerde bastırılmada (esnek zar hariç) bozulmaya meyillidir senin yaptığın pamuk ve pecete bir nepse tampon görevi görür aynenn adet kabında oldugu gibi pamuk yumusak oldugundan dolayı otururldugunda hissedemezsin ama pecetenin yapısı pamuktan biraz daha kalın oldugu için oturdıgında zorlar ve parmak rahatlıkla giriyor diyorsun saten pamuk ve pecete bozmazsa bile parmağın bozmusdur ama yinede cok merak ediyorsan telefonun flasını vajina na yakın koy aynayı al ve 2 parmağın ile vajinanı ikiye ayır ve tam ortadaki boşluga bak orada cok rahat görürsün yine tatmin olmadın 2 parmağını vajınana hızlı bir sekilde sok saten design gibi acı duymuyacaksın yine tatmin olmazsan jinekologa başvur istersen
Pecete koymanla bozulacagini pek sqnmam ama parmagini rahatca sokabilmen cok tuhaf eger bozulmadiysan o anda kizlik zarin esnektir ki şu an sokabiliyosun
Sanmam ama için rahat etsin istiyorsan jinekoloğa muayene ol.
Peki canım bende öyle yapıcam
Gitmedi. o adet kani. kesik kesik gelmis. yani bozulmadi.
Cevap
15Cevap
Kizlik zari ( hymen ) , oyle pamuk koymakla kagit dolamakla bozulacak bir zar degildir.. sert bir cisimle zorlanip bastirildiginda bozulur ve bu yirtilisi emin ol hissedersin.. rahat ol.. ve jenital bolgenden turlu akintilar gelebilir.. kadinsal organ , hassas bir organ.. adet harici kan geldiyse , turlu kist ler vs lerden suphlenilebilir , ya da enfeksiyon tarzi seylerden.. boyle dogal olmayan akintilar oldugunda da , jinekologa basvurman gerekir.. kadinlarin cogu donem donem jinekologa gitmek zorunda kalir.. o ablalara vs gelince.. hic bir buyugun sana bu kadinsal konuda egitim vermedi mi gercekten? Kanim dondu.. bekaretini de kaybetmemissindir korkma..
Saçmalığa bak ya.. Pamukla tıka abdest tutmaz yoksa. Yemin ediyorum hocalara bile din konusunda güvenmiycem artık. Kendileri penisine kulak çubuğu soksun o zaman.. Bu arada bir kadın doğumcuya git baktır kardeş nolur nolmaz.
İçin rahat değilse bir doktora görün bu ayıp birşey değil bozulmadıysa bile parmağınlada bozmuş olabilir ne cesaret parmak sokmak ya
Arkadaşım jinekolog diye bişey var gider muayene olursun. Kaldı bize duvarın arkasında ne var diye soruyorsun. Ben nerden bileyim ne var?
Ya zedelendi ya da yırtıldı.
Heee oldu mk o kadar kolay gitmez o annem o kadar kolay olsa 25 cm neder var dimi ama?
artık o zaman kurs binasına rahibeler gibi kapanabilirsin
l*n hayatimda duyduğum en saçma kizlik kaybetme hikayesi ama bozulmuş. Sakin kimseye anlatma götüyle güler sana :D
Sanada götleriyle gülmüşler demek!
peçeteyle mi? saçmalama.
Ben pamuk olayını anlamadım hala.
tampon gibi yerleştirmeyimi denedin ki.
Hayır ne anlarım ben şimdi bile tampondan
Yok öylece koydum ama otururken bastırıyodu
Giderim gitmesinede Jinekolog annemi yengemi filan tanıyo ya onlara söylerse bide nasıl bakıyo ultrason ile mi yoksa alttan mı😕😕😕
Nasıl arkaya dönen kızlardan anlamadım?
Tamam
Şimdi sigorta işimi iyice hallediyimde jinekoloğa gidicem
sen kafan rahat olsun istiyorsan doktora git.
İmam seni halletmiş ama fark etmemişsin..
Ben iliskiye girdigim halde kanama olmadi
bisiklet olayından daha yaratıcı bişeymiş
tamam seninki yırtılmamıs patlamış hisetim
Ebesinin amisi kanki
:)) piç bunlar yaa...
Ne kafa yasiyor hoca buna ne iciriyor anlamadim
He kanki anahtar boyutunu asmicak şeyler kizligi bozluyor haberin olsun
gitmiş olabilir
Aynayla bak bir
Parmak testi yap
Bu nasil bir hikaye?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?