Hiç sperm tattınız mı?

Dün akşam nişanlımın ilk defa suratına boşaldım. Genellikle kalcasına veya göbeğine boşalır sonrada pecete ile silerdim. Neyse dün akşam herşey güzeldi herzamanki gibi birden aklıma surata boşalma nasıl birşey lan dedim kendi kendime ve o andada suratına boşalmak istediğimi söyledim. Temkinli bir şekilde kabul ettirdim sonunda. Keşkede aklımdan hiç geçmeseymiş. Boşaldıktan sonra 2 defa kusar gibi oldu spermin bir bölümü gözüne kaçmış 1 saat'e yakın kızarık kaldı. bugün öğlen tekrar yapalım mı aşkım dedim sinemanın kafesinde bağırarak hayır dedi ve ben eve gidiyorum diyerek çıktı. Bayanlar spermin tadı nasıl? Nişanlım neden bana bu kadar tepki gösterdi ?
Güncellemeler
+1 yıl
Nerden çıkarıyorsunuz p*rno filmlerini. Çok p*rno izlemeyin. O an aklıma geldi yapmak istermisin dedim sevgilimde kabul etti. Sinemadada zaten ciddi olarak söylemedim. Neyse siz cinselliği monoton, sadece içinizde gel gitlerle yaşayın, fanteziniz hiç olmasın ya onu geçtim. Surata boşalmanın neresi fantezi, neresi p*rno film çekmek bir onu anlamadım ya neyse.
Hiç sperm tattınız mı?