+1 yılCanım öncelikle burda ben seninle evlerim tarzı çok yorum göreceksin aldırış edip dikkate alma sakın...
Soruna gelecek olursak, İzmir'i iyi tanıyorum ve bir dönem ulusal bir gazete için yaptığım araştırmada, İzmir'in dünyanın bütün şehirlerinden daha yüksek boşanma oranlarına sahip olduğunu tespit edip bu konuda günlerce haber yaptım.
Hata olarak düşündüğün bu yaşanmışlık yüzünden eş adayı bulamadığından yakınıyorsun ama bakire olarak evlensen bile evliliğinin bitmeyeceğini kimse garanti edemez.
Sana tavsiyem hemen evlilik düşünme, en azından kendine 24 yaşına kadar zaman tanı... Bu süre içinde bir çok kısmetin çıkacaktır.
Umarım doğru insanla karşılaşır ve hayat boyu sürecek mutlu bir evliliğe imza atarsınız...79 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :(
- +1 yıl
Kendine haksızlık etmenin anlamı yok. Senin her aşık olduğun kişi, senin doğru insanın olmayabilir, seni kabullenmez, seni bir kalıba sokmaya çalışır vs. vs. vs.
Ama seni hataların ve sevaplarınla, olduğun gibi kabul edecek kişiler mutlaka çıkacaktır...
Soran+1 yılAma bu durumu bilerek benimle evlenen kişi asla bakire birine vereceği kadar değer vermez bana :(
- +1 yıl
Kusura bakma ama sana değil de zarına değer veren biriyle asla evlilik düşünme zaten... Evleneceğin adam seni "ilk kez ona dokunuyor, ilk kez onu öpüyor, ilk kez onunla sevişiyor" gibi düşünmüyor ve böyle kabul etmiyorsa zaten adam değildir...
Soran+1 yılBulunduğum çevrede başı açık insan yok, ailem de dahil. Yani buna önem vermeyen birini bulmam zor...
- +1 yıl
Onaylıyorum.. +
- +1 yıl
Yani dananın kuyruğu seni cevabını onaylıyorum :)
- +1 yıl
Orda mısın?
En İyi Cevaplar
Sen bu duruma boşuna üzülüyorsun. Benim de elime kız eli değmedi sevgili anlamında, cinsel anlamda ama ben de evlenilecek kız bulamıyorum. Sorun karşımıza bizim için hayırlı kimsenin çıkmamasıdır şimdiye kadar. Sen açık sözlü olmaya devam, kötü birşey yapmışsın ve bunu asla saklama hiçbirinden ki seni kabul edecek kişi öyle kabul etsin. Unutma ki senin için doğru insan seni öyle kabul edecek olan kişidir. Yalan söyler, saklarsan kabul edeceği varsa da vazgeçer senden, bir tane olduğuna inanmaz bile...
17 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar kolay değil...
Soran+1 yılKeşke
Soran+1 yılYa ben dürüst olmasam ne olacak yayıyorlarr millete.
Soran+1 yıloofff
+1 yılBak canım.. Zarını falan diktir yorumlarına kulak asma bence.. Ki seni seven adam seni herşeyinle kabullenecek.. Sana tavsiyem, çıktığın kişiye hemen söyleme.. Sevgisinden emin olduktan sonra söyle, böyle böyle de, hata yaptım ilk ve sondu de.. Artık evleneceğim adamı bekleyeceğim de.. Eğer seni seviyorsa gerçekten sorun etmeyecektir bunu..
Sıkma kendini.. Ne şeyler var evleniyor, kızlık zarı sağlam ama hep anal yapmış her şeyi tatmış kızlar var.. Senin gibi gerçek bakireler mi evlenemeyecek..üüzlme25 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim... Evet çevremdeki kızlar anal takılıyor herşeyi biliyorum,farkındayım ama her koyun kendi bacağından asılıyor işte...
- +1 yıl
Sadece sevgilinden emin olmaya bak, seni o yönünle kullanmasına izin verme üzülürsün sonra :(
Soran+1 yılBu zamana kadar kullanamadılar. Sağol canım
- +1 yıl
Zarı Diktir diosun seni herşeyinle kabullenicek diosun Bu ne yaman çelişki.Bakire olmaması kabul edilebilir ama bu konuda oyun oynayıp yalan sölemesi boşanma sebebidir benim için.Ayıptır yahu evlinecek insanı nasıl yalan söylersin.bide ciddi ciddi nasihat kıvamında sölemiş.Dürüst Olun,Şeytan değil
- +1 yıl
Diktir yorumlarına kulak asma diyorum.. İyi oku..
Gizli Üye(36-45)+1 yıl16 yasinda hadi bi yanlis yapmissin bari 20 yasinda evlenmek isteyerek ikinci hatayi yapma derim univeristeye git okulu bitir 26 27 yaslarinda evliligi dusun o zaman zaten senden bekaret beklemeyecek adam bulursun afedersin ama bu yasinda bulamazsin kimseye de inandiramazsin ondan sonra kimseyle olmadigina
33 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir zaman inanan olmaz zaten ama devamı olmadı! Ben bu psikolojiyle 26 yaşına kadar yaşayacağımı sanmam :( Elimden tutup bana destek çıkan biri olsun istiyorum...
Cevap sahibi+1 yılsakin diktirme gibi seyler dusunme kocani kandirarak saglam bi evlilik yapamazsin vicdanin sizlar gun gelir soylersin o zaman daha kotu olur bu psikolojiyle diye dusunme yapmissin olmus bitmis sil artik kafandan bu durumu morelini bozmak ben boyleyim demek sadece sana zarar verir akisina birak biraz hayatini
Soran+1 yılDeniyorum...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılbu yönünü kullanmak isteyenlerde olur evlilik düşünüyorum diyosun bakire değilsin biri cıkar karsına bi süre birlikte olursunuz sonra yakınlasmaya baslarsınız ileriye dönük hayaller peşinden gelir ve sen ona inanmaya baslarsın kendini ona teslim edersin ilişkiye girersin ve sana yakınlasan istediğini elde ettikden sonra senden soğuyabilir dedikleri gibi daha20 yasındasın kötü bi tecrübe yasamıssın hemde cok erken ama bunu düşünme artık okuyosan kendini derslere ver okumuyosanda hayatı yasamaya bak biraz
16 Yorumla
Soran+1 yılASLA İLİŞKİYE GİRMEM.
- +1 yıl
büyük konusma sana öyle bi yaklasırlar ki gercekten doğru kişi olduğuna inanırsın ve kendini ona bırakabilirsin öyle asla yapmam diye düşünme yapmıcam diye kafanda yer etsin ki kendini ona göre ayarlarsın
Soran+1 yılben sevdiğim insandan bu yüzden ayrıldım. tövbe etmiş insan aynı hatayı tekrarlar mı? yok zaten tekrar ilişkiye girecek kafada olsam böyle bir pişmanlık yaşıyor olmazdım.
- +1 yıl
umarım düşüncende kararlılığın değişmez
Soran+1 yıl4 yıldır değişmedi.
- +1 yıl
hakkında hayırlısı o zaman inşallah hersey gönlünce olur
öncelikle soruna ve cevaplarına bakarak anlaşılıyor ki gerçekten samimisin.
bence senin için en iyi çözüm zarını diktirmek olur. herkes hata yapabilir ve bence diktirmek çokta kötü bişi değil sonuçta sen nasıl olsa bozuldu deyip devam etmemişsin. diktir gitsin unut gitsin derim.11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacağım zaten ama yaralarım iyileşmez bundan sonra...
+1 yılbu zaman da bekareti okadar önemseyen varmı bilmiyorum.aklıma bir mankenin sözü geliyor.didem taslan diyorki;birini sırf bakire diye tercih ediyorsunuz ya kulak zarı patlaksa? sıkı soru dimi?bu zamanda bedeni bakire ruhu kaşar aklı fikri şeytanlıkta olan kızların sayısı azımsanmayacak kadar çok.sen ilişkilerinde dürst olmayı tercih et allah gönlüne göre verir zaten.sabret...
11 Yorumla
Soran+1 yılEyv. sağol
öncelikle yorumları ve cevapları okudum okuduçka kadın milletine olan inancım daha da azaldı benim tavsiyem her zaman dürüst ol hayat bir zardan ibaret değil kişiliğini kaybetme bende izmirdeyim birçok arkadaşım var dul olan bakir/bakire olmayan ki kendimde dulum önemli olan içinde bulunduğun şartlarla mutlu olmak olmaya çalışmak başkalarını kandırmamak...
10 Yorumla
+1 yılSenin adına çok üzüldüm.Bakire olmaman garip değil fakat çevrede bu durumun duyulmuş olması çok üzücü bir durum. Hayatta bekaretten çok önemli konularda var.Bunu bilen ve anlayan erkeklerinde var olduğunu unutma ve umudunu asla kaybetme .Umarım karşına seni seven ve anlayan birisi çıkar.Merak etme herkesin bir kısmeti vardır.Bahtında güzel olur umarım.
18 Yorumla
Soran+1 yılGüzel dedin ama karşıma öyle biri çıksa bile bunu anlamam mümkün değil :(
- +1 yıl
Karşına çıkanları bazı testlere tabi tutabilirsin...
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
Öncelikle flört edeceğin erkekle ilk birkaç ay cinsellik adına hiçbirşey paylaşmamalısın.Eğer sabredebilirse sana değer veriyordur.İlk sınavı geçtikten sonra zaten bazı şeyleri hissedersin.İlk tanışma ilk buluşmalarda hevesmi yoksa değil mi daha net anlaşılmaz fakat birkaç ay beraber olduğunuzda niyeti ortaya çıkacaktır...
Soran+1 yıltamam da ben aşık olursam sevgili oluyorum kolay kolay sevgili olmam ve 1-2 ay geçtiğinde ona bağlanmış olurum.o dakikadan sonra bu konu için beni bırakırsa daha kötü bi bunalıma sürüklenirim...
- +1 yıl
bu kadar ciddi bir konu için biraz sabırlı olmalısın aşık olduğunda sevgili olabilirsin fakat 1-2 ay kısa bir zaman bağlanmak için , bağlanmamak için ona biraz mesafeli davranabilirsin.
Soran+1 yılKendimden nefret ediyorum
- +1 yıl
kendine haksızlık etme
+1 yılsen bakire değilsin diye seninle evlenmeyecek olan adamla zaten işin olmasın
32 Yorumla
Soran+1 yılBurada herkes iyi güzel yazıyorda niye biriniz karşıma çıkmazsınız sanki.
- +1 yıl
ama şimdi sende böyle bir erkek arama,sadece yüreğinin götürdüğü yere git.yani bakire değilsin diye sen aşık olamassın gibi birşey yok.asla kendinde bir eksiklik görme.inan bana eksiklik sende değil,senin bakire olmadığını kafaya takanda.
Konuşacaksın kızım üçkagıda gerek yok.Eşine bekaretini bile dürütçe söylemeyeceksen evlenecek yüreğe sahip değilsindir.adamın bilmek hakkı ve dürüst olursan belki sorunda etmeyecektir.Dürüst delikanlık ol
21 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah.
Gizli Üye(36-45)+1 yılflep yöntemi, diktir. iftira atıyorlar bakireyim dersin. yapacak bişey yok başka. dürüst olsan bu sefer evlenceğin adam hayat boyu buna takılacak belki başına kakıcak, çare bırakmıyor bize gerizekalılar. dürüst olamıyoruz işte. diktir gitsin.
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın zaten bende böyle düşünüyorum. Psikolojimin daha bozuk olduğu dönemlerde itiraf ettiğim kişiler olmuştu. Üstesinden gelmeye çalışacağım ama keşke böyle olmasaydı... Ben diğerleri gibi arkadan verip de millete namusluyum ayağı yapan tiplerden değilim.
Cevap sahibi+1 yılhaklısın kendince zaten. yani yukardaki erkeklere bakma, hepsi dürüst ol saklama diyor ama kendi evlencekleri kız bakire olmasa oturur kara kara düşünür hepsi.. acaba kaç kişiyle beraber oldu ayrılıyım mı devam mı ediyim.. vs. neler neler:) sende daha fazla kimseye anlatma artık. o kişileri de hayatından çıkar, arkadan konuşanları. evlenceğin kişiyi de farklı bi çevreden seçersen.. sorun kalmaz:)
Soran+1 yılAynı durumdayız sanırım.çünkü düşüncelerimiz tamamiyle aynı. bu yüzden izmiri terketmeyi çok düşündüm ama imkanım sfır. ve dediğin gibi yaptım zaten. bi kaç arkadaşım var
Cevap sahibi+1 yılyok aynı durumda değiliz.. bakireyim henüz. ama her zaman bakire olmayan kızları savunmuşumdur. ve senin yerinde olsaydım ben böyle yapardım. bende izmirliyim:) maalesef küçük yer burası, anlıyorum seni çok iyi anlıyorum.
- +1 yıl
:D
Soran+1 yılKomik olan ne?
+1 yılburaya yazdıklarını git sevdiğin adama anlat açık açık.illa bakire isteyen ben bile etkilendim.de ona başımda böyle bir olay geçti.beni kullanıp bırakacaksan bile senin canın sağ olsun seni çok sevdim falan filan biraz edebiyata gir.eğer gerçekten seni seviyorsa sorun etmez yok mantık evliliği düşünüyorsa kusura bakma olmaz o iş.
03 Yorumla
Soran+1 yıl7 aydır sevgili olmuyordum kimseyle. Birine aşık oldum oda bu olayı duyunca terketti. Ne dediysem fayda etmedi. Önüme gelenle yatıyorum sanıyor. Bir güzel doldurmuşlar. Neyse o ne hali varsa görsün ama derdimi bile anlatamazken,sözüme inandıramazken bu insanlarla nasıl başa çıkarım...
- +1 yıl
sen köyde falan mı yasıyorsun nasıl dolduruşa getiriyorlar.valla benim sevdiğim biri hakkında kaşar falan yorum yapsalar kavga ederim
Soran+1 yıl:( o da haklı. kızamıyorum.
+1 yılya diktirip karşındakini kandırıp vicdanının ahlaksızı olursun
ya da senin zarınla değilde kalbinle ilgilenen birini bulup ömür boyu mutlu olursun12 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah.
+1 yılBunu sorun etmeyecek bir çok insan var ama o insanlarında senden bir beklentisi vardır, Başta dürüst olman gibi.
10 Yorumladert etmeyecek birini aramalısın yada hiçbişey demeyip diktireceksin..
10 Yorumla
+1 yılkötü bi tecrübe ! .. malesef süslü cümleler kuramicam hiç kusura bakma bi hata yaptıysan bedeli ödersin burasıda böyle ..
32 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıldır bunun bedelini ödüyorum, ömürüm boyunca da öderim zaten. eyv.
- +1 yıl
Bu kadar katı olma ve büyük konuşma..
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı durumdayız napıcam bilmiyorum inş. multu oluruz
13 Yorumla
Soran+1 yılEkler misin beni.
Cevap sahibi+1 yılıkımızde gızlıyken nasıl olcak
Soran+1 yılah bi bilsem :s
Bazen gerçekten sevdiğin adama "keşke ilk erkeğim sen olsaydın" demen, onun gerçekten ilk erkeğin olmasından daha önemlidir...üzme kendini seni bunun için terk edecek adamın koy dötüne
12 Yorumla
Soran+1 yılDedim ama yüzüme bile bakmamıştı.
biraz tanıştıktıktan sonra ilk sen söyle başkasından duymasın
20 Yorumlaasil izmirden bulursun. bence fazla laf soyleme izmirlilere. git konyada ara bakalim bulabilecek misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılyahu adam bulmak kolay da istediğim gibi biri bulamam diyorum...
+1 yılNe önemi var
Ha bakire ha değil
Seviyorsam sçm zara.40 Yorumlaetrafımda ailem dahil hepsi kapalı diyosun yaşamadığın pozisyon zenginliği kalmamış sonra vay bana vaylar bana :D güzel dikim yapan yerler var izmirde ya da git kendin gibi birini bul
07 Yorumla
Soran+1 yılNe yaşadığımı yeterince anlatmaya çalıştım sen kalkmış pozisyon zenginliği diyorsun? Yorum yapma.
Soran+1 yılHayır ama cahillikti işte kafan basmıyo mu? ben çok mu memnun kaldım sanki yediğim halttan.
- +1 yıl
istediği gibi yaşar sanane be senin kınamaya ne hakkın var? sen git kendine bakire ama onla bunla oral, anal yapmış kız bul, kandırılmayı hakeden örümcek beyinli seni. Sinir oldum ya.
Soran+1 yılTeşekkürler levresrouges. Beni anlayan biri çıktı sonunda.
Ne nasıl olacak ? bakire değilsin diye dünyanın sonu mu ? Sana gerçekten değer veren kişi onu kafaya takmaz ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılO kişiyi bulamam ben. bendeki böyle bi kader.
Soran+1 yılAmacım buradan koca bulmak değildi.
Bakire olmazsın okey sorun değil Ama diktirip bakireyim yalani yapan bi kadın adidir,şerefsizdir.Böyle bi kadından cocuk sahibi olmak mide bulandırıcıdır.
33 Yorumla- +1 yıl
Sana katılıyorum..+ (cevabımı tekrar okur musun)
Soran+1 yılevet
- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir destek istiyorsun moralin mi bozuk tam olarak?
015 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojim bozuk.
- +1 yıl
Aslında psikoterapi lman en iyisi bir süre.Bazı şeyler sormam gerekiyor burdna sorunca yanlış anlaşılıyor bazı kişiler tarafından.
Soran+1 yılSor.
- +1 yıl
özel olduğu için sormuyum boşver.
Soran+1 yıl:/
- +1 yıl
sonra ben kötü biri olarak düşünülüyorum yadımcı olmak için sorduğum anlaşılmıyor.
Soran+1 yılYardımcı olabileceksen sor
- +1 yıl
Senin isteiğn dışında mı gelişti bekaretinin bozulması küçükmüşsün çünkü?
Soran+1 yılBen çok cahildim o zaman. Anlatabiliyor muyum? Çok cahil.
- +1 yıl
tecavüz filan değil yani.
Soran+1 yıldeğil.
- +1 yıl
Kanama basit birşey olur o sağlanır da senşn psikolojinin düzelmesi laızm.Kanamaya çözüm çok.
Soran+1 yılHaklısın aslında :( çevremdeki pislikler benm ilişklermi bozdukça dha kötü oluyorum Allahm bana yardm et
- +1 yıl
slında destek olmak isterdim ama burası çok yavaş.Sinir bozucu oluyor cevap beklemek.
Soran+1 yıleyvallah .s
+1 yılnefes alıyomusun ? hayattamısn? hayat senin hayatın mı? eee problem ne ?
13 Yorumla
Soran+1 yılSorun olmayan bir şey bulsamm
- +1 yıl
jackson jackson michael jackson :D wuhuuuu
- +1 yıl
:)
Gizli Üye(36-45)+1 yıldiktireceksin arkadaşım araştır internette, kimseler bilmesin
06 Yorumla
Soran+1 yılAraştırdım zaten ama duyan duyduktan sonra anlamı kalmıyor :(
Cevap sahibi+1 yılinkar ediceksin arkadaşım. onlar ordamıymış da biliyolar diyeceksin. ne insanlar var yaa. boşver aslında hiç bişe yapma. zarı kafaya takmayan biri mutlaka çıkacaktır karşına.
Soran+1 yılDurum biraz daha karışık aslında anlatabildiğim kadarına cevap verebilyorsunuz. İçime ata ata kanser olacağım bu gidişle. Hepsi benim hatam.
Soran+1 yıl:/ Ne desem boş.
+1 yılgerçekten evlenmek istiyorsan derdini çözebilecek tek kişiye aç gerisini takma kafana.
00 Yorumla
+1 yılben evlenirim senle sorun etme ayrıca günümüzde kaç erkek bakir de seni beğenmiyormuş üzlme bence
22 Yorumla- +1 yıl
canım benim şaka olduğunu anlamayacak kadar zekiisn galiba geyik olsun diye öyle yazdım canım benim ya
+1 yılEe bu da bu işin cezası gülüm.
31 Yorumla
Soran+1 yılEyv.
+1 yılsorun etmeyecek birini bul
10 YorumlaÖzel’den yazabilirsin
00 Yorumlaadam akıllı birini hak ettiğini düşünüyormusun
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
diktire bilirsin..
12 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!