+1 yılAblamın doğumundan sonra belediyenin Kadın Sağlığı Merkezi'nde ücretsiz olarak yaptırdı. Ben de onunla beraber yaptırdım. Sadece 153ten randevu alıyorsunuz ve hiç bir sağlık güvenceniz olması gerekmiyor. Yanında kemik tarama ve göğüs kanseri için de test yapılıyor. İstanbulda yaşayanlar için şehrin değişik yerlerinde merkezler var ve tüm testler de bedava!
link
ya da alo 15303 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim, bu faydalı bir cevap olmuş...
- +1 yıl
Rica ederim, bilgi paylaşılmak içindir...
smear testi için doktor evlendikten sonra ya da cinsel ilişkiye girildiyse bakılır demişti. Ben pimpirikli olduğum için böyle konularda:)
neyse şimdi gerek yok git dedi..kendi ayağımla gitmiştim oysaki..bildiğim kadarıyla pamuk çubukla o bölgeden sürüntü alıyorlar. düzenli cinsel yaşamı olanların yılda 1 gitmesi lazım.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiçbir bilgim yok.İlk defa senden duyuyorum.Test yaptırmadım.Herhangi bir şikayetim olmadığı sürece de yaptıracağımı sanmıyorum.
00 YorumlaAktif cinsel hayat başladıktan sonra, yılda bir kez yaptırılması gerekiyor. Asla ihmal etmem.
00 Yorumlahayır olmadım adını bile duymadım
01 Yorumla- +1 yıl
Gözle muayene yapılıyor erkeklerde doktor tarafından. Karnıbahar görünümlü sığiller oluyormuş.Siğiller yakılarak, dondurularak veya pomatlar ile iyileştiriliyormuş..
bilgim yok, test falan da yaptırmadım.
00 Yorumlaacaba var mıdır yaptıran merak ettim doğrusu
01 Yorumla
+1 yılkorkutma adamı
02 Yorumla- +1 yıl
Erkekler için ciddi bir tehlikesi yok markı, fakat tedevi edilmezse kadınlara bulaştırabiliyorsunuz.Bu da tabi ki çocuklara bulaşabilir. Vaginal doğum yoluyla bebeğe geçmesi durumunda değişik doğumsal hastalıklara neden olabiliyormuş.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer