En büyük dağlar doğuda
En büyük göğüslü kadınlar doğuda
En büyük penisli erkekler bile doğuda
Neden?
En büyük göğüslü kadınlar doğuda
En büyük penisli erkekler bile doğuda
Neden?
china of japan is little LoL ! :)
dogu diyince aklina guney dogu anadolu geliyorsa, orada yasayanlar bir topluluk benzer genleri tasiyan ayni renk ten rengine kas burun sac yapilari ayni tip olan insanlar.
kalkip japon erkeklerin pipileri kucuk. cin'li kizlarin seyleri kucuk, bu ne alaka bir japon ile cin'li evlenmeliydi diyemeyizki, :) kucukte olsa buyukte olsa bir birine uyumlu oluyor yeterki kafa tasinin icindeki kucuk et parcasinda sorun olmasin :)
o zaman dogu denen yerin benzer genleri tasiyan bir topluluk oldugunu dusunursek,
Guney ulkelerinden mesela brezilya 'guney amerika' iri dudak iri popo iri gogus. olarak ayni ornegi verebiliriz.
ya da kuzey iskandinav ulkeleri
uzun boylu kucuk goguslu ve beyaz tenli kizlar.
Kisaca neymis bu sorunun cevabi?
Genetik (nokta) :)
Yoksa tek tek onların penisine mi baktın?
yanılıyorsun arkadaşım. nereden aldın bu istatistiği bilmem ama yanlış. doğuya asya tarafına gittikçe memeler ve penis ölçüsü küçülür. yüzlerce yıldır bilinen bir istatistiği sen şimdi değiştiriyorsun. tek doğrun dağların yüksekliği
Dogurganligin ve uremenin fqzlq olmasinin sonucu olabilir. Kadinlar dogurgukca gogusleri buyur. Dusunun sizin 15 cocuk dogurdugunuzu. Haliyle erkeklerde hal boyle olunca.
Cevap
10Cevap
Doğu derken ortadoğu'yu kastediyorsan haklısın, zaten daha doğuya gidince çok ani bir düşüş görülüyor bu boyutlarda
orta dogu halklarinin genelde aynidir. kelle haric 15 ten baslyior deniliyor. gerisini sen düsün artik
Biz doğal besleniyoruzda ondan her sabah sarı yağı basacan akşamda kaz eti bak gör ucuyormu ucmuyormu :)
Hadi en büyük gögüslüleri gördün doğuda onu anladım da. En büyük penislileri nerde gördün cicim?
dağmışş memeymiş geç bunları. senin derdin başka
ne ötüyosun yine seni şorolo..
ne dedim ben sana allahın hötöröffü :D
ellisekiz diyorum ellisekizz :D haahah
Doğruluğu tartışılır bir genelleme
Ben de yakın batılıyım.
Uzak doğuluyum
20cm+
aynen yakınımızda görüyoruz
Ben lanet olası batılıyım 18 cm. d
Boş konuşma.
Toprağındandır