Yorum yapan insanlar Terbiyesizlik yapmayın!
Bir toplumda birinin zor durumda olduğunu gördüğünüzde ya da , farklı görüş ve düşüncelere sahip olduğunuzda, bu şekilde dışlayıcı, ve kınayıcı davranışlar sergilemeye hakkınız yok..
bildiğiniz bir şey varsa yardım, ya da tavsiye edecek mantığa ve tecrübeye sahipseniz yazmalısınız..
bunun dışında bir eylem sergileme hakkınız yok insanlara karşı..
aksi halde buna terbiyesizlik derim!
Bak kardeşim;
eğer yaşın 18 yaşın altındaysa ailenin onayı olmadan kürtaj yaptıramassın..
eğer reşit isen yasal olarak 10 haftalık gebeliğe kadar kürtaj olma hakkın var..
bu konuyla ilgili bilimsel araştırmalar için internetten kaynak alabilirsin..
ama kürtaj için yakın çevrenden destek ve tavsiye alman gerekir..
fiyatlar her hastane için farklıdır..
500-1000 tl arasında değiştiğini duymuştum..
elbetteki evlenmeden önce yaşanan ilişkileri doğru bulmuyorum fakat illede bunu yaşayacaksınız eğer gençlere tavsiyem eczacınıza başvurun iğne, doğum kontrol hapı gibi korunma yöntemlerini mutlaka kullanın..
hayatınız boyunca her konuda önceden önlem almanız gerektiğini unutmayın...
geçmiş olsun..21 Yorumla
En İyi Cevaplar
Geçmiş olsun.
Bundan sonraki yaşantınızda korunmanızı veya ertesi gün hapı almanızı belirten insanlara lütfen daha anlayışlı davranın. Başınıza gelmeden anlayamamış olmanızda ayrı bir ironi bayan...
Kesinlikle korunun. Ya ertesi gün hapı alın ya da prezervatif kullanın diyorum insanlara, geliyor eksiler. Sevgilin seni hamile bırakınca da babandan istersin o kürtaj paralarını liseli ! Bakalım erkek arkadaşını yanında bulabilecek misin.
Neyse, buyur bir site buldum gibi. Bak bakalım işini görür mü.
https://kurtajfiyatları. com/kurtaj-fiyatlari/
https://i.hizliresim.com/jYO7GW.jpg13 Yorumla
Soran+1 yılbakıyorum teşekkür ederimm simdiden
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız bir soru sormuş . Anasina laf edilmediğimi kalmış , kendine laf edilmediğimi kalmiş..
Kararını vermiş aldırmak istiyor hala yazik mazık diyorsunuz. Siz öyle dediniz diye kararindan donecek sanki..
Kimseyi kınamayın başınıza gelir mutlaka. Ya sevgiline olur ya kizina olur..
Bizim milletimiz dusenede bir tekme ben atayim. derdinde ama.
Bu konu hakkında bilgim yok maalesef ama hastaneleri arayarak sorabilirsin...30 Yorumla
+1 yılZorda kalmasa kim aldırır ki? Eminim icin acıyordur, hissetmesende orda varlığını bilmek bile annelik duygusunu olusturmustur. Nerelisin? İzmir ve yakınındaysan ulasabilirsin yardımcı olabilirim
14 Yorumla
Soran+1 yılizmirdseymm
Soran+1 yılbişiler biliyosan izmirde bana yazar misin lulütfen
- +1 yıl
Mesaj at. Adres wereyim şu an çıkıyorum. 9da gircem tekrar.
- +1 yıl
Cwp yazarım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
18-24 yaş aralığındasın. Yazık değilmi sana? Bir anlık zevk için yediğin halt ve işlemek istediğin bir cinayet. Döllenme olduğu anda beden yapısı yavaş yavaş gelişir içeride. Allah'a ne hesap vereceksin? Yazık. Tıp diye birşey var ataştırsa idin neredeyse yılda en az 2 korunma yöntemi buluyor proflar bizimkiler kader deyim yatıyorlar heriflerin altına. Nedir bu anlamadımki.. geçmiş olsun normal klinikler yapmaz merdivenaltı kliniklere yönel hem pahalı hemde ölüm riskini göze alarak... bir dahada böyle bir mok yiyeceğin zaman dikkatli ol... gerçi umurunda olmaz senin. Kürtaj olmasa bile doğurunca çöpe atar geçer gider siz gibi insanlar.. yazık..
20 Yorumla
+1 yıl:( keske dikkatli olsaydiniz. Çok günah ama öyle gerekiyorsa da biran önce yap. Allah yardimcin olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke zor bir durum evet cok tesekkur ederim
bak akıllım o cocugu katlettıgın ıcın omur boyu cekersın o ızdırabı.. ızlerıde cınsel soguklukta ysayabılırsın cınsellıkten nefretde edebılırsın ayrıca kısırda kalabılırsın.. her ne hata yapmıssan arkasında dur.. babasına sor babası ne dıyecek zaten evlıysen esının yazılı onayı olmadan bunu yapzmazsın buyuk suc.. sana verebılecegım yegane tavsıye ıse sudur mutalaka aa amutalaka kurtaj olmuş kadınlardan bırsıne danıs yasadıgı tarvamayı anlatsın sana.. bakmam aılem var durumum bozuk babası yok falan boş seyler onların hepsı bır sekılde hallolabılır ama katıl olmayı omrun boyunca kaldıramazsın.. haa ben duygusuz bır ınsanım basa cıkabılırım dıyorsan gıt oldur ıcınde besleyıp buyuttugun parcanı.. ben bunları yazarken sende okurken o senın ıcınde buyumeye devam edıyor.. devletden destekde alabılırsın..
02 Yorumla
Soran+1 yılikinci kez kurtaj olucam tranva falam yok
günümüzde ağaçları kesenler bile nasıl eleştiriliyor, ama parmak kadar bebeği öldürmek nasıl bir caniliktir?
.
.
.
2.bp.blogspot.com/.../kurtaj-bebek-aldirma.jpg10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn son kaldırıldı diye biliyorum. Belki yaptıranlar merdiven altı yaptırıyordur, bilemem. 2 yıl önce arkadaşım 3000'e yaptırmıştı ancak onunkisi riskli bir kürtajdı. Hastanelerden bilgi alabilirsin veya kürtaj için bloglara bakabilirsin. Burada yazanları kesinlikle dinleme ayrıca, bakamayacağın bir çocuğu doğurmak çok daha kötü.
11 Yorumlahiç bir fikrim bu konularda :/ en son yasaklanmıştı diye duymuştum kaldırıldı mı yasak. kaldırıldıysa iyi olmuş aptal adam her boka burnunu sokuyor
41 Yorumla
Soran+1 yılyasaklanmisti evet ama sonra bn yaptiranlari duydum ya
+1 yılYapsalar bile yaşın 18 den küçük ise ve babası yoksa polise ihbar çekiliyor yorgan altından yapman lazım bu işi... Haa bu arada çok zor ihtimal özellere yöneteceksin özel klinikleri olan doktorlara 1500-3000 Arasında fiyat alırsın
02 Yorumla
Soran+1 yıl18den buyugum sorun yok
- +1 yıl
Bilemeyeceğim hükümet ne yapar bu konu hakkında...
+1 yılsakın aldırma yazıktır günahtır gibi nutuk atmayacağım sen zaten kararını vermişsin ki bu yola girmişsin ama sana önerim gerçekten güvendiğin bir doktora gitmen çünkü kürtaj basit bir operasyon değil ciddi bir ameliyattır ve riskleri vardır..
02 Yorumla
Soran+1 yıldevlet hastaneleri yapiyo mi
- +1 yıl
bilemiyorum detayları
Bebek olduğunda 4 hafta sonra ruh üflenir. Yani senin 4 hafta geçmeden hamile olduğunu anlamana imkan yok gerekli testler olmadan. eğer 4 hafta geçti ve yaptırırsan bu cinayete girer
14 Yorumla
Soran+1 yıltam 4 hafta oldu şu an
Soran+1 yılbaska carem yok
+1 yılYa yuru git bunun arastirmasi burdami yapilir gerizekalilara malzeme veriyorsun.. Yanlis anlamayin kurtaja karsi degilim ben sorunum o degil.. Sorunum bu konuda bilgiyi googledan alirsin burdan alamazsin burada kamyon dolusu laf yersin ancak.. Fetus resmi gonderen beyinsizler var.. Neyin pesindesin sen?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır gayet istedigim bilgili bu sitede buldum
çok profesyonel bir jinelog tanıyorum fakat sana niye adresini veriyim?
o vebale ortak olmam yapmadan önce düşünecektin !05 Yorumla
Soran+1 yıladres istemedim zaten sizden
Soran+1 yılkurtaj nerede olunuyor dedim devlette mi ozelde mi sizden birsey istemedim
Soran+1 yılmarsta falan yasamiyorum hic bir bilgim olmadigindan bu konu hakkında öğrenmek icin buraya yazdim
+1 yılwww.jinekolojivegebelik.com/.../...e-bilgiler.html bu siteye bak kürtajla ilgili bilgiye
00 Yorumla
+1 yıl4 haftada ruh üflenir öncesinde bile keyfiyetten alamazsın. Babasına söyle hemen ewlenin. Ömür boyu bunun eksisini görürsün. Kendini kurtarmak adina bir cana kıyma
00 Yorumla
+1 yılAl bir kasar daha
Birde ilerde evleneceksin senin gibi birini Allah düsmanıma bile vermesin10 Yorumla
+1 yılmillet yillardir evli bir cocuga hasretler senin yaptigina bak. inandigin allah seni o masadan sag kaldirmasin ins
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılTecavüz değilse, müstakbel bebeğin babasını haberdar et, belki daha doğru bir karar alabilirsiniz. Operasyon sırasında yapılabilecek bir hata veya komplikasyon hayatın boyunca çocuk sahibi olamama yol açabilir.
00 Yorumla Günahsız sabiye öbür tarafta ne cevap vereceksin çok merak ediyorum
00 Yorumlao boku yemeden düşünecektin kürtaj yasak ve merdiven altı yerlerde kürtaj yaptırırsan ölümle sonuçlanabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapma yazık günah...
https://www.youtube.com/watch?v=74HHxVTFD0cbak izle... günahh günahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
10 Yorumla
+1 yılAllah ım bide ikinci kez diyor
Senden sağlıklı bir anne çıkmaz
Bü canı öldürmen için sana yardımcı olqmam00 YorumlaDaha önce yaptırdığını söylemişsin, aynı yerde yaptıramıyor musun?
04 Yorumla
Soran+1 yılo devletteydi ve yanliz degildim eşim vardı
Soran+1 yılhyr
+1 yıl10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim ister yavrusunun canina kiymak muhtemelen zordasin. Cogu devlet hastanesi hatta ozel hastaneler bile anne sagligi ve ya cocugun sagligi tehlikede olmadikca yapmiyor. Isin zor.
02 Yorumla
Soran+1 yılyapmiyolar mi
Cevap sahibi+1 yılevet genel itibariyle yapmiyorlar. cok nadir ozel hastaneler yapiyor. ve bazi kadin dogum poliklinikleri. isin zor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzel bir hastanede kadın doğum uzmanının yanında hemşir'im.
Eğer istersen bu konuda sana yardımcı olabilirim..01 Yorumla- +1 yıl
selam
devlet hastanesıne kesınlıkle gıtme veya ozel hastaneye de gıtme dırek doktorların kendı bürolarına git ( yazamadım o muhahahahaneyı )
00 Yorumla
+1 yılMillet cocuk yapiym diye yirtiniyo sen aldirmak icin madem aldircan ne diye yaptin?
00 Yorumlabu işi yapan özelde doktorlar var, ama resmi prosedürü ne bilmiyorum
00 Yorumlakime vurdurdun ne bu gevşeklik :D komedi ya aldırıp vurdurmaya devam etceksin demek :)
20 Yorumla
+1 yılfiyatını ödersinde vebalini nasıl ödiyeceksin acaba.
00 Yorumlao çocucuğu öldüreceğine kendini bir yerden aşağı at sende kurtul oda doğuracaksın arkadasım ya yapmıcaktın yaptıysanda cekeceksin
00 Yorumlatayyib amca yasakladı ya.
20 Yorumlaahah babası biliyor mu :) prezervatif kullanır insana a be cahiller
12 Yorumla- +1 yıl
Aman söyleme prezervatif veya ertesi gün hapını.
Arkadaşlar birazdan eksiyi basarlar, başıma çok geldi.
Sanırım cinselliği çocuk oyuncağı zannediyor, kendilerine fazla güveniyor bu insanlar. Et ete değecek diyenlerde, ertesi gün hapı denen birşey var. Buda seni cinsellik bilmiyor yapmaz, aksine önlemini almış aklı başında bir birey yapar. Ama gelde anlat bunu insanlara...
Cinselliği çocuk oyuncağı zannedenler, kucağınada çocuğu alıyor.
Ah ulan ah...
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaksız yere bir insan öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir, cehennemi canın çok çekiyor galiba. Allah'ın aldığı canı ancak Allah alır.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo bebeğin canını alacağına Azrail senin canını alsın!
78 Yorumla
Soran+1 yılya cahil cahil konusma ortada daha bebek neden bişi yok bebek olusmaya tam başlasa alınır mi bos konuşma
Cevap sahibi+1 yılhem zina yap hem de bebeği aldırmaya çalış.. asıl cahil sizsiniz çünkü Allahın bu durumda yapacağı gazaptan haberin yok!
Cevap sahibi+1 yılbütün kaşarlar eksiliyor e demekki doğrular zorlarına gitti:))
Soran+1 yılafedersin ama asil kasar sizsiniz bence.. yani düşünceleriniz belki farkli bir olayim bilmeden bu sekilde konusmak nekadar yanlis günahsada bana günah bukadar guanahi sevabi madem biliyorsun nasil boyle kasar diyosun bana ve baskalarina allahin dedikoduyla ilgili söyledikleri umrunda segl cünku bir ogrenmisssinz zina diye.. günahsa bana günah ilk sen edep dersi verecegine edebinle konuşmayi ogren
Cevap sahibi+1 yılya defol git aşağılık!
Cevap sahibi+1 yılsenin yüzünden böyle tepki verdim neyse ya ben susuyorum sana cevabı Allah verir zaten!
Soran+1 yılbu susmus haliniz mi
- +1 yıl
++++
zamanında ananda bu soruyu sormuştu ama yanıt bulamamıştı sonuç ortada armut dibine düşermiş
22 Yorumla
Soran+1 yılhayda bana sallarsin anlarimda hani anneme niye salliyosun
+1 yılöyle bişey yapma. ben bakarım.
01 Yorumla
Soran+1 yıloff
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem kasar hem katil asagilik
14 Yorumla
Soran+1 yılya aman
Cevap sahibi+1 yılSenin ruhun ölmüş kaşar
Soran+1 yılallah allah çattık
Cevap sahibi+1 yılAllahın adini alma agzina verdigi cana kiyacaksin devlette ya da ozelde. aldiramazsin anca merdiven alti yerlerde olum ihtimalide yuksek
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapta tayyip geri soksun çocuğu içeri
20 YorumlaÖğrenci misin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Neden aldırtmak istiyorsunki..
02 Yorumla
Soran+1 yıloyle gerekiyor
özel hastanelerde.4/5 binlira
00 YorumlaApar topar evlenin :)
00 Yorumla
+1 yılBana soracak olursan bebeğin yaşamını etkileue
01 Yorumla- +1 yıl
Etkileyecek birşey olmadığı sürece cinayettir artı çok günah keşke dikkat etseydiniz korunsaydiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktorum yardı m edebilirmiyim
04 Yorumla
Soran+1 yılbaya genc doktor ozaman 18 24 yas araligi
Cevap sahibi+1 yıl24 yasndaym 18 yasnda üniye giden biri olark doktorum psikolok
Cevap sahibi+1 yılNeyse insanlik yapmak yaramiyo kimseye salla ii aksmlar
Neden?
00 Yorumla
+1 yılbence yapma
02 Yorumla
Soran+1 yıloyle gerekiyor
- +1 yıl
:((((((((((((
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu cinayet
01 Yorumla
Soran+1 yılneden anliyamiyorsunuz ortada daha olusmus bir bebek yoj oluşmaya basladiktansonra alinirsa cinayet
Gizli Üye(36-45)+1 yılsusuyorum sadece
11 Yorumla
Soran+1 yılolur
yardımcı olurum
00 Yorumla
+1 yılhalederiz
00 Yorumla
+1 yılkanepeden atla :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?