Neden Türk kızlarının çoğu kezban?

Öncelikle ''Çoğu'' diyorum lütfen okuyun sazan gibi atlamayın.

Avrupa ve Amerika'da bulundum oradaki kızlar ile buradaki kızlar arasında dağlar kadar fark var. Orada güzel olan bir kıza yakınlasmak son derece kolayken, buradaki bir kıza bir hayli zor. Çünkü bizimkiler (en çirkinleri bile) egoist, herkesin peşlerinden kostugunu sanıyor. Facebookta 1-2 resminin altına abazalar ''güzelsin'' yazsa, yolda 2-3 apaçi laf atsa hemen bir tarafları kalkıyor.

Yabancılarda bakirelik olmadıgı için daha mutlu ve huzurlu bir ilişki sürdürdüm ama buradaki kızlar ''bir tek ben de var, istersem vermem'' mantıgındalar.

Bunun en büyük nedeni abazan erkeklerdir. Bıyıklı, kıllı kızların bir taraflarını kaldırırsanız bu ülkenin kızları da kendilerni bulunmaz hint kuması sanarlar.

24 yaşına kapagı atmıs birisi olarak söylüyorum bunları. Maalesef ki ülkemiz kızları fazla kezban
Güncellemeler
+1 yıl
Erkeker destek olun bana. Az mı kızların peşinde kostunuz ? Az mı egolarını oksadınız ? Sırf arkadaslarına hava atmak için az mı reddetti seni ? İlla çıkma teklifi beklemediler mi ?

Namusluyum ayaklarına yatan ama her haltı yiyen kız görmediniz mi hiç ? Facebookta, yolda apaçiler laf attı diye bir tarafı kalkan kezbanlarımız yok mu ?

Susmayın, konusun.

Güncellemeler
+1 yıl
link

%70-&80'ı bu şekil

link
Neden Türk kızlarının çoğu kezban?