Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin sorunun aynısını sordum kardeşim 15 yasındayken bende mastürbasyon sonucunda kızlıgımı kaybettim doktora gittim bozulduğunu ama iki çeşit kızlık zarı dikimi oldugunu söyledi , bende ilk önce cok tereddüt ettim diktirip diktirmeme konusunda doktorum sagolsun cok ilgilendi dikildikten sonra hiç bir delil kalmadığını hiç bir acı duyulmadıgını ve ilk ilişkide kesinlikle kanayacagını söyledi bizim sülalede böyle seylere ters asla evlenecegim insanada ben kızlıgımı bozdum diyemem hem niye aklında şüphe kalsın ki ölene kadar acaba mı diye? Doktorum iki çesit dikimin oldugunu söyledi bir gecici kızlık zarı dikimi yani dügünden 1 hafta önce yapılan 1 digeri kalıcı kızlık zarı dikimi var internete bak görürsün tabi o biraz daha pahali ama ben nolursa olsun diktirmekte kararlıyım eşimin yanlış bişey düşünmesini istemem aynı zamanda ruhsal bakımdan daha iyi hissedicem , sende diktir kardeşim kafan rahat olsun..
516 Yorumla
Soran+1 yılsagol kac saat suruyo ortaliktan kayboldugum an ne cevap vericem ki
Cevap sahibi+1 yılSadece 20 dk ile 30 dk arası sürüyor bişey söylersin artık çok uzun değil 1 saat te gider gelirsin yakınsa
Soran+1 yılbaymiyorlar mi?
Cevap sahibi+1 yılBazı Yerler bayıltıyo ana bitince hemen uyandırıyolar bazıları bayıltmadan uyuşturarak yapıyo
Soran+1 yılanladim tsk :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kardeşim :) detaylı bilgi için internete bak herseyi yazmışlar :)
Soran+1 yılevlndn mi peki sen
Cevap sahibi+1 yılHayır bekarım
Soran+1 yıldiltrdin mi peki?
Cevap sahibi+1 yılDaha diktirmedim yaza doğru inş
Soran+1 yılne kotu bisey dmi sen jinekologa gorundun mu belki zedelenmistir fln?
Cevap sahibi+1 yılHemde cok kötü sebepsiz yere yani :( evet yırtılma varmış
Soran+1 yılAllah yardimcimiz olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin kardeşim burada da diktirene hiç rastgelmedim
Soran+1 yılbende yaptrmdm daha ama doktrada gitmedim hayirlisi artik
- +1 yıl
Diktirdinmi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe diktirmesi ya sacmasapan konusmayinn. Olmus bitmis artik yanlislikla zarar vermişsin.. benimkide esimle ilişkiye girdigim halde bozulmadi çünkü esnekmis ne dicek adam bu baskasiyla iliskiye girdigim anlamina mi gelir dicek hayır. ona aciklicaksin oda anlayışla karsilayacak bu kadar basit
14 Yorumla
Soran+1 yılasla diyemem
Cevap sahibi+1 yılYaparken hic düşünmedin ama.. iyi hic evlenme o zman tovbe tovbe ya
Soran+1 yılyaparkn aklm
ermiyodu basima kakmayada hazirmissinizsizde
Cevap sahibi+1 yılNe abarttin sende. emin ol evlendigin adam takmicak bile
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. iyi de kızım biz ne yardımı yapabiliriz ki. kızlık gitmiş. geri getiremeyiz. ne yapabilirz. bizlik değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılfikir anlaminda hergalde sorduk
Parmakla bozulabilmesinin oldukça zor olduğunu hekim arkadaşlarımdan çok defa duymuştum.
03 Yorumla
Soran+1 yılo gun ufack kanadi anneme dedim oda ac bakm dedi tabi dogrusunu anladi mi bilmiyorum ama g.. agzi kanio galiba dedi birde oturunca aciyodu ölmk istiyorum
Soran+1 yılsadece danisiyorum dr olmadiginizi biliyorum zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
ALLAHTAN erken çaresine bakmaya çalışmışsın 7 yıl neki canım erken teşhis dedikleri bu herhalde
21 Yorumla
Soran+1 yılozamanlari evlenmicem ki diyordum simdi olgunlasiyorum herhalde!
belki bozulmadı sadece zedelendi. regl zamanı eşinle yaparsan sorun olmaz. oda bozdum sanıyor. geneli böle yapar bizlerde çakmayız.
21 Yorumla
Soran+1 yılregl zamzni gunah o riskide alamam ama zedelenmistir belki dimi
+1 yılBoşuna kendine yazık ediyorsun sonuçta Jaz ile olmuş biri ile bir ilişkin olmamış ya çoğu kişi kabul eder bence sıkma canını
11 Yorumla
Soran+1 yılbizde önemli hala zar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılJinekologa git. Baktır. Bozulduysa bile ilişkiye girmediğin için farketmeyecektir. İllaki kanar...
11 Yorumla
Soran+1 yılinsallah canim benim
+1 yılkendini üzme bunlar normal şeyler olabilir en kötü kızlık zarını diktirirsin artık bu tip operasyonlar basit ve çok yaygın hatta ucuz da
04 Yorumla
Soran+1 yıldiktir diosun her yerde delil kalir birde biriyle yattigmi dusuncklr
- +1 yıl
ne delili kalacak ki. Hasta hakları die bir şey var gizliliğin korunması yasası var yok öyle bir şey. Tıbbi olarak diktirmek başka bir hekim tarafından anlaşılır mı bilemem tabi. Evleneceğin kişi evlenmeden önce seni hastaneye götürüp aynı araba alırken servise götürüp baktırır gibi temiz raporu alacaksa o konuda bir şey diyemeyeceğim.
Soran+1 yılgerdekte kan gelmezse öldüm ben :(
- +1 yıl
onun da çaresi var :) Artık günümüzde 70 yaşında ki nineyi plasik cerrahlar allayıp pullayıp 18 lik çıtır diye kasıyolar :)
+1 yılve bozduktan sonra baska seylerde soktun.. ve vs vs vs. demi? insanın sadece bedeni değil beynide bakire kalmalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılsokmadim sanane be
+1 yılKimle evleniyorsan otur açıkça konuş.
Yalana dolana gerek yok. Neyse söyle.
He zaten bu yüzden evlenmeyecekse yürüsün gitsin.01 Yorumla
Soran+1 yılşu an sevgilim falan yok evlilige bu yuzden soguk bakiyorum hep
yuruse gitse ne fayda adim cikar
Hadi yaaaaa
Sen o yasta mast mı yapıyorum? Ciddi soruyorum.
Yok benim o yaşta daha kuş oynuyordu bile00 Yorumla
+1 yılBen evlenebilirim seninle görücü usulü korkmana gerek yok kimseyle yatmadın sonuçta
21 Yorumla
Soran+1 yılya terbiyesizlk yapmayin
+1 yılevlenmeden bir kaç gün önce diktirirsin onunda kolayı var şimdi
01 Yorumla
Soran+1 yılsuclu duruma duserm dikilirse
+1 yılBu kadar aciz olamazsın ya. Ölseydim ne anasını satayım.. Hem madem yanlışlıkla yaptın neden bu kadar dövünüyosun ://
02 Yorumla
Soran+1 yılkime nasil ispatlicam butun derdim bu vicdanim tabiki rahat
- +1 yıl
Kendine güvenin yok demek ki
Mast. yaparken kan geldimi yaptiktan sonra belki bozulmamistir
14 Yorumla
Soran+1 yılazck geldi
Onemli olan kız olup olmaman değil kalbinin güzeligi
04 Yorumla
Soran+1 yılbu yasima kadar elim bir erkegn eline degmedi iffetmi korudm ama zari koruyamadm :(
Soran+1 yılsanaldan biriyle konustum sevdimde yalan degil ama kendisi evlenmeden sevismek istermis bende bize bunlar yalnis dedim beni terketti
+1 yılBen kiz olsun olmasin farketmez seviyorsa evlenirim yeterki sevsin beni ama daha cikmadi karsima
20 Yorumlakaç cm soktun parmağını? tam bozmamış zedelemiş olabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılhatirlmiorm icine sokmaya calismadm past yaparkn elim kaydi galiba
Gizli Üye(36-45)+1 yılBozulduguna eminmisin hem oyle olsa bile evlenecegin kisiye soyle inanir bence
034 Yorumla
Soran+1 yılasla kimseye diyemem tahmin ediorm zedelemiste omabilirm hic doktorada gitmedm korkuyorm sonuctan
Cevap sahibi+1 yılKorkacak ne varki zaten sen bozdugunu dusunuyosun, bence git, tabi git demek kolay benimde bir cinsel sorunum var 4 senedir bende gidemiyorum
Soran+1 yılnamus meselesi baska durm ama
Cevap sahibi+1 yılNerelisin? Ortada namussuzluk yokki, cok yipratmissin kendini 7 yil hep dusunmussundur. Sevgilin varsa anlat, 2gram kan gelse nolur gelmese nolur, durust ol esine
Soran+1 yılikisenedir konustugm sanaldn biri vardi ona uzn zamn sonra aciklmistm sana guveniyorum demisti smdi sevglm yok
evet yedi yil nezmn gelinlik gorsem hep aklmdaydi
Cevap sahibi+1 yılSorumu tekrarliyorum (: nerelisin, erzurumluyum ben buralarda onem verirler kizliga, gerci artik buralardada o dusunceler kalmadi, 2gram kani onemseme
Soran+1 yılkonyaliyim ben
Cevap sahibi+1 yılTakma kafana 2 gram kan icin seni sevecek adam sevmesin, ben anlamam ama, az kan geldi demissin baska yorumda, zedelenmis olmasin, bosu bosuna yipratma kendini, bir doktora gorun olmaz mi yarin oburgun birisi ile evlenmek istersen nolacak
Soran+1 yıl:( bilmiorm yapamam evlnmm ozmn
Soran+1 yılbir suru abim var napicam ben
Cevap sahibi+1 yılYapma ya o yuzden evlenmemek olur mu, bir suru erkekle iliskiye girmis kizlar bile kafaya takmiyor evleniyorlar, senin oyle biseyin yokki
Cevap sahibi+1 yılOlsun abilerim boyle bir konu abilerinin babanin kulagina gitmez ki
Soran+1 yılyok tabiki ama suda aklma gelio smdi elimle bozdm ya istemeden ama elimi ie iyice sokup donzermedm yani erkegin cinsel orhani girdiginde illa zorlanicak ve iki dmlada olsa kan gelme ihtimali var dmi acik ack anlattim k bakma
Cevap sahibi+1 yılBende pek bilmem zorlanirmi zorlanmaz mi, bende hic iliski yasamadim, esimle herseyi yasamak istiyorum, bildigim kadariyla zorlanmayadabilir. Doktora neden gitmiyorsun
Soran+1 yılcesaretim yok
Cevap sahibi+1 yılCesaretini topla git, kendini cok yipratiyosun anladigim kadariyla
Soran+1 yılaynen öyle
Cevap sahibi+1 yılGidecekmisin doktora
Soran+1 yılyok gitmicem
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen kendini yipratmaya devam edeceksin, sevgilin var mı ya da evlilik falan var mı
Soran+1 yılyok hic biri ama buyuzdn hep soguk bakiorm
Cevap sahibi+1 yılNe zamana kadar boyle olacak, bu yuzdende evlenmemek olmaz, cinsellikte bir ihtiyactir sonucta
Soran+1 yılbosver dusunme bni
Cevap sahibi+1 yıl:( yazmissin, yardimci olmaya calisiyordumda, sen bilirsin
Soran+1 yılsagol ama cesaretm yok vazgectm napiym :((
Cevap sahibi+1 yılBence varya bosu bosuna kendini yipratiyosun, eger elin vaginaya tam girmemisse sadece zedelenmistir.
Soran+1 yılkeske oyle olsa anneligi tatmayi cok istiyorum
Cevap sahibi+1 yılOlursun anne, neden olmayasin, sen psikolojini bile bozuyosun boyle, bak herkesi demiyorumda, bazi kizlar bir suru erkekle yatiyolar umurlarindada degil, sen hic bise yapmamissin sonucta icin rahat olsun, bence sadece zedelenmistir, peki annene soylemeyi dusunmedinmi,
Soran+1 yılilk oldugu an anneme demistm oda iki gn sonra bisey olmamistr diye gecistirdi ve şu an konuyu acmadm hic , ruyamda dun anne olmusum bebegimle ilgileniyordum
Cevap sahibi+1 yılGecistirmek degil, biliyodur annen, ama soyledinmiki mast yaparken oldu diye ya da elim yanlislikla girdi diye soyledinmi, eger sadece kan geldimi dedin
Soran+1 yılutanirm mast demedm kasiniodu kan geldi ddm ya konuyu kaptlm mi uc gundr karsk ruya goruyorm unutmk istiorm bunu ve yardim etmeye calistigin icin cok tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılPeki kkapattik (: annen bilir cunku, bencede sadece zedelenmistir, kafana takma, sirf bu yuzdende evlenmemezlik yapma bosu bosuna hayatini mahfedersin, tamam mi
Soran+1 yıltamam :) cok iysin
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler iyi geceler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence diktirmeye gerek yok ama sorun olur mu bilemem sonuçta ilişkiye girmemişsin ya
11 Yorumla
Soran+1 yılgirmedim valla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşinin ya da sevgilinin senin için rahatlatıp bir kaç cümle kurması gerekiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılkimseye anlatamam ki
Cevap sahibi+1 yılnişanlanınca nişanlına da mı söylemeyeceksin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılGecmis olsun
dert etme kendine bu kadar21 Yorumla
Soran+1 yılsagol
+1 yılonce git muayne ol
21 Yorumla
Soran+1 yılcesaretim yok
muayene oldunmu doktora?
05 Yorumla
Soran+1 yılhayir hic
Soran+1 yılinsallah oyledir
Soran+1 yılbakarsam oylece bayilirm olmaz
+1 yılDoktora gittin mi
14 Yorumla
Soran+1 yılhayir cesaret edemiyorum
- +1 yıl
Gitmessen icinde süphe olur. Niyetin evlenmekse evlenirsin
Soran+1 yılbirazdaha beklicem
- +1 yıl
Sen bilirsin
+1 yılZor durum karsindaki inanmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılBakireliği fazlaca önemsemeyen birini bul.
10 YorumlaKorkacak birsey yok seviyorsa anlar
10 Yorumlatakılma boyle seylere
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDiktir
05 Yorumla
Soran+1 yılozaman biriyle yattimi dusuncekler
Cevap sahibi+1 yılNerden anlayacaklar diğer türlüde inanmayacak hep şüphelenecek
Soran+1 yılölsm daha iyi
Cevap sahibi+1 yılO zaman öl kank
Soran+1 yıl:( :(
+1 yıladet gününe denk getirip yutturursun bişi olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılsacmalik
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacmalama kizim gel alayim seni ben :)
02 Yorumla
Soran+1 yılterbiyesiz
Cevap sahibi+1 yılSacmalama derken "ölmek istiyorum" dedigin icin dedim.
"Gel alayım ben seni" de abartildigi kadar onemli birsey olmadigini anlaman icindi.
Nitekim artık diktirmek var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen alayım seni
02 Yorumla
Soran+1 yılterbiyesiz
Cevap sahibi+1 yılNiye?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler