Alkollü olunca bana ne oluyor?

Alkollü değilken normal bi şekilde erkeklerden hoşlanan bi tipim. alkol alınca yani kafam dönmeye başlayınca kızlara bakmaya başlıyorum resmen ! bugün alkol aldım ve bi kız geldi o kadar çok ilgimi çektiki sürekli ona baktım benimle olsun istedim ve bu hiç normal değil hemde hiç ! yalnız lezbiyen olmadığımıda biliyorum. çünkü cidden ama cidden bi kızla ilişkiye girmeyi miğdem kaldırmaz.burda tüm samimiyetimle konuşuyorum inanın. ya o kızla öpüşmeyi o kadar çok istedimki anlatamam. o da bana baktı zaten sürekli ve her bakışında heycanlandım. aramızda bi etkilişim olduğu çok bariz ortadaydı yani. ama anlamıyorum gerçekten. alkollü olmasam böyle birşeyi düşünmem bile biliyorum.ama alkollü olunca her şey değişiyo.sanki ben gidiyorum başka birisi geliyo yerime.ne yaptığımında farkında oluyorum ama engel olamıyorum kendime. ne şimdi bu?! biri bana bunu açıklasın yoksa deliricem . çözemiyorum anlayamıyorum kafam o kadar karışıkki kendimden soğuyorum resmen. bunu yapmakta çok hoşuma gidiyor. bugün kız onun arkasından gitmemi bekledi anladım belli ediyo zaten ama gitmedim . gidemedim. çünkü daha önce böyle bir şey yapmadım bi kıza açılmadım. ayılınca kendime gelince napıyodum ben az kalsın ya deliriyo muyum diye düşündüm ama kızı yine düşündüm. çok saçma değil mi sizce de bu? ben deli miyim?
Alkollü olunca bana ne oluyor?