Alkollü değilken normal bi şekilde erkeklerden hoşlanan bi tipim. alkol alınca yani kafam dönmeye başlayınca kızlara bakmaya başlıyorum resmen ! bugün alkol aldım ve bi kız geldi o kadar çok ilgimi çektiki sürekli ona baktım benimle olsun istedim ve bu hiç normal değil hemde hiç ! yalnız lezbiyen olmadığımıda biliyorum. çünkü cidden ama cidden bi kızla ilişkiye girmeyi miğdem kaldırmaz.burda tüm samimiyetimle konuşuyorum inanın. ya o kızla öpüşmeyi o kadar çok istedimki anlatamam. o da bana baktı zaten sürekli ve her bakışında heycanlandım. aramızda bi etkilişim olduğu çok bariz ortadaydı yani. ama anlamıyorum gerçekten. alkollü olmasam böyle birşeyi düşünmem bile biliyorum.ama alkollü olunca her şey değişiyo.sanki ben gidiyorum başka birisi geliyo yerime.ne yaptığımında farkında oluyorum ama engel olamıyorum kendime. ne şimdi bu?! biri bana bunu açıklasın yoksa deliricem . çözemiyorum anlayamıyorum kafam o kadar karışıkki kendimden soğuyorum resmen. bunu yapmakta çok hoşuma gidiyor. bugün kız onun arkasından gitmemi bekledi anladım belli ediyo zaten ama gitmedim . gidemedim. çünkü daha önce böyle bir şey yapmadım bi kıza açılmadım. ayılınca kendime gelince napıyodum ben az kalsın ya deliriyo muyum diye düşündüm ama kızı yine düşündüm. çok saçma değil mi sizce de bu? ben deli miyim?
Cevabın nedir?
Bilinç altının açığa çıkarılması durumu, sıkça karşılaşılır bu durumla, deli değilsin sadece bastırılmış yada farkına varılmamış duyguların mantık ve düşünme sisteminin bloke olduğu anlarda açığa çıkarak nefes alması seni korkutuyor. Sen her ne kadar kabul etmesen de biseksüel yada lezbiyen eğilimi yaşayan birisin. Bilinç altına sakladığın kızlara karşı gelişen arzun normal hayatında kilitleniyor, alkol vb keyif verici ve mantık sistemini hezimete uğratan bir madde aldığında ise bir anda tekrar meydana çıkıyor.
Sen ne istediğinin farkına varmalısın, kendinle yüzleşmeli ve duygularını kabullenmelisin. Bunun başka bir çözümü yok. Absürt bir durum da değil, eğer lezbiyen bir ilişki yaşamak istemiyorsan yaşamazsın fakat buna karşı olan isteğini gizlemeye devam edersen sende sorunlar yaratbilir. Kendine doğruları söylemen gerekiyor.18 Yorumla
Soran+1 yılbu güzel yorumun için çok çok teşekkür ederim söylediklerini düşünücem :))
Soran+1 yıldoğru söylüyosun ama şu an gerçekten öyle olup olmadığımdan emin olmakta istiyorum
Soran+1 yılinan bu konuda kafam çok karışık.çünkü normalken erkeklerle olmak istiyorum alkollüyken kızlarla :)
Soran+1 yıl:) evet hayat bu
En İyi Cevaplar
+1 yılBilinç altında olan bir durum, bastırılmış ve tabi toplum ne der düşüncesinin vermiş olduğu baskıyla bastırılan bir duygunun, alkol alındıktan sonra ortaya çıkması.
Kısacası bir çok kişinin yaptığı gibi bastırılmış duygularınızı alkolün arkasına sığınarak açığa çıkartmanız.
Kimi insan isteyerek, kimi insan istem dışı bu şekilde davranır.01 Yorumla
Soran+1 yılbenimki tamamen istem dışı..
+1 yılHer kadında az ya da çok var olan bir duygudur bu. Gayet normal bişey. Sanırım sen bunun çoook fena bişey olduğunu düşünerek kendini normal zamanlarda o kadar çok baskılıyorsun ki, alkol alınca baskı kalkıyor ve baskılanmış duyguların ortaya çıkıyor.
Bu konu bir düdüklü tencere gibidir. Eğer basıncı atacak emniyet sübabı olmazsa basınç öyle bir hale gelir ki patlar.
Tatlım bunun gayet doğal bir duygu olduğunu unutma ve kendini bu kadar baskılama. Rahat ol.01 Yorumla
Soran+1 yılama bu kadar doğal bi duyguysa neden herkes öyle olduğunu öğrenince sana kötü gözle bakar ya da dışlar? kendimi sapık gibi hissettim.ayıldıkça kendimden soğuyorum.ben bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum.böyle bi durumda ne yapılır bilmiyorum
+1 yılbunun tek açıklaması var farkında değilsin kabul etmiyorsun ama biseksüel olman. sen her ne kadar bir kıza ilgi duymam duymamalıyım desende içinden gelen duyguları bastıramazsın. anormal bir durum değil sende deli değilsin merak etme.
126 Yorumla- +1 yıl
bunu ancak bıseksuel bır bayan arkads cıddı cıddı degerledırıp cevaplamalı arkadslar
Soran+1 yılama çok korkuyorum. yani bugün kız bana iş attı resmen.ama nasıl desem..insan yine de korkuyo yanlış mı anladım acaba diye.belki arkasından gitsem şu an onun yanında bile olabilirdim.inanamıyorum ya.ben ilk defa bu sene alkol almaya başladım ve kafayı bulduğum gibi gözüm gidiyo.ama öyle her kıza değil.ya bi de gerçekte hani düşünüyorumda kendimi inanılmaz suçlu hissederim.neden böyle suçlçu hissettiğimide bilmiyorum ama çok kötü oluyorum.bu toplumdan mı kaynaklanıyo yoksa benden mi bilmiyorum.
Soran+1 yılya da sadece merak mı acaba ? nasıl test edebilirim nasıl anlaybilirimki bunu? :S ne yapıcağımı bilmiyorum ben böyle bişey olcağını hiç düşünemezdim çok hazırlıksız yakalandım böyle bi duruma ve kabullenemiyorum :S bu sene alkol almaya başladım o yüzden bu sene bunu farketmeye başladım. başta saçmaladığımı düşünüyodum ama her içişimde bu olunca artık kokmaya başladım
- +1 yıl
bu kadar kafana takma rahat ol ve her şeyi zamana bırak. zaman içerisinde doğru duygularını anlarsın.. alkol alıp almaman bu duyguları yaratmıyor sadece sana cesaret veriyor ve içindeki duyguları frenliyemiyorsun..
Soran+1 yıl...benim lezbiyen ya da biseksüel birinden yardım almam lazım o halde :S bi kızın lezbiyen ya da biseksüel olup olmadığını nasıl anlayabilirim peki? belki böylece o bana yardım edebilir.belki içimde yatan bir şeyler varsa onları dışarı vurmamı sağlayabilir.bilemiyorum sadece beni bu durumdan kurtarsın yeter..
- +1 yıl
ben lezbiyenim zaten profilime baksaydın anlardın. o yüzden sorunu cevapladım belki aklına takılan şeylere cevap bulursun diye :)
Soran+1 yılaaaa :) cidden hiç ona dikkat bile edememişim.aklım o kadar çok karışıkki..yorumları okuyup bi yol bulmaya çalışıyorum işte kendimce.peki ne yapmamı önerirsin? akışına bırak diyosun ama.akışına bırakırsam sonunda yine alkollüyken eğer bi kızdan hoşlanırsam duygularıma hakim olmakta yine zorlanıcam ve bu çok kötü bi durum.karşımdakinin öyle olup olmadığını anlayamamak ve alkolün etkisi geçince nasıl hissederim sonra o kıza karşı bilememek.ızdırap resmen şu an bana.ama o kızı hala düşünüyorum evet
- +1 yıl
resımden belllide yınede acık acık sormadım...sence arkads napmalı ? İlk kendını kesvetme bu şekıldemı oluyo ?
- +1 yıl
alkol sana ne kadar cesaret verse de merak etme hiçbir zaman karşındaki kızdan ciddi anlamda pas almadıkca sende o kadar ileri gidecek adım atmazsın bana güven.. ha öyle birşey oldu diyelim zaten sen onu öpmek için yaklaşsan öyle bir düşüncesi yoksa öptürmez sana kendini, eger onunda öyle hisleri varsa öpüşürsünüz olur biter. ilk seferde fazlası olmaz.. duyulacak diye korkun varsa emin ol öptüğün kişide aynı korkularda oldugundan ikinizin arasında sadece tatlı bir sır olarak kalır..
Soran+1 yılbu aydınlatıcı oldu cidden.çok çok teşekkür ederim yaa..peki hani böyle dışardan tanışma olarak değilde böyle hani lezbiyen siteleri var ya öyle bi yerde biriyle olmayı deniyim mi? yoksa bu bi hata mı olur? ama şu var ki ben öyle herkesle olamıyorum.duygu olması lazım.hani elektrik derler ya.mesela bugün gördüğüm kızda hissettiklerim gibi.onlarca kıza hissetmediğim şeyi ona hissettim.ki ondan kat ve kat güzelleri vardı.ama oturuşu kalkışı yürüyüşü duruşu..özelliklede bakışları.off...
- +1 yıl
zaten lezbiyen dendiğinde her önune çıkan kızla birlikte ol anlamında bir olay yok.. bu gayet normal insanlar gibi etkileşim, elektrik, hoşlanma vs sonrası olan bir yaklaşımın başlattıgı aşk veya ilişkidir..
öyle sitelerde aramanı tavsiye etmem çünkü %90 fake yani erkektir ama bayan hesabı kullanıyordur.. geriye kalan %8 sadece fuckbuddy yani cinsel beraberlik arayan duygusal bağlanma istemeyenlerdir.. kalan %2 sini bulursan şanslısın etkilenirsen gerçek lezbiyen aşkı anlarsın :)
Soran+1 yıldesene site işi de yattı.. umarım karşıma bi gün öyle biri çıkarda kendisi açılır..yoksa benden bi halt olmaz gibi.hep bu şüpheyle yaşicam.çok rahatsız edici bi durum.keşke o kız karşıma çıksa şimdi.belki cesaretimi toplar açılırdım.çünkü uzunca gözlerimin içine baktı ve hep yandan yandan da baktı.uzunca gözlerime baktığında bende baktım biraz ama sonra belki bi şey der tersler diye gözlerimi kaçırmak zorunda hissettim kendimi.sen böyle bi durumda ne yapıyosun.bi ortamda bi kızdan etkilendiğinde
- +1 yıl
çokgüzel yazmış...bi kızda seni çeken vucuttan hariç duruşu karakteri anlaşılan
Soran+1 yıl@yorumcubaba erkeklerde de öyle karakter duruş bakış yani.tip ikinci plan.
- +1 yıl
öyle bir dururm olması için beni çok etkilemeli duruşuyla hareketleriyle bakışıyla, eğer o bakışlardaki derinliği yakalarsam kesinlikle bir şekilde onunla daha rahat olacagım bir ortama gitmeyi tercih ederim ve onun zayıf anını yakaladığım anda gözgöze kalırsam öperim. rahat bir ortam bulamazsam bir şekilde ortak nokta bulurum sohbet ederken kitaplar filmler moda vs ve ona telefon numaramı bırakırım (asla ondan isteme ama numarayı) dönerse benimdir kurtuluşu yok :)
Soran+1 yılvaaayyy işte bunu öğrendiğim cidden çok iyi oldu ya bende bugün numaramı bırakçaktım kıza çaktırmadan ama annesiyle babasıda yanındaydı ailecek bi yemeğe çıkmışlar sanırım offf dedim şansıma tüküreyim :)) çok ilginç ama yanımdaki arkadaşımı bile farkedemedim çoğu zaman ona bakmaktan.inşallah onu tekrar görürüm.peki bana sürekli ama sürekli yanedena bakarken lavaboya kalması arkadan gel mesajını verir mi? bi ara iyicene gözlerimin içine daldı resmen ama ben bu duygulara alışık olmadığımdan tereddüt
- +1 yıl
tam sana onu diycektim.. eger öyle bir bakışma arasında lavaboya gitmişse senin gelmeni istiyordur.. birçok lezbiyen aralarında bakışmadan, göz temasından sonra restorant, bar, cafe, club lavabosunda buluşup ya telefonlarını alıyorlar birbirlerinin yada o anda hiç anlamadığın ve beklemediğin bir şekilde öpüşme oluyor..
- +1 yıl
olabılır ama sorunun muhatrabı ben degılım tabiii..
Soran+1 yılinanmıyorummmm...hayatımın fırsatını kaçırdım resmen...üzüldüm şu an cidden anlamsızca üzüldüm ben bu kızdan hoşlandığıma inanamazken üzüldüğümede inanamıyorum...offf...gitmeliydim...ama bilmiyordumki öyle olduğunuuuuuu... =(((((((( ama cidden senden aldığım bilgiyle inanılmaz aydınlandım.hib bi halt bilmiyomuşum ben ya. çok iyi oldu bu. keşke bu kızı görmeden önce bilseydim bunları. giderdim. şimdi de giderdim.hele o halime koştura koştura.zor tuttum zaten kendimi.off bee..içim yandı ya..
- +1 yıl
üzülme tatlım bu gibi olaylarla hayatın boyunca çok karşılaşacaksın... ama kendini bu düşüncelere kaptırıp fazla aceleci olma sonra sert kayaya çarparsan burda seni ağlarken görmeyi istemem açıkcası..
Soran+1 yılanlıyorum...evet haklısın..ama resmen bugün hayatımda çığır açtım... ve bana çok yardımcı olduğun içinde sana minnettarım cidden.
- +1 yıl
rica ederim ne zaman aklına bir şey takılırsa ben buradayım..
- +1 yıl
melisa guzel yazıyosun..sende kendını kac yasında farkettın melısa ? Hoş olmayan bı yanıt yada sert kaya oldumu
Soran+1 yılpeki teşekkürler :)
- +1 yıl
@yorumcubaba ben bu duygulara kendimi bildim bileli sahibim. erkek gibi bir tavrım yok giyim tarzımda erkek gibi değil (butch lez değilim). giyim tarzım, saçım vs gayet bakımlı feminen bir bayanım (lipstick lez tarzındayım) ama hiç erkekler ilgimi çekmedi hep hemcinslerime yöneldim ve memnunum halimden. şuan 27yim birkaç ciddi ilişkim oldu hepsinin ayrı güzel yeri var bende, ve en güzel yanı bu ilişkiler bitsede aradaki bağ kopmuyor asla hetero ilişkilerde oldugu gibi olmuyor yani.. :)
- +1 yıl
woovv bir lezbiyen kendini keşfetti burda:) bu tartışmanın başından sonuna doğru :) bu arada siz ikiniz başlayın birşeylere işte ;)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
12Cevap
+1 yılbi fıkra var tam senin durumuna göre cuk giye oturmuş ama biraz küfürlü.. neyse anlatayım ben :)
maymun dalda rakı içiyormuş ve yoldan geçen tilki sormuş:
T: Maymun kardeş napıyorsun
M: Napayım tilki kardeş muz yiyorum, rakı içiyorum aslan s:kiyorum. demiş.
Tilki başını sallayarak gitmiş. Sonra ayı geçmiş ve sormuş:
A: Maymun kardeş napıyorsun?
M: Napayım ayı kardeş. muz yiyorum, rakı içiyorum aslan s:kiyorum. demiş.
Ayı da başını sallayarak gitmiş ve buru diğer hayvanlara da demiş. muz yiyorum, rakı içiyorum aslan s:kiyorum diye. En sonunda aslan gelmiş, tabi ki olan bitenden haberdar. hesap soracakmış ve sormuş da
Aslan: Maymun kardeş napıyorsun?
Maymun: Napayım aslan kardeş, muz yiyorum, rakı içiyorum a m cık a m cık konuşuyorum demiş :))) aslında küfürlü bir fıkra ama alkolün insanın kafasını ne hale getirdiğini çok güzel dile getiriyor :))) alkollüyken kafa güzel oluyor ama işte bilinç yerinde olmuyor :(17 Yorumla
Soran+1 yılyani? sende herkes gibi bilinçaltı mı diyosun?
- +1 yıl
eğer bilinçaltını alkol çıkartsaydı şundan emin ol ki Sigmund Freud bilinçaltını açığa çıkartmak için hipnoz, serbet çağrışım, dil sürçemeleri gibi terapatik teknikler yerine en basiti ve kolayı olan bir duble visky ile işi çözerdi :))) yani kafana takma bilinç altı ile alakası yok :) ama madem korkuyorsun bu işten bence hem cinslerinin yanında içme derim :)
Soran+1 yılkarşı cinsimden birisi yanımdaydı :S
- +1 yıl
bu tip ortamları zaten iyi biliyorsundur benim bir şey yazmama gerek yok ama şunu söyleyeyim erkeklerin gözünde alkollü kızlar çok güzel kıvama geliyor :S cinsellik durumun ney onu bilmiyorum ama eğer erkeklerle de yapmak istemiyorsan ve korkuyorsan bence yalnız iç :) çünkü çok örneğini gördüm :) hatta kız hem cinsiyle sevişirken + bir erkekle de ilişkiye girebilme potansiyeline getiriyor bu meret :( son olarak şunu ekleleyim bildiğin, güvendiğin erkeklerle iç yani son yazdığım şey başına glbl.
Soran+1 yılkesinlikle çok güvendiğim bi insandır yanımdaki kişi.zaten bir tek onunla içerim.onun dışında hiç kimseyle içmedim içmemde.
- +1 yıl
:)) gördüklerimden, yaşadıklarımdan bazı şeyler paylaşmak istedim. umarım faydalı olmuştur :)
Soran+1 yılanladım demek istediğini faydalı oldu tabi teşekkürle :)
+1 yılBilinç altında kızlara karşı bir ilgi var ama doğumundan bu güne kadar toplum, aile tarafından kafanda oluşan paradigmalar nedeniyle bu dürtüne gem vuruyorsun, yanlış olduğunu düşünüyorsun. Alkol aldığında ise bu paradigmaları umursamıyorsun, içten gelen dürtülerin ön plana çıkıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yıliçime ediyim o zaman :) normal bi insan olmanın suyu çıkmış gibi..ama herkesin içinde varmış bu aslında anormal sayılmazmışım.sonum ne olucak çok merak ediyorum.çünkü şu an için hiç bi planım yok.akışına bırakmak en iyisi
- +1 yıl
Ahahah açık ve net bir şekilde biseksüelsin. Anormal bir şey değil diyenlere de katılmıyorum. Aslında neye göre anormal değil diye sormak daha doğru. Toplum kurallarına göre, yaratılış fizyolojisine göre elbetteki anormal. Yalnızca anormal değil demek yerine yalnız değilsin, bir çok kızda biseksüellik var demek daha doğru. En azından erkeklerde ilgini çekiyor. Planlamayla olmaz bu işler. Akışına bırak gitsin. :))
Soran+1 yılaynen akışına bıraktım gidiyo bakalım :)
- +1 yıl
Akışına bırak derken, koyver gitsin anlamında değil yani. Bunu da eklemek istedim. Sonradan pişman olacağın şeyler yapma da... :))
+1 yılhopppala :))) valla sen tanımlayamıyosan bız hiç bilemeyiz...içindeki istek cinellik ise karmaşık...Güzel fiziği olam kızlara sempati ise iiyi ama yanlış anlaşılabilir...korkularının üstüne git...ama sapıtma..yaz bı kagıda dök içini hergün..bir süre sonra oku...faydasını göreceksin
010 Yorumla
Soran+1 yılya o an alkollüyken onunla birlikte olmak istedim.ama tamamen değil o hiç aklımdan bile geçmedi.sadece öpüşme ve bir kaç dokunuş falan işte. alkollü olmadığım zaman kafam dönmediği zaman normal erkekler yani. bu yüzden kafam çok karışık. alkolün bu etkisine nasıl karşı koyabilirimki?
- +1 yıl
alkol bole bı etkı yapsa tum bayanlar biseksüel olur...bilemiyorum...erkek arkasınla cınsellik yasarken zevk alıyosan normalsin gerisini bilmem :)
Soran+1 yılbi erkekle olmayalı uzun zaman oldu hatırlamıyorum bile nasıldı :S ki zaten çok bir şeyde yaşamadım ben.
- +1 yıl
valla sana bır bayan gıbı cevap veremem..makara yada boşta konuşmam..biseksüel bir bayan arkadsla cıddı anlamda konuş bence...
Peki kızda istese sonrasında pişmanlık duycak gibimisin ?
Soran+1 yılbilmiyorum ki hiç denemedim sonuçta :S ama suçluluk hissediyorum şu anda bile..
- +1 yıl
kendını denemeye cesaretın varmı...hoşuna gidebilcek biri bir şişe şarap ve ev...
Soran+1 yılo kız olursa olur anca.yani şu an aklımda yalnızca o var
- +1 yıl
bulma şansın varmı ? Kız kac yasındaydı ?
Soran+1 yılbizim buralarda oturduğunu düşünüyorum.kız 18-19-20 bu yalarda diye tahmin ediyorum
- +1 yıl
sen ekledene bı beni...bısey solücem
+1 yılBilinçaltında her kız beyninin altında yatan lezbiyenlik duygusu sende alkol olunca (yani beynin rahat konumda ve kontrolünü sabit tutamazken) aktifleşiyor.. Normal..
013 Yorumla- +1 yıl
guzel yorum çunku kadın kadıda estetiği beğeniyor
Soran+1 yılbu her kızda var mı yanii?
- +1 yıl
Evet, öyle..
Amerika, Birleşik Arap Emirlikleri vs. gibi farklı kültürleri kapsayan bir anket sonucuna göre;
- Bayan bayana sevişilmesi, erkek erkeğe sevişilmesinden % 90 daha fazla cinsellik arzulatıyormuş..
Hem erkekler hem de kadınlar aynı görüştelermiş.. - +1 yıl
Evet, her kızda var, ancak bazılarında çok bazılarında az var..
Soran+1 yılhadi yaa... bunu bilmiyordum işte.. öğrendiğim iyi oldu ama bilgi bilgidir.o zaman aslında ben çokta anormal değilim
- +1 yıl
Tabi ki değilsin.. Dizginleyebilirsin.. Ya da nasıl istiyorsan öyle davran.. Alkollüyken erkeklere sarkmaya çalış :)
Soran+1 yılistemiyorumki içimden gelmiyo alkollüyken bi erkekle olmak.ben hala o kızı düşünerek hala saçmalamaya devam ediyorum mesela şu an
- +1 yıl
:))))) Aşık olmuşsun :)))
Soran+1 yıldaha bir kez gördüm ama onu aşk böyle bir şey mi? yani insan tanıdıkça aşık olur diye biliyorum ben :o
- +1 yıl
İlk görüşte aşk da var :)
- +1 yıl
cesaret ve alkol...denemesi bedava..barda terslenırsen kotu..evde en guzeli
Soran+1 yılolabilir o zaman aşkta olabilir başka bir şeyde şu an bunu ölçmem çok zor çünküğ daha kendimi tam olarak ölçemedim zaten :) @yorumcubaba ev tamam ama kafede gördüğün bi kızı eve nasıl davet etçeksin kız irkilir
- +1 yıl
ya tabıkı..kımseyı balonla yada sekerle kandıramassın...çevrende begendıgın netten resmını begendıgın bırıne yaklşasmak en guvenılır olanı
ne demişler sorhoşken söylenen her söz ayıkken düşünülmüştür ,sen kızlardan hoşlanmam dereken sadece kendini kandırıyorsun veya öyle olduğuna inandırıyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılkendi kendimi iyi kandırmışım o zaman..
Soran+1 yılbirinden yardım almadan nasıl aşarım bilmiyorum çünkü çok tuhaf bi durum.
Soran+1 yılama sen beni anlayamazsın işte
- +1 yıl
insan kendisine anlamaz ama başkası seni anlayabilir %100 anlayamam belki ama %90 anlarım bu kadar büyütme bütün kadınların içinde lezlik vardır sadece miktarı farklıdır mini etekli kız geçsin kadınların %95 o kıza bakar .samimiolduğum kız arkadaşlarımdan dansöze para takanlar hatta takarken erkek gibi elleyenler vardı ...yardıma ihtiyacın olursa mesaj gönderebilirsin
alkolü alınca bütün bilinç altın dışarı fırlamış bacım. biseksüelsin.
221 Yorumla
Soran+1 yılhayır hayır..olamam... :S ya nasıl biseksüelim ya... alkolsüzken ama hiç bir şey olmuyor ki bana.kızlara normal bakıyorum.alkolün bi yan etkisi mi var acaba bana? başka bi durumu olmalı bunun ya..
Soran+1 yılo zaman yani ben... ... ... ama peki ne yapıcam? :S ikisininde dengesini sağlayamıyorumki.. yani gerçek hayatta kızlardan zorlasamda hoşlanamam. alkollüykende erkeklerden zorlasan hoşlanamam :S alkollüyken kadınlarla normalken erkeklerle mi olucam yani? :S
- +1 yıl
lez p*rno ızle alkolsüzken bıde alkollüyken ...dene kendini ne hissetcen
- +1 yıl
bunu cıddı anlamda bıseksuel bır bayana danış bence
Soran+1 yılya bu öyle bişey ki düşününce bile kendimi suçlu hissediyorum sanki çok ama çok büyük bi günaha batıyormuşçasına.sanki duygularım çok karışmış çözemiyormuşum gibi.büyük bi suçluluk hissi..
- +1 yıl
işte dediğim gibi bence bu suçluluk duygusundan kurtulmalı ve bunun doğal olduğunu düşünmelisin. emin ol zaten bütün insanlar gizli biseksüeldir.bunu da ben demiyorum S.freud diyor yani :) bunu kabullen ve kendinle barış sorun yok bunda önemli bir durum değil ayrıca biseksüel olmak kadınların hiçbirini arkadaş olarak göremezsin demek değil. kadınlardada cinsel açıdan dikkatini çekmeyecek yada gerçekten dost olarak göreceğin bir sürü insan olacak takılma bu kadar :)
Soran+1 yılya daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmadığım için şu an o kadar çok tuhaf geliyor ki. normal zamanda kafama takmam pek çok şeyi. ama bu değişik bir şey düşünmeden edemiyorum. bi şekilde lezbiyen ya da biseksüel birinden yardım almalıyım.ama nasıl anlayabilirim öyle birini onu bilmiyorum işte.
Soran+1 yılah evet işte aaaayyynnnıııııssssııııııı bende oluyo.öpüşme ve ön sevişme. ilersi yok. bu sadece. bu aşılmaz mı? ya da napiyim bi kızla deniyimmi napiyim yani? sen nasıl yaptın ya da yapıyosun? sen nasıl anlamıştın bu durumu ?
- +1 yıl
insanın içinden gelipte buna kalkışması cesaret ki içinden gelmeyen gerçekten yapamaz...
- +1 yıl
bilmem ben yavaş yavaş farkettim bide öyle alkollüyken falanda değil yani. ama senin gibi şoka girmedim gayet olağan karşıladım. ama bence sen gerçekten tam anlamıyla biseksüel biriyle konusmalısın ben kendimi bastırmadığım içinde bende bu kadar olduğunu ve ilerisi olmadığını biliyorum ama senin bilinçaltında fazlası da olabilir ancak bu kadarı kendini dışa vurabiliyordur o da alkollüyken. tatlım bu bir hastalık değil yani bunu aşmana gerek yok ama kendinle barışman ve kabullenmen lazım.
Soran+1 yılevet haklısın..bunu kabullenmek zorundayım eğer böyle bişey gerçekten bende varsa..bu benim sonuçta kendimden kaçamam..bi biseksüel ya da lezbiyenle tanışmalıyım..
- +1 yıl
lezbiyen olmaz tatlım aynı duyguları paylaşamazsın onunla mutlaka biseksüel biri olmalı. dediğim gibi bu sitede bulabilirsin konuşursun. normal hayatta kendilerini açıkça belli etmekten hoşlanmazlar dışlanma korkusundan ama burda olabilir. ama burdada dikkat et bir sürü olmadığı gibi görünmeye çalışan insanlar var sırf daha marjınal diye yok ben biseksüelim falan diyen tiplerde var. bunlara da dikkat et yani.
Soran+1 yılanladım demek istediğini.ama senin söylediğin o şey var ya''ben biseksüel sayılırım ama tam olarak cinsellik değilde kızlarla inanılmaz bir öpüşme ön sevişme isteği oluyor bazen içimde ama her kızla değil tabiki nadir insanlarla'' diye,bende aynen böyleyim.sende beni anlayabilirsin öyleyse?
- +1 yıl
tabiki anlayabilirim anlıyorumda zaten tatlım. ama öncelikle biseksüel biriyle konuşmalısın, sonra mesela bir kızla sonuna kadar gitmeyi dene eğer sadece başlangıçta zevk alır ilişki sırasında pek zevk almazsan senınkı de benim gibidir. ama once bunu tam olarak anlamalısın. sadece bir heveste olabilir mesela bunu anlamanın tek yolu denemek.
Soran+1 yılbiseksüel birini bulabilirsem kesinlikle dediğini uygulicam çok teşekkür ederim yardımcı cevapların için =)
Soran+1 yılumarım.. :)) <3 =)
sen kaçmaya çalışsan da bilinçaltında böyle bişey var demek ki.. ve içme sakın içiceksen de dozunu iyi ayarla.
05 Yorumla
Soran+1 yılsarhoş olmak için içiyorumki zaten..bazı yaşadıklarımdan kurtulmak için gülebilmek için. :/
Soran+1 yılevet beyni uyuşturmak daha doğru bi tabir.böylece boşverebiliyosun tüm olanları.rahatlatıyo seni.ama sonra o mekana öyle bi kız giriyoki gözlerini ondan alamıyosun.hani çok ahım şahım birşeyde değil ondan güzelleri var ama oturuşu kalkışı heleki bakışı...offf.. zaten tam ayılamadım bi nevvi hala alkolün etkisindeyim ama kahve iyi geldi daha iyiyim ilkine göre
Soran+1 yılçalışıcam bi yanım inkar etsede... :S
sen alkol alınca özüne dönüyosun olay bu :D senin içinde aslında aslan gibi delikanlı var
03 Yorumla
Soran+1 yılyoo ben gayette bi kızım. erkeksi değilim
Soran+1 yılama çok iyi kafa yapıyo ya :))
yemin ediyorum ben de ayni seyleri yasiyorum. yalniz ben her daim kadinlardan hoslaniyorum nasil oluyo anlamiyorum bi turlu :D
06 Yorumla
Soran+1 yılbende değişiyo :)) normalken erkeklerden alkollüyken kızlardan hoşlanıyorum :)
Soran+1 yılhummm :)) ay iyiki sormuşum bu soruyu şimdi kendimi daha iyi hissediyorum
Soran+1 yılyalnız olmamak güzel :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiseksuelsin.ben de alkolluyken sevisince farkına vardım.psikologa bile gittm noluyo bana diye.dunyanın sonu degil dedi.takıl dedi
011 Yorumla
Soran+1 yılbi kızla mı seviştin yani?
Cevap sahibi+1 yılbi kızla sevistim once sonra bunalıma girdim terapiye gittm biseksuel oldugumu kabul ettim.sonra devam ettm ilişkilerime
Soran+1 yılya peki bendeki gibi mi oldu? mesela ben bi kızla ilişkiye girecek kadar ilerleyemeyeceğime eminim. ama öpüşmek ve sevişmek istiyorum alkollüyken.ama sadece o kadar hiç dahasını istemedim.istememde gibime geliyor.
Cevap sahibi+1 yılmerak o zaman.denersn bakarsın
Soran+1 yılumarım merakımı giderince geçer..
Cevap sahibi+1 yılbenim butch bi arkadasım vardı ama lez oldugunu bilmiyodum. bi gece arkadaslarla toplanıp ictik bana cok ilgiliydi.sabah onun yatagına kendim gittm cok ani oldu o zamana kadar hic ilgim yoktu kızlara
Soran+1 yılvay bee...bende bugün bu olaydan dolayı düşünmeye başladım işte ve hala aklımda o kız. peki eğer ben öyleysem butch durumunda mıyım yoksa diğer durumda mıyım nerden anlicam ? ne olduğumuda bilmiyorumki ben şimdi bak bunu hiç düşünmemiştim.
Cevap sahibi+1 yılbutch erkeksi tiplere deniyo kısa saclı.feminende uzun saçlı kız gibi olan.zaten feminen olanların dıstan bakınca lez oldugunu anlamak zor:D tabii ilişki de de aktif pasif ve ap olayı var ben bunu sevmiyorum ama snıflandırmamak gerek sevisirken. ayrıca escnseller hissediyo birbirini.benim trende tanıstıgım bile oldu
Soran+1 yılya işte galba bizde o kızla birbirimizi hissettik. ama benim aptallığım yüzünden olmadı. çünkü lavaboya arkasından gitmedim. çünkü bunun bi işaret olduğundan emin olamamıştım.aslında bariz belliydi ama daha önce böyle bişey yaşamadığımdan korktum haliyle.ben normal kız görünümdeyim uzun saçlıyım ama spor giyinirim genelde hep.sportmenim yani.ama o kız tam bi kız oalrak giyinmişti ben eşortmanlarlaydım.çok tatlıydı ya..
Cevap sahibi+1 yılaynı mekana gene git belki karsılasırsınz
Soran+1 yılorda olucam umarım o da orda olur
konu alkol değil konu senin bilinçaltın..zevk aldığın şeyi yap bence durma...
00 Yorumla
+1 yılbence sen içme:)siz içtikce biz yanlız kalıyoz:)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:))) öyle deme yaaa...
- +1 yıl
ama gerçek:)bu demekki senin içinde varmış ama dışa vurmamış:)sen alkol alınca dışa vuruyor işte,yani birgün tekrar içeri girmek istemiyecektir işte ozaman senin vay haline
+1 yılOZaman gece kuluplerinde takılsan hergün kucaktan inmezsin...
02 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya.
- +1 yıl
Çok alaka işte...
alkol kötülüklerin anasıdır anacıığıııııııııım :S
02 Yorumla
Soran+1 yılanasını gördüm..gördüm...
+1 yılalkollü olunca aslında özünü yansıtıyorsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyo yo yo. özüm bu değil benim.çok saçma.olamaz öyle şey.gerçekte ayıkken bi kızla olmanın düşüncesi miğdemi bile bulandırırken bu nasıl olabilirki. onu da geçtim öpüşmeden ve bi kaç dokunuştan ilersine geçmeyi hiç istemedim. bi de gözleri çok güzeldi..
Gizli Üye(30-35)+1 yılalkol bosuna haram değil:)
07 Yorumla
Soran+1 yılevet güzel bi bakış açısı :)
Cevap sahibi+1 yılee normalini yaptıryor seytan birde kendinde değilken buunu düşündürelim demiş.. tavsiyem alkolü bırak:) en azından onun günahndan yırt:)
Soran+1 yılalkolden nefret ederim normaldesırf bazı düşüncelerden kurtulmak için içmiştim
Cevap sahibi+1 yılcözüm değil. frkına varmıssındır zaten:)
Soran+1 yılgeçici bi çözüm diyelim :)
Cevap sahibi+1 yılkafanı kurcalayan farklı bir düşüne olusturmus sadece:)
Soran+1 yılo çok fena yaaa :))) çok kaza kurşunu çıktı o piyangodan çıkar gibi :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerak ettim ne durumdasın ne yaptın :)
00 Yorumlabiseksüelsindir.
01 Yorumla
Soran+1 yılgalba..
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri