Erkeksi erkek kavramı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bundan bir kaç ay önce Japonya'daki kızlar hakkında bir haber okudum. Bu şirin kızlar, "erkeksi erkek" kavramı üretmişler.

Son zamanlarda Japon kızları, kendi ulusunun erkeklerinden yeteri kadar ilgi göremedikleri için çok şikayetçiler. Hatta bir çoğunun eşcinsellik sorununun olduğunu söylüyorlar. Buna bağlı kalarak kendileri de lezbiyen oluyorlar. Ama aynı ilgiyi göremediklerini söylüyorlar. Bilindiği gibi Japonya Türkiye'den vize istemiyor. PEki ne bu erkeksi erkek kavramı? Erkeksi erkek dedikleri erkekler, kızlardan hoşlanan, aynı zamanda ilgi duyan, otoriter, sert, sevmesini bilen ve onurlu erkeklerdir. Diyeceğim o dur ki bizim sağlam Türk erkeği tayfasını toplayıp bir ziyaret edelim.

Zihniyet bakımından kesinlikle uyuşuyoruz.
Hentai mı diyosun kanki? Gidek la daha ne bekliyoz!
Kyoto'dan bir geyşa bulacam!
Türk kızlarından sıkıldım artık! Hepsi yağ çuvalı gibi ve birçoğu sorunlu!
Biz Türk Erkeğinden daha sağlam erkeksi erkek mi var? Gidelim!
Erkekler işte! Hangi ulustan olursa olsunlar hep aynılar...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Merak ettiğim bir nokta var. Bazı entellektüel arkadaşlar biraz rahatsız olmuş. Bir erkek kullanıcı kızların tercihine benzer şekilde başlık açmış. Yani ben! Peki ya bazı kızların ya da her ne oluyorlarsa, onların açtığı vajinal başlıklar hakkında doya doya yorum yaparken aklınıza gelmiyorda bu başlık mı ahlaksızlık niteliği taşıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Türk kızları vs. Japon kızları rekabetini başlatmış bulunuyorum. Ama E şıkkı malesef önde :))) C ve D ise yarışıyor. Ha iki tane de hentaicı var :D
Erkeksi erkek kavramı hakkında ne düşünüyorsunuz?