arada bi mast yapıyorm ve şimdi korku bastı beni ya kızlık zarıma bişy olduysa .. kızlık zarı tam olarak nerde hemen giriştemi arkadaşlar ? yani hafif bi girme bile olsa bozulurmu ?
Cevabın nedir?
+1 yılHemen girişte sağda
Kısa ve öz anlatayım
Üç çeşit kızlık zarı vardır
1- Hassas; Bu türler genelde uçlara yakın oldukça hassastır, içeri girebilecek ufak bir darbede yırtılacak şekildedir.
2- Elastik, Vajina'nın orta veya biraz gerisinde yer alır ve genelde esnektir. içine girecek bir cismin zorlamasıyla yırtılacak türdedir. BU türler bazen ilişki esnasında bir kaç kez zorlamadan sonra yırtılabilir.
3- Ancak doğumda yırtılan ise ister ilişkiye gir ister girme böyle bir zarın varsa ancak ve ancak doğum esnasında yırtılma gerçekleşir. Yada Bir Dr tarafından yırtıla bilinir.
Şimdi bunlardan hangisi seninki si, bunu bilmenin öğrenmenin tek bir yolu var denemen ?
Şaka sakın deneme mast. yon yaparken dikkatli ol ve mümkün olduğunca parmağını içine sokmamaya özen göster.02 Yorumla- +1 yıl
@MrGoodKat Kızlık zarı vajinanın 1,5-2 CM içerisinde bulunur hassas bir yapıya sahiptir ve hemen bozulabilir.
En İyi Cevaplar
İç dudakların başlangıç noktasının hemen altında,yani sizinde dediğiniz gibi tam vagina girişinde sayılır.Hafif bir girme ile bozulabilir yada zedelenebilir,o yüzden çok dikkatli olmalısın.Bazı kızlarda kızlık zarı esnek olabilir o zaman ilişkide dahi bozulmayabilir.Ama esnek olup olmadığını ilişki yaşamadan asla bilemeyeceğine ve esnek olma ihtimali çok düşük olduguna göre bence sadece klitoral orgazmla yetinmelisin.Yani masturbasyon yaparken sadece klitorisini uyararak orgazma ulaşmalısın.
10 Yorumla
3 cm pay vardır canım yani parmağını yarıya kadar sokarsan zarı selamlarsın :))
010 Yorumla
Soran+1 yılbaktığımızda orda et parçası gözüküyor o mu zar ?
Soran+1 yıl24 yaşındayım .aktımm gogle bi sürü şekilleri var nasıl anlıycam ki ya herkes de dalga geçiyor sanki çok tuhaf bişi millet neler neler yapıyo ben sornca herkesin derdi oldu
Soran+1 yılbozulduğunda acı oluyo mu?
Soran+1 yılkendimiz görebiliyormuyuz bu zarı
Soran+1 yılöyle bişey girmedi o zaman bozulmamıştır ya inş off çokkötü bi duygu
Gizli Üye(30-35)+1 yılvajina girişinin 1-2 cm içindedir.içine birşey girmedikçe kızlığın bozulmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılgirmedi ama düşmüştm 15 16 yaşlarında sonra kan gelmişti .. ben bakıyorm ve bişey gözükmüyo karanlık bi delik :( doktora gitmek en iyisi sanırım
Cevap sahibi+1 yılevet canım en iyisi doktora gitmek bizim buradan bişi söylememiz doğru olmaz seni yanıltmış oluruz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
77Cevap
+1 yılKızlık zarı her kadında farklı yapıda bulunan bir dokudur. Mukozal bir yapıdadır ve vajinanın girişinden itibaren 1,5-2 cm içeride bulunur. Kızlık zarı muayenesi, doğum veya jinekolog hekimleri tarafından kızlık zarının bütünlüğünün kontrol edilmesi amacıyla yapılmaktadır. Muayene sırasında kızlık zarı dokusunda bir tahribat veya kanama olup olmadığı gözlemlenmektedir. Halk arasında bekâret kontrolü, olarak adlandırılan bu işlem, yaklaşık 5 dakika süren bir işlemle ağrısız-acısız bir şekilde yapılmaktadır. Tamamen steril edilmiş klinik şartlarda yapılan kızlık zarı muayenelerinde herhangi bir tıbbi araç-gereç kullanılması söz konusu değildir.
Kaynaklar;
https://www.esrademiryuzer.com/
https://www.kizlikzariankara.com/
http://www.kadindogumnet.com/
bu konuda kulaktan dolma bilgilere inanmayın. Aradıınız herşeyi internette bulabileceğiniz sağlıklı kaynaklar mevcut. Elbette burda hepimiz yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama konu sağlık olduğunda bence güvenilir kaynakları kullanmalısınız.20 Yorumlakızlık zarı vajinanın 3 5 cm içersinde ve söylendiği gibi şeffaf bir zar şeklinde olup ilişki srasında ya da zorlandığı taktirde yırtılmak suretiyle bozulur dudaklar ise genelde içerdedir ancak çok ilişkiye girenlerde özelikle farklı birleşimlerde dışarı çıkar ve öylece kalır
10 Yorumla
+1 yılgoogle denen birşey var hiç mi haberin yok...binlerce resim bulabilirsin...buradan tariften bin kaç daha yararlı olur..insnaalrımız bilgiye ulaşmayı bilemeyecek kadar cahil..yada hazıra konmayı istiyor...
google görsellere kızlık zarı yaz bir sürü resim cıkar...10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk ilişkiye girdiğinde kanama olacak diye bir şart yok. kızlık zarın esnek olabilir o yüzden yırtılmayabilir, yırtılsa dahi çok çok az kanama olup farketmeyebilirsiniz vs vs vs. esas soruna gelirse sadece sürtünme ile veya popoya elleme ile kızlık zarına bişey olmaz. tam birliktelik yaşamak gerekir veya içine bişeyler sokman gerekir.
02 Yorumla
Gizli Soranİlişkiye girmedim içeriye bir şey soktuğumu da hatırlamıyorum hiç bir şekilde. Evet ilk ilişkide kanama olmayabilir esneklik vs biliyorum onları da araştırdım ama öyle bir baskı varki inan ki ne yapacağımı şaşırdım
Cevap sahibikızlık zarında korktuğun gibi bişey yok. emin olabilirsin buna. için rahat olsun.
+1 yılKızlık Zarının Yapısı Her Kadında Farklılık Gösterebilir. Bu konularda Sağlıklı bilgi edinmek için Dr Esra Demir Yüzer'in ya da Cem Özlük' ün yazılarını ve programlarını takip etmeni öneririm.
00 YorumlaInternette bununla ilgili gorseller mevcuttur bakabilirsin
Buyrun
www.jinekolognet.com/kizlik-zari-turleri.asp00 Yorumla
+1 yılvajina girişinden 3-4 cm içeridedir. hafif girme olsa bozulmam çok esnek bi yapıya sahip bi zardır ama sen yinede 4 cm den içeri girme garantiye al derim ;)
10 Yorumlabu kızların kızlık zarı derdi bitmez arkadaş size benden tavsiye vajinanına sensör koyun :D zara yaklasınca dit dit dit dit daha yaklasınca ditditiditiditiditiditidity :D
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvajinanın 3-4 santim içerisinde. sen onu göremezsin, jinekologlar görebilir. ama sana tavsiyem sakın parmağını filan sokma, ilerde biriyle ilişki yaşarsan da sadece birazcık gircem desede izin verme istemiyorsan
00 Yorumla
+1 yılKızlık zarı vajinanın 5-6 cm ilerisinde rahime doğru olan taraftadır. 12de biraz biyoloji dinlesen bilirdin
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBen cidden anlamıyorum herkes bir şey söylüyor
- +1 yıl
geçen sene gördüğümüz bir konuydu hatırlıyorum benim dediğim doğrudur
+1 yılVajinanda dışında olamayacağına göre içinde bir yerde
21 Yorumla
+1 yılBirileri biyoloji dersinde tuvalette sigara içiyordu galiba.
30 Yorumla
+1 yılOffff... kızlık zarı dediğin şey vajinanın bir parçası zaten. Vajina komple cinsel organın kendisi.
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılİdrar ve ilişkiye girilen yerin tamamı vajina mı rahim mi ne benim kafam karıştı
+1 yılcesıt cesıttır. hekeste dudak seklıde degısıor. kızlık zarrıda vulvadan 3-5 cm ıcerıdedır. cok net gorulmez. dıkkatle baktıgında ufak etparcası gıbıdır. kolaylıkla hıssedılemzde
00 YorumlaKızlık zarı genelde vajinanın 3-4 cm içinde bulunur.. internette detaylı bilgi bulabilirsin..
00 Yorumla
+1 yılInternette gorselleri var. Vajinanin sekili kadindan kadina degosiyor
00 YorumlaGerçekten öğrenmek istiyormusun, diğer taraftan yazarsan anlatırım sana burdan olmaz
00 Yorumla
+1 yılDelikten 3cm icerde.
Orta parmani 5..6 cm sok tanisirsin.😉00 Yorumla1 metre git sağa dön sonra düz git yol çatal olacak sen sağa döneceksin 2 metre daha git sola dön aha tam karşında duruyo :))))
00 Yorumla
+1 yılVajinadan 2-3 cm içerde diyorlar. Ben de bilmiyorum tam yerini.
00 Yorumlabozulmaz bozulmaz rahat ol , üstten okşa içeri dalış yapma yeter
01 Yorumla
+1 yılKızlık zarının nerede olduğunu resimli bir şekilde bakıp görebilirsin canım nerededir yapısı nasıldır çok faydalı bir yazı:
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak şöyle açıklıyım.Dış dudakları ayırdıktan sonra 1-1.5 cm kadar vaijna deliğinden içerideki kısımda.İçine birşey sokmamalısın yani.
00 Yorumla
+1 yılvajinanın ilerisinde 3 cm bile yoktur belkide o yüzden mastürbasyon yaparken dikkat edilmesi gerekir
00 Yorumla
+1 yılkişiden kişiye değişir kimisi 1 cm kimi 4cm kiminde zar bile yoktur bazıları çok derindir içi serindir
00 Yorumla
+1 yılsürtünürken iyi evlenirken telaşa düştü ahh ahh seni gidi s
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak canım benim sende 2 tane delik var bir idrar deliği bide vajina deliği vajina deliginin 2 3 cm içerisinde ise kizik zarı vardır bazi kizlarda gorulebiliyor
222 Yorumla
Gizli SoranYa şimdi anladım vajina da o bölgenin tamamı oluyor vajina deliği de adet kanaması ve ilişkinin gerçekleştiği delik demi
Cevap sahibievet canım benim o zar delikli oluyor o deliklerden adet kanı geliyor ilişki de o zar yırtılir tamamen
Gizli Sorano zarı görmek çok mümkün değil heralde
Cevap sahibiYo bazı kızların ki gorulebiliyor
Gizli Sorannasıl görünüyor ki baksam anlar miyim
Cevap sahibievet ama. nasil bakacağım biliyormusun?
Gizli Sorannasıl bakıcam
Cevap sahibibak şimdi Şu an musaitsen aynen dediklerimi uygula
Gizli Soranmüsaitim
Cevap sahibiyere comel bacaklarini hafif aç ve öksür oksururken de vajinan dudakli ise parmakların ile vajina dudaklarını yana doğru çek iyice ikin ve öksür o zaman vajina deligin biraz açılacak ve içine bak delikli bir perde gibi görülür
Gizli Soranvay be tıp gelişti 😂😂
Gizli Soranpeki yırtılmış olanlarda nasıl görünür
Cevap sahibihahah a bak herkesin ki hemen gözükmüyor çünkü bazıları ki 1 cm 2 cm 3 cm filqn içerde olabiliyor bide sakin parmağını içeri sokma tamam mi
Cevap sahibiyırtılmış olanların ki etrafında yırtılmış olan perdesi görülüyor zaten bide daha açık oluyor zaten
Gizli Soranen az 3 cm içerde diye biliyorum yok tamam sokmam ya delirme 😂😂😂
Cevap sahibiaferin 😁 😁 sadece dudak varsa dudakları tutup yana çek
Gizli Sorandudak herkeste vardır yok mudur
Cevap sahibihayır 😀😀 ama dudak varsa emin ol ki şanslı kızlardan birisin
Gizli SoranVar baya da belirgin yani neden şanslıyım salak gibiyim valla bu konuları yeni yeni merak ediyorum 😂😂
Cevap sahibikiyamam ya 😀 istersen özele gel orda konuşalım olur mu
Gizli Sorantamam daha iyi olur
Cevap sahibiMesaj at şimdi
Odanın kapısı gibi giriştedir kızım.
-Haydar Dümen10 Yorumlagörmen için ya aynanın karşısına geçip vaginanı açıp bakman lazım ya da aynayı yere koyup üstüne çömelip yine vaginanı açıp görebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajina girişine birşey sokmadığın sürece bozulmaz. Klitoral mast. neyinize yetmiyor anlamıyorum ki. illa tehlike yaratacaksınız
10 Yorumlaresimli anlatım mı? lazım. buradan nasıl anlatacaklar ki?
00 Yorumla
+1 yılgormeezsinde kalinsa ilk gece kanamazsa ne dicen o kan gelmezse
00 Yorumla
+1 yılVajinanın bir parçasıdır kızlık zarı. Onun içinde yer alır.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, bendede aynı sorun var, gittin mi kontrole peki? Bozulmuş mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsağdaki parkı dönünce 3 metre ilerdeki okulun dibinde
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakiresin takinti yapma.
Bul olgun birini
Oral yapsin.
Sor ona. soylesin sana02 Yorumla
Gizli SoranHayır ya evlencem diyorum bul birini diyon
Cevap sahibiBakiresin. takinti yapma
+1 yılSürtünmeyle bozulmaz kızlık
00 Yorumla
+1 yılçok detaya takılma, içinden çıkamazsın.
00 Yorumla
+1 yılAgizda bulunur sakso cekersen bozulur nokta...
00 Yorumlakndin göremezsin, başkası bakarsa daha iyi olur.
02 Yorumla
Gizli SoranBaşkasına da baktiramam
Gökyüzüne bak yukarda biyerlerde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpatlayınca çözersin bacım :D
11 YorumlaGit doktora baktır birşey olmaz
00 YorumlaBunun için doktora gidebilirsin
04 Yorumla
Gizli SoranBunun konusunu kimseye açamam doktora da gidemem haliyle
Gizli Soran+1 yılOna da kızarlar ve inanmazlar daha kötü şeyler olur bu defa
265,221 koordinatı bulman gerek
00 Yorumla
+1 yıl2-3 cm içerde bir esnek yapı. zardeğil yani
00 Yorumlavagina dudağından ortalama 5cm içeride
10 Yorumlagiderken sağda,
dönerken solda00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKulak zarının çaprazında
01 Yorumla- +1 yıl
hmm güzel tespit :D
Kizlik zarını ne yapacaksin
00 Yorumla
+1 yılBeyninin içinde :) takılma böyle şeylere
00 Yorumla
+1 yılValla bizim evde değil
Kim aldıysa versin00 Yorumlaİçini açıp bak istersen
00 Yorumlavajinanın yaklaşık7-9 cm içinde ince bir perdedir
18 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYani penis ilk önce vajina ya girecek daha sonra kızlık zarı yırtılacak
Gizli Soran+1 yılben kızlık zarı önde diye düşünüyordum
Gizli Soran+1 yılTamam şimdi anladım bu zarı bizim görmemiz mümkün değil o halde
Gizli Soran+1 yılteşekkürler
Kızlık zarı kulak zarının hemen arkasında
00 Yorumlakan gelmedgı sureecek problem yok :P
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAt bir parmak anlarsın 😄
00 Yorumla
+1 yılBana ulaşırsan anlatırım
00 Yorumlavajina girişinin 2 cm ötesinde
10 YorumlaVajina genel ismi. 2-3 cm ıcerıde kızlık zarı var.
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem