Aynı okulda okuduğum birini facebooktan ekledim. Konuşuyoruz iyi de gidiyor. Ama burcu boğaymış hayatımda ilk kez bu burca mensup birinden hoşlanıyorum.
İlgisini nasıl çekebilirim?
İlgisini nasıl çekebilirim?
Yemek yapmayı öğren
Çıktığında ona sadık kalacağından emin olmasını sağla
Sorduğun sorunun cevabını bazen günler sonra verebilir hemen bekleme
Görünüşüne önem ver seni çekici bulmasını sağla
Asla yalan söyleme dürüst ol
Ona destek ol,sorunları olduğunda fazla sıkma sadece yanında olduğunu hissettir
Dişiliğini asla geri plana atma boğa erkeğinin cinselliği çok güçlüdür
Parasını harcarken iki kere düşün
Sakin ve dingin bir ortamı severler,Disko disko partizani deme:)
Yeterlidir umarım:)
Ben buradaki tarife aynen uyuyorum abartısız.Ve aşık oluyorum galiba.:) Güzel de yemek yaparım.
Amin amin.:))
Yemeklerden bahset bogalara. Ama boga erkegi tartışarak anlaşan bir tiptir. sürekli tartış ama anlaş bir noktaya var. Ayrıca bogalar iyilerdir. Fakat erkekleri bazen cekimser bazen 2 yüzlü olabiliyor. dikkat
hımm bende başak burcuyum onu anlamam zor olmaz ama.Çok konuşuyorum ve o sessiz gibi.:/
Evet ben de başagım. Boga ile birşey olunca kesin bana sor. Sonra ıskalarsın.
Cünkü başak sadece boga ve oglakla di mi?
Hele hayatına ilk deva bir boga geldiyse sakın sormadan gecme. Yoksa kötü sonuc dogar.
Başaklar cok konuşur evet. Espri ötesidir ama bazıları onların sacma oldugunu söyler. Aslında aynı cümeleri yada yakınını standbycılar yapınca onlarca insan güler gecer
Bir başak olarak illa akrep diyordum.Ama boğa burcu ile de anlaşıyormuşuz da nasıl etkilerim ben bu insanı diyor o pratik başak şimdi.:/
Bogayı etkilemek cok zor degil. Ona biraz hissettir birşeyleri ama kendinden fazla birşey verme başlarda. Yani seni tam tanımamalı. Bırak o tanımaya başlasın. cünkü bir boganın o kadar cok soru sorması olcaktır ki. Sürekli soracak soracak. sen cevap erdikce birkac sorusuna diyeceksin ki nedne sordun bunu ayrıntıya inme sadece soruyu cevapla. Ama müthiş hafizası var bazen. o yüzden kalem kagıt al. önemsiz olan birşeyi aklında tutar
Peki hatta epey soru sorduğunu bende farkettim.Bakalım bu işin sonu hayır mı.:D
Yemek yapacak vaktim olsa ohooo.:)Belki yapabilirim
akşama öğrenirim hatta yemeklerden açayım konuyu ben.Biraz işgüzarlık olacak ama..
boğa burcu erkegı kesınlıkle kültürlü oturmayı kalkmayı bılen yerıne gore davranan cok bakımlı çok farklı kızlardan hoslanır eger hayatında hep aynı tarz kısıler olduysa o tarzdan farklı kısıye gıder aşık olur.aşık oldugunda afallar hatta bu nedenle soguk davranabılır.ılgısını cekmek ıçın boş konusma yeter
Peki sağol.:)
O zaman aradığı kişi olabilirim ama çok aşırı konuşurum..Susmayı öğrenmem lazım.
Her ortamda konuşmam mekana göre şekil alırım ama ona öyle bir giriş yaptım ki ödevi varmış diyemeden vurdum geçtim.:S
Peki teşekkür ederim.Bide fizik olarak mesela belli başlı tiplere ilgi duyar mı?Nasıl tiplerden hoşlanır.
Ben beyaz tenliyim saçlarım açık kahve kimse kendine ben şıkım demez ama zaten burcum başak tahmin edersiniz herhalde zevkim iyidir umarım frekanslar tutar.)
Yüzümü güldürdün haa..inşallah anlaşabiliriz bizde bi etkilesem gerisi gelir ama.:)
Burçlara göre bunu belirlemek ne kadar akıl karı ki? Belki burcunun özelliklerini taşımıyor? Asdsafaf :) Canım sen kendin ol sadece böyle çok daha güzelsin :)
Burçların kişiliği etkilediğini düşünüyorum bu soruyu o yüzden sordum.Değişmek gibi bir niyetim yok sadece hoşlanıp hoşlanmadığı şeylere dikkat ederim gibi bir niyetim var.
İstediğim kişiyi etkileyebilirim ama burcum başak hayat benim için deyatlardan ibaret.
Bu arada ben kerevize bayılırım.
Yorumun için teşekkürler.:)
Benim de başak canım, boğa burcuyla 3 yıl beraber oldum sonra attığı kazıkların üstüne oturtmaya kalksam kendisinin boyunun yetmeyeceğini gördüm. Temkinli ol derim madem burca bu kadar dikkat ediyorsun.
teşekkür ederim canım.:)
Cevap
5Cevap
bende boğa burcuyum ve eğer iligisi çekersen seni brakmaz emin ol çok trip atma biyere kadar dayanır sadece çok inatcıdır yemeği sever ama bu çokda önemli değil önemli olan kendini yakın tut ona bağlanmasını sağla bu çabuk olucaktır fazla yorulmazsın :)
ben bir boğa burcu olarak şunu söyliyebilirim...cinsellik ön plandadır,yemek diyenlere aldanma,ama hayatı güzel yaşamayı veyaşatmayı sever...seksi ol ve sıradışı ol cinsellikte...rutini sevmez boğa hayat doludur ve hayat adamıdır..ama maalesef tutku ve inatçılıkvar bizde ...:)))
Burçlara göre değil etkileyici olmana göre kişi etkilenir, ilgisini çekersin. Onun özelliklerini ortak özellikleriniz haline getir. En azından sürekli ilgilen onunla, anlayacaktır.
Agresif misir peki.Öyleyse anlaşamam hiç.
Burçlar konusunda en ufak bir fikrim yok. Kişilikler burçlara göre oluşur mu bilmem ama söylediklerim tamamen ne burcu olursa olsun iyi olacak bir yöntem.
Zaten bilemezsin belkide burada sen bunu söylerken o seni cokdan farketmiştir.
Acele et...
Zaten farketmemesi mümkün değil şeytan tüyü vardır bende.Ama bu kez dikkat edeceğim sütten ağzım epey yandı.
Bende de var o tüyden ama işte ortamlara girmiyorum :)
Sana tavsiyem biraz daha temkinli ol seninde söylediğin gibi. Acele etme. Basit bir ilişki de olabilir elde ettikten sonra.. Bu sefer o kırılmasın.
teşekkürler..:)
Rica ederim iyi cevaptı bu :))
İyi yemek yapıyor olman gerekli bildiğim kadarı ile... Boğalar yemeyi sever :)
Yemekten iyi anlarım da şunu bilmem gerekiyor et yemeği mi? Umarım sebzedir, ne olur sebze falan olsun.:))
Öyleyimdir ama otlardan süper bir ahçılık çıkarırım.Yemek konusunda iyi sayılırm.Etlerle de tanışmam gerekecek sanırım.:/
İnşallah.:)
Hergün bir et yemeği mi yani?:/
Evet haklısın belki et de pişirebilirm zamanla.:)
bogalar demek yemek demektır... Bol bol bır yerlere yemege gıdın.
bence kırmızı don giydiğini söyle etkilenmezse üyeliğimi kapatacağım
:) Beni aşar, biraz utangaç mesafeli biriyim.
kırmızı pelerin gösterilerek.
veya,
link
teşekkürler.:)
ilgini belli edebilirsin
ona içten mesajlar gönder çeker zaten ilgisini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar