Norlevo yerine Ella diye bir ilaç üretiliyor, biliyorum ama Norlevo hiçbir yerde bulunamaz mı?
Bir de niye Norlevo kaldırıldı acaba? Yan etkilerinden dolayı olabilir mi?
Bir de niye Norlevo kaldırıldı acaba? Yan etkilerinden dolayı olabilir mi?
Ayni firma farkli isimlerle ilac üretiyor kimse kiside olusabilcek yan etkileri dusunmez. Ella daha pahali ayrica maddi bakin olaya bide elle 5 gun icinde kullanilabliyor norlevo onerilen 5-24 saat
Üretici firma aynı değil. Ella'yı Abdi Ibrahim çıkarıyor, diğerini işte yabancı bir firma. Ayrıca Norlevo'nun tavsiye edilen kullanılma süresi 3 güne kadardır, yani 5 - 24 saat bilgisi yanlış.
İşte değil, ise olacaktı o...
Ayrıca yan etkileri düşünmez diye bir şey yok. Biri bu konuyla ilgili dava açar ve araştırmalarla doğrulanır yani haklı çıkarsa o ilaç piyasadan kaldırılır.
Etkisini en cabuk ne kdr surede gosterir prospektüsünü acip okuyun 2. Gunun sonunda aliniyor doğru ama ilk zamanlardaki yuzde 98lik korumayi tuzde 70lere cekiyor. Ella norlevodan daha pahalı. Hastalarimiz gelip bir bir anlatiyolar. burada ben bilgiliyim havasi vermeye caliscagina bole soru sorma daha iyi o zaman. 3. Günün sonunda norlevo alip da hamile kalan cok. Ama ella 2 aydir satista bildigm kdariyla simdilk karsilasmadk.
Cevabınızda bu şekilde gecede etmediğiniz için yanlış bilgiyi düzeltmek istedim. Etki süreleri tabii ki yazıyor.
Gecede değil, ifade* olacaktı o... T9 hatası.
Teşekkürler.
Iki ilacida ureten ayni firma neye gore piyasaya suruyorlar bilmiyorum ama 3 ay once alla yerine norlevo vardi ella yoktu simdi sen tersini soyluyorsun vardir bir bildikleri herhal ! :)
Birkaç eczaneye sorayım en iyisi.
Hayir bundan 2 ay once kiz arkadasima almistim. Hala piyasada var son iki ayda kaldirilmadiysa
Son 1 aydır Ella var.
Bunun da yan etkileri var.
Ella, 3 kat daha etkili bir ilaç. İnternette de var bu bilgiler.
Cevap
4Cevap
Ella aldım ben geçenlerde.
Norlevo yok.
hapa mapa ne gerek dışarı boşalsın
ben daha geçen gördüm ya
Satılıyor hala :)
Satılıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar