Sanırım hamileyim, bunu da etrafımdaki insanlara açıklayamam yani sadece kürtaj seçeneği kalıyor. Ciddiye alıp akıl verin lütfen :/?

Arkadaşlar net olmamakla birlikte sanırım hamileyim 2 ya da 3 haftalık en fazla henüz test yaptırmadım. Kürtaj istemiyorum ama okuyorum hemde iyi bir üniversite de dereceli olarak kazandığım çok iyi bir bölüm sevgilimde öyle. Ailelerimiz asla izin vermez evlilik konusuna evlenirsek okul hayatımız biter geleceğimiz sona erer. Ailemden uzakta okuyorum acaba diyorum burada doğum yapıp gizli mi büyütsem ama bunu da etrafımdaki insanlara açıklayamam yani sadece kürtaj seçeneği kalıyor akıl verebilir misiniz? :((
Yapmasaydın çek bedelini tarzı şeyler söylemeyin lütfen ben farkındayım ve pişmanım sadece bana şimdi bir çıkış yolu gerekli :(
Güncellemeler
+1 yıl
Test yaptım çok şükür şu an için değilim gözüküyor ama 1 hafta daha böyle sürerse kan testi de yaptıracağım
Sanırım hamileyim, bunu da etrafımdaki insanlara açıklayamam yani sadece kürtaj seçeneği kalıyor. Ciddiye alıp akıl verin lütfen :/?