3 aylik evliyim esimli duzgun bir cinsel hayatimiz var ve iliskide prezervatif kullaniyoruz. Acaba esim icime bosalsa hamile kalma riskim %100mu?
Cevabın nedir?
+1 yılhamile kalmak istemiyorsan içine boşalmasın. yüzde yüz olmasına gerek yok yüzde on luk ihtimal bile gerçek olabilir. bir de defalarca boşalacağını düşünürsen çok uzun sürmez hamile kalman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğil yumurtalık döneminde boşalırsa olabilir. Ayrıca eşinde problem de olabilir veya sende belki sperm sayısı azdır yani içine boşalınca hamile kalacaksın diye bir garanti yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederiiim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
+1 yılHesaplasana ya da hesaplayamiyorsan appleri var bunun, ne zaman hamile kalabilirsin ne zaman yumurta olusur ögrenebilirsin onlarla. Ha garantisi var mi? Yok. Rabbim ne isterse o
00 Yorumla
+1 yıldaha bu kadar temel şeyleri bile bilmeden evleniyorsunuz bir de.
14 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakmayin ama bizim evliligimiz sadece cinsel iliski uzerine kurulmadi ve her insaninda bilmedigi seyler olabilir sizinde herseyi 4x4luk bildiginizi dusunumuyorum.
- +1 yıl
evliliği cinsel ilişki üzerine kurduğunuz iddia falan etmedim. bir kadın daha kendi vücudunu dahi tanımadan sevişiyorsa ben bu bilgisizliğe anlayış göstermem sadece kusura bakmayın. kimse sizden tıbbi seviyede bir bilgi beklemiyor. ama içeri boşalma durumunda hamile kalma ihtimalinin %100 olmadığını da bilin bir zahmet.
Soran+1 yılO zaman size bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip diyorum. Iyi geceler.
- +1 yıl
iyi geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın nasıl bir varlık okuyacaksın, anlamam ben okumaktan dersen doktora gidip bilgi alacaksın, kusura bakma ama evli birinin adet döngüsünü bilmemesine şaşırdım ben...
00 Yorumla
+1 yılHamile kalmak o kadar kolay bir şey değil zaman alan bir şey ilk seferde kesinlikle olmaz kesinlikle de olabilir bu sizin şansınıza kalmış birşey
00 Yorumla
+1 yılevlisin orasini anladik korunma olayi nedir ne gerek var ve hamile kalma endisesi var gibi sende buda ayri mesele supheli durum
00 YorumlaEvlilikte prezervatif mi kullanılır allah aşkına git içine bişiler taktır keyfine bak.. her ilişki de ay içime kaçtı mı diye düşünme..
00 Yorumla
+1 yıl% 100 değil ama olasılık yuksek... prezzervatıfdede yuzde yuz garanı yok zten. emerken okşarken elınede bulaşabılır ordanda gecebılır. ama sexın zırvesını yaşa
00 Yorumla
+1 yıl%100 degil, fakat yuksek ihtimal.
E dogum kontrol hapi kullan? Et ete degsin.00 Yorumla
+1 yılyüzde yüz diye birsey yok ayrica bunun bir cok faktörü var
00 Yorumla
+1 yılİlk ilişkide hamile kalma şansın çok düşük.
Ama sürekli tekrar eden düzenli bir ilişkiniz varsa ilerleyen zamanlarda olur00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl%100 bir ihtimal asla olamaz yumurtalıkların ne kdr iyi durumda olsa hatta onun sperm ne kdr iyi olsa bile öyle bir ihtimal olmaz %100 demek kesin demektir hamilelikte de kesinlik yoktur
00 Yorumla
+1 yılbak regl den 1 hafta önce ve reglden1 hafta sonra arası aralarında hamile kalma ıhtımalın çok düşük regiline 1 hafat kala içine bosalsın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyüzde yüz olmaz ama yine de risk var anal olarak ilişkiye girdiğim bayan hamile kaldı düşünün işte
00 Yorumla
+1 yıl%50 de sen şuna bence kontrol hapı kullan partnerin içinde iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki hangi prez. türü size en çok zevk veriyor ve uzun sürdürüyor?
00 YorumlaKondom defolu hasarlı delik değilse bişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılyok delinmezse prezervatif sıkıntı olmaz
00 YorumlaPrezervatifler %99 koruma saglar, %100 degil.
00 YorumlaAdet sonrası 10 günden sonrası bosalsin kalman.
00 Yorumlabellı olmaz ama kullanmasın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhamile mi kalmak isitiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılHayiiirr
Cevap sahibi+1 yılgaliba zevk için soruyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaftada kac kez yapiyosunuz
00 Yorumla
+1 yılHayır değil.
00 YorumlaYüzde yüz tabiiki..
00 Yorumlahayır değil.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişkide prezervatif kullanıyoruz. Acaba eşim içime boşalsa hamile kalma riskim %100mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat