Kocam çok utangaç , arada benden çekindiğini hissediyorum. Bazı rahatsızlıklardan dolayı doğum kontrol hapı kullanamıyorum. Eşim korunuyor. Ama bir türlü şu pr*zervatifi alamıyor. Anca internetten sipariş ediyoruz bir hafta da onu bekliyoruz.. Utanıcak ne var bunda ben anlamıyorum
Cevabın nedir?
+1 yılneyinden utanıyor be. bizim burada adamlar çatır çatır alıyor valla. bir keresinde bir adamın yanında eşi varken aldığını gördüğümde herhalde bu akşam mesai var diye düşünmeme sebep olmuşlardı. kasiyer de kızdı bu arada. onlar satmaktan utanmıyorsa senin o kocan almaktan neden utanır ki.
01 Yorumla- +1 yıl
sen almayı dene. emin ol utanılacak bir şey yok.
En İyi Cevaplar
Kocan adam olduğu için utanıyordur almaya. Marketlerden şurdan burdan kutu kutu alan arsızlara artık o iş normal gibi geldiği için takmıyolar.
58 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru söyledin
Soran+1 yılDediklerin çok doğru hakikaten tamam sustum ben :)
Soran+1 yılOldu tabi ki sağolasın
- +1 yıl
cinselliğin arsızlıkla alakası ne? korunma yöntemi olarak kullanıyorsun alıp balon yapıp evde oynamıyorsun ya. korunmadan cinsel ilişkiye gir ondan sonra koşa koşa hastaneye git çocuk aldırmaya bunun neresi arsızlık. sadece kondom alıyorsun milletin içinde cinsel ilişkiye girmiyorsun.
- +1 yıl
Arsızlıkla alakası ne demek ne ya. Git karınla yap sıkıntı yok. Ama kutu kutu alıpta göğsünü gererek çıkan arsızlardan bahsediyorum. Onla bunla ilişkiye girmek onlar için o kadar normal olmuşki gayet utanç zerresi olmadan alıp çıkabiliyorlar. Anlamazsın kardeş sende onlardan biriysen.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmarkette alış veriş yaparken alın arada kaynar kimseciklerde dikkatini bile çekmez canım
00 Yorumla
+1 yılmadem eşin alamıyor sen al tek tek alma 3 ya da 4 kutu al ozaman dertten kurtulursun
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
24Cevap
+1 yılver adresi kaç kutu ıstersen getırım... utanılacak ne var.. gıdıyorum marketten alıyorum kasıyerde bayan arkamda sıradakılerde bayan hıc umurumda degıl... hatta ne guzel seks yasantısı var dıyende vardır.. vayy bu aksam kaçak et kesecek diyende olacaktır.. kımse umurumda degıl
10 Yorumlaya gercekten komiksiniz ya ne var bunda utanacak anlamadim, peki sen bir dusun onlari oraya sus olarakmi koymuslar. millet alsin diye komuslar oraya kocan almiyosa sen al sen nue gune duruyorsun peki sendemi utaniyorsun yoksa, uzak olmasam ben gelir size alirdim, ama pr,, zervatiften nasil bir zevk aliyorunuzki anlamadim son bisey soylicem,,,, cooooooooooooook komiksiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılGenelde ben alıyorum zaten. Bizde bayılmıyoruz kullanmaya.. Kaç kişi zevkten kullanıyo pr*zervatifi acaba? Bazı insanlar utanır bazı insanlar utanmazlar yapcak bişey yok
utanacak ya da ayıp olan birşey değil ayıp olsa marketler satmaz dimi ama. ayrıca evlisin kimseyi ilgilendirmez eşin ya da sen rahatça alabilirsin aslında
09 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin sen gibi düşündüğünü bilsem...
Soran+1 yılteşekkür ederim bluemax
- +1 yıl
yukarıda eic seçmişsin ya o arkadaşın söyledikleri çok mu doğru. sen ya da eşin kondomu nie alıyor korunmak için istemeden çocuk sahibi olmamak için dimi aldıktan sonra koşa koşa sokağa mı gidiyorsunuz cinsel ilişki yaşamak için arsızlık falan demişte arkadaş arsızlıkla alakası yok
Soran+1 yılHerşey zamanında güzel olduğu için korunuyorum.
Soran+1 yılKocan evli olduğu halde utanıyor, daha neleri var artık yüzsüzlüğe vurmuşlar işi demeye getirdi @müsterih.. Sende diyosun ayrıca evlisin kimseyi ilgilndirmez bu durum diye bu yzden utanuılıyo işte arsız sayılmayalım diye
bir hafta diye bişey kalmadı... ayrıca mahalle eczanesinden almasın, gitsin çalıştığı yerdeki eczane market falan alsın... nasıl bir utangaçlık , hangi devirdeyiz... hayret duyuyorum bu sorulara
00 Yorumla
+1 yılBelkide ilk ilişkiye girişi bu cok normal bişi ama diyosanız hemen yapalım gidin bime :) versinler size fakat kocanız bimdekileri 2 tane taksın 1 tanesinde hemen yırtılıyo :)
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 senelik evliyiz ne ilk ilişkisi=)
- +1 yıl
hadi ya? belkide cocukmu istemiyor derdi ney abinin :)
Soran+1 yılÇocuk istemese ben demeden alması lazım. O alamıyor işte türlü bahanelerle almamaya çalışıyo.
- +1 yıl
Bişi var aama zmana bırak bakalım abla ne olacak :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılmarketlerde satılıyor yiyeceklerin yanında alırsanız anlaşılmaz
10 Yorumla
+1 yılbu devırde böle kocan varsa sevınmeslısın bence onun olmak ıstıyosan ona ayak uydurceksın sabırlı ol sende :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal bence bende eczaneye gittiğimde yazılı kağıtta istiyorum altınada fiyatı ne kadar diye not düşüyorum
015 Yorumla
Soran+1 yılYok arttık
Cevap sahibi+1 yılevet maalesef aslında hiç çekingen bir insan değilim ama nedendir bilemiyorum
Soran+1 yılBaşkasına alır gibi olsun diye mi yapıosun bunu
Cevap sahibi+1 yılyok hayır buyurun nasıl yardımcı olabilirim sorusuna doğrudan kağıdı uzatıyorum
Cevap sahibi+1 yılzaten bunu bir kere yaptım sonraları beni tanıyorlar gülerek eczaneye girdiğimde merhaba kolay gelsin dediğim zaman sormadan anlıyorlar ne istediğimi =D
Soran+1 yılbize çözüm olur inşallah
Soran+1 yılBiz de bir yer edinmeliyiz öyle görünce anlayacak
Cevap sahibi+1 yıleczacılar anlayışlı insanlar işe yarayacağından eminim sürekli gittiğiniz eczane olursa dediğim gibi oluyor mesela site marketine indiğimde bana ahmet bey sigara verirmisin dediğimde markasını sormuyor o misal
Soran+1 yılAynen bir dolanalım uygun bir eczane arayalım bizde alışacağımız:)
Cevap sahibi+1 yılikiniz birlikte abes olur eşinizi yollayın
Soran+1 yılArabada beklerim kesinlikle yalnız başına çıkaramam evden
Cevap sahibi+1 yılo neden =D sende bir tuhafsın
Soran+1 yılÇık şunu al dersem olmaz çünkü uzun bir alışveriş listesi yapıp versem eczane yine kalır bu sefer onu almak için hep alışveriş yapmak zorunda hisseder
Cevap sahibi+1 yılişiniz zor ama memleket meselesi yapılacak kadar değil
Soran+1 yılAman hpimizin derdi bu olsun
Kullanmayın prezervatif. En temizi geri çekme yontemi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben olsam bende utanırdım düşünsene kasadaki lavuk tip tip bakacak sana dayanamaz çenesini dağıtırdım
10 Yorumla
+1 yılDemekki onceden iliskiye girmemis alisir zamanla beraber markete gidince al sen :)
05 Yorumla
Soran+1 yılAdamcağızı liseye geçmeden daha kaptım nasıl girsin.. Öyle yapıyorum artık
- +1 yıl
Yap hatta sve gelmeden bisey aliyim mi diye aradiginda onuda siparis listesine ekle :)
Soran+1 yılonları denedim canım ya olmuyor öyle:)
- +1 yıl
Senin o zaman ikna kabiliyetin zayif :)
Soran+1 yılbelki de:)
Bayanın calıştıgi eczaneden sen al.. illa omu almak zorunda
00 Yorumla
+1 yılAslinda kocan gibilere iki katina elden satcan varya kösesin 😅😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe varki utancak gitsin eczaneye koysun tezgaha buna uygun şapka bakıyorum desin verirler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaftada kaç kez ilişkiye giriyorsunuz ki zaten? Bekleyin 1 hafta nolcak? Sabredilmiyormu
010 Yorumla
Soran+1 yılİki dakikada alabileceği bişeyi neden bir hafta bekliyoruz ki kargo gelene kadar da sabredemeyen ben değilim
Cevap sahibi+1 yılDeğişikmi sizin kocanızda. Ben 17 18 yaşındayım patır patır gidip marketten alabiliyorum kondomumu :D
Soran+1 yılBenimki alamıyor işte
Cevap sahibi+1 yılBence boydan dolayıdır. Hangi boy kullanıyor enişte?
Soran+1 yılBoydan problemi yok ondan olduğunu sanmıyorum. İsteyememek gibi bir problemi var
Cevap sahibi+1 yılKaç cm ki?
Soran+1 yılÖlçmedim canım balık mı bu ya. Niye bütün Türk erkekleri kaç cm e bağlıyo ne sorulursa sorulsun nasıl oraya bağlıyosunuz hemen, yemin ederim çok büyük bir yetenek bu. Kendinizi övmek için bulduğunuz zemin bu mu
Cevap sahibi+1 yılKendimizi neden övelim ben ilk kez birine sordum. Oda kondomu o yüzden alamadığından olduğunu düşündüğüm için. Kaç cm olduğunu size hiç mi söylemedi En azından tahmini rakam söyleyebilirdiniz bende ona göre belirtirdim durumu. Bunda niye kızdınız anlamadım.
Soran+1 yılTahmini rakam söyleyebilirim tabi de bunu niye burada söyleyeyim ki.. Şeyinden utandığından değil alamaması. Herkes ne için kullanıldığını bilio , bunu isteyip alamıyorum diyo tanıdığa falan denk gelmekten korkuyorum diyo. Bizim neyi nasıl yaptıklarını bisinler istemiyorum dio.
Cevap sahibi+1 yılÇok saçma düşünce hangi meslekte çalışıyor
+1 yılSen al eczaneden?
16 Yorumla
Soran+1 yılmarkette alışverişte kaynıyo arada alıyorum o zman. Eczaneden abes kaçmaz mı benim almam ya kocam dururken
- +1 yıl
Yok yahu, bence çok normal.
Eczaneden bayan çalışandan alırsın.
Soran+1 yıldiyosun? Sen olsan alır mıydın
- +1 yıl
E herhalde, neden almayım..
Evli barklısın kime ne?
Soran+1 yılSağolasın teşekkür ederim
- +1 yıl
Ricalar.
Böyle bir kocaya her bayan sahip olamaz...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmarketlerde bile var sepete atıverin işte
10 Yorumlailginçmiş :) sen al o utanıyorsa
00 YorumlaSpiral taktırtsana. En temizi
00 Yorumlaadam utangaç kank yapacak birşey yok
00 Yorumla
+1 yılbunu kendisine söyle utanılacak ne var de
02 Yorumla
Soran+1 yılsöyleyemiyorum diyo
- +1 yıl
zorla iyice gitsin alsın. toptan alsın bidaha gitme derdi olmaz :D
hahaha benımde başıma gelmişti neyse anlatmayım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZamanla alışır sonra çılgınlığına guc yetitemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEczaneden marketten gidip almaktanmı utanıyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılFazla fazla alın sizde 1 kutu alacağiniza 5 kutu alin sürekli gidip almak zorunda kalmazsiniz.
Komedi vallaa :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok saçma ya ne zamandır evlisiniz?
014 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır
Cevap sahibi+1 yılbu kadar süre geçmiş hala neyin utanması bu anlamıyoruö, bu sekstete utanır senden
Soran+1 yılDaha önce ben hap kullanıyodum. Bırakmak zorunda kalınca öyle korunmamız gerekti... Yok benden utanmıyo Allahtan
Cevap sahibi+1 yılsendende utansa çok kötü olurdu zaten :)
Soran+1 yıl:)) e yani
Cevap sahibi+1 yılne zamandır sen korunmuyorsun ama bende hiç sevmem ya prezervatifi
Soran+1 yıl7-8 ay oldu sanırım.. Eşimde sevmio da yapacak bişey yok
Cevap sahibi+1 yılgeri çekilme olayını neden hiç yapmıyorsunuz
sen neden artk korunmuyorsun yani hangi rahatsızlıktan dolayı
Soran+1 yılBen rahat edemiyorum öyle.. devamlı kullanmam gereken başka ilaçlar çıkınca bırakmak zorunda kaldım onu.
Cevap sahibi+1 yılerken boşalma olayı olacagı içinmi rahat edmiyorsun
Soran+1 yılKndime güvenmiyrm da
Cevap sahibi+1 yılpek anlamadım ne anlamda kendine güvenmiyorsun
Soran+1 yılboşver teşekkür ederim yorumun için:)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
almaktan mı utanıyo
05 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılMarkette alışverişte alıyorum eczaneden gidip almadım hiç. Kocam duruken benim almam abes kaçmaz mı
Soran+1 yılSağolasın valla teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidip siz alın :D
024 Yorumla
Soran+1 yılMarkette alışveriş yaparken alıyorum zaten ama hususi onu almaya gitmedim
Cevap sahibi+1 yılİşte bu kadar yani. Hangisini tercih ediyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yıl? :)
Soran+1 yılO da bize kalsın
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim ama zaten gizlisiniz. Hangisinde daha çok zevk alıyorsunuz siz? Tırtıklıyı denediniz mi hiç? Lütfen yanıtlayın abla ya :) 19 yaşındayım bende :)
Soran+1 yılAh be yavrucum gizli olunca özelini paylaşmamış olmuyorsun ki... Hepsini deneye deneye gör sende süprizi kaçmasın diye söylemiyorum.. Eşin sevgilin herneyse sana hangisinin daha zevkli olduğunu söyler sana.
Cevap sahibi+1 yılHaydar dümen gibi yazmışsınız ya :)
Ya söylemiyor işte sevgilim var arada cinsel ilişkiye giriyoruz ama çok canım acıyor yapamıyorum diye bırakıp gidiyor beni. Anlamadım ki bende.. Acaba prezervatifdenmi diyorum..
Soran+1 yılBende yazarken haydar dümen gibi hissettim yaa:)
Pr*zrvtiften değildir o bana sorma sevgiline sor ne acıtıyor canını diye.
Cevap sahibi+1 yılTamam yine siz önerin bana bir prezervatif çeşidi
Soran+1 yılklasik kullan yine canım yanıyo diyosa onunla alakalı. Öneremem hepsi birbirinden itici
Cevap sahibi+1 yılTirtikli nasil sizce?
Soran+1 yılBaşından beri bunu sormaya çalışıyodun dimi :) sevgiline sor
Cevap sahibi+1 yılHayir ya ne alakasi var şimdi :D sizde bir tuhafsiniz sevgilimle denemedik henüz onu yarin denemek istiyorum eğer bir bayan için kötüyse almayayım?
Soran+1 yılBiz eczaneden alamıyoruz sen yarın tırtıklı deneyelim diyosun.. Biz mazbut bir aileyiz çocuğum bence sen dene söyle maaşallahın var
Cevap sahibi+1 yılAhaha ama siz hep haydar dumen gibi yaziyosunuz. Ben bimden aliyorum sikinti olmuyor
Soran+1 yılAl al bimden en az 3 çocuk diyen adamların pr*zervatifine güven mi olur bilerek yırtık koyarlar görürsün.. tırtıklısını sonra:)
Cevap sahibi+1 yılAa öylemi cidden korktum şu an siz hangi markayi öneriyorsunuz? Gerçi ben boşalacağım zaman vajinaydeken bosalmiyorum cikartip boşalıyorum ama suphelendim simdi
Soran+1 yılValla bu kadar basit şeylere korkacağını sanmıyorum senin istersen amuda kalk bşal bni ilglndrmiyor
Cevap sahibi+1 yılSizin olay beni ilgilendirip yorum yapiyorsam siz neden değer verip bana bilgi aktarmiyorsunuz anlamadim? herşey karşılıklı bu sitede en azindan insalik icin :)
Soran+1 yılsenin sorunların lakalı bir soru değil bu
Cevap sahibi+1 yılTamam küstüm :(
Cevap sahibi+1 yılKondomlar geldimi
Cevap sahibi+1 yılHeyy kondom kondom geldimi
Cevap sahibi+1 yılAlooo
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!