arkadaşlar dikkatimi çekti bu sitede hemen hemen tüm erkekler bizim için bekaret önemli değil önemli olan insanın içi ben bakire olmayan biriylede evlenirim yada sizce beraber olmalı mıyım sorularına tabi ver gibi yorumlar yazıyorlar ? bu dediklerinize gerçekten inanıyor musnuz ? neden burdaki insanalrı akndırmaya çalışıyorsunuz ?
Cevabın nedir?
+1 yılBenim çıktığım kızın ilk çıktığıyım. Bu zamana kadarda kimseyle bir ilişki yaşamamış birini aradım. 3 Kişiyle çıktım. 3üde öyleydi. İlk 2si uzun süreli olmadı, tanıdıkça insanları fikirlerimi beyan etmişimdir. Eninde sonunda sonuncuda buldum gerçeği. Uzun süreli bir ilişkim var mutluyum. Fakat bunları bulmak baya zaman aldı. Çok yalnız kaldım açıkcası. Ve emin ol, bekareti olmayan bir kadını, bir erkek almaz. Her zaman sürteceksin ki biz erkekleri, değerli olasınız. Bu sizinlede alakalı değil insanlarda böyle. Seven Sisi, Sien Sevilir hesabı anlatabilmişimdir umarım.
12 Yorumla
Soran+1 yılçok çok saçma bir düşünce inan
siz ne sanıyosunuzki kendinizi o kelimeyi kullanamk istemiyorum ama srtelimde gözünüzde değerli olalım sen kendi tanıdığına bunu kondurabilir misin- +1 yıl
Umarım kırılmazsınız fakat diğer yorumlara verdiğiniz cevaplardan, gerekli izahı yapmak gereksiniminde bulunmak istemiyorum. iyi geceler.
En İyi Cevaplar
Ben inanıyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılneye ? açıklayabilir misin ?
- +1 yıl
Sevdiğim insanla doğduğudan beri tanışık olma ihtimalim yok , bu yüzden benden öncesi elbet olacaktır , benden öncesinde ise benim valığımdan habersiz olduğu için kendi hoşlantı ve aşk hayatına oranla doğru veya yanlışlar yapabilir ki benimde doğru ve yanlışlarım elbet vardır , bunlarla birlikte cinsel hayatı da öğrenme ve yaşama hakkı da olacağı için sevdiğim insanı eğer gerçekten seviyorsam eski hayatına saygım sonsuz olur ki onun da benimkine saygısı olur ki ilişkinin temeli saygıdır.
Soran+1 yılbenim tam olrak sormak istediğim bu değil
şunu gözlemledim erkekler kızlara bazen istediklerin yaptırabilmek için onları kandırıyorlar
mesela sevmediğin evlenemyeceğin bir insanla ilk ilişkisini yaşıyorsan ve ona artık bekaret önmli değil diyosan bence bu bir kandırmaya girer
Soran+1 yılamin
seni tebrik ediyorum
bir sorum olabilr mi şuda klasik bir yalan mıdır neden benden istiyosun sorusuna verilen etrafımfa ne kadar çok kız olduğunu biliyosun mesleğim gereğide var snedn istiyorum çünkü sen iseviyorum buda bir yalan mı ?- +1 yıl
Şimdi şöyle birşey var ki ; bunun hiçbir nedeni olamaz , hoş etrafında bir sürü kız olabilir ama kimse onla yatmak için sıraya girmiş olamaz ki senle zaten o...Seni seviyorum senle olmak istiyorum diyebilir haklı da olabilir , ama burda ilk ve son sözü senin söylemen gerekir , çünkü bir ilişki iki kişi ile yaşanır ve birbirlerinin isteklerine saygı duyuldukça yıllanır ilişki,devam etmesi cinsel ilişkiye bağlıysa zaten boşver o ilişkiyi,mutlaka bitmeli...
Soran+1 yılyapmazsan sevdiğine inanmam sözü herşeyi analtır mı peki :)) ?
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılKimse kimsenin aklı ile hareket etmemeli, herkes her hareketinde kendi sorumluluğunu üstüne almalı. Kızlarında aklı var.
35 Yorumla
Soran+1 yıltabikide ama şuda var bunu çok gördüm inan kızalr biraz daha duygusal ve bazen o kadar çok bağlanıyolarki yapmazsan biter denildiğinde belki çok gönüllü olmasada yapabiliyyorlar insan hata yapmaya meyilli benim gözümde rkeklerde bu durumdan istifade etmemli bence yanlış mı düşünüyorum ?
- +1 yıl
Eh işte erkek yada kız her türlü sorumluluğu ve sonucu düşünerek hareket etmeli. Seks ile baglarım diye düşünmesin Orada kendi çıkarı için yapıyor kız biraz da farkındaysan. Yapan yapmayan herkes kendin sorumludur. Bir erkeğe göre karar alınmaz. Ben sekssi özgür irademle yapıyorum diyen kız bunu yapsın o zman. Karaktersiz insan çok yalan dolan ç çok. hiç kimse hiç kimsenin sorumlugunu taşımamalı. Evelenceğiz de yapar ee sonra öldü ne yapacaksın.
- +1 yıl
Ondan dolayıda erkegede butun yuku atmak saçma bir yerde. Sonucta tecavuz etmiyor ya. herkes kendi bireyselliğine aklına fikrine göre hayatını yaşasın yapanda beni kandırdı deme hakkı yok aslında..
Soran+1 yılortak sorumluluk kelimesi çok doğru
ama erkeklerde negatif anlamda bir ısrarcılık gördüğümü söylemeliyim- +1 yıl
ısrarcı adamla ne işi var o zman o kızın tuhaf olan o kız daha kendi kararını alamıyorsa o zman sonradan üzülmeyi hak ediyor demektir
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
25Cevap
+1 yılçünkü kız kardeşleri yok yada var ama kendilerine namusludurlar.
buradaki erkekler kadar kızlarda masum değil unutma.
bekaret önemli değil denmelerinden kasıt evet biriyle yatacaklarsa bekaret onemli değil
ama iş evlenmeye geldimi bye bye oluyor .22 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle olduğunu düşünüyorum bu bye bye olayını ama neden burda bu inkar ediliyor
- +1 yıl
neden burda inkar ediliyor biliyormusun , kızlara yaranmak için , olurda bur4da birtane düşürebilirmiyim sonra eve nasıl atarımın hesapları ... emin ol.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBekaret mevzularında kimsenin kimseyi kandıracağını sanmıyorum Genelde bu konuda katı olan, hep katıdır. Ama madem bekaret meselesi kafaya takmıyorum diyorsa bir erkek, o zaman çeşit olsun diye düşünüyor olabilir. Çeşit olsun diyede , sürekli sevgili değiştiriyor, kadınlarda bekaret meselesinden ayrıldı sanıyor. Büyük ihtimal ilişkiye başlarken bekaret meselesinde doğruyu söylüyor. Beraber olduklarından birinide sever evlenir belki. Asıl sorulması gereken konu, seni gerçekten sevip sevmediği. Yoksa erkeklerin çoğu için cinsellik 2. plandadır. 1. planda ise sevgili bulmak vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak kardeşim, ben bu güne kadar bir çok kızla konuşmuş, kızların psikilojilerini çözmüş nerede nasıl tavır takınacaklarını önceden bilen ve bir kızı çok kolay yola getirebilen birisiyim (tecrübe). Bir çok kızla konuştum. Akşamları gezerken önüme poposunu çarpanlarımı, elleriyle kasıklarımı taciz edenlerimi, gögsüslerimi elleyen arkama vuranlarımı dersin, yanımda erekte olacağım türden ses çıkaranlarımı dersin bir sürü tacize maruz kaldım kızlar tarafından belki 10 belki 15, ama aralarından sadece birisini dudaktan öptüm, evet istesem şu an bile gecemi güzel geçirebileceğim kızlar var ben erkeğim güzel kardeşim değilim benimde canım istiyor vallaha billaha çok canım istiyor ama nefsime hakim oluyorum olmak zorundayım çünkü ben gelecekte eşiminde benim gibi temiz olmasını istiyorum, tek temennim bu. Sen iffetini korursan Allahta nasibini korur...
10 Yorumla
+1 yılkızların işine geliyor kandırılmış olmaları. kendi isteğimle verdim ben kaşarım diyecek hali yok sonuçta. atın tabi suçu direk erkeğin üzerine değil mi?
17 Yorumla
Soran+1 yıldeğişik bir bakış açısı
peki genelde ilk yapılanlarda erkekelrin biraz ısararcı olduklarına inanmıyor musun ?- +1 yıl
her kıza benzer ısrarlar yapılıyor. tamamen karşı olduğunuz bir konuda ne kadar ısrar olursa olsun oyuna gelmeniz çok düşük ihtimaldir. orneğin durduk yere kimse sizi intihar ettiremez değil mi? ama ilişki söz konusu olunca genelde kızlar kendileri de istiyor sonra suçu erkeğin üzerine atıyor.
Soran+1 yılburda biraz yanılıyosun bence kızlarn o ısraralr karşısında yapmalrının tek nedeni çok istedikleri için değil
- +1 yıl
ne peki?
Soran+1 yılbazen kaybetme korkusu çoğu zaman aslında ve inanma adamın sevdiğien inanamsı
- +1 yıl
iyiymiş... ama bu bence yine de istisnai bir durum.
Soran+1 yılbence çok geçerli bir durum :))
daha herifleri tanımadan önyargı yapıp kandırmaya çalışıyosun deme. ben evlenmem bakire olmayanla ama evlenen de var farketmiyo adamlara öyle düşünüyorlar
10 Yorumlabakirim vede issizim.kendimi örnek veririm sadece beni benim gibi düşünen önyargısız ve empati yapanlar ilgilendirir.gerisi detaydır.kimse kimseyi kandıramaz aklını kullanan kimseye kanmaz.
00 YorumlaBEKARET OLAYI HERKESE GÖRE DEĞİŞİR.KİMİ TAKAR KİMİ TAKMAZ. SEVGİLİM BANA DOĞRULARI SÖYLEYİM KIZ DEĞİLİM DESE SORUN OLMAZ EVLENİRİMDE. AMA SAKLAYIP GERDEKTE BOZUK OLDUĞUNU BEN ANLARSAM İŞ DEĞİŞİR
03 Yorumla
Soran+1 yılhımm
peki hiçbir bakireyle beraber oldun mu herhangi birşey vaad edip yani evlenicez zaten deyip
+1 yılÇünkü yalanlar, gerçeklerden daha ucuzdur ayrıca veresiye alınır peşin satılırlar.
08 Yorumla
Soran+1 yılkızlar için mi diyorsun sen bunu
- +1 yıl
ben sadece bildiğim (uyguladığım değil) bir gerçeği yazdım.tanık olduğum ilişkilerde iki tarafda iyi niyetli olsa erkek bir süre sonra traşa başlıyor kızda bile bile saatler olsun diyor-sanırım o an bozulsun istemiyor, yediğinden değil.
Soran+1 yılson cümlen çok doğru
- +1 yıl
aslında kadın erkekten daha merhametli yada daha olgun yani özel bir bilgelik var, ana adayı olan bir varlıktan zaten başka ne beklenebilirki.erkeğin yalanını o an boynuna dolamazken kadın, erkek yakalar yamyam gibi bağırıp çağırmaya başlıyor.
Soran+1 yılhiç kimseey ya biter ya beraber oluruz diye bir tehditete bulundun mu
- +1 yıl
bunu daha önce hiç yapmadım, yapabileceğimide sanmıyorum.açıkçası aklıma bile gelmedi daha önce.bu iğrenç bir şey.sorunun cevabı hayır.
Soran+1 yılevelniriz zaten deyip beraber oldun mu hiç peki
- +1 yıl
beraberliklerimde vaat,zorlama yada benzeri şeyler olmadı.kendiliğinden olan şeylerdi bunlar.
Bu sitede verdiğim 1800 civarı cevaptan hiç biri yalan değildir..
Gerçekten de benim için bekaretin hiç önemi yoktur, benim için bekaret; toplumumuzun bir türlü aşamadığı saçma ve önemsiz bir konu.05 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar eminsin yani o zamn tanıdıkalrınında yapamsından rahatsız olamzsın
Soran+1 yılmesela senn için kızkardeşinide evlenmeden yapması sorun değil o zaman öyle mi
Soran+1 yıl:)
bakire olupta agzına alan anal yapan kilotla kalan neleri denk geldi o yuzden ben oluruna bıraktım:)))
00 Yorumlane kandırması özgür bir ülkede yaşıyoruz. başına silah mı dayıyorlar ister yap ister yapma
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yılHemen hemen ne ya bu sitedekiler şeyimde diil genelleme yapma bari hemem hemenmiş ..
08 Yorumla
Soran+1 yılanlaamdım ne demek istiyorsun ?
- +1 yıl
off sorduğun soruyu oku hemen hemen tüm erkekler bekaret önemli diil önemli olan insanın içi yazmışsı ya onu diorum hemen hemen erkekler ne yha burda o fikirde olmayan tonla adam war herkes deme bari dedm ok ..
Soran+1 yıloranlama kelimesidir o arkadaşaım tüm erkekler demiş olsaydım eğer eleştirinde haklı olurdun
- +1 yıl
hemen hemen diil azınlık senin sölediin nese byy ..
Soran+1 yılazınlık olduğuna inansaydım azınlık derdim şekerim
öyle değilsen dürüstsen seni tebrik ederim by
Soran+1 yılemir bey :D kaçamk istiyosun ama bir sorum daha olucak
sitedeki
ilişkiye girmek istiyor girsemmi yada cam açmak istiyor açsammı sorularına cevabın nedir genelde ? düşüncenle orantılımı cevapalrın- +1 yıl
?.. ilişkiye girmek istio istemio sorularına cevap ermem vermişsemde " woaaw .s soru" yazarım . Cam sorusu sorulmadaı yada bn görmedim sorarlarsa açmayın camı üşütürsünüz yarzarm sanal ilişkiye tamamen karşıyım ezik işi bnce . Bu sitede ciddi cevap için diil eğlence olsn die takılıorum bni ekleyen kimseyide kabul etmedm işim olmaz bide cinsellik kategorisi sorularına cevap vermiorum çok seviyesiz bişey hani abaza mekanı olarak kalsın ...
Soran+1 yılen azından doğruları konuştuğun için saol emir :D
ama keşke arada düşünceleridenide yani gerçekleride yazsan henüz açılmamış goncalar uyansa saol :)))
+1 yılHemen hemen bütün erkekler demiyodur ama sen onlara denk geldin belli. Ayrıca o tür insanlarla muhabbet bile etmeni tavsiye etmem.
01 Yorumla
Soran+1 yılkimseye denk felan gelmedim ben genel düşüncem bu
buradaki erkekler muhabbet etmek için bekaret önemli değil filan diyor.türkiyede bekarete önem vermeyen 1 tane erkek gösterin bana ben bekareti bozulmus bi kızı alıcam
03 Yorumla
Soran+1 yıldoğruları söylediğin için saol
peki erkekler neden öyle konuşuyor ?
+1 yılbeyler kız durumu çakmış dierlerine haber vermesin :(
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :D güldüm
dalga mı geçiyorsun onu anlamadım ama ?
+1 yılşmdi şu soruya gerek ar mı ya :) herke bilmiyo mu neyin ne oldğunu?
06 Yorumla
Soran+1 yılgerekli gördümki soruyorum
mesele bu olmamlı bence bizimle gerçek düşüncelerini paylaaşbilir misin ? isterim bunu- +1 yıl
yani hemcinslerimi kötülemek istemem.hani kızlara yalakalk yapıyomşm gibi ama.kmse çoğu cümlenn zaten külliyen yala ve abartı olduğunu biliyo.neden kandırmaya çalışıyolar peki diye soruyosan.bnce şansını deniyolar.belki bugün şanslı günümdeymdr diye düşünüyodr adam .)tasvip etmiyorm doğru da bulmuyorm.ama olağan.eleştirmiyo muyum eleştriyorm tabi ki.kızıyorm da.ama farklı gezegenlerdeniz işte:))
Soran+1 yılben okudukça çok üzülüyorum inan
insan hatalara düşmeye bu kadar meyilliyken birde burdaki gazlamalar pes doğrusu gerçekten- +1 yıl
çok acı.biliyorum.yani insan değil de kızlarımz iki çift lafla direk tav olmayı beklerken.dışardan izlemek.biraz da derin düşünmek yıpratıyo.yani bi arkadaşm bileklerini kesmşti bekaretini kaybednce.iş sanki 10 dakikalk bi zar patlaması sadece.bazıları için..
Soran+1 yılne kadar üzücü ama değil mi :( insan biraz düşünür bunların olabileceğini
kızları aşık edip bir bakıma duygusal olrak zorla yaptırma taktiği var mıdır erkelerde- +1 yıl
walla uzun lafın kısasını.beçen bi bekaret sorusu wardı orda söyledm.üşenme ara bul.lütfen
bu sıtede o kadar cok anal hıkayesı okudumkı bekaretın hıc bır önemi olmadağına karar verdim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlenecegim diye bi kızın bekaretini alırsam evlenırım ;)
Kaşar olmadıktan sonra bakire olmayan biriylede evlenırım ...
Bedendeki onemlı degıl ruhtakı onemlı ...03 Yorumla
Soran+1 yılaynı sorudaki gibisin
Cevap sahibi+1 yılBi kız bana erkeğim diyip hazinesini sunduysa onu ölüme dek sırtımda taşımak onu sahiplenmek benim için onurdur ;)
Cevap sahibi+1 yılTabi bu demekki herkes aynı sorumluluğu alır söz verirse tutar. Söz onurdur. Verilirse kayıtsız şartsız tutulur.
kimsenin zaten artık bakire kız bulabileceğine inandığı yok için rahat olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılne diyosun sen ya ben kendim için mi dedim bunu ? benim anlatmak istediğim başka
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaştan dürüstçe söylediği sürece takmam, çünkü bende bakir değilim.
03 Yorumla
Soran+1 yılseni bu konuda tebrik ediyorum en azından bakir olamdığın için böyle düşünmen normal
ama bunu bazı hemcinselrinin yaptığını düşünüyor musun ? öyle deyip deyip sonrada dönen veya kıza hakaret eden sen zaten emyiliydin diyen
Cevap sahibi+1 yılVardır illaki öyleleri. Burası Türkiye..
Soran+1 yılevet ama vebal almamk önemli
kızlar kendilerinin kadırılması istedikleri içim
01 Yorumla
Soran+1 yıliçeriğide okusaydın keşke
çökmek için niye olcak soruya bak peh
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :D tespitlerim doğru mu yani ?
+1 yıldirek isteyince vermedikleri için :)
06 Yorumla
Soran+1 yılpeki sonra pişman olabilicekelri aklınaz gelemz mi
- +1 yıl
bak bence biz sexi çok büyütüyoruz.abartıyoruz. ...bu nedenle bu kadar konu oluyor...pişmanlık duyacak bişey yok bence...yani herkezle yatmaktan bahsetmiyorum.ama birbirine aşık çiftlerin sex yapması çok normal değilmi...
Soran+1 yılsonrası konusunda bir ifikrin var mı ?
- +1 yıl
sonrasını düşünen kahraman olamaz. :)
işte o zman bende sana evlenene kadar niye erkeklerle geziyosun derim...sizin için sevgili dediğin şey evlenecegim erkegi bulana kadar gittiğimiz yerlerde hesabı ödesin midir.
Soran+1 yılbenim için bu druum geçerli değil zaten ama birçok kız için yaaprsak evleniriz gibi baktıkalrı eksin sizlerden bundan istifade ediyossunuz
- +1 yıl
haa tabi canım 17 yaşındaki liseli kızlar evleniriz diye çıkıyolar zaten
+1 yılkandırmaya calıştığımızı nerden biliosun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen dinleme onları sakın koru kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılmesle ben değilim bu kadar inandırıcı konuşmanız ilginç ve inanalar var ne yazıkki
Cevap sahibi+1 yılkonuşmanız deme de konuşmaları desen daha uygun olur ben kimseyi günaha teşvik etmem
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası