Oral ve anal seks yapan bakire kız hakkındaki düşünceleriniz?
Cevabın nedir?
1.kaşar
2.motor
3.o.rosp*
4.azgın
5.sabreden derviş sabrede sabrede arkadan vermiş
6.erkek arkadaşının kurbanı olmuş
7.biraz ergenlik biraz cahillekle yapılmış hareket bunlar
8.arkadan olmasaymış daha iyimiş
9.Allah ıslah etsin.
10.ne yapsın ne etsin bu bokları kimle yediyse onunla muhakkak evlensin.80 Yorumla
En İyi Cevaplar
yapmasa iyi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada onu yargılarken şunu da düşünmenizi istiyorum, aynı kız bakire olmayınca ona da kaşar diyosunuz. ben bu kız hakkında, hormonları olan ve düzgün çalışan, sağlıklı ancak toplum baskısı nedeniyle kaçak dövüşen kız olduğunu düşünüyorum yalnızca. elinizden gelse evlenmemeiş her kadına bekaret kemeri takıcaksınız. çıkın insanların yatak odasından.
167 Yorumla- +1 yıl
+1
- +1 yıl
insanların yatak odasından cıkmasına cıkılsında zıhınde kı seytanı koymavı naısl basaracaksın yapsın ne ala sen mılletı kov burda bır soru uzeırne kısısel yorumlar alınıyor...sen sankı bu sorudakı olayı savunur gıbı bırsey yazmıssın..kadın dedıgın ıffetıne sahıp cıkmalı kacak dövusmemelı... yada her ne haltsa yememelı...
Cevap sahibi+1 yılyatak odasından çıkın derken ne anlatmak istediğimi anlamadığın ne kadar da belli. hadsizsiniz. kadının bedeni üzerinde hak iddia ederek haddinizi fazlasıyla aşıyosunuz. ay yeter daha da anlatmak için uğraşamıcam.
- +1 yıl
senın beynın nasıl ıslıyor merak ettım kadınn bedenı ustunde hakkımz elbettekı yok sadece yaplan sey yanlıs.sen gıt her turlu naneyı ye sonra bırakn bu ıslerıde ısın ıcınden cık.musluman bır ulkede yasıyrouz deger yargılrmız var dinde her ıkı tarafada yasak bu tur olaylar.kaldıkı bırak dini karıstırmadan konusmak gerekırse yapılan sey yıne ahlaki olarak etik degil..sen bır bayansın gıot her turlu seyı yasa sonra evlen kocan bu olaya sende nasıl bakar bır onu dusun bırde sen rahat edebılecekmsin?
Cevap sahibi+1 yılsenden farklı yaşıyorum diye beni yargılayamazsın bu bir. kendi istediğin gibi bir kadınla evlenme hakkını mı gasp ediyoruz biz napıyoruz anlamıyorum, ne yani bu öfke? kocamdan, benim muhtemel evliliğimden şu bu, sana ne? müslüman bi ülkede yaşıyoruz diye ben müslüman olmak zorunda mıyım? ahlakımı sorgulamak senin ne haddine? sen kimsin yahu? ben senin ne yaşadığına ya da yaşamadığına karışıyo muyum? kendine gel!
- +1 yıl
haklsın pardon senınle konusarak vakıt kaybetım sende benımle özur dılerım ben kıme ne anlatıyorum kı?
+1 yılDavul patlamamış ama tokmağında değmedi yer kalmamış bu benim düşüncem :D
111 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
56Cevap
bayanlar böyle şeyleri yaşadığında 1. mutlaka sevip güvenmiştir. çünkü büyük bir bayan kesimi kesinlikle sadece seks yapmak için bunları yaşamaz! 2. sevdiği kişi çok ısrar etmiştir. oda onu mutlu etmek için yapmıştır. 3. çok merak etmiştir nasıl bi duygu bu cinsellik diye.. 4. bu merakını cahilliğiyle karıştırıp yarın bigün ya bu insan olmazsa hayatımda mantığıyla kendince akıllılık edip bakireliğine sahip çıkmıştır... kesinlikle rezil kepaze kaşar bilmem ne olduğu için değildir.
50 Yorumla
+1 yılO da insan, onun da ihtiyaç ve istekleri var. Seksi kafasına göre yaşayamama ve başka şeyler arkasına saklamasının tek sebebi "erkek egemen toplumun kadını bastırması"
Valla seksin bir felsefesi olduğuna inanıyorum, o nedenle bekaret korumak amacıyla değil de zevk alındığı için yapılıyorsa o zaman mantıklı.20 Yorumlabakire demek hiç bir deneyimi olmamış demektir. git anal yap oral yap sonrada ben bakireyim de yok öyle mama. ama git normal adam akıllı ilişkini yaşa adam gibi geç karşıma ben daha önce ilişki yaşadım ya işte ben buna saygı gösterir ve kabullenirim. ama ok zar sağlam kalsında heryerimden zevk alırım diyorsa zaten o sende sonrada başkasına gider...
00 Yorumlaben gerceekten bır bayanın bakırelık yuzunden cınsellık yasayamamaasını cok ılkel buluyorum malesef turk toplumunun en buyuk ayıbı bu . bence eger uzerınde baskı varsa bır bayanın oral veya anal olarak cınsellıgı yasaması bence normal aksı taktırde yasının verdıgı cınsel ıstegı bastırmak zorunda kalır buda ılerkı yasantısında sorunlar cıkarır bence once turk erkegının su bakırelık takıntısından kurtulması lazım
37 Yorumla- +1 yıl
ne alakası var be güvende yatıyor herşey türk erkeği vs erkeği diye değerlendirmemek gerekiyor. öyle kızlar baskının arkasına sığınıyor çünkü ahlak.sızlıklarını örtücek başka bir şey yok. bana kimse bahane üretmesin. evli insanlar bile anal se.ks yapmıyorken anca hayvanlar ve f.hiseler yapıyorken bana kimse bahane üretmesin. Çok yapmak istiyorsa normal ilişkiye girsin beden onun baskıymış ne baskısı ? kişi istedikten sonra bir erkek kadınları zar için seviyorsa hiç sevmesin
- +1 yıl
evlendıgın kısının böle seylerı önceden yaptıgını dusun?ben ım mıdem kaldırmaz senın kı kaldırırmı? ınsann evlendgı kısının daha önce baskasının altında yatıp kalktıgını baskasının her turlu cınsel ısteıgnın sadece bır dönöru oldugunu dusun ve sen bu kısı ıle evleniyorsun?turk erkegının bakırelık takıntısı degıl mesele musluman bır ulkedeyız..herkez namusnu bılecek yabancı fılmler yuzunden böle oluyor tum bunlar herkez yabancılarda böle sanıyor ama alakası yok..nasıl bır zıhnıyet anlmdım bunu
- +1 yıl
sen yapmıyormusun pekı sen bayanın bedenıne sahıpmısın yada o senden once baskasını sevmezmısın turk erkeklerı cevap vermelıkı onlar kızın kalbını beynı nımı sevıyor yoksa zarını ya bır omur boyu su kızla mutlu mesut yasayacaksam ne onemı var gecmısının ne olacak yanı yapsa kıme ne sen kız arkadasının nesını seveceksın nasıl hoslanacaksın cok hoslandın askından oluyosun fakat kız sana bakıre degılım dedı sen ayrılırsın herhalde pekı sevgın nerede
- +1 yıl
benımde dedıgım o zaten bosverın su bekaretı onu bunu hayatı yasayacak kızlar bulun anlasın onlarla ılerıde mutlu bıreyler yetıstırın bekaret onemlı degıl ruskeet guzel demıs guvende onemlı takılmayın bunlara ınsan 15 yasından sonra dogal olarak bıyolojık olarak cınsellık yasamalı yapmalı bunu
- +1 yıl
manus diyoruz adam bana sevgilin bakıre degılım dedi ayrılırsın dımı dıyor?namus dıyorum namus? hem sevdıgın kısıyı alacagın ne malum? ulan cıkıyosrunuz ısınız bıttımı askkınızda bıtıyor?sız madem bu kadar sevdıgınızı alacak kadar sevıyorsunuz ortalık nıye bozuk o zaman?sen ögle yap arkadasım sevdıgın kısı sana sölesın ben bakıre degılım daha önce söyle haltlar yedım desın sen razı gel evlen..nede olsa kaldırabılıyorsun...böle seyler sana normal gelıyor...sen kendın söluyorsun...
toplum içerisindeki bakış açılarından dolayı içinden geleni yapamayan kızdır iki arada bir derede kalmıştır suçlu o kız değildir o derece baskı oluşturanlardır.sanki erkekler çok mu temiz evlendiğinde daha önceden bir kızla birlikte olmamış erkek yoktur demiyorum vardır ama çok azdır.
00 Yorumlakorkak ve karekteri oluşmamış kızdır
madem eğlenmek sex yapmak amacın usulüyle yap
arkası merkez bankası olmucak evlenince ben görmedim peniste neymiş diyorsa bu kız o kızdır
istemden kaşarın tanımını yaptım00 Yorumlaiğrenç oldukları namuslu namussuz olduklarını düşünüyorum
20 Yorumla
+1 yılBedeni bakire olmuş neye yarar onun gönlü fa**şe diye düşünürüm.Açık ve net.
40 Yorumla
+1 yılerkek her boku yiyipte delinkanlı delikanlı geziyor bunları yapan kız genç kızdır ve içinde volkan kaynıyordur bunlara hakim olamıyordur :) bence insani olarak kendinden sorumlu derim onu kesinlikle yargılamam
10 Yorumlayapa blr nsl erkeklern ihtiyacı var kadınında belli bi ihtiyacı vardır sabrla alakalı bşy
46 Yorumla- +1 yıl
nsaıl yapabılır ya sen nsaıl bır baynasın bayan kısmı ıffetıyle bellı olur sen ya yasın ufak yada bazı seylerı bılemeyecek yastasın sanırım ?
- +1 yıl
normal bırsey degıl ıste olsa herkez yapar..bu konuda hemcınslerın ız bıle tepkı verıyorkens enın böle yorum yapman yanlıs dusundugunu gösterıyor demekkı?neyse fazla uzatmalayım...bu yanlıs bır duurm sadece onu demek ıstıyorum...
- +1 yıl
bence çaresiz kalmış. anal tavsiye etmem ama oral olabilir.
kendinin kirlenmesine yada bakireliğinin sona ermesine grek yok...ruh kirlenmiş...ruh bakire değil...
00 Yorumlakeyfi bilir :) canı istemiş yapmış... burda yorum yazanlar cok mu masum kime neyi ispatlıyorsunuz?
10 Yorumlavajinasını evliliğe saklıyor ama bir zar yüzünden dayanamayıp analdan yapmış... oral problem değil...
10 Yorumlakişiliksizdir sonrada kendini bakireyim diye yutturcak delikanlı olmalı neyse o olmalı insan mevlananın bi sözü ile son wereyim :
ya oldugum gibi görün yada göründüğün gibi ol00 Yorumlayapsın canım ne var ki çatır çatır yapsın sonuç olarak bakire mi bakire :) ah ah yurdum insanı
10 Yorumla
+1 yılbedeni o* olabilir ruhu o* olmasın yeter..bakirelik bacak arasında değildir ya...
11 Yorumla- +1 yıl
işte bu noktada ruhu o.kardelşim böleleri pek beter...
ne diyeyim fantezisi bol cesur işini bilen kız derim
00 Yorumla
+1 yılanal ve oral seks yaptığı elemanla evlenecekse ne iyi bir kızdır..
00 YorumlaZar diye yirtinan bir toplumda kendince en mantiklisini yapmis.
Sonucta bakire misin diyene evet cevabi verecek.317 Yorumla- +1 yıl
o zaman hersez öyle yapsın nede olsa bakıre ? bölelerının yuzunden ınsan evlenmek ıstemıyo..evlenmeden bunu yapanın evlenınde ne b.k yıcegını kestıremem bıle sevmeyle alakası yok tamamen nefsıne yenılme...ırede sıfır..
- +1 yıl
hak edene hersey yakısır sız rahat bır memleket bulmussunuz alayına konusuyorsunuz arabıstan da zına yapanı recm edıyorlar..dınde öyle dıyr cunkı? mesele zar degıl mesele kendını saklamak bu zara ne kadar cok kafayı takmıssınız da böle seyler dusunuyorsunuz aklınız nıye hep zarda..hiç ifretini düşünen yok aman namusum a birşey olmasın diyen yok?herkez şeyinin sevdasında?
- +1 yıl
Belki fantezisi bu neyini sorguluyorsunuz? Sizene yahu kim ne yapiyorsa.Ben bu konuda inandigimi savunurum onlar yaptiklarini.Sizler de kendi dogrularinizi. Hangi birimiz susar otururuz?
O kiz bakire olup oral vs yapmaktan vazgcmeyecek,ben de kendi dusunce ve inandiklarimdan,siz de oyle.
Dagilin basimi agrittiniz. - +1 yıl
bakır veya bakre olmak mı kötu yoksa o işi görüp her türlü takma isimle yaşamak mi?şahsen allah herkeze evlenmeyı nasıp etmıs. nıye bakır ölunsun kı? evlenırsın namuslu bırı ıle guzel bır hayatın olur bıter..
- +1 yıl
iffet ve namus türklerin vazgeçilmezidir herkez ona göre yaşar yada yaşayamaz herkezin kendi öz iradesi. bunu yapan anca kendini kandırır. bu erkekler içinde aynı dır bence.kız yapınca kaşar oluyorsa erkeklerinde kaşarı var... saygı sevgi ve güven içerisindeki bi ilişkide de sex in önceliği olamaz bu olaya ihtiyaç gözüyle bakmakta yanlıştır tamam fiziki olarak bu böyle ama aşık olduğu insanla yapmak çok farklı bi duygudur ...
- +1 yıl
kupa kızı tamam konu kapandı terbıyesızlesme..
- +1 yıl
ya siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz ya,kızlık anal oral falan fşlan ya herksin bir hayatı var bir yaşantısı var kim neyi nasıl yaşamak istiyorsa onu yaşasın,kimse kimseyi yargılayamaz.ne baskısı ne zarı bunlar eskide kaldı artık,önemli olan içindeki namus,gerisi yalan
Yapabilir mahsuru yok ama, bunları yaparken neden bakire kalmayı seçiyor o enteresan...
00 Yorumlabakire değildir. kendini kandırıyordur "ben bakireyim" diyerek.
00 YorumlaBakireyim diyen birini zaten hiç cinsel deneyim yaşamamış biri olarak değerlendirmek manasız. Bakire aramak hepten saçmalık. Olmayan şeyi aramanın mantığı nasıl olabilir ki?!1bir
03 YorumlaDavul patlamamış ama tokmağın değmediği yer de kalmamış diye düşünüyorum...
00 YorumlaDelikli kaşar ile
deliksiz kaşar arasında ne fark var.00 YorumlaBi kız severek isteyerek anal yapmaz diye düşünüyorum. Oral kısmını bilemem
00 Yorumla
+1 yılyapan yapar yapmayan yapmaz
herkesin hayatı kendine
anal seksi vajinale üstün tutanlar çoğunlukta...00 Yorumla
+1 yılzarını deldirip deldirmemek kendi inisiyatifinde. neticede post onun. ancak kuzu postuna bürünen kurt olmasın mümkünse.
00 Yorumla
+1 yılcinsel açlığın kol gezdıgı bı ulkede yasıyoruz ayık olun hanı :):):)
00 Yorumla
+1 yılhayatını özgürce yaşıyor ve hayatın tadını çıkarıyor diye bakarım, tanıdığım bir kaç bayan arkadaşım var grupta dahil konsept geniş yani :)
00 Yorumlaistemler ihtiyaçlar bakire olup olmaması olarak degerlendirilemez.. canı ceken istedigini yapar
00 Yorumla
+1 yılbi zahmet bekaretini bozsun da onun da tadına baksın artık :D onun için fark etmez zaten yapacağını yapmış
00 YorumlaBunları sırf zarı korumak için yapmışsa yazık derim toplum baskısı işte. Gerisi beni ilgilendirmez.
00 Yorumla
+1 yılyalandan bakire :D ne dicek kocasına? wallahi bakireym yaaa..mı?
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir palavraya inanmıyorum..onları yapan vajinal sekside yapar.
00 Yorumla
+1 yılbu hem vermek hemde vermemek gibi birşey muamma bi durum karışık walla :D
00 Yorumlabakireliği konusunda şüphem olsa da analı seviyosa iyidir
00 YorumlaOral Anal Yaptıysa Bakire Olsa Banane Sonuçta Yiyor.Benim İçin O da Bakire Degildir.
00 Yorumla
+1 yılmaddi bakiredir.Manevi değil :D
20 Yorumlaallah böylelerinden korusun.
10 Yorumlabu kaşardan bende bi tatsam
00 Yorumla
+1 yılkafası bakire değildir, önemli olan da bu.
00 Yorumla
+1 yılyapanını buldukta düşüncemiz olcak :)
00 Yorumlaeli eline değdiyse kirlenmiştir gardaş...
11 Yorumlaallah onun belasını versin
10 Yorumla
+1 yılölelerini allaha a havale ediyorum...
00 Yorumladogru kişiyi arıyo :P
00 Yorumlabedenim belki ama, ruhum asla paradoksu...
00 Yorumla
+1 yılEski kaşar diyorum dahada birşey demiyorum .
00 Yorumladusuncelerimi yazmim:) ama pek hayirli olmaz...:)
00 Yorumlaacilen evlenmesi gereken kızdır.
00 Yorumla
+1 yılAnal ve oral sex yapan bakire bir kızdır o.
10 Yorumla
+1 yılolabilir.. düşüncem yok.
00 Yorumlaacaba bizede verirmi çoğu erkeğin düşüncesi budur
00 Yorumla
+1 yılyapabilir sonuçta oda insan ve ihtiyaçları var
00 YorumlaOral ve anal yapan candır
00 Yorumlabkireliğini vermek istemeyen masum köylü
00 YorumlaDirek versin daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılUmrumdısı.
00 Yorumlao sen misin yoksa ?
05 Yorumla- +1 yıl
"beyaz mavi şeritli ayakkabı ve beyaz kemer..beyaz kot lacivert kolları beyaz şeritli gömlek sizce nasıl durur?" sorusundaki " beyaz mavi şeritli ayakkabıyla .beyaz kot lacivert kolları beyaz şeritli gömlek" sen misin yoksa? mantığını yokla azıcık:/
- +1 yıl
kişilik meselesi, kendini neye yakıştırdığınla ve neyle özdeşleştirdiğinle alakalı bir şey bir de tabi..
- +1 yıl
sorduğum sorunun ne olduğunu biliyorum, neyi sorduğumu da biliyorum.Sen sorduğumu soruya bir bak, belki de ilkinde anlamadığını bu sefer anlarsın.İnsanları böyle bir şeyle suçlamak bu kadar kolay olmamalı.Sorumu ben belli bir şahsiyete yöneltmemişken, senin bunu yapman ne haddine?Senin gibi bir arkadaşa da ihtiyacım olmadığı için istediğini de reddediyorum belirtmek isterim.Hadi eyvallah...
Korkaktır
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği