Arkadaşlar yaşanılmış bir olaydır. üzerinden iki yıl kadar geçti. arkadaş ortamı vasıtası ile tanıştığım evli 34 yaşında ingilizce öğretmeni sarışın mavi gözlü çok güzel evli bir bayan vardı. eşiyle 9 yıldır evlilermiş. eşinden kaynaklı sebeplerden dolayı çocukları olmuyormuş. bana senin gibi bir çocuğum olsa keşke dedi bir ara. daha sonraki haftalardada çocukları olmadığı için benimle ilişkiye girip içine boşalmamı ve benden çocuk dünyaya getirmek istediğini söyledi. ilk başlarda çok şaşırdım. aslında açıkladığı kadarıyla istediği tek şey gerçekten bir çocuktu. karakter olarak gayet dürüst ve iyi bir kadındı. hamile kalana kadar yapacaktık ve hamile kaldıktan sonra diyaloğumuzu kesecektik. ilk düşüncemde bir genç olarak ilişkiye girer geçerim diye düşünmüştüm. gayette ısrarcı davrandı bu konuda. daha sonraları içim el vermedi sonuçta benim çocuğum olacaktı ve onun yüzünü göremeyecektim. özür dileyerek bunu yapmayacağımı söyledim. içim sızladı çünkü. herşey cinsellik değil. siz yerimde olsaydınız ne yapardınız arkadaşlar? kızlar da lütfen empati yapıp kadının yerine koysunlar kendini hiç çocukları olmadığını düşünerek cevap versinler.
NOT1: Sorumu gizli sormuyorum yorumlarınızı lütfen ergen sıfatıyla yazmayın düşünerek yazın. teşekkürler.
NOT2: Editörler sorum cinsellik kategorisinde değildir insanlar kişilik olarak ne cevap verecekler onu merak ediyorum. daha öncede bu tarz sorumu sildiniz tekrarı olmazsa sevinirim sorumu okuyun teşekkürler.
NOT1: Sorumu gizli sormuyorum yorumlarınızı lütfen ergen sıfatıyla yazmayın düşünerek yazın. teşekkürler.
NOT2: Editörler sorum cinsellik kategorisinde değildir insanlar kişilik olarak ne cevap verecekler onu merak ediyorum. daha öncede bu tarz sorumu sildiniz tekrarı olmazsa sevinirim sorumu okuyun teşekkürler.
Hiç düşünmeden istediğini yapardım
Böyle birşeye vicdanen karşıyım
Çocuğumu yılda bir kaç kez görmeme izin verirse olabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
sorumu cinsellik kategorisine alan editörü kınıyorum. yorum yapan arkadaşlar sizce kategori cinsellik mi? ve soruma düşük puan veren arkadaşlarıda kınıyorum kalitesiz bir soru mu sizce? ya da abuk sabuk mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer