Akıntım beyaz ve vajinam kaşınıyor. Akıntım kokuyor! Neden olabilir?
Cevabın nedir?
Patolojik ( anormal ) vajinal akıntı diyorlar buna bildiğim kadarıyla. Sebebi vajinal bölgede kullanılan parfüm, ped, vajinal tampon ve prezervatifler vajinada tahrişe sebep oluyor bu da böyle bir akıntıya sebep oluyor sen bir doktora git en iyisi :D Hadi geçmiş olsun :D
00 Yorumla
sevgiliminkide öyle. 1 kaç haftaya doktora gideriz. çoğu kızda olabiliyor galiba mantar falanda olabilir hiç anlamıyorum. doktor ilaç milaçla hallediyor o kokuyu. düzeltmeye bak erkek için bir kabustur çünkü :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbakireyim. sevgilimde yok zaten sevgilim olsada evlenmeden vermem. evlenmemde bir 5 seneyi bulur:D
- +1 yıl
aman bakir bakirelik saçma konusuna hiç girmeyelim ne veriyosun seks bu verilcek bişi yok yap gitsin o kdr takma. illa seks değil oral de de çekilmez ondan diyorum. ben bacaklarına uzanıp uyumaya çalıştığımda o koku gelirdi arada rahatsız edici bişi. git hallet ufacık ilaç tedavisi zaten. anlamıyorum bu kadar sene seks yapmadan yaşanır mı ya yapsan sanki cenazen kalkacak töbe töbe :) neyse karışmıyorum ok:)
Bakteriyel vajinozis olabilir. Eğer vajenin içini su ile yıkıyorsan böyle birşeye neden olmuş olabilir. Basit bir antibiyotik ile tedavi edilir ancak tanının kesinleştirilmesi için doktora gitmen lazım
14 Yorumla
Soran+1 yılbanyo yaparken hacı sakır sabunla lıflıyom guzelce o yuzden mı acaba
Soran+1 yılama yıkamam gerekiyor cunku akıntı kalıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük ihtimal idrar yolları enfeksiyonu olabilir. Aynı şeyi yaşamıştım. Mide bulantısı baş dönmesi de yapıyor bazı insanlarda. Sağlık ocağına git, kan alsınlar. Hemen belli olur öyleyse...
00 Yorumla
+1 yılbir fitil var adını unuttum tabi bakire değilsen kullanabilirsin içinde 7 adet var eczacıya sorarsan verir tek kullanımda bile direk temizliyor koku felan kalmıyor
00 Yorumla
doktora git buyuk ihtimalle antibiyotik kullanarak gecer gecmezse simir testi verirsin
ve temizlikle alakasi yok00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
62Cevap
+1 yılVajinanın Kötü Kokması Normal Değildir
Normalde vajinada bulunan bakterilerin aşırı çoğalması ile bayat balık kokusu gibi kötü bir koku oluşabilir. Bu koku, cinsel ilişki sonrası daha belirgin hale gelir. Bazen kokuyla birlikte akıntı, kaşıntı, tahriş de olabilir. Bakteriel vajinosis dediğimiz bu durum, kötü kokulu vajinal akıntıların baş sebebidir. Nadiren de vajende unutulan bir tampon veya rektum ile vajina arasında bir açıklık olması (fistül) de koku yapabilir. Klamidya, bel soğukluğu, pelvik enfeksiyonlar, kötü hijyen, vajina veya rahim ağzı kanserleri de koku sebebi olabilirler.
Eğer kötü koku kalıcı olmaya başlarsa doktora başvurmalıdır. Doktorun vereceği tedaviyi kullanmalı, vajinal yıkama şeklindeki duşlardan kaçınılmalıdır.01 YorumlaKaynak: Google Search
Kötü kokulu akıntı genellikle enfeksiyon belirtisidir. Özellikle balık kokusuna benzer kokuların ardında yoğun olarak trichomoniasis vardır. Doktora görünün, kısa süreli (max. birkaç gün) antibiyotik tedavisi ile çözülmesi kolaydır. Tedavisi yapılmadığı taktirde bu tip enfeksiyonların uzun vadede büyük sorunlara sebep olma ihtimali vardır.
10 YorumlaBazi mantarlar kasinti yapmaz.
Ama kokunun sebebi mantar degil rahim agzinda hatta anuste yirtik bile olabilir.
Anus agzinda zorlanmaya bagli (kabizlik ya da ters iliski) sonrasi kilcal catlaklar olusur. bu bile bir sebeptir kotu kokuya.
Lutfen bir dr gorun en kisa surede00 YorumlaKötü kokulu sarımtırak renk olmasi enfeksiyon belirtisidir. Jinekoloğa git ya da en basitinden sağlık ocağına idrar testi yaptir ne olduğu ortaya çıkar.
10 Yorumla
+1 yılyüzde 99 mantar oldun.. şuanki kaşıntıyı boşver, iyileşirkenki kaşıntıyı gör sen. yarın doktora git hemen. etrafımdaki kadınlardan biliom :) kimden kaptın acaba bir düşün ona göre onla beraber olma yine.
02 Yorumla
Soran+1 yılbakireyim ben bir kere. ve bu kaşıntı hergun olmuyor :(
- +1 yıl
o zaman mast yapmadan önce ellerini yıka
Adetin duzenli oluyo mu? Kac yasindasin? Adet zamani cok mi sancin oluyo? Adetine kac gun var? Ilk kez mi oldu?
12 Yorumla
Gizli Soran19 yaşındayım bu yaşıma kadar adetim düzenliydi ama bu sene düzensiz oldu doktora gideceğim sancım çok olmuyor adetim gecikti... evet akıntımın kokması ilk kez oldu
+1 yılDoktora gitmeden kendi sorununu internete bakarak mi cozdun? Belki yumurtaliklarinda cok daha baska bir sorun var... Internete gore hastalik belirlemek cok sacma... bir doktora git bence...
00 YorumlaKedi şeyini görmüş yara zannetmiş hesabı...
İlk defa mı adet oldun kızım? Gece gece midemi bulandırdın!!14 Yorumla
Soran+1 yıladet demiyom saskolaz. adet beyazmı akar 5 senedir adet oluyorum dalmıyım sana
Soran+1 yılyiceksin çürük yumurta akıntımı :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılYedigin ictigin şeylerden de olabilir yediğine ictigine dikkat et duzelmez sen doktora git ama benim araştırmaları ma göre insanlar yediği içtiği şeylerden koku yapar diye gördüm buda olabilir..
10 Yorumlamantar olabilir iç çamaşarını sık değiştirmeli ve tahrat almaya özen göster
10 Yorumlaaynı şey bendede oldu yumurtlıklarmda kist çıktı iltihaplanmadan dolayı doktora gitmen lazım acilen
11 Yorumla
Gizli SoranTamam teşekkür ederim en kisa zamanda gidecem
adet sonrası akıntı normaldir ama eğer kötü kokuyorsa doktora gitmelisin.
00 Yorumla
+1 yılCidden kotu bir his. Benim bilgim yok ama kolay gelsin dilerim...
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoku iyi değil. doktora git bacım. Mantar neydir geçer bir şekilde. kokmasindan iyidir... doktor bulamazsin burada tam nedenini diyecek. Umarim gecer
00 Yorumlaçok fazla cinsel isteğin var senin sürekli sulanıyor bu sebepten hergün iç çamaşırını değiş
00 Yorumla
+1 yılbir iki gün bekle.. devam ederse gidersin.. kaşıntın falan da varsa direk git ama.
10 Yorumla
+1 yılBuraya yazıcağına doktora gitseydin keşke temizliğine önem vermiyorsun mantar oluşmuş
116 Yorumla
Soran+1 yılveriyorum ınanmassan gel bak :(
- +1 yıl
ne veriyon kanka kafanmı güzel?
Soran+1 yılkanka temizliğe önem veriyorum ne verebilcem
- +1 yıl
olum git sapıklığını kendi cevap altında yap l*n :D @Cronick
- +1 yıl
çok baktırmak istiyorsan @Cronick arkadaş talipmiş kanka
Soran+1 yılkanka git ya sen benım özzelimdin:(
Soran+1 yılkankalar canınız çürük yumurtamı cektı :D
- +1 yıl
gençler yavaş olun sırayla :D biletler gişeden lütfen :D @bomanti @Cronick
Valla @Soran kanka bu işte para var :D - +1 yıl
biletler sol taraftan beyler :D @bomanti @Cronick
kanka kırışırık sonra parayı :P @Soran
Soran+1 yılkanka sen benimi satıyon yürü git ya
- +1 yıl
asfagsa :D :D yok be kanka bunlar hep hizmet :D
Akıntının kokulu olması sağlık problemine işaret ediyor. Jinekolog ile görüşmeni tavsiye ederim..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktora git bir bayan arkadaştada vardı rahim sarkması olabilir. Ama kesin doktora git bekleme kansere çevirebilir
00 Yorumlakullanılmış pedden sallama çay içersen çürük yumurta yiyebilirim nolcak yumurta alttarafı
04 Yorumla
Soran+1 yılsen bendende ıgrencsn ıyy
Soran+1 yılvalla kusucam. makarasına actıgım konu mıdemı bulandırdı şu an :D
akıntı hayra alamet değil bence doktora göster her kadın ıslanıyor ama kokması anormal
00 Yorumla
+1 yılsabahları 4 yumurta yiyorum ben. boyle soruya yandan koyarım
10 Yorumla
+1 yılonun bitkisel bir tedavisi olduğunu sanmıyorum doktora görünsen daha sağlıklı olur neden öyle olduğunu bile bilmiyosun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKoku engelleyici olarak kullanılan losyonlar var onlardan kullanmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEnfeksiyon kapmışsın mantar bu
fitil antibiyotik ve kremle geçer00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkıntının kötü kokulu olması hastalık habercisidir. Normal değil yani doktora görünmelisin.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTamam tesekkur ediyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılıy gece gece midem kalktı, git bir taharet al bacım bir temizlen
00 YorumlaEnfeksiyon kapmışsın büyük ihtimal doktora gitmelisin
10 YorumlaDoktora gidip ilaç kullanman en doğru olanı geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılUsutme kaynakli iltihap olabilir, sonucta bir rahatsizlik isareti doktora git.
00 YorumlaKokuyu hapseden parfümlü pedler çıkmıştı onlardan satıyorduk dene istersen
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSürekli pedle mi dolaşcam :/
Gizli Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılkokunun sebebi mantar ya da iltahap olabilir. doktora görün bence
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTamam teşekkür ederim arkadasim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. umarım olması gereken doğal kokuna kavuşursun. iyi geceler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bunu önceden sormuş muydun ya yumurtadan tanıdım sanki :D
03 Yorumla
Soran+1 yılevet çürük yumurta benim alanım :D
Cevap sahibi+1 yılO günden beri kokuyosa artık bir doktora görün :D
Soran+1 yılo gunku soru baskaydı :D
enfeksiyon veya mantar olabilir doktor seni beklıyor
00 Yorumlaherşey olabilir bencede bir doktora baktır, korunmadanmı ilişkiye giriyosunuz?
00 Yorumlazevk suyu mu? yoksa boşaldıktan sonra gelen sıvı mı?
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen enfeksiyon kaptın gidersen faydalı olur
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKontrol nasıl yapıcak bir bilginiz var mı?
- +1 yıl
Kız mısın yoksa değil misin
Gizli Soran+1 yılKızım
- +1 yıl
O zmn idrar testi yapıcak kan alır bide ulyrasyonla üstten rahmine bakar sana fitil vermez hap verir. Düzenli kullan bişey kalmaz tahminimce
kesinlikle bir doktora gitmelisin kuzum
00 Yorumlamantar oluşmuş olabilir doktora git
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılMantar kaşıntıyla olmaz mı
Başlığı görünce gülümsedim, sağol :Dd
03 Yorumla
Soran+1 yılherşey gülümsemeniziçin bayan :)
Soran+1 yılerkek değilim malesef:D
+1 yılGece gece Niğde bırakmadın
12 Yorumla
Soran+1 yılvur eşeği boluya :D
- +1 yıl
Asıl yumurtayı sana yedirmek lazım belki düzelir ;)
+1 yılMantar o, yarın doktora git hemen
00 YorumlaGünlük ped kullan yavru
02 Yorumla
Gizli SoranGünlük ped zararlı diyolar☹️
Mantar olabilir jinekoloğa görün
00 Yorumlamiski amber mi kokacaktı ablacım
00 Yorumla
+1 yılYumurtaci geldi yinee :D
13 Yorumla
Soran+1 yılhatırladınızmı :D
- +1 yıl
Hatirlanmiyacak gibi degilsin ki :D
Soran+1 yılama bak çürük yumurta diye açtıgım her soru sakasına yanı :D
+1 yılkötü durum. tedavi ol acilen.
00 YorumlaDoktora git, utanma. Sağlığın önemli...
00 Yorumlayumurtayi hayatimdan cikardim an itibariyle :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖööyyykk mantar olmuş
Doktora git12 Yorumla
Soran+1 yılmantar nasıl oluyor ya :(
Cevap sahibi+1 yılNemden dolayı olabiliyor
Bu aralar çokmu ıslak gezdin?
Sulusun akıyor durmadan
00 Yorumla
+1 yılKoku kötü bir koku mu
00 YorumlaPetrol cikmasini mi bekliyordun:-) mantar var
17 Yorumla- +1 yıl
Cidden hocam mantardan dolayımı koku olur?
- +1 yıl
@SidarUslanmaz aynen. Mantar, regl donemleri kokar
Hele yazin tam kokar:-) yazin evlenmemek lazim - +1 yıl
hahahaha eyvallah kanka sağol 😄
Gizli Soran+1 yılKesin mi
Gizli Soran+1 yılHayır şeffaf sadece
Doktora gitmelisin tekrar
02 Yorumla
Gizli SoranGittiğimde zaten zar zor gitmiştim bidaha o anı yaşamak istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki yaşadın mı son zamanlarda?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldr fitil veriyor ve geçiyor
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbakire kız fitil kullanamaz zaten.. ayrıca bu durum genelde bakire olmayanların başına gelir.. farzedelimki oldu ona ancak oral yoldan ilaç tedavisi uygulanabilir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMaalesef mantar olmuşsun.
00 YorumlaYok gitme enfeksiyon o çözümler ile giderilebilir
00 Yorumlajinekoloğa görünmende fayda var bence erteleme
00 YorumlaBoşalmadan sonra ya da zevk suyu zamaninda olur.
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler