Nasıl kurtulurum bu durumdan?

öncelikle derman aradığım yerin burası olmaması gerektiğini bildiğimi iletirim,ama bi arkadaşımla ya da başka biriyle paylaşamazdım.nette de düzgün bir şeyler bulamadım.

ben 23 yaşında,kültürlü ve elit bir genç bayanım.2 senedir hayatımda biri var.ilişkimizde de cinsel hayatımızda da bir sorunumuz yok.

benim kimseye açamadığım özel bir problemim var ; çok istekliyim.bu ciddi derecede benim için problem olmaya başladı.sevgilimle düzenli ve oldukça sık ilişkiye giriyoruz ama benim için yetmiyor.erken boşalma problemi falan da yok,ilgisizliği de yok,oldukça da duyarlı.

ama benim karşı koyamadığım bir durumum var,maalesef onu aldatıyorum hem de her defasında farklı insanlarla.ve bu beni çok ama çok rahatsız etmeye başladı.dışarda,işte ya da herhangi bir sosyal alanda ilgimi çekecek bi erkek gördüğümde o kişiyle birlikte olana kadar aklımdan çıkmıyor.bu durumdan kurtulmak istiyorum.inanın ahlakı bozuk bir insan değilim normalde,sevgilimi de çok seviyorum.onu aldatmak istemiyorum ama başka erkeklerle de birlikte olmaktan kendimi alamıyorum.buna artık bir son vermek istiyorum.

bu bir rahatsızlık mı? bildiğiniz bir tedavi yöntemi ya da tavsiye edebileceğiniz bir uzman var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
şöyle bir durum da var,cisel isteğim fazla ama ilişki esnasında tatmin olmuyorum hiç bir zaman.ancak mastürbasyonla olabiliyorum.

saygın bir mesleğim ve saygın bir çevrem var.bulunduğum şehirde bi uzmana gitmekten çekiniyorum..herhangi bir psikolog yardım edebilir mi onu da bilmiyorum.
Nasıl kurtulurum bu durumdan?