Cevaplarınızı bekliyorum Kızlık zarı dikimi?

Arkadaslar cok utanıyorum ama bunu sizinle paylaşmak istiyorum , 18 yasındayım 14 yaslarındayken mastürbasyona ilgi duyuyodum değişik geliyodu yani kızlık zarı nedir bilmiyodun bile mastürbasyonu iyi bişey gibi görüyodum , birgün mastürbasyon yaparken parmagımı soktum ama parmak sokmanın zarar verebilecegi aklıma hic gelmemişti bile :( kan cıktı korkmuştum ama böyle 1 2 kez daha denedim , Aklınıza nolur baska sey gelmesin Allahıma şükür birgün bile nasılsa kızlıgım bozulmuştur şununla onunla birlikte olayım demedim , gecenlerde doktora gittim ve kızlık zarım malesef zarar görmüş kanama riski var ama emin olamayız senin için diktirmek daha iyi olur dedi , ve büyük ihtimalde diktiricem şansa bırakamam aileme böyle seyler ters bir sorun cıkarsa gerdek gecesinde iyi olmaz benim için , yani bunu yapmak zorundayık eger ilişkiye girip istegimle bozdursaydım asla diktirmezdim yaptıgım hatanın arkasında dururdum , doktor kalıcı kızlık zarı dikimi önerdi yani şimdi diktirsem 5 6 yıl sonrada evlensem kanama olucak , cok uzattım sizlere sorum aranızda diktiren var mı? Sizce diktirmeli degil miyim? Hayatta malesef böyle şeylerde var bilmeden istemeden.. Yorumlarınızı bekliyorum nolur akıl verin bana cok utanıyorm :((
Cevaplarınızı bekliyorum Kızlık zarı dikimi?