96liyim. Bu sene oy kullandim. Ehliyette aldim. Aile izni olmadan kurtaj yaptırabilir miyim? Hakaret edicekler yazmasin kendi istegimle olmadi.
Cevabın nedir?
Öncelikle geçmiş olsun güzel kardeşim. 96 'lı olmandan ziyade şuna dikkat etmelisin. Gittiğin kurum ve kuruluş kaliteli olmalıdır. Yaşın 18 i doldurmuşsa eğer , kendi isteğin ile kürtaj olabilirsin fakat unutmaman gereken bir kaç husus vardır. 10 Haftadan fazla ise gebelik sonlandıralamaz , tabi ki parasını verirsen onu da yaparlar ama tehlikelidir. Gittiğin kurum özel olacağı için, bunu ailene bildirerseler suç olur. Çünkü özel hastane gibi, özel merkezler de bu konuda ailene bilgi veremezler, mahkeme kararları hariç. Eğer gebelik erken ise, vakum yöntemi ile alınır ve ağrı sızın olmaz, 1 gün içerisinde kendini toplarsın hatta bildiğim kadarı ile, kürtajdan 1 kaç saat sonra. Önemli olan noktalar şunlardır. Gebelik 10 haftadan az olmalı, gittiğin kurum güvenilir olmalı ( Doktorum diye para ile kasap olanlar var ) ve 1 günlük bir bahanen olmalı. Gizlilik konusuna takılma o konuda bilgi vermeleri, mahkeme kararı yoksa suç olur. Tekrardan geçmiş olsun güzel kardeşim.
012 Yorumla
Soran+1 yılOncelikle bu yaziniz için çok teşekkür ederim. Bu sene oy kullandim. Sanirim doldurmus oluyorum tam bilemiyorum. Olay daha yeni oldu 3 4 gun kadar. Ilk önce regl olmayı bekleyeceğim. Gecikirse kan testi yaptiracagim. Eger varsa kendi yeri olan bir kadin doğum uzmani var ona gidecegim. Vakum yontemi uygulamasini soyleyecegim. Oy kullandigima göre resit miyim? Bahanem olmali derken?
Soran+1 yılAilem izin vermez kalmaya
- +1 yıl
Rica ederim ne demek. Olay daha yeni olduysa eğer ilişkiden 12, tedbiren 15 gün sonra hastaneye gidip kanda gebelik testi BTHCG yaptır. Ama özel hastaneye git, 40 lira bir şey diye hatırlıyorum. Özel hastane de ki bilgilerin gizli kalır bu yüzden özel hastaneye git. Stres yapmışsın ve geçikir diye tahmin ediyorum, gecikmese dahi ilişkiden 15 gün sonra kanda gebelik testi yaptır tedbir amaçlı. Allah göstermesin ama eğer varsa, oy kullandığına göre reşitsin ve bunu yaptırabilirsin. Sana tavsiyem tanıdık bir doktor olmasın, sadece özel ve güvenilir bir hastane olsun, özel kürtaj merkezleri var, çünkü mesleği dışında tehdit eden çok kişi var. 1 gün hastane kalmazsın eğer böyle bir şey olursa, çünkü çok yeni olur ve bu basit bir operesyon ile halledilir, kürtajdan 1 saat sonra ayağa kalkar,2-3 saate kendini toplarsın. Vakum yönteminden ziyade, doktor işini bilir erken olduğu için. Umarım böyle bir şey başına gelmez ve bunlara gerek kalmaz , tekrardan geçmiş olsun kardeşim.
Soran+1 yılDaha 3 4 gün oldu. Özel bir merkeze gidip kan testi yaptiracagim. Eger varsa kendi yeri olan bir doktor var oraya gideceğim. Taninmis bir doktor kendisi yani tehlikeli bir yere gitmeyecegim. Yardiminiz icin cok tesekkur ederim gerçekten
- +1 yıl
Rica ederim ne demek, dediğim gibi umarım böyle bir şey başına gelmez. Kan testi için acele edip boş yere umut etme lütfen, zor olsa da 15 gün bekle ve sonra özel hastanede kan testi yaptır ama sakın söylemeyi unutma, gebelik testi yaptırmak istiyorum diye belirt mutlaka. Umut için söylemiyorum ama şu ihtimal içini rahat ettirsin. Normal ve sağlıklı bir çiftin, her şey günü gününe ve zamanına denk geldiği zaman bile gebe kalma oranı %25 dir bir ay içinde. Yani gebe kalmak o kadar kolay değildir, tabi ki bu teoridir ama içini rahat ettirebilir. Umarım gönlüne göre bir sonuç alırsın, soracağın şeyler de çekinme lütfen. Yardımcı olmak isterim
Soran+1 yılYok acele etmeyeceğim. Kan verecegim yerle konustum. Regl gecikmesinden en az 3 gun sonra gelin dendi. Korktuğum su ki internetten baktigim zaman yumurtlama donemime denk geliyor. Onerebileceginiz bir doktor var mi? Ailemin kesinlikle bilmesini istemiyorum. Mahvolurlar
- +1 yıl
Güzel kan vereceğiniz yer ile konuşmak vs ama dikkat et acele etme. 3 gün dediyse 5 gün sonra git, yani ne kadar geç o kadar iyi. Yumurtalama dönemi vs bunlara takılma lütfen, her zaman kadın değil belki karşı tarafta bir sıkıntı vardır vs vs diye gider bu böyle. Sana bu konuda yardım edebilirim ama bir numara vermem lazım bunun için bana mesaj atabilir misin?
Soran+1 yılAma utanıyorum...
Soran+1 yılMesaj attim size
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkorunmazlar sonra bir cana kıyarlar gelişen ülkelerin sorunu bu hamileyim aldırıcam bazı evlilerde ay orası açılır sezaryanla alıcam günümüzde köyde yetişenle şehirde yetişen bayan arasında fark oluşuyo ni ye diceksiniz köydeki çalıştığı için kasıkları açık kolay doğum yapıyo birde toplu çoçuğu oluyo ya şehirdeki evde büyüdüğü için harektetsiz büyüdüğü için bir çoçuk doğumunda zorlanıyo vede doğan çoçuk zayıf halsiz oluyo çevrenizde bakın takip edin bir köyde yetişen bayanın çoçuğuna bakın birde şehirde yetişenin kine bakın farkı görün şehirdeki sezaryan birde çelim siz
02 Yorumla
Devlet izin veriyor kurtajada ama vucudun dayanamayacak bembeyaz olacaksin dizlerin tutmayacak o masadan kalkarken. Karnin ac olacak deli gibi ama bisey yemeyi halin olmayacak buz gibi bir masaya koyacaklar seni bacaklarini asacaklar tepeye kirt kirt duyacaksin o sesleri ayik olursan eger. Aldigin vebalde cabasi bu isler kolay degil hic degil. Ben ilk bebegimi kaybettim 2 aylikken o yuzden oldum ve evliyim yanlis anlasilmasin bunu buraya yazmakta yanlis da neyse. Gecmis olsun gecirenin allah belasini versin !
13 Yorumla- +1 yıl
@birgulm bunları buraya yazmanız hıcte yalnıs degıl. sayenızde bizde bilincleniyoruz. ve bişey olursa kurtaj olurum diyen kızların bu yazıyı okumaları iyi olur.. bu arada okuyunca yasadıklarınıza cok uzuldum. inşallah bir daha yasamassınız.
- +1 yıl
amin
+1 yılOlabilirsin, benim arkadasim 2kere kurtaj oldu ikiside salakligindan dolayi ve kimsee haber vermediler ya da birsey demedile guvenilir bir yerdi parasi biraz yuklu ve cinayet islemiyosun 10haftalik olmadigi surece tam emin degilsen eger kendi canini dahada sikma derim ayrica bebek dusurmek icin ilaclar var doktor kontrolunde yapilan bence onlarida dusun
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadasin nereye gitti soylebilir misin?
- +1 yıl
Ismini hatirlamiyorum maalesef:(2sene once olan bir durumdu ve bir arkadasim hamile oldugunda bebek daha buyumedigi icin doktora gitti doktorda ona kurtaj yerine ilac tedavisi onerdi ilac sadce doktoe kontroluse kullaniliyo bebek dusuyo bunuda arastir istersen
Soran+1 yılBir sorsanız arkadasiniza onemli gerçekten
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
31Cevap
Şimdi şöyle söyleyeyim özel kadın doğum uzmanına dahi gitsen kimse bunu göze alamaz. Hiç kimse bunu göze alamaz reşit ol olma benim bildiğim kadarıyla 25yaşına kadar aile onayı isteniyor artık sende daha 18yaşındasın. Keşke oyle birsey yapmasaydın ne kadar seversen sev ne kadar aşık olursan ol yapmasaydın keşke o yaşta helede. sonra böyle pişmanlıklar oluyor. Tıp okuyan arkadaşlar var oradan biliyorum özel şahsı yere gitsen dahi kimse göze alamaz gizli iş yapmayı
010 Yorumla
Soran+1 yılBen yapmadim zaten. Ki daha emin degilim. En olmadi aileyd söylerim
Soran+1 yılHayir ben olabilirim ama emin değilim. Tecavüz olayi oldu
Soran+1 yılSoyleyemem
ya ben anlamıyorum. ben senin durumunda olucam derdimden bu siteye girecek halim olmazdı. ve küçüksün yani... ne diyeyim pek inandırıcı gelmiyor durumun?
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlaticak baska kimse yok
Olabilirsin. Gizli olsun istiyorsan özelde olmalısın. Kimlik beyan etmezsin. Devlette bedava ama resmiyete geçersin.
18 Yorumla
Soran+1 yılKimliği nasıl beyan etmeyeceğim. Ne diyeceğim?
Soran+1 yılDaha yeni oldu. Emin değilim
Soran+1 yılEvet arastirdim. Yardiminiz için teşekkür ederim
Soran+1 yılSadece çocuklariniza cok dikkat edin
+1 yılAllah yardımcın olsun kardeşim. Ne diyeceğimi bilmiyorum resmen nutkum tutuldu boğazım düğümlendi. Oy kullanmışsan reşitsindir. Bir uzmandan yardım almalısın. Bir jinekologa git bence.
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet oy kullandim. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Allah bunu sana yaşatanların yanına bırakmasın tez vakitte cezalarını en ağır şekilde çektirsin. Çok üzüldüm inan.
Soran+1 yılInşallah. Bende şoku yeni yeni atlatiyorum ki daha atlamadim
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun kardeşim. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın ve kalan ömrün de bahtın da güzel olur.
Soran+1 yılBilemiyorum guzel olur mu. Çünkü evden hep kırmızı kurdale ile cikmak istemistim. Kendimi kirlenmis hissediyorum. Ilerdd cocugunuz olursa kiz veya erkek cok dikkat edin
- +1 yıl
Yine kırmızı kurdele ile beyaz gelinliklerle çıkarsın inşallah. Hiç öyle hissetme bu senin suçun değil. Kendi isteğinle yapmış değilsin. İnan erkek olduğumdan utanç duydum.
Soran+1 yılYanimda oldugunuz icin tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim ne demek bacım. Keşke elimden birşey gelse de yapabilsem.
Yapmıyorlar eşininde izni olması gerekıyor ama yapacak yer illAki bulursun hastane degılde ozel muayenehaneleri dolaş
05 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilim
Soran+1 yılResit olunca olmasi gerekmiyor. 15-18 yas araliginda isen anne baba izni gerekiyor
Soran+1 yılAslinsa bilmiyorum internete yazıyor emin olamadim
+1 yılolduktan sonra eve gıtme. o gün evdekilere arkadaslarda falan kalacam de. git bir arkadasında kal. evdekiler o halini gorurse bir anormallık oldugunu anlar.
018 Yorumla
Soran+1 yılNe oluyor ki
- +1 yıl
ayakta yürüyecek halin olmayacak. kim olsa bir anormallık oldugunu anlar. evdekiler sormazmı ne oldu kızım sana dıye.
Soran+1 yılEve gidince yatarım. Tansiyon dusuklugum var zaten anlamazlar bence
- +1 yıl
sen bilirsin. benimki sadece tavsiyeydi.
Soran+1 yılBaskasinda kalmama izin vermezler
- +1 yıl
ailen baya tutucu galiba.
Soran+1 yılHayir ama izin vermezler
- +1 yıl
bir yolunu bul. yalnızda gitme. bünye zayıfsa yalnız basına cok zorluk cekersın tansıyon dusuklugude varmıs zaten yollarda bayılırsın falan bir suru sıkıntı.
Soran+1 yılYanimda biri olacak zaten
- +1 yıl
işin zor. ben bile strese girdim düşününce :)
Soran+1 yılCok zor
- +1 yıl
aslında bu durumun iyi yonlerindende faydalanabilirsin. sevgilin varmı.
Soran+1 yılYokta ne iyi durumu?
- +1 yıl
yoksa gerek yok. hiç aklını karıstırmayayım bosver.
Soran+1 yılMerak ettim
- +1 yıl
bişey yok aslında. nasıl olsa kürtaj olacaksın sevgilin varsa doya doya sevişebilirdin. korunmaya gerek duymadan. ama yoksa kimseye bulaşma sen gene.
Soran+1 yılHayir oyle bir sey yapmam zaten.
- +1 yıl
sana şimdiden kolay gelsin ozaman işin zor.
devlet hastanesinde kürtaj olursun fakat evli olmadıgın için ailene haber veriyorlar özelde nasıl bilmiyorum
111 Yorumla
Soran+1 yılDevlete gitmeyecegim zaten
Soran+1 yılEvet oyle yapacagim
Soran+1 yılBende gordum malesef ki
Soran+1 yılBoyle bir seyi duymak istemem acikcasi
Soran+1 yılNe yasak aski ya yok oyle bir sey
+1 yılailene söyle ne olacaksa olsun, sonra kendi isteğiyle yapmış durumlarına düşersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyemem
evet olabilirsin keşke ertesi gün hapı kulansaydın.
03 Yorumla
Soran+1 yılYardiminiz icin tesekkur ederim
Soran+1 yılSizede
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesin hamile olduğunuzdan emin misiniz? kürtaj çok büyük günah ama tecavüze uğradıysanız konu değişir. kendi isteğinizle mi oldu? ailene desen ne yapar?
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim. Uğradım. Ailem mahvolur
Cevap sahibi+1 yılbak kardeşim eğer tezavüze uğradıysanız zorla ama. bak ailene anlat durumu haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan gibidir diyor peygamber efendimiz. bence direkt ailene demelisin durumunuz iyise çocuğu aldır yad sen istersen bebeğini büyüt..
Cevap sahibi+1 yıliçine spermler girdisyse hamile olabilirsin kan testi yaptır. ailem mahfolur deme bnce haksızlık oluyor
Geçmiş olsun öncelikle zor bir durum ve islama göre senin su an bakire bir kızdan farkın yok onuda söyleyim aynı hatayı naif kez daha tekrarlamazsan diğer tarafta amerteben çok yüksek olacak buna emin ol. Ve ailrne haber ver davaya ver oglanida
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler
+1 yılNotmalde olabilirdin ama artık yasak ve budurumda gizli yetrlerde yapılıyor ama cok dikkatli ol tehlikeli
02 Yorumla
Soran+1 yıl10 haftaya kadar sıkıntı yok
- +1 yıl
Yasal değil artık Ama net bilgi git dr sor istersen. Ama yasal olarak değişti şartlar haberin ola
olabilirsin ama çok dikkat etmelisin bu işi sırf para uğruna merdiven altlarında yapanlar var sağlıksız koşullarda kendi canınıda riske atma iyi araştır ve mutlaka destek al bu konuda
01 Yorumla
Soran+1 yılYok o konuda onlemimi aldim, teşekkür ediyorum
Keşke bu soruyu bu olay olduktan hemen sonra sorsaydın. Ertesi gün hapı almanı önerirlerdi en azından bu strese girmezdin. Geçmiş olsun :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlan olmus zaten hamile olduna emin misin panikten dolayi. Gecikir hastaligim kac aylik hamilesin dusuk yapmanin yolunu diyim sana ona gore
02 Yorumla
Soran+1 yılDusuk yapmak tehlikeli degil mi
Cevap sahibi+1 yılSen hamilemisin. Emin misin ya kurtaj. diyorsum bence degilsin yapma oyle. seyler bir. daha kurtajda olup hamile kalamama riskin var uzun isler kafana yorma bence
+1 yılbende bunu anlamam kendi isteğimle olmadı o zaman şikayet et öttürsünler o adamı ama oda olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBabam hapse mi girsin? Annem olene kadar bunun uzuntusuyle mi yasasin?
- +1 yıl
felaket senaryosuda yazıldı hemen
Benim bir düşmanım var, benim için onu öldürür müsün?
04 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun ya?
Soran+1 yılKiz olsan sana tecavüz etseler o bebegi dogurur musun?
Devlet Hastaneleri yapmayabilir özeller yapar
Ama parası yüksek olabilir.011 Yorumla
Soran+1 yılÖzel muayenesi olan bir yere gideceğim. Benim korkum aileye haber verilir mi?
Soran+1 yılIstanbul'da. Yani bu doldurmayi tam olarak bilmiyorum 96liyim. Bir erkek arkadasimla gitsem?
Soran+1 yılKimlik istemiyorlar mi?
Soran+1 yılHmm avukatla konustum bir tane. 96 doğumluyum aile izni olmadan evlebilir miyim diye evet dedi. O zaman doldurmus oluyorum sanırım?
Soran+1 yılO zaman sıkıntı yok yardimlariniz için çok teşekkür ederim gerçekten
Soran+1 yılAmin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebeğin babasının iznini isterler diye biliyorum...
04 Yorumla
SoranO evliyken geçerli
Cevap sahibi+1 yılOzel hastanede rahatlikla olabilirsinbya da devlet hastanesinde ailen bilmiyo ciktin mi ne yapicaksjmin agrin olur
Soran+1 yılYeter ki alinsin aile problem degil
Soran+1 yılPardon agri
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhaa ya rahatlıga bak? Otu boku yemişsin 18 doldugunu mu bilmiyosun? Anana babana yazık.. Cok acıdım
04 Yorumla
Soran+1 yılTecavuze ugradim diyorum.
Cevap sahibi+1 yılGörmemişşm gecmiş olsun bence ailenın bunu bilmeye hakkı var onlar olmadan bu sorumlulugun altına girme
Soran+1 yılSoylersem cok kötü seyler olur
Cevap sahibi+1 yılSöylemezsende kötü şeyler olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle ailene söyle ve polise ver eğer bunu yapmazsan çok pişman olursun sana kimse inanmaz ilerde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvayy be biz ne zaman kürtaj olcaksak gelen gecen vurusuo biz hala elimizle
00 YorumlaOlabilirsin reşitsin neticede.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yardiminiz icin
Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. isteğinle olmadan bu iş nasıl oldu?
00 Yorumla
+1 yıl:D seks yaptımı da yazsaydın ya :D
00 Yorumla
+1 yılTabi ki olabilirsiniz sonucta resitsiniz artik
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
(öngörü) yazık oldu...
00 Yorumlaolursun ama baska cozumude var
02 Yorumla
Soran+1 yılNedir
Gizli Üye(30-35)+1 yılDevlet hastanesinde olma özelde ol
07 Yorumla
Soran+1 yılOzel muayenesi olan bir yere gideceğim
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun neden sana bunu yapan o iğrenç şerefsiz o* çocuğundan bunun acısı I çıkarmıyorsun polis filan
Soran+1 yılAilem ogrenirse olaylar cok buyur
Cevap sahibi+1 yılAilen senin arkanda durmaz mı yani kim bu o* çocuğu tanıdığın mı
Soran+1 yılYa dururlar lakim babam cocugu oldurur
Cevap sahibi+1 yılÖldürmesin süeündürsün bnce tanıdık mı niye savunuyorsun onu ya polise ver cezasını çeksin ya da birkaç erkek tut arkasından siksinler
- +1 yıl
abartılı tavsiye yapma kıza :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılolabilirsin bir dahakine dikkat et
014 Yorumla
Soran+1 yılTecavüe ugradim.
Cevap sahibi+1 yılanladım.. canım ya üzüldüm bak şimdi
Soran+1 yıl...
Cevap sahibi+1 yılnoldu canım konuşmak istersen eğer konuşalım
Soran+1 yılYok canim teşekkür ederim. Yinede yardimin icin sagol :)
Cevap sahibi+1 yılyok eğer üzecek birşey dediysem afola..
Soran+1 yılHayir demediniz :)
Cevap sahibi+1 yılkendine dikkat et umarım sorun yaratmaz
Soran+1 yılInşallah
Cevap sahibi+1 yılpeki olduktan sonra napıcaksın yani ağrıların olucak her ihtimali düşün tamam mı
Soran+1 yılCok mu agri olur?
Cevap sahibi+1 yılolur tab ağrıların şiddetini bilemem ama olucak bide dikkat etmelisin enfeksiyon falan kapa bilirsin
Soran+1 yılOzel muayenesi olan bir yere gideceğim canim
Cevap sahibi+1 yıliyi o zaman onun bundan haberi var mı
Gizli Üye(36-45)+1 yıl18 yaşından büyüksen olabilirsin.
00 Yorumlaolursun özele git.2 ile 3 bin arası parası
07 Yorumla
Soran+1 yılAnladim teşekkür ederim
Soran+1 yılYapmadim zaten tecavuze ugradim
Soran+1 yılHayir
Gel Almanyada dogur cocuk isyeyen birine veririr
00 Yorumlayas tutuyosa mumkun, yasalar degismediyse
00 Yorumlaçıktığın yere seni geri sokup kürtaj yapmak lazım
00 Yorumla
+1 yılEvet olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
tecavüze mi ugradın?
03 Yorumla
Soran+1 yılYeter ayni soruyu sormayın artik..
Soran+1 yılKusura bakmayın bende dalga geciyorsunuz zannettim... aldirmak zorundayim
Olabilirsin
011 Yorumla
Soran+1 yılOnerdiginiz bir yer var mi?
Soran+1 yılKendi yeri olan bir kadin doğum uzmanina gitmeyi düşünüyorum
Soran+1 yılHayir degilim ama sonuçta bir sey yaşandı regl olmayı bekleyeceğim. Gecikirse kan testi yaptiracagim. Eger varsa doktora gideceğim
Soran+1 yılAyrica yumurtlama donemime geldi. Bunun için endiseliyim
Soran+1 yıl15 eylulde falan olmam gerekiyor
Soran+1 yılTamam teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesin hamile misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum kan testi yaptiracagim
- +1 yıl
Adetin mi gecikti nasıl anladın hamile olduğunu?
servgilinden mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Neden?
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecavuz mu?
00 Yorumla
+1 yılresıtsın olur tabıı
00 Yorumla
+1 yılBeter Ol Vahiseee
21 Yorumlaolabılırsın sanırım
00 Yorumlayuh...
00 YorumlaOluyorsun heralde
00 Yorumla