Çok gördüm burada ama hala tam anlamıyla anlamadım. Fetiş nedir? Ayak fetişi el fetisi ne demek bunlar başka ne deyişleri var? TDK'ya göre fetiş ne demek yardımcı olun.fetiş
Cinsel yaşamın o kadar fazla boyutu var ki, her gün yeni bir çekim, haz kısmı ortaya çıkıyor. Bunlardan biri de fetişizm. Her ne kadar fetişistler toplum tarafından yadırgansa, hor görülse de kimseye zararları olmadığı sürece olmalarında bir sakınca yok bence. Hadi bakalım fetiş ne demekmiş.
Fetiş Ne Demek, Anlamı Nedir?
fetişizm
Fetişin Türk Dil Kurumu'nda 4 farklı anlamı bulunuyor. Bunlardan üçü; "Put", "Uğurlu sayılan şey" ve "Tapınırcasına sevilen şey veya kimse" anlamlarıdır. Ancak bu anlamlar bizim aradığımız anlamlar değil.
Dördüncü anlamı ise; "Saplantılı bir biçimde cinsel coşku uyandıran karşı cinse ait elbise, ayakkabı vb. eşya" işte bu anlam bizim aradığımız anlamı. Fetişe sahip olan kişilere fetişist denir. Fetiş nedir öğrendiğimize göre bir de türlerine bakalım.
En Yaygın Fetiş Çeşitleri Nelerdir?
fetişizm
Fetişistlerin o kadar fazla fetişleri var ki bu konunun ucu bucağı yok. Bundan da haz alınır mı diyeceğiniz fetişler mevcut. En yaygın fetişlerden bazıları:
Fetiş ne demek, fetiş türleri nelerdir anlattım, umarım aklındaki soruları giderebilmişimdir. Buradaki içerikte de hardcore ne demek bunu açıkladım. BDSM'ye kayan hardcore hakkında detaylı bilgiler verdim. Göz atmanı öneririm. :)
Ayy çok saçma bir cinsel fantazi ya bu aralar ayak bacak fetisleri yazar oldu bir soruya topuklu ayakkabı en iyisi yazmistim pişman oldum biri topuklu ayakkabı içine ne renk çorap giyersin der biri ayaklarına ne bakim yaparsin der biri bacaklarını neyle aliyn der millet manyamis ya bacakdan ne zevk alırlarsa nette izle çıkar aşırı saçma
Sapıklığın iğrençlik boyutu... ^_^ ama bazen elleri arkadan perdelik ipiyle bağlamak yahut tokayı boyuna dolayıp çekmek suretiyle hafif fetiş arzular yapılabilmektedir. Tamamen yaratıcılığına kalmış bir şey ^_^ Kısmen yukarıda dediğim şeyleri denemiş olduğum için olaya kattığı atmosferi az çok biliyorum ^_^
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Vücudun belli yerlerine taparcasına bağımlı olan hastalık çeşidi. El-Ayak-Bacak-Göğüs-Popo önde gelenler. Zaten geriye ne kaldı ki? :D Dalak-Böbrek-Ciğer vs. vs. Töbe töbe :D
En İyi Cevaplar