Arkadaşımı lezbiyenlikten nasıl kurtarabilirim?

Arkadaşım biraz değişik bi kız, erkekler onu beğeniyor hatta bir sürü çıkma teklifi aldı fakat o hiçbir erkeğe bakmıyor,erkekler hakkında konuşmak istemiyor bile.

Dün gece oturuyorduk arkadaşımın evinde, ben, arkadaşım ve onun arkadaşı (erkek ama sevgilisi filan değil) onun arkadaşı bir ara bira almaya gitti, bakkal da bayağı uzakta. işte o sırada ben tv'ye bakarken 'biliyosun benim erkeklerle aram iyi değil ' dedi. şaşırdım, ne demek istediğini anlamadım. 'sen hiç lezbiyen p^^rnosu izledin mi? dedi. ben de hayır, tabiiki ne demek istiyosun dedim. mec bana izletti, 3-5 tane de verdi, çok güzel'dedi. mec kim? diye sordum. çok iyi bi çocuk, beni bana yeniden kazandırdı diye yanıt verdi.

amaan ne diyorum ben dedi ama yaklaşık 10 saniye sonra''benim sana bişey itiraf etmem lazım'dedi. ben sana aşık oldum galiba.nnneee?diye bağırdım.Güneş,kızım sen iyi misin?şaka yapıyosun di mi?

aklımdan çıkmıyosun, seni arzuluyorum dedi. beni dudağımdan öptü ama hemen ittim. git bi doktora, psikoloğa, hatta seni ben götürcem' dedim. neden beni anlamıyosun, ne alakası var psikologla boşver. ben seni sevgilinle de paylaşabilirim filan diyoken kapı çaldı. bira almaya giden çocuk gelmişti. konu kapandı. hiçbi şey olmamış gibi davrandık.

sabah bana mesaj attı'seni de tanıdım, tek arkadaşım mec kaldı'diye. aradım, ulaşamadım, evinde de yok. nasıl kurtarabilrim arkadaşımı lezbiyenlikten?
Arkadaşımı lezbiyenlikten nasıl kurtarabilirim?